Affiches die beklijven

Gewijzigd18 januari 2023

Vaccinatie-prikellende


Hier wat informatie en beelden over die prik die jullie onthouden worden door de main stream media.


Covid pandemie vooraf gepland?

Nee joh gekke wappie... nou ja een klein beetje dan. Door Richard de Rothschild! Paar patentjes vast genomen op testmethodes. Maar, dat was louter toevallig hoor!

Je kunt immers nooit weten hè. De Rothschilds wisten 5 jaar voor de "uitbraak" van Covid al dat dit mogelijk geld op ging leveren.


Lieve mensen, we moeten vanaf nu een beetje aardiger zijn voor de met covidprikken- geprikte mensen.

Door deze met Covidprikken- geprikte mensen erop te wijzen dat die prikken slecht voor ze zijn krijgen ze mogelijk een hartstilstand. Dat komt dan door dat deze mededeling stress teweeg brengt. Net als met te snel opstaan in de ochtend en een harde overgang van een warme naar een koude omgeving. Oh ja en door tuinieren, daar kun je (toevalligerwijs sinds de Covidprikken) allemaal dood van gaan.
Ook kan het gebeuren dat wanneer iemand daadwerkelijk geprikt wordt, hij een "Nocebo" effect krijgt en hierdoor komt te overlijden; de vrees voor neveneffecten veroorzaakt dan neveneffecten. Dit is echt waar! Want het staat in een "scientific paper" van Raymond D Palmer, Chief Science Officer of Full Spectrum Biologics.
Verder is het zo dat overheden het ook weer verschrikkelijk laten liggen want ze moeten de kudde erop wijzen dat veelvuldig onderliggende medische oorzaken debet zijn aan neveneffecten bij prikken met die Covid-prik. Nu blijken wel opvallend veel mensen onderliggende medische oorzaken te hebben in relatie tot die Covid-prikken en neveneffecten.
Maar op de eerste plaats zijn het de anti vaxxers die de met Covidprikken- geprikte medemens dermate veel de stuipen op het lijf jagen dat ze DAAR aan dood gaan, echt waar!

Opportunistische onzin wordt echte wetenschap en echte wetenschap wordt nu dus ook samenzwering. Dit is dus een slotstuk van twee millenia beschavingsontwikkeling.
Waren het overigens niet de met Covidprikken- geprikten die erg onvriendelijk waren naar de NIET met Covidprikken- geprikten vanaf een jaar of twee terug? Overigens hebben die ongeprikten het allemaal WEL overleefd dus dat spreekt ook al niet echt in het voordeel van die "Covidprik". Meer daarover hier.
Was het trouwens niet zo dat we niet meer in termen van "wij"en zij" mochten praten van onze overheden? Dit was zo in de U.N. besloten om "misinformatie" (lees: "de waarheid") de kop in te drukken. Deze schrikbarend stinkende emmer stront is geproduceerd door Raymond D Palmer, Chief Science Officer of Full Spectrum Biologics. Hij noemt dit een "scientific paper"!
We moeten dit maar gauw vergeten.
PDF hier.


Quinta Colomna, een Spaans onderzoekers collectief vindt giftig Grafeen in Covidprik., maar, niks aan de hand hoor. De Covidprikken zijn veilig en effectief! Al het andere is allemaal misinformatie!

Hieronder uitleg waarom grafeen toegevoegd is aan de Covidprikken. Het fungeert als antenne voor nanotechnologie.


De video hieronder geeft weer wat filmmakers, wetenschappers etc. hebben moeten ondergaan door het zgn. silencing en censuur door overheden. De waarheid moet onderdrukt worden.


De volledige documentaire HIER.

Erg interessant artikel van Stralingsleed.nl over grafeen/5g etc.hier op PDF

Nilüfer Gündoğan

Deze gifspuitpusher, en voormalige D66/ Volt partij politica is ook "ge-Pfizerd". Bells Palsy zou bij haar niet aan de orde zijn: het is een Herpes/ stress combinatie.


Bourla van Pfizer spreekt met Schwab: depopulatie loopt zoals geplanned:

Ze doen geen moeite meer om het te verbergen. Dit spreekt Bourla uit op 1:50 in de onderstaande video. Maar de video begint met Schwab en Bourla die het erg eens over het feit dat de anti vaxxers de noodzaak van de "vaccins" toch wel erg onderschatten.
Maar blijf vooral lekker boosteren jongens en meisjes! Die Covid19 prikken zijn betrouwbaar en effectief!


