Taking the garbage out

Gewijzigd 12 november 2022

Controlestaat in de maak


Veel verklarende achtergrondinformatie van Jordan Maxwell uit het vorige millenium

Putin heeft gelijk als hij zegt dat het nazisme nimmer overwonnen is. Het is nog altijd springlevend onder politici, elite en andere criminelen over de gehele wereld.
Video 1: Jordan Maxwel, fascisme-specialist legt uit.
Video 2: Jezuietenbeweging in het leven geroepen om het Christendom te elimineren. Nazisme terug te voeren tot het Romeinse rijk:

 • 1

 • 2

PDF: Nazisme verweven in de NAVO


Na het LIMC nu ook de Nederlandse Zorg Authoriteit privacygevoelig aan het neuzen.

Het LIMC (Land Information Manouvre Centre, PDF daarover HIER) kwam opvallend uit de hoek omdat dit Landmachtonderdeel "op jacht" moet naar subversieve Nederlanders. Onduidelijk is op last van wie deze Gestapo-stijl inlichtingen dienst opgericht is en waartoe. Nu wil de Nederlandse Zorg Authoriteit inzage hebben in de dossiers van GGZ patienten via hun behandelaars betreffende sexueel probleemgedrag en druggebruik.
Wat betreft de privacy van deze patienten ziet de nl. overheid geen bezwaren. Bureaucraten staan dus anders tegenover de beleving van privacy dan de bevolking. Alles zou namelijk conform de EU regelgeving gebeuren. De patienten is echter niets over deze verzamelwoede van de NZA verteld. Best achterbaks van onze overheid dus.
Waarom wil onze overheid dit weten en welk nadeel zullen deze groepen gaan ondervinden hiervan? Zaken die spelen onder zeer veel politici ZELF, zoals drugsverslaving en sexueel probleemgedrag, moeten nu dus geinvetariseerd worden onder de Nederlandse bevolking. Wordt informatie door de behandelaar foutief- of niet aangeleverd dan volgt een boete. PDF artikel Trouw HIER.
Artikel op msm-toiletpapier website (Trouw) hier. (En "Trouw" waaraan eigenlijk?? Aan de belangen van het nl. volk iig niet getuige hun standpunt in de Covid- plandemie...Uit wiens hand men eet, wiens woord men spreekt. Ook naar dat msm-propagandatoiletpapier gaat uw belastinggeld.)
Welkom in de controlestaat. Meer over hoe die controlestaat op mondiaal niveau aan het ontwikkelen is op deze pagina.

Ouders let op!

Update: Ook op de lagere- en middelbare scholen zijn de kinderen aan de beurt: De middelbare schooljeugd wordt nu door de GGD uitgenodigd om een digitale vragenlijst in te vullen. Nee niet thuis, maar op school. Onttrokken aan het toezicht van de ouders natuurlijk. Dit borduurt voort op die prikbussen die onze overheid voor de schoolpoorten gingen zetten ten tijde van de Covid- plandemie, weet u nog? Een greep uit de vragenlijst die een twaalf jarige dient te beantwoorden:

Het volledige, misselijkmakende PDF is hier te downloaden. Voorkom dat uw kind dit in gaat vullen. De ouders krijgen niet de benodigde inlog om bij de vragenlijst uit te komen. Het kind ook niet. Alleen de GGD- medewerker die naar de school van uw kind toe komt krijgt die inlog. Dit doen ze dus het liefste achter de rug van ouders om. Ook nu weer achterbaks.
Ook de geestelijke gezondheid en het druggebruik van opgroeiende kinderen wil onze verknipte overheid in kaart brengen alvorens het social credit system uitgerold wordt. De uitkomsten uit deze vragenlijst zullen nadien zeker tegen u en uw kind ingezet gaan worden!! Ouders hebben zo nu en dan wel eens mot met hun kroost en misschien dat het kind uit revanche rare dingen in gaat vullen waar niet alleen de ouder, maar zeker ook het kind zelf de rest van zijn "social credit system" -leven last van gaat hebben. Erg veel vragen gaan namelijk over de ouder -kind relatie. Ook sex in alle details komt voorbij (in te vullen vanaf 12 jaar!).
Nu komt het mooiste: Wat betreft druggebruik onder (EU-) politici is er eerder onderzoek gedaan in sanitaire ruimten van de EU-commissie. Daar werd op 90 % van de toiletten sporen van cocaïne gevonden. Een woordvoerder van de EU haastte zich te zeggen dat dit geneus in de toiletten van de EU- commissie privacytechnisch niet in de haak was en dreigde met rechtzaken!! Ook hier dus meten met twee maten. Nota Bene. Onderaan dit artikel het bericht uit de Volkskrant van 2005.

