Affiches die beklijven zonder te plakken

Willen we DIT???


Willen we hier naar toe? Een jong mannetje heeft op zeer jonge leeftijd een strijd moeten leveren tegen een DODELIJKE ziekte. Hij mocht weer naar huis. Vriendjes/ vriendinnetjes van rond de 8/ 9 jaar wilde hem een WARM welkom heten maar de POLITIE WERD GEBELD want te veel mensen, te dicht op elkaar en Corona technisch allemaal niet in de haak. Ben je een echt mens dan breekt hierbij je hart.

Wordt dit het ijkpunt? Gaat angst voor een dom griepje voor op compassie voor een jeugdige kankerpatient die voor zijn leven gestreden heeft? Laten we zo'n jeugdige held zakken omdat misdadige politici de ernst van Covid-19 veel te zwaar overdrijven omdat ze daar een belang bij hebben.  En dat de bevolking bang is, en zo lang mogelijk bang gehouden wordt omdat ze dat goed uitkomt zodat ze nog meer grondrechten kunnen schrappen?
Compassie voor een kind wat een dodelijke ziekte bestreden heeft moet wijken voor angst voor een griepje; hier komt ijskoud egoïsme om de hoek kijken. Heus, het covid-19 virus is echt niet veel meer dan een flinke verkoudheid. Ook al zegt idioot Mark Rutte iets anders in die lulpraatjes van hem. COVID-19 is GRIEP!!!
Gewoon op bed liggen en uitzieken.Ook al bleek Influenza -B ook zo nu en dan dodelijk. In 2018 vielen er 9600 (!) griep- doden (Influenza-B) te betreuren. De dood hoort nu eenmaal bij het leven. Ben je oud en verzwakt dan geeft influenza-B het finale "duwtje". Zo gaat het dus ook met Corona. Mensen bezwijken veelal aan onderliggend lijden. Veelal is het Corona evenement niet meer dan een beetje hoesten en wat snotteren. Lees voor meer informatie hierover deze pagina.

Wanneer komt het omslagpunt? Hoelang moeten de echte mensen, je weet wel; personen met een hart, hier nog op wachten? Of gaan de warmbloedigen de omslag zelf bewerkstelligen? Dit zou best wel eens kunnen gaan gebeuren. Heb je een hart dan vind je dit voorval ABJECT!

CORONA IS BEDROG!!!Klik op de afbeelding om te vergroten.


corona misvormt mensen