Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 16 januari 2023


Boycot NOS NPO RTL4 NWO Propaganda Monarch

Monarch mind control


Lees hier in een PDF over de illuminati en de CIA methodes over de mind control technieken die ook verweven zijn met de filmwereld en de wereldpolitiek. De lluminati, en de macht die ze hebben, en de CIA die kinderen martelt/ misbruikt om ze te hersenspoelen middels trauma. De gehersenspoelde "producten" worden ingezet in de entertainmentindustrie, de politiek maar ook als "assassins" of "sexkittens". De slachtoffers zijn mentaal en fysiek volledig "controleerbaar" gemaakt.
Er wordt verder ook zeer uitvoerig ingegaan op mind control op radio-frequentie niveau. Denk aan 5G. Ook zetten ze geluidsfrequenties in om de hersenen van een bevolking te beinvloeden.
Ja, dit gebeurt ook hier in Nederland. Erg leerzaam en niet "zweverig".
Deze site, fightingmonarch.com is opgezet door een zogenaamde "survivor", iemand die Monarch mind control overleefd heeft.
Hij heeft, naar zijn eigen zeggen, ruim 40 jaar geslapen voor hij gewekt werd door therapie. .
Lees hier over de technieken zoals ze overal ter wereld toegepast worden.

Een wetenschappelijke uiteenzetting door onderzoekers Fritz Springmeyer en Cisco Wheeler

Dit is beslist niet voor tere zieltjes, in Engels beschreven.
De lieden die dit aanrichten gaan vanaf morgen deze aarde besturen. Sla dit over wanneer je zelf onderhevig bent aan mindcontrol.
Het fenomeen mindcontrol: Een wetenschappelijke uiteenzetting door onderzoekers Fritz Springmeyer en Cisco Wheeler. Startpunt, Hier het pdf


Interview met Brice Taylor

Producer/Interviewer Wayne Morris:
Overlevende van misbruik- en mind-controlsessies van de CIA/ NSA Brice Taylor vertelt. Deze persoon gebruikte hiervoor genoemd pseudoniem om haar kinderen te beschermen. Ze is geprogrammeerd en misbruikt op miltaire bases in de U.S. Ook vond er programming op een NASA basis plaats. Rond haar tiende levensjaar werd ze (ritueel) verkracht door politici op White House niveau. De connectie was haar grootvader. Dit was een politicus. Haar vader was zelf ook onderworpen aan programming. Hij had een multiple personality en Brice zag haar vader in diverse personages, waaronder dat van een kind, veranderen.
Dit interview geeft een erg duidelijk beeld van de misdaad die mind controlling programming heet.

Brice Taylor:
"It is always hard for me to go back into this, it seems that no matter how many years go by, it is still very painful. There was trauma done in the form of being stuck with pins and needles, being burned, hung by my feet - sometimes to crosses, spun, dropped off a table as an infant, near drowning, sexual abuse and orgies, being drugged, food and sleep deprivation, and then adding to that when I was around five, was all of the military mind control that was done with very sophisticated instrumentation and chairs and electroshock ...
That was all done to create a shattered psyche that I believe was used later for all these different personalities that were created for the mind control purpose."

Verder komen ook andere mind control instrumentaria zoals kinderfilms en HAARP aan bod.

PDF HIER


Mind control-programming going wrong

Hier komen ze eigenlijk allemaal wel voorbij waar je het ook van zou verwachten dat ze een programming hebben ondergaan:


Handler Henry Kissinger en slave Sarah Palin?

 • Sarah Palin in allerlei "varianten".
 • Henry Kissinger was ook te gast
  op de pedo-satanistische offerbijeenkomsten op het eiland van miljardair Epstein. Hier de flight-logs. Hier is hij als handler met zijn "slave"
  Sarah Palin, zo wordt verondersteld..


 • Marilyn Monroe, ook een slachtoffer van CIA Monarch mind Control,
  te herkennen aan het leopard huidje, een CIA merkteken.

 • illusionist Victor Mids

  Hieronder een illustratie van arts en illusionist Victor Mids over de bestuurbaarheid/ conditioneerbaarheid van mensen:
  ook politici maken gebruik van dit "tooltje" (mondkapjes, covid enz enz).