Sexueel ongedisciplineerd gedrag bij de United Nations


Verder weten we van de United Nations dat verkrachtingen en sexuele intimidaties wel erg frequent aan de orde zijn. Lees HIER meer daarover op de website van de BBC. Ook is daar hierover een documentaire te zien die ZEER de moeite waard is om te kijken. Deze documentaire is eerder op het Belgische Canvas uitgezonden. Het is dus waarachtig niet al goud wat daar blinkt! Was deze club niet de architect van Agenda 21? Heeft dit dan ook iets van doen met SDG's? Sexual Degrading Gouvernance?

PDF hier te vinden

Drugshandel/ druggebruik op het Binnenhof

Onderstaande opname is gemaakt tijdens een persmoment met Kuijpers op het Binnenhof. Op de achtergrond wordt er gedeald. De dealer loopt het Binnenhof IN!

The WEF Global Leaders: They use cocaïne!


In 2005 werd al coke aangetroffen in het EU parlements gebouw. In 90 procent van de toiletten aldaar werden sporen van cocaïne aangetroffen. Daar is niet uit af te leiden of er veel mensen gebruiken of dat er een paar erg veel en frequent gebruiken. Vermoedelijk het eerste. Er heerst daar kennelijk een gedoogcultuur omtrent coke. Als deze "global leaders" mentaal volledig op hun taak toegerust waren, zouden ze deze rommel dan ook gebruiken?
Moreel verval in de hoogste kringen. Dit zijn dan onze leiders! Bij hun is voorbeeldig gedrag ver te zoeken.
Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.


Ukraïne war, the shame of the west.

It's all too obvious.

 • Ierse parlementariër trekt van leer om Ukraïne.
  Sommigen zijn oprecht in hun Europese ambities:
 • We're not ALL stupid..
  Wat George Carlin zegt, laatste filmpje,
  geldt zeer zeker ook voor Europa.

Het WEF promoot het eten van insecten

Ja, nu ook in Nederland. Velerlei "eetbare" insecten zijn reservoirs van parasieten. Het eten van dierenvlees is in de toekomstige controlestaat niet meer gewensd. Iets met carbon/ stikstof weet u nog?
De menselijke spijsvertering is niet ingesteld op het eten van insecten en laat deze parasieten dus ongemoeid. Ook worden verscheidene insecten verantwoordelijk gehouden voor het onwerkzaam maken van anti-biotica.
Het heeft er dus gewoon weer de schijn van dat ook met de insecten eet-campagne het de bedoeling is om mensen ziek te maken en niet beter, net als met die MRN-A injecties tijdens de Covid- plandemie.
Zeg je kinderen dat ze dit niet doen op school wanneer ze dit aangeboden wordt. Tv Oost werkt aan deze WEF campagne mee. Uw belastinggeld gaat ook naar deze zender.

Trap ook hier dus niet in!


Stem hier NOOIT mee in!/ Do not comply with this!

Onder het mom van een recessie zullen ze dit nazi-controle middel gaan introduceren! Je bewegingsvrijheid zal verdampen. Je eigen tegoeden zullen een kogel aan je been zijn. Dit gaan ze ZEKER misbruiken.
Een deuginstrument voor schapen.


Je zult het niet geloven maareh...

Alec Baldwin wil de wereld vernietigd zien!


