Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 10-05-2021

Alpenaar Tim in elkaar gerost door gestoorde ME-er: mogelijk heeft ME-er zelf een wapen geassembleerd met gevonden voorwerpen. 

Het vreemde wapen waarmee de (DEMONSTRANT ) Alphenaar uit zelfverdediging zou hebben gezwaaid blijkt een ordinaire startkabel. Het werd pas een “vreemd wapen” nadat een ME-er daar een fietsenstandaard aan vastgeplakt zou hebben met tape. De herkomst van de tape blijkt ook dubieus; wat doet een stuk tape aan een startkabel? ME-ers hebben immers tape bij zich om de polsen en enkels van arrestanten, dat zijn in dit geval demonstranten OF relschoppers, te fixeren om daarmee vluchten te bemoeilijken.
De fietsstandaard was afgebroken en daardoor mogelijk scherp. Dit kwam het verhaal van de politie ten goede: het was geslepen tot wapen.
Verder zou er door Tim iets geroepen zijn als: "Jullie gaan allemaal dood, kankerlijers". De ME-ers roepen zelf ook de vreselijkste dingen tegen demonstranten(kut Wappies). Verder is de uitroep van de Alphenaar “Jullie gaan allemaal dood kankerlijers” niet te bewijzen en doet niet ter zake. Dit wordt aangevoerd om een stemming te maken. Het eerste deel van die bewering is overigens zonder meer waar. Het tweede gedeelte onzeker.

Door propaganda kanalen zoals het AD en het NOS “journaal” worden “demonstranten” ook wel “relschoppers” genoemd. Voor de hedendaagse “journalisten” zijn die twee kennelijk lastig van elkaar te onderscheiden… Hoe kan de Alphenaar zwaaien met een “vreemd wapen” als het later pas door de ME-er in elkaar gezet is? Iedereen met voldoende herseninhoud herkent een startkabel als een startkabel en niet als een “vreemd wapen”…

Een gebroken fietsstandaard is eenvoudig met de klemmetjes van de startkabel vast te maken aan de startkabel. De ME-er heeft dit mogelijk zelf geïnitieerd om dit tegen de demonstaranten in te zetten. Verdacht dus dat de agent “abusievelijk” vergeet te melden dat dit met tape was gedaan.
De politie blijft hoe dan ook volhouden dat het niet uitgesloten is dat de twee objecten al aan elkaar zaten terwijl de ME-er aangegeven heeft deze twee zelf verenigd te hebben.

Negeer vanaf nu de main stream media! Leugens, Leugens, Leugens, Leugens, Leugens, Leugens, Leugens, Leugens, Leugens, Leugens.

Hier het schrijfsel vod van dat AD.

Alleen al de aanvang van deze onzin in de eerste alinea: "...Tijdens een demonstratie tegen corona...". Dit hoort te zijn: "Deze demonstranten maken zich zorgen over de vrijheidsbeperkende maatregelen die genomen worden in het kader van Corona- bestrijding en het permanente karakter hiervan. "
Wie gaat er nu tegen een biotoop/ verkoudheidsvirusje demonstreren? "Ik ben tegen kaktussen voor het raam dus ik ga de straat op om kenbaar te maken dat alle kaktussen moeten verdwijnen want deze prikken zo als ik de gordijnen dicht doe.." om vervolgens te verwachten dat alle kaktussen in Nederland pootjes krijgen en het land uitvluchten oid..
Het menselijk lichaam blijkt prima in staat zich te weren tegen een Covid-19 infectie. De werkelijke reden van die vaccinaties die ze zoooo graag willen doen is een sinistere reden: Agenda-21 van de U.N., specifiek de zgn. depopulatieagenda. Lees hierover elders op deze site. Wat betreft dat schrijfsel van het AD, hier spreekt één en al dedain uit naar mensen die nota bene opkomen voor IEDERS VRIJHEID! Dit soort rioolblaadjes wordt overeind gehouden met belastinggeld. Kregen ze dit niet dan waren ze allang omgevallen. Wie leest dat dode hout nou nog? Ze proberen vanalles online maar niemand zit hier nog op te wachten. Wat kunnen ze dus anders dan het overheidsmantra inzake Corona meejammeren?
Wie bijt er in de hand waaruit hij eet?

De ME moet het niet vreemd gaan vinden als demonstranten inderdaad gaan verworden tot "gewapende" demonstranten. Men heeft nog steeds een recht op demonstreren. Het buitenproportionele ME optreden tegen deze doorgaans pacifistische demonstranten gaat zich vroeger of later tegen hen zelf keren. Of wil de staat dit juist? Is dit een langlopende provocatie? Drijf de samenleving tot wanhoop en chaos en presenteer vervolgens jezelf als Redder in Nood (de staat) om met inzet van het leger de orde weer te herstellen (normaliseren). Vervolgens HEB je de macht. Meer over deze tactiek HIER.