Alsjeblieft; alle hoogtepunten (= dieptepunten) van die felbegeerde prik


Website Science Direct
PDF hier

Wat hebben Ruanda en Covid-19 gemeen?

De theologie professor Pierre Gilbert wist het in 1995 al!Shedding en sudden death

Blijkbaar worden mensen ziek die de Covid prik niet ingespoten hebben gekregen, als ze in kontakt komen met mensen die die prik wél gehad hebben. Dat is "shedding", overdracht van ziekmakers. Waaronder dus post-mortale zorgverleners, de mensen die de doden toonbaar maken voor opbaren..
Binnenkort komt er een voorlichtingsfilm uit die alle feiten omtrent alle Covid prikken, inclusief de nieuwste boosters, op een rijtje zet. Van die film hieronder de trailer:

Aanmelden voor de premiere op 21 november kan hier:
https://www.stewpeters.com/


Covid 19 vaccinado's zwellen op en worden onherkenbaar

Dit wisten we natuurlijk al heel lang maar deze post mortale zorgverlener wil nu verregaand gaan onderzoeken hoe dit komt. Hij spreekt over bloedmonsters afnemen in overleg met de nabestaanden indien juridisch haalbaar. Het is me niet geheel duidelijk waarom dat juridisch niet haalbaar zou moeten zijn. Zelfs hier in Nederland niet.
Niet zo heel slim van deze post mortale zorgverlener dat hij dit op voorhand aankondigt. Hier gaan ze natuurlijk een stokje voor steken!


Mogelijk is het Toxic Epidermal Necrolysis. Hier de website daarover..
Ziet er inderdaad best goor uit als het dit is.
Hier nog zo'n verhaal. Deze anonieme inzender heeft het ook weer over de zwellingen en zwarte uitslag.


Hoera, de lang verwachte herhaalprik!!

...Doe het niet...Kan gebeuren

Ook bij perfecte hardloopcondities?

Hoe het met deze mensen gaat is niet bekend (...).


Vooruit, nog ééntje dan...Covid zombie

De Covid-prik is veilig hoor. Ze stelt zich maar wat aan.
Ook deze vaccinado is flink opgezwollen.

Ook de boosters zijn gewoon onschuldig hoor!

Voorbeeldje uit Australië, New South Wales. Het groene blokje geeft de "medical issues" rate weer van mensen die de 4e prik, een booster, gehad hebben.


Actilyse (alteplase) en Metalyse (tenecteplase) tekorten dreigen

Goh, je vraagt het je af, hoe zou dat nu komen?

Alweer een nieuwe crisis. Crisi leiden zo lekker af van waar ze werkelijk mee bezig zijn.
Verder komt dit de depopulatieagenda natuurlijk enorm ten goede! Maarliefst TWEE drogredenen excuses: Of het is niet voorhanden door productieproblemen ( ja, in China) ofwel, het wordt teveel gebruikt.
Grote kans dus dat je niks krijgt als je het keihard nodig hebt. Exact wat onze criminele leiders willen dus.

Bron: College ter beoordeling van geneesmiddelen


Covid prik gehaald? ZOMBIE!

De 5G masten zetten 18 Gigahertz aan en er ontstaat een zombieleger? Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt?!?!


Meer over Covid19-zombies Hier


Bloedklonteringen na vaccinatie

Ranzige beelden van bloedklonteringen uit een dode Covid gevaxxte. Als dit niet overtuigt dan weet ik het ook niet meer. Het lijken eerder fiber-achtige synthetische strengen.
Let vooral op die veelzeggende "...Oh my God..."


Uitvaartverzorger Richard Hirschman toont enorme bloedklonteringen in de Dr Jane Ruby Show.


Do your own research:
PDF with usefull links!


