Taking the nepnieuws garbage out

Gewijzigd 1 oktober 2022

NAC Breda en Stada stores inzetbaar als razzia centrum?

Deze dubbele functionaliteit zagen we bij de Amerikaanse Wal-mart supermarkten ook al voorbij komen. Men beweerde dat ook deze gebouwen beschikken over "wachttorens" c.q. uitkijkposten bij de ingang. Er gaan geruchten dat deze Walmart supermarktketen samen werkt met de Amerikaanse overheid. Wanneer er een Martial Law ( Wal-Mart maar dan andersom geschreven!) afgekondigd wordt dan transformeren deze gebouwen in FEMA concentratie en vernietigingskampen. Meer daarover in deze video van ongeveer 1 uur.
Bij het zien van soortgelijke uitkijktorens bij het NAC- stadion ontstond argwaan en gingen we op onderzoek uit.


    Geel/ zwart zover het oog reikt. Politie toch ook? Wereldwijd...?

Mogelijk kregen meer mensen argwaan:


    Om onrust in de hand te werken zijn er reeds wat voorbereidingen gedaan door onze MP (eerste foto). Ook is er een logistiek passende locatie gevonden; dicht bij het spoor en dicht bij een rondweg en snelweg:


The verdict

Oordeel van de jury over de inzetbaarheid van dit stadion als razziacentrum in een schaal van 1 tot 10:
Een 10 (Hoger is beter).
(Mocht het zover komen en ze roepen me op, dan hoop ik wel dat in ieder geval het bakkertje Kottier mag blijven in de Stada stores.)
Raar verhaal? Nee hoor. Tijdens hurricane Katrina in New Orleans op 30 augustus 2005 hebben ze kunnen oefenen hiermee. Er zijn daar toen best vreemde dingen gebeurd.(PDF).

Hier het artikel op The Guardian website. Deze krant houdt zich op de vlakte, gelet op het "ontbreken" van bewijzen.