Alle digitale schermen zijn "demonical". De herkomst van lcd schermen en monitoren ligt in de occulte "scrying mirror" van weleer, een zwarte spiegel die toegang verschafte naar een andere/ extra/ hogere whatever dimensie.
Kijk de volledige video hier: RFB.
Wees gewaarschuwd.


Dit KOMT

Laten we dit toe? Ierse Investeerder Melissa Cuimmei kan het heel precies uiteenzetten. Ze beschrijft een sinistere toekomst voor onze kinderen; absoluut privacyloos en controle over leven en dood op afstand.
Vanachter een toetsenbord kan een medewerker van de staat je leven maken of slopen. Dit slaat op je gezondheid, financiële huishouding en je maatschappelijke "achievements". Wat deze miljardairs-elite voor ogen heeft is een tot slaaf gereduceerde menselijke kudde.
VIDEO:

De Bijbel, een boek van honderden jaren oud, leert ons het volgende over die chipimplantaat, het merkteken van het beastsystem:
Openbaringen 13 vers 16:

Dragers van het merkteken van het beest worden door Christus beschouwd als lafaards en gaan direct, zonder overig oordeel, naar de hel, aldus het Nieuwe Testament.


May we present to you; The New World Order!

Het is een wat rommelige video maar dat verhindert niet wat er gecommuniceerd moet worden. Dit is een frequente Poster op Bitchute die je in de gaten moet houden.
Hij vertelt hier over het wereldomvattende, complexe systeem genaamd New World Order. Chemtrails, pokken en voedselschaarste door nep-oorlogen enz.


Go to RichiefromBoston at Bitchute

De democratie eindigt hier.

Rest de bevolking enkel nog een staatsovername als het anders moet. Dit is triest. Maar wie zwijgt stemt in.De Nederlandse landmacht keert zich tegen haar eigen bevolking

Na het lezen van dit artikel zoals gepubliceerd op indepen.nl zou toch de grootst mogelijke slaapkop als uit een nachtmerrie wakker moeten stuiteren. Nog voor de Corona plandemie werd werd er een inlichtingendienst in het leven geroepen onder de noemer LIMC, wat staat voor Land Information Manouvre Centre. Dit gebeurde 4 maanden alvorens die fop-pandemie in gang werd gezet. Deze Gestapo stijl inlichtingendienst is vreemd genoeg een onderdeel van de Landmacht en niet van andere overheids-inlichtingendiensten. Taken zijn sociale media monitoren. Trolling en informatie doorspelen naar de nationale politie gaat ook van dit obscure bureautje uit, ook al zijn ze hier juridisch niet toe bevoegd. De medewerkers bestaan uit LIMC dataspecialisten, inlichtingenexperts en gedragskundigen.
De politie put uit de raporten die uitgebracht worden door deze dienst zonder juridische grondslag en stuurt agenten bij die "subversieve" Nederlanders langs. Verder wordt er in samengewerkt met telefoonproviders, geavanceerde software wordt ingezet; geesteswetenschappelijk onderzoek op teksten op Social Media wordt gedaan met analysesoftware om zo digitale "subversieven" te vangen. En niemand die precies weet wie deze dienst eigenlijk opgericht heeft. De doelstelling was al bedacht voordat het evenement plaatsvond: Onrusten rondom Corona-"pandemie" digitaal opsporen en in de kiem smoren.
De plandemie is door het WEF op een lager pitje gezet maar het "trollen" en monitoren door de LIMC Gestapo zonder wettelijke basis gaat onverminderd verder. Politiestaat in de maak! Weest u zich hiervan bewust!
Website indepen.nl