Pharma wil zich indekken

Ze komen nu naar buiten met de mededeling dat ze verder willen met, jawel, nano-chips in medicijnen. In dit geval tabletten. We waren er natuurlijk al achter dat er nanochips met tracking device in die Covid-prikken zitten. Dit is een manouvre van het WEF/ pharma cordon om te kunnen zeggen dat ze hierin open kaart spelen. Ja, nu wel. Maar niet ten tijde van de Covid-prikken housse. Toen was dat "Wappie praat", weet u nog? En om verdenkingen extra uit de weg te gaan presenteren ze het tracking nano-device nu niet in een prik. Nee, ze stoppen het nu in een PIL (Maar komt die chip er dan niet met je ontlasting weer uit?). Dan zullen de schapen het vast niet door krijgen!
Ze gaan hier vermoedelijk nog gelijk in krijgen ook. Die vaccinado schaapjes kun je werkelijk alles wijs maken. Erg jammer allemaal. Waarom die WEF achtergrond eigenlijk? Dit is toch geen economische aangelegenheid maar meer iets voor de EU/ U.N./WHO? Waarom is er in het verleden nooit een chip in medicatie gedaan om personeel in de zorg te ontlasten. Mensen met dementie zouden op deze wijze gegarandeerd tijdig hun medicatie toegediend krijgen omdat het zorgpersoneel middels een signaaltje vanuit die chip verwittigd zou worden. Dit zou DE MENS dienen. Nu dient het...de controlestaat. Hiermee verraden ze zich wederom.Naast nano-bots stoppen ze er ook nog andere troep in, zoals in die Covid-prikken: hoogst giftig Grafeen, parasieten en andere levende wezens.
Deze pharma club deinst werkelijk nergens voor terug.


Vaccins zijn trackers volgens Dr. Madej


Hier een pdf over de technische haalbaarheid hiervan. Ze kon wel eens gelijk hebben. Ook zouden gedachten controleerbaar zijn. De staat kan zo lekker intiem met je worden. Die Covid prik heeft zooooo veel voordelen. Grafeen is een bouwstof om dit netwerk in de gevaccineerde op te bouwen. De opbouw geschiedt door middel van aansturing met micro-chips. Geheel autonoom ontstaat er een netwerk in het lichaam. Afbeeldingen vindt je halverwege deze pagina.
Serve the beast, wear its mark!
Ook deze man kwam daar achter: Filmpje


 • Vooruit, nog een paar dan:

"koningin" Maxima wil ook bloed zien

Ook Maxima wil dat die chip/ nanotechnologie gewoon keihard geïnjecteerd wordt. Deze elite- ballen zijn niet bezig met de risico's die "vaccineren" met die Covid-19 fop-vaccins met zich meebrengen. Niet voor jouw gezondheid en ook niet voor die van je kinderen. De overheden zijn bezig met de uitrol van een sinistere agenda en ze willen ons chippen als vee. Met jouw gezondheid heeft die vaccinatie geen *** te maken. Is je gezondheid krakkemikkig dan mag je doodvallen, anders chippen of wegrotten in de goot (uitgesloten worden uit het openbare leven middels QR codes, chips whatever). Maxima hoort dus ook bij die griezels als Trudeau, Schwab, Rothshields, Soros, Rutte. Satanisten.


 • Arne Burkhardt, Bhakdi, microbiologen, waarschuwen: Covid-"vax" sloopt mensen, auto-immuun reactie op midden/ lange termijn

  Voor het geval dat er nog iemand hier acht op slaat die dit nog niet wist. Dat is in dit stadium twijfelachtig. Bhakdi is een gerenomeerd hoogleraar microbiologie.
  Zo maar een greep: Kanker, Tuberculose, gordelroos, herpes, dodelijke auto-imuunreacties, accuut hartfalen.
  Bhakdi en een collega, prof. dr. Arne Burkhardt ( Univ. Hamburg), deden onderzoek bij overleden gevaxxte..tjaah.. hoe noemen we zoiets? cyborgs, humanoids? Chipped idiots?
  Auto -immuun reakties bleken in 90% de fatale oorzaak. In eerste instantie worden het hart en de longen belaagd, maar ook lever nieren lymfklieren enz.. Killercells zien spike proteïenen als lichaamsvreemd en worden aangevallen.

  -PDF-Arne Burkhardt en Bhakdi tonen aan dat deze "vaccins" auto-immuun reacties teweeg brengen (het lichaam valt zichzelf aan) op de midden en langere termijn. Dit komt in de video aan de orde.
  -Website van deze publikatie


  Phd Dr. Sean Brooks (Oxford)

  Vertelt wanneer en hoe "gevaccineerden" zullen sterven. Hij werd gewaarschuwd door, nota bene, de ontwikkelaar van het vaccin!
  Zijn verhaal komt overeen met de bevindingen van prof. dr. Arne Burkhardt en dr.Bhakdi zoals hierboven beschreven.


