Affiches die beklijven

Gewijzigd 24 mei 2023

Breda chemtrails 4 (2022)

Rijk geïllustreerd Logboek van drie jaren chemtrailing boven Breda, zes pagina's lang.
Zie ook:
1 - 2 - 3 - 5 - 6

>

Breda, 03-06-2022,
In de loop van de middag. Chemische stank. Mogelijk ook DDT-insecticide of Biocide net als in Spanje, hier te zien.


Breda, 27-05-2022,
Ze waren al vroeg begonnen. Gore lucht de rest van de dag. Chemische stank.
Let bij de middelste foto op de kunstmatig gezette nevel.

Scroll ook even naar onderen, naar 24 -05, prachtige, natuurlijke wolken! Zo horen ze te zijn!


Terheijden/ Breda 26-05-2022, natuurgebied achter de Haagse Beemden richting Terheijden.
Hier heb ik de milieuhypocrisie in 1 beeld proberen te vangen.

Geen toegang voor de recreanten die dit natuurschoon meer waarderen dan eliteballen die vinden dat er teveel mensen op deze aarde zijn en in Davos besluiten de boel dan maar kapot sprayen!


Breda, 24-05-2022,
Kasteelwolken, echt Nederlands. In het bijzonder de derde foto; prachtig!


Steeds vaker tref ik een halo: Maar wees gerust. Dat is gewoon condens en als het geen condens is, dan zijn het ijskristallen. You figure it out! Als jij in Siberie condens uitademt bij minus 60, trek je dan ook een condensspoor van 50 km wat de hele dag blijft hangen???

 • They are spraying the skies!!
 • En Gods wolken kwamen weer terug

En dat allemaal in 1 ochtend tijd.


Breda, 21-05-2022, Boven een dik wolkendek. Chemische stank. Heel verontrustend dit.

In de middag gemanipuleerd van normaal half bewolkt naar chemsoup.


Breda,19-05-2022


18 mei 2022, Breda
Er is de hele nacht getrailed. Deze foto's zijn in de ochtend om 8 uur gemaakt. Mogelijk dat het benauwde weer hiermee verband houdt? De lucht zit nu al potdicht. Sterkte iedereen, met die benauwende hitte!
Wederom geen regulier vliegverkeer te bekennen, alleen maar ongemarkeerde chemtrailers op 5- 8 km. Het reguliere vliegverkeer wordt nu omgeleid en de piloten in de chemtrailers hebben zuurstofmaskers op, want anders ademen ze de troep van andere chemtrailers in. Dat zouden ze niet overleven omdat de concentraties van de gifstoffen daarboven (5-8km) vele malen hoger zijn. Zie de afbeelding hieronder.

Is dit de reden waarom vliegtuigmaatschappijen zo nu en dan, onder het mom van die Covid plandemie, hun vliegtuigen aan de grond houden? Waar halen ze anders de piloten vandaan om op deze schaal te kunnen trailen???
Dit is ongekend!

Wetende dat er ook heel veel piloten zijn die die Covid shot geweigerd hebben en daardoor ontslagen zijn. Piloten hebben soms ook salaris in moeten leveren, soms zelfs een kwart. Wanneer je deze piloten ineens hun oude salaris belooft plus nog een bonus dan sprayen ze wel. Dan gaan de pricipes waarschijnlijk gewoon overboord.

Let op de wel haast perfecte symetrie in de horizontale, vertikale en diagonale assen. Chemtrailing op zijn sterkst hier! "gewoon condens"? Hahaha! Nee. Ook geen ijskristallen.


 • Chemtrailers weg, HAARP wolkjes weer terug.
  Net als gisteren dus.
  All hidden in plain sight!

Was dit met 1 of enkele vliegtuigen gedaan dan had je verschillen in dikte gezien van de sporen; immers, ze verwaaien. Dit is wetenschap! Technologie! Bij deze sessie, die een ochtendje duurde, waren vele vliegtuigen bij betrokken.
Een ieder die chemtrailing/ geo-engineering ontkent of ridiculiseert is mogelijk over één kam te scheren met diegenen die die Covid-shot genomen hebben; stompzinnig.


De dag begon bewolkt. Later werd de lucht kunstmatig opengetrokken en kwamen vrijwel direct de vliegtuigen. Er hangt een chemische stank nu. Mijn ogen branden en mijn lymfeklieren zijn opgezwollen en de lucht zit potdicht met strepen.
Wanneer gaan deze laffe moordenaars zich nu eens verantwoorden?

Een half uur later al keerde alles weer terug naar een normale situatie:

Als je hier niet alert op bent dan mis je dit dus! Zo geraffineerd zijn ze inmiddels! Ze kunnen VEEL.


Breda, 14 op 15-05-2022,
Wat me frappeerde was dat dit sprayen kennelijk zooooo belangerijk voor ze is dat ze dus pas om 10 uur in de avond beginnen om overnight hun ding te kunnen doen om zo argwaan tot een minimum te kunnen beperken, zo lijkt het. Waarom???
Deze foto's zijn na 22.00 uur in de avond gemaakt.

In de ochtend van 15 mei erna konden we dus inderdaad dit verwachten: een gore lucht en de rest van de dag werd dit alleen nog maar erger.


Breda, 13 mei 2022, business as usual.

  Zodra ze boven de stad zijn zetten ze hem aan. Het is ziek en niet te geloven maar het is echt zo. Mensen wordt wakker. Zie hier dus de meerwaarde van een goede burgermeester. Die zou zich dit aan moeten trekken, of toch op zijn minst zich vragen moeten stellen bij wat er zich boven zijn stad afspeelt. Hij doet het waarschijnlijk af als "wappiegelul".


Breda, 12-05-2022, gore lucht.

 