pdf hiervan

Pharma wil zich indekken

Ze komen nu naar buiten met de mededeling dat ze verder willen met, jawel, nano-tracking chips in medicijnen. In dit geval tabletten. We waren er natuurlijk al achter dat er nanochips met tracking device in die Covid-prikken zitten. Dit is een manouvre van het WEF/ pharma cordon om te kunnen zeggen dat ze hierin open kaart spelen. Ja, nu wel. Maar niet ten tijde van de Covid-prikken housse. Toen was dat "Wappie praat", weet u nog? En om verdenkingen extra uit de weg te gaan presenteren ze het tracking nano-device nu niet in een prik. Nee, ze stoppen het nu in een PIL (Maar komt die chip er dan niet met je ontlasting weer uit?). Dan zullen de schaapjes het vast niet door krijgen!
Ze gaan hier vermoedelijk nog gelijk in krijgen ook. Die vaccinado schaapjes kun je werkelijk alles wijs maken. Erg jammer allemaal. Waarom die WEF achtergrond eigenlijk? Dit is toch geen economische aangelegenheid maar meer iets voor de EU/ U.N.WHO? Waarom is er in het verleden nooit een chip in medicatie gedaan om personeel in de zorg te ontlasten. Mensen met dementie zouden op deze wijze gegarandeerd tijdig hun medicatie toegediend krijgen omdat het zorgpersoneel middels een signaaltje vanuit die chip verwittigd zou worden. Dit zou DE MENS dienen. Nu dient het...de controlestaat.Hiermee verraden ze zich wederom.DEW

Directed Energy Weapons: in deze video komt de mobiele variant aan bod. Dit ter illustratie van wat de mogelijkheden zijn met dit nieuwe type wapentuig wat ook ingezet wordt op demonstranten onder andere in Australië zoals te zien is in deze video. De stationaire variant is 5G. Ja, inderdaad; die nieuwe telecommunicatiemasten die je sinds twee jaar overal ziet staan. 5G begon zijn loopbaan als DEW in het Amerikaanse leger. Levend organisme wordt letterlijk gebakken, zoals aan een magnetron gelijk.

Websites:
fightingmonarch.com
dailymail.co.uk
everydayconcerned.net
jessicar.substack.com
Twitter


Lethal streetlights

In deze video worden straatverlichtingsarmaturen besproken die LED verlichtingsmodules hebben. Vermoedelijk gaat dit HET instrument worden om "ongemarkeerde" individuen te onderscheppen op straat of in de auto, gebruikmakend van black-light en 5G als biowapen. Blacklight zorgt ervoor dat luciferase oplicht in de aderen zodat de staat kan zien dat je gevaxxed bent. En 5G als stroomstootwapen om mensen op straat uit te schakelen die daar niks te zoeken hebben omdat ze niet gechipped/vaxxed zijn.
Normaal gesproken zou ongeveer 25-35 Watt vermogen voldoende moeten zijn. Er zit een supercondensator van 3300 Watt in, samen met een scanner-antenne. 5G integratie: de combinatie kan een stroomstoot afgeven waar je hersenen van gaan koken! Blauw LED wordt beschouwd als schadelijk voor de mens, melatonineaanmaak loopt in de soep (slaapstoornissen) en het verhoogt significant de kans op kanker omdat stoffen die dit afremmen afgebroken worden door dit lichttype. En wat stoppen ze in die lampen? Juist, Blue led. Er zit een lamp tussen met een condensator van 450 volt! In een LED lamp. Waarom? Een lampschakelmodule heeft dezelfde fitting als een killer scanner antenne met 3300 Watt! Modules omwisselen en klaar! Dan heb je een uiterst dodelijk wapen. Jaja.. NWO. Dus als je in de avond een wandelingetje wilt maken: loop met een grote boog om de armaturen heen die zoiets als een antenne hebben en/of blauw licht afgeven. Oh ja, Luciferase komt ook nog voorbij, dat zit in die fop-vaccins weet u nog, dat fluoriserende goedje.
Een ander aspect van 5G, het militaire karakter wat hieraan kleeft. De straling maakt een opening in de cellen zodat giftige calciumionen je cellen binnendringen. Met straling, niet alleen 5G maar dus ook de reguliere Wifi, kunnen mensen dus bloedvergiftiging en schade aan weefsel oplopen. Straling is de trigger en het lichaam doet de rest; het vergiftigt zichzelf.
5G is ooit eens begonnen als biowapen in het amerikaanse leger. Nu dus ook gewoon bij u in de straat aanwezig. Als daar maar geen misbruik van gemaakt gaat worden. Wat denkt u zelf?

