Affiches die beklijven

Gewijzigd 25 februari 2022


De maffiastaat der Nederlanden


Een ijzingwekkend relaas over de betrokkenheid van nederlandse politici en leden van ondermeer het Nederlandse koningshuis, voor zover je nog in grondwettelijke en genetische zin kan en mag spreken van een koningshuis, met de onderwereld.
Het is werkelijk te gek voor woorden als dit waar blijkt te zijn. Kennelijk is er door vele mensen onderzoek gedaan en onomstotelijke bewijzen zullen er wellicht wel zijn, maar wellicht wordt met alle beschikbare middelen voorkomen dat dit naar buiten komt. Pieter Omtzigt werd door Rutte gelast te stoppen met een onderzoek naar voormalig PG Demmink.

Yvonne Keuls beweert dat de voormalig PG Demmink bij haar kinderen uit het tehuis, waar ze begeleidster was, op kwam halen en meenam naar het ministerie om daar kinderporno te maken. Ze meent bewijzen te hebben. We wachten nu al 3 decennia op inzage in "bewijzen". Veel woorden doch weinig wol. Mogelijk is ze mededader.
Ontkennen lijkt niet op zijn plaats want er zijn teveel getuigen/ slachtoffers die we hiermee tekort zouden kunnen doen.
Er hangt wel een zekere "stank" omheen. Maar voor zover er "bewijs"aangeleverd wordt blijkt dat allemaal boterzacht. Mogelijk is er een ijzersterke doofpot operationeel. Er wordt ook gesproken van een pedo kartel wat wereldwijd opereert waarin de wereldelite participeert, tot aan koningshuizen toe.

Vreemd genoeg lijkt het verhaal zoals beschreven op ondergenoemde site en in het PDF hiervan niet ongeloofwaardig, zeker niet als je dit naast de spastische manieren van reageren van onder andere Hugo de Jonge legt, toen deze gevraagd werd naar een reden waarom Omtzigt moest stoppen met zijn onderzoek naar de pedo- escapades van PG Demmink. Is dit wáár, dan is het de hoogste tijd voor een ontmaskering van al dit nederlands bestuurlijk tuig. Ook de hedendaagse Corona Big Pharma verwevenheid in de wereldpolitiek laat zien zien dat politici hun hand niet omdraaien voor een leugen voor eigen bestwil en ethiek laten varen als dat leidt tot (persoonlijk) gewin.
There's probably more than meets the eye! Ook wat betreft onze Minister president..
Hier komen industriëlen, monarchen en wederom de Minister President Rutte naar voren als kinder-slachters op elite-jachtpartijtjes in Belgie..

Dubieuze misstanden bij adopties uit andere landen. Soms zijn de ouders gewoon nog in beeld. Hier te lezen.


Hier de website waar het te lezen is voor zolang nog mogelijk.

Download het PDF hier