  Nieuw beeldmateriaal uit Spaans onderzoek

  Spaanse onderzoekers presenteerden nieuw beeldmateriaal van de ingrediënten van het Covid vaccin. Microchips en electra-printjes. Op naar het 6G era!


  Grafeen als netwerkinfrastrutuur in je lichaam wat zichzelf, geheel autonoom dank zij de mee-geïnjecteerde microchips, in elkaar zet: PDF over grafeen hier

  Immers, dit moet het uiteindelijk worden:Huawei website.
  Maar daar is wel eerst dit voor nodig:

  Injecteren van EEN VIRUS om zo je receptoren te manipuleren met nano-technologie zodat je via 5G op afstand te controleren en eventueel "te bedienen" bent.


  Horst aan de Maas: huisarts spreekt zich uit

  Deze moedige huisarts zegt wat de wakkenen onder ons al maanden wisten. Een collega van deze huisarts, een patholoog anatoom met 20 jaar ervaring, vindt allerlei rare deeltjes (micro -chips) en grafeen en aluminium in het bloed overleden Corona dode. Deze patholoog geeft aan 10.000 doden voor zich gehad te hebben, maar nog nooit zoiets gezien te hebben. Deze moedige huisarts roept op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Waren er maar meer zo moedig zoals deze medicus.


  Levend organisme in Covid "vaccin"/ living organism in "vaccine"


  Het zal je kind maar wezen

  Enschede, 10 november 2021, op een GGD priklocatie. Maar begrijp het niet verkeerd; de "vaccins" zijn veilig hoor!
  Kijk ook eens hoe gelaten die GGD'er toekijkt: hij heeft dit overduidelijk vaker meegemaakt. Via de mainstream media horen wij hier helemaal NIKS over.

  Een italiaanse pastor:


  Topsporters beginnen om te vallen

  Let maar eens op de korte opéénvolgende data van de screenshots van de artikelen in de video. Deze zijn vrij recent. Het kwam vaker voor maar niet in deze frequentie.

  Zo ook met wielrenner Greg Luyssen, hij moest stoppen met zijn prof carriëre vanwege hartproblemen.

  Ook van Avermaet baalt van die prik


  Onomkeerbaar!  Hier een website met heeeeeel veel mensen die SPIJT hebben dat ze die prik genomen hebben.


  Bloed en "vaccin" monsters

  Normaal bloed ziet er onder een microscoop zo uit:

  Nam je die prik (Covid "vaccin") dan ziet je bloed er nu zo uit:


  Fimpje op Bitchute over een arts die al 10 jaar bloedonderzoek doet.
  Toen ze de bovenstaande beelden door haar microscoop zag, barstte ze in tranen uit. Het bloed begint direkt na injectie te samenklonteren in strengen. De cellen waren niet meer zelfstandig, los van elkaar rond.

  Nanotechnologie begint zichzelf te "assembleren".


  Dr. Carrie Madej barste dus ook in tranen uit toen ze voor de tweede keer hetzelfde zag in twee verschillende batches

  Ook trof ze "creatures" aan die tentakels hadden. Ze wilde nader onderzoek hierop doen. Ze deed ze in de blender en hakte ze fijn. Deze rehabiliteerden in veelvoud in een kleinere versie!!! This is fuckin'creepy! Zie hiervoor de eerste toelichting van Carrie Madej. Met deze troep willen ze nu dus ook kinderen gaan injecteren. Men is zich echter van geen kwaad bewust.


  Enkele afbeeldingen door haar onder de microscoop genomen foto's (400- tot 1600x vergroot) van Moderna en Pfizer vaccin: het lijken inderdaad nanobot-onderdelen
  Carrie Madej vermoedt een "injectable computer, or a self assembling tracking device"
  Na injectie zet het zichzelf in elkaar. Ook zij gelooft dat de aanstaande wereldregering elk mens op deze aarde 100% wil kunnen controleren via 5G en de creatie van humanism 2.0. Oftewel, de mens moet herschapen worden tot CYBORG!.


   Dit is de Hydra Vulgaris, onsterfelijk en bij versnijding
   zet het zichzelf opnieuw in elkaar in kleinere varianten!