 • Lethal streetlights:
 • The bioweapon called 5G:

Hier nog enkele close-ups van 5G masten zoals geplaatst langs de A58 in Brabant.


Witte kastjes in Apeldoorn


Waar o waar dienen ze voor? Er zijn steden waar alle niet-LED straatverlichtingsarmaturen( de zgn. "lantaarnpaal") vervangen worden door de LED-varianten. Plots staan er bij deze nieuwe lantaarnpalen met LED armaturen ook netwerkadressen (straatnaam met nummer) op de paal geprint. Er bestaan vermoedens bij verschillende technici dat er ook camera's in aangebracht zijn. 5G heeft extreem veel bandbreedte dus dat zou makkelijk kunnen. Een andere optie is dat iemand van de gemeente Apeldoorn eens op een trapje gaat staan om zo'n doosje open temaken en uit te leggen aan de pers wat de componenten exact zijn en wat ze doen? Om mag dat soms niet van de zwarte profeet Herr Klaus?
De witte kastjes zoals gemonteerd in Apeldoorn zijn van het nederlandse Attema en het is een elektra- waterdicht beschermdoosje, een overdoosje voor, in dit geval, een netwerktransmitter/ receiver. Het 5G netwerk werd in sneltreinvaart gelijktijdig uitgerold met de Corona-plandemie. Laten er nu potjandorie ook microchips in die vaccins gevonden zijn! Geprikten (Also known as "gevaccineerden", maar dat goedje wat ze ingespoten kregen was gen-therapie, geen vaccin) geven veelal aan dat bluetooth-apparatuur met ze wil verbinden. Geprikten hebben dus mogelijk een netwerkadres gekoppeld aan een MAC-adres (hardware-id). Het MAC- adres is wat er uit het het vaccinflaconnetje, via die injectienaald in het lichaam terecht gekomen is middels die nano-chip. Zo kan de lantaarnpaal dus de geprikten tracken/tracen.
Waarschijnlijk zijn ze in Apeldoorn nog niet zo ver dat ze alle lantaarnpalen hebben kunnen vervangen door exemplaren met een MAC-adres (Hardware id- tbv. ip-netwerkadres). Data kan namelijk gewoon over een elektranetwerk doorgestuurd worden. Denk aan de "Devolo" van KPN. Dat is ook een adapter die netwerksignaal over je elektranetwerk stuurt. De ene zijde is gekoppeld aan je modem, die andere in je device (PC oid.). Dat je dus armaturen aan het vervangen bent wil nog niet zeggen dat je METEEN een Smart City hebt. Immers, 90 procent van je Smart infrastructuur is er nog niet, of het is er wel maar is nog niet aangesloten op het Smart netwerk. Theoretisch zou je dus via het "Devolo" systeem overal netwerk kunnen realiseren ook al zijn de straatverlichtingsarmaturen nog niet gewisseld voor exemplaren met een (Smart)netwerkadres. In dit geval, zoals dus met die witte Attema-kastjes zoals in Apeldoorn, kun je wel vast, zij het provisorisch, je Smart city uitrollen en testen! Je kunt het netwerkadres immers gewoon hetzelfde houden wanneer de oude paal wordt vervangen door een nieuwe. Vervang simpelweg het MAC adres vanhet netwerkadres. Ook wat dit aangaat zijn de geprikten, ook wel bekend als "gevaccineerden", weer proefkonijn. Tja, mooier kunnen we het niet maken. Hadden ze maar niet voor de makkelijkste weg moeten kiezen.
Ik heb me suf gezocht naar andere sites waarin dit vermoeden ook aanwezig was maar niemand heeft dit door. En ja, er wordt natuurlijk geheimzinnig gedaan over wat er met die data gebeurt en ja ....DAVOS, waar kenden we dat ook weer van, wakkeren van Nederland? Juist. Vermoedelijk zijn ze nu met een tracking/ tracing experiment begonnen. Stilstand is achteruitgang, dus Schwab wil, ook al is de infra-hardware nog niet zover, toch vast van start met die Nieuwe (data-spionage/ tracking-tracing) Wereld Orde. Die witte kastjes zijn een tijdelijke oplossing totdat de lantaarnpaal als geheel wordt vervangen door een 5G netwerk-compatibel exemplaar. Waarschijnlijk is er nu reeds een datasnelweg tussen Davos-RadioLED en Apeldoorn. Uw persoonlijke gegevens zoals hartslag, lichaamstemperatuur, en mogelijk nog veel meer, worden nu ingezien. U dient hiervoor wel "gevaccineerd" te zijn, want anders bent u een outcast en wil "de Partij" van u af! U denkt dat ik uit mijn nek loop te lullen? Kijk Hier. Wees dus gewaarschuwd. Was er binnenkort niet een politieke bijeenkomst in Davos? Mogelijk willen ze een demo gaan draaien/ showen?

