Affiches die beklijven

Gewijzigd 18 september 2022


Gekneusde ego's willen revanche, en eisen de macht op.Nazi revival, baby!!

Dit is ook een mooie: de Duitse Kuipers: Karl-Lauterbach.
Let vooral op dat armen-werk. How obvious can you be??


  • Zijn ex-vrouw leert ons dat Karl een
    Medical MANAGEMENT diploma heeft
    en geen epidemoloog is.
    Karl Laterbach is a fraud!


Hoor je die pantserwagens al aankomen in de verte? De concentratiekampen zijn wereldwijd al in gereedheid!


Mark Rutte gisteren bij #DAVOS22: "We should get rid of the unanimity in the European Council on issues like sanctions but also human rights declarations..."

Rutte zegt doodleuk dat de declaration of human rights moet verdwijnen en dat we af moeten van het arbeidsrecht (reforming..) want dat alles verschaft de economie enorme kansen. Rutte,
blind door zijn idealen en ambitie.
Vervolgens een soortgelijke uitlating van een andere WEF fasciste. Daarna Schwab en Hoofd Pfizer, Bourla, geven gewoon doodleuk toe dat de depopulatie met 15 % succesvol was de afgelopen 1,5 jaar. Stuitend.

Profiel van onze mp: hier te vindenNoah Yuval Harari profeteert

Mensen dienen gechipped te worden als vee en moeten niet denken dat ze een vrije wil hebben of beschikken over een ziel. Het WEF gedachtengoed wil dat ieder mens op de aarde een op afstand bestuurbare cyborg wordt.
De nazi "voorbij" en een onmiskenbare psychopaat, De rechterhand van Klaus Schwab: Harari Noah YuvalSoros, multimiljardair

Soros wil alle macht bij de machthebbers hebben en alle vrijheden voor het individu kwijt. Dit is een echte griezel. Hij financiert veel maatschappij ontwrichtende clubjes zoals blm ed.
Zijn tijd is geweest. wellicht kan iemand deze oude sukkel, deze "useless eater", een "handje helpen"? Heeft iemand nog ergens zo'n Covid19 shot liggen?
Dit kan echt niet meer. Hij komt amper uit zijn woorden.

Dit stelletje halve garen wil dus een machtsgreep doen. Alleen al hoe Rutte Engels pleegt te spreken is haast hylarisch te noemen. Je praat met deze kneuzen mee als je bang voor ze bent of als je zelf ook zieke ambities hebt zoals zijzelf die hebben.
Wederom vrijmetselaars en hun namen worden in pedo-contexten genoemd.
Meer daarover hier.
Meer waar deze halve garen voor staan hier te lezen.

Meer NATO-nazi's hier, PDF