  Duits artsencollectief toont verwoestende effecten van "vaccin" op bloedcellen

  Duits artsencollectief Bärbel Ghitalla, Dr. Med. Axel Bolland, RA Holger Fischer en RA Elmar Becker tonen de verwoestende effecten op bloedcellen aan van de Covid-19 "vaccins". Ook worden dubieuze ingrediënten aangetroffen zoals waarschijnlijk grafeen of andere metaalachtigen. Witte bloedcellen worden "gesloopt". Vreemde synthetische strukturen worden na injectie door vaccinbestandsdelen "geassembleerd". Artsen met 30 jaar ervaring in bloedonderzoek worden zelfs bang van hun patiënten bij de aanblik van het bloed wat ze achterlaten. Deze artsen geven aan dat ze dit nog nooit zo gezien hebben en vermoedens rijzen dat er een boosaardige bedoeling achter deze injecties schuilgaat. Genocide. Deze artsen stellen zich tot taak om hiermee naar buiten te treden en "zodoende desnoods een paar kinderen te kunnen behoeden voor dit kwaad...". Zelfs terminale kankerpatienten spuiten ze in met deze rommel. Dan zou er toch een lichtje moeten gaan branden bij de bevolking omtrent de intenties van deze injecties. Waarom zou je een terminale kankerpatient nog vaccineren tegen een griepje?? ( euthenasie dus)

  Hier te zien op Bitchute met engelse ondertiteling,
  en ook te zien op deze duitse site zonder engelse ondertiteling.

  In beide gevallen spreken de beelden boekdelen. Zelfs een leek ziet dat hier zaken aan de hand zijn. Op het griezelige af zelfs.

  Als deze gruwelijkheden niet overtuigen dat dit rotzooi is en geen vaccin, dan weet ik het ook niet meer!
  Dan komt dit toch wel erg dichtbij:  Myocarditis bij kinderen extra gevaarlijk!

  Myocarditis infectie bij kinderen na "vaccineren" is van een totaal andere heftigheidscategorie dan wanneer deze infectie aan het hart ontstaat op "natuurlijke" wijze. Cardiologische tests wijzen uit dat de schade tot 90% ernstiger is dan wanneer er geen sprake is van vooraf "vaccineren". Ecg's ( hartfilmpjes) zijn drastisch anders en medicijnen moeten hartfalen voorkomen. Myocarditis na "vaccineren" is vele malen ernstiger dan wanneer er geen sprake is van "vaccineren".Twitter
  Volgens onze geloofwaardige minister van Volksgezondheid is er geen onderscheid. Corona verzaakt Myocarditis. Punt. Goh, die zagen we niet aankomen Hugo! Knap hoor.  Toxic Epidermal Necrolysis (TEN) na covid-19 vaccinatie

  Extreem gevoelige slijmvliezen en huid triggeren TEN. Boosdoener is medicatie, in dit geval dus het "vaccin". Dit schijnt extreem weinig voor te komen. Maar de ernst van deze aandoening overstijgt verreweg het nut en noodzaak van een verkapte "griepprik" die ook niemand nodig had en onvoldoende bewezen werkzaam was. Besmet en/ of ziek worden van Corona of DIT? nou doe u mij dat griepje dan maar...Deze mevrouw van eind 40 had geen medische klachten/ aandoeningen voor ze geïnjecteerd werd met het Covid-19 "vaccin". Maar gelukkig heeft ze dit overleefd!
  En we weten dat dit het topje van de ijsberg is want erg veel bijwerkingen worden doodleuk niet gemeld want dat is een erg omslachtige procedure waar medici geen tijd voor vrij wensen te maken want daar is natuurlijk een ontmoedigsbeleid op los gelaten door onze "betrouwbare" overheden. Was dit iets anders dan een Covid "vaccin" geweest dan was de vaccinatiecampagne allang stopgezet! Het krijgt er inderdaad steeds meer de schijn van dat we hier met een biowapen/ genocidespuit oid. te maken hebben. Maar we moeten en we zullen ons laten "vaccineren!", alle waarschuwingen van de "wappies" ( bedankt Hugo) ten spijt.

  Hier de website/ bron. Hier staat overigens een mooie discussie te lezen tussen twee medici over de zin/ onzin van die Covid injectie troep.

  PDF hier


  Engelse begrafenisondernemer: "Deltavariant is vaccinatieschade, vaccineer niet want je zult sterven":


  Postmortale zorgverlener constateert veel vaker puntige bloedinkjes op lijken die hij binnen krijgt. Goh, hoe zou dat nu komen?


  "Vaccineren": Nederlandse meiden voor het leven beschadigd:


  Bron

  Intelligente vrouw volledig verwoest door ...