Tja, zo komt die controlestaat wel ineens erg dichtbij. U weet wel; Big Brother, uit dat boek met de titel 1984 die een toekomstvisie van wijlen George Orwell uiteenzet, met dat alziend telescherm? En niemand heeft heeft argwaan. En de mensen die wel argwanend zijn, zijn natuurlijk ook veelal niet "gevaccineerd". Wees maar blij in dat laatste geval. Je zou je nog eens extra genaaid voelen, bovenop al die nodeloze ellende die al over ons uitgestort is door onze fijne overheid.
Weet u nog dat voorval bij Albert Heijn met die "Zebra" handscanners met die ingebouwde gezichtsherkenningscamera's erin die "per ongeluk" aan stonden? Ineens hebben alle supermarkten stilzwijgend wel dezelfde "Zebra" handscanners met camera. Even kort door de bocht voor wat ons straks te wachten staat: Vindt de staat dat je stout bent geweest? Dan geen boodschappen!!(gezichtsherkenning). Alles en iedereen komt aan een rf-ID te hangen. Zie onderaan deze pagina.
Recent kwam uit dat China met spyware en bepaalde inbouwlampen zou kunnen "afluisteren". Streep dat "China" maar door en maak daar "uw overheid" van. Wake up!

Foto en (inhoudelijk onvolledig) artikel hier te vinden


Wel potverdikkeme!


 • --Arno Wellens in een podcast

Lees je hier in: ArnoWellens.EU.
Arno spreekt van een pandemie welke fungeert als een vliegwiel voor de uitrol van de vID, virtual identification. Dit is ook zeker waar wat betreft het uitkleden van de rechtstaat en het uithollen van de democratie, wereldwijd.


Eurogendfor, de Europeese legereenheid die al bestond.

Zoals we inmiddels wel gewend zijn van de EU hebben ze, aangaande de opzet van een Europees leger, ook weer de zaken al geregeld en dichtgetimmerd voordat het idee ook maar gepresenteerd is. Sterker nog, dit leger waar ze het over hebben, is een (ambulante) interventiemacht en hij BESTAAT AL. Het betreft hier Eurogendfor, een troepenmacht van z'n 3000 man wat kantoor houdt in Italië, maar de SP kamerlid heeft het over 5000 man. Wellicht zijn er uitbreidingsplannen. Zie de uiteenzetting onder dit artikel uit november vorig jaar.. Kamerleden zijn soms slecht op de hoogte!
Hieronder een geluidsfragment waarin Jasper van Dijk aangeeft helemaal van niks te weten terwijl hij er wel een "beslissing" over moet nemen. Voor zoverer nog wat te beslissen valt. Alles is natuurlijk al besloten. Hieruit blijkt wel weer de achterbakse achterkamertjespolitiek die gevoerd in Brussel. Geloof me, onze landelijke politiek is een facade. De democratie IS AL DOOD.


