Affiches die beklijven

Gewijzigd 19 april 2023

Vaals, Maastricht Limburg


Video's

Bijzonder om te zien dat de spray "aan" gaat wanneer de grens tussen Nederland en Duitsland overgestoken wordt richting Nederland. Kennelijk is er een scheiding tussen locaties in sprayprogramma's. Ik had hier al van gehoord maar dit blijkt dus gewoon zo te zijn. En erg effectief!
Vreemd genoeg mag het luchtruim van Vaals in de nacht helemaal volgesprayed worden ten behoeven van Aken, Duitsland. Boven Nederland wordt de spray gelost en deze verwaaid richting Aken, Duitsland. De spray was al flink afgedaald en bij een wind uit het noord -westen was een half uur later de lucht schoongewaaid en liep men in het Duitse Aken lekker chemicaliën te snuiven. Dit evenement had plaats op 29 augustus om 7.30 uur in de ochtend. Dat had overduidelijk niks met weersmanipulatie maken!!

Video 1 en 2:
Vliegtuigen vliegen voornamelijk over Maastricht richting het noorden. Of ze komen uit het oosten, uit Duitsland. Ze produceren sliertige sluiers, ook wel sluierbewolking genaamd. Boven Vaals en zuidelijker is er niet echt trailing van betekenis. Boven Maastricht echter is de lucht geel/bruin mistig.
Ik vernam uit de media (teletext van Nepnieuws Onder Staatstoezicht, het NOS dus) dat nu de term "smog" nu gebruikt wordt. Boven Limburg en Brabant zou het die dag, 25 augustus 2022, heiïg zijn door SMOG! In vakantietijd nota bene terwijl er een wind waaide...
We zullen deze benaming toevoegen aan het rijtje "sluierbevolging, nieuw soort wolk, condens en ijscristallen".
Boven Duitsland is de lucht op het moment van filmen brandschoon, maar Maastricht echter heeft één van de goorste luchten die ik ooit gezien heb. Boven Breda werd die dag ook zwaar getrailed.

  • 1

  • 2

Video 3 en 4:
Als je dit zo bezig ziet dan kun je echt niet spreken over weather modification of geo-engineering in het algemeen. Dicht bevolkte gebieden zijn domweg een doelwit, van iets om iets...
Vul de rest zelf in. Spray gaat Aan-uit aan uit aan uit enz. Wederom slierten. Boven Duitsland is de lucht schoon.

  • 3

  • 4

Foto's

GROEN, gezond blad valt van bomen?? Deze foto's zijn op de st. Pietersberg nabij Maastricht genomen.
Zijn ze in Nederland soms ook met biocide bezig net als in Spanje??? Ik schrok van de hoeveelheid dode bladloze bomen of bomen die slecht in blad zaten.
Dit is absoluut niet normaal, en ook niet voor deze tijd van het jaar. De symptomen wijzen zeker op iets anders dan droogte. Ook rondom de st. Pietersberg en in Maastricht zelf hing een pedante chemische lucht. Here's definitely something going on! Meer daarover HIER

  • De lucht boven Maastricht

Ga naar Chemtrails in Nederland.

Ga naar Chemtrails inzendingen.