Affiches die beklijven zonder te plakken

Corona: de angst is aangepraat, wordt geen naprater!


  Main Stream Media

  Main Stream Media are lying
  Het verdient niet de aanbeveling om de mainstream media te volgen inzake corona covid 19, en al zeker niet te geloven. Lees je goed in over dit onderwerp en praat niet het NOS journaal, rtl4 of CNN achtige massa media na. Gun het de op geld en macht beluste criminelen (ook wel politici en wereldelite) niet.

  Lees hier over de teloorgang van de ons bekende maatschappij, en het nieuwe(NWO; Nieuwe Wereld Orde) wat op komst is
  Hier zijn ook sterke artikelen te vinden over Covid 19, 5G, chemtrails etc. etc.
  Waar de discussie over deze onderwerpen in het dagelijks leven worden afgekapt met dogma's en andere dooddoeners,daar gaat het bij Transitieweb.nl juist verder.
  transitieweb.nl


  Vaccine maffia

  creepy Bill Gates
  Vaccineren of niet? Bill Gates (mr. Microsoft!) gaat het regelen. Enerzijds depopulatie (reduce population by 10-15 percent by vaccination); anderzijds .....inenten???
  Worden met vaccinatie eigenlijk wel maatschappelijke belangen gediend? of zijn er andere prioriteiten? Ook zijn op deze pagina goede artikelen te vinden over de WHO, mede opgericht door ,jawel, mr. Microsoft Bil Gates.
  Deze website is opgezet door de oncoloog dr. Sircus. Veel artikelen zijn medisch gerelateerd.
  https://drsircus.com/general/gates-suffers-from-co2-and-viral-dementia/
  Arts laat zich niet foppen! This is as good as it gets!

  Hylarisch: media hysterie versus medische nuchterheid, de journalistiek zou een zelfreiniging moeten ondergaan. De main stream media fop journalisten kraaien elkaar na, en zijn gestopt met het zelf zaken onderzoeken op waarheid.
  Interviewers krijgen de arts in het filmpje "er niet onder"; hij wil niet mee in "hun opgelegde verhaaltje". Voor zolang nog mogelijk te bekijken via You Tube. Alle videos's op deze site zijn overigens ook op harddisk opgeslagen door de webmaster. Moedertje overheid en haar tentakels (Twitter, Facebook, You -Tube enz enz) hebben de censuur nogal aangescherpt de laatste tijd.
  Het is niet vanzelfsprekend meer dat overheidscritische video's op internet blijven staan. De video hieronder is echt een aanrader! Geweldig!