De knokploeg van de EU: Eurogendfor


Bij een politiestaat hoort natuurlijk een alles en iedereen overstijgende snelle politiemacht in militaire snit. Eurogendfor, European Gendarmerie Force, is inzetbaar Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Polen, Litouwen, Turkye en Roemenië. Ze hebben Vicenza ( Italië) als uitvalsbasis. Deze troepenmacht van zo'n 3000 man is onschendbaar. Practisch hebben ze zich niet te houden aan de wetten van het land waar ze akties uitvoeren. Zelfs het doen van executies behoort tot hun mogelijkheden.
De troepenmacht is eerder actief ingezet in Bosnië en Herzegovina in 2007 en 2010, Afghanistan in 2009, Haïti in 2010, de Centraal-Afrikaanse Republiek en Mali in 2014, en Oekraïne in 2016. De toenmalige Franse minister Alliot Marie heeft aangedrongen op de installatie van een dergelijke poltiemacht naar aanleiding van onrusten met jongere immigranten in de Franse banlieux (voorsteden). Mark Rutte zou deze paramilitaire knokploeg ook in kunnen zetten bij onlusten in Nederland. Macron, Franse minister President heeft vorig jaar deze "huurlingen" nog ingezet tegen zijn eigen bevolking. De foto hieronder is toen gemaakt. Ook de U.N. kan van hun diensten gebruikmaken. Deze mensen zijn nagenoeg onschendbaar. Geen lekkertjes dus. Enkel te bestrijden met omgebouwde vrachtauto's of met tanks uit de tijd van Saddam Hoessein's Irak oid. Je molotovjes en je katapultje kun je net zo goed thuis laten dus. Zo komen we na vele decennia langzaam maar zeker weer uit op de "good old" veldslag! Ben benieuwd. Ik heb zo het vermoeden dat we deze mensen binnenkort in Nederland in aktie gaan zien.


Bron: PDF van stopdebankiers.com hier
Defensie vindt dit ook leuk

Blijf je passief? Zeg dan maar vaarwel tegen vrijblijvendheid.

De Commissie spreekt van een digitale portemonnee. Ida Auken 2030: "Periodiek stort de staat "salaris" op de "portemonnee". Ben je stout geweest dan geen of minder salaris in de digi portemonnee.. Langzaam maar zeker wordt de totalitaire wereldstaat uitgerold. Multinationals werken samen met regeringsorganen en beslissen of jij je salaris mag hebben. Via diezelfde id log je ook in om bijvoorbeeld boodschappen te doen of kleding te kopen. Deze digiwallet is een perfect instrument om mensen te sanctioneren als ze niet de staatlijn volgen. Voldoe je niet aan je verplichtingen, dan geen inlog bij Amazon, Bol, Google."

Ik zag deze een half jaar terug al aankomen (3e alinea). De grote websites inderdaad, want de kleinere winkels en websites zijn dan al kapot gemaakt of achter een app verstopt en pas toegankelijk als je voldoet aan de eisen van de staat. Je kunt er op wachten dat ze dit als dwangmiddel in gaan zetten. En ze GAAN DIT ALS DWANGMIDDEL INZETTEN! Een techno-dictatuur. De slapers: "Nee dat zal zo'n vaart niet lopen, dat zullen ze nooit doen!". Toch wel, wereldwijd. Slechts enkele grote retailers, multinationals en fabrikanten (WEF) zullen overblijven en je keuzes gaan beperkt worden via staatscontrole. Staatstoezicht zal overal zijn, administratief, visueel met camera's, elektronisch via 5G en militair. Deze digitale portemonee zal in eerste instantie vrijblijvend zijn maar dat zal beslist niet zo blijven. Langzaam doch zeker zal het net zich sluiten. De partijen waar de EU zaken mee doet verraden dit enigszins. Nu wordt het allemaal zo gebracht alsof het allemaal voor het gemak van de burger ontwikkeld wordt maar deze schijn bedriegt natuurlijk. Het gaat om de verwezenlijking van  alle agendapunten van de U.N. Agenda 21. Grofweg controle over ALLES! Op deze pagina een impressie... De uitrol van dit fascistische systeem is wereldwijd en Corona-plandemie en de klimaat-hoax is het vervoermiddel, de "Cover-up" om mensen in de "New World Order- pas" te leren lopen. Kijk deze video en leer!


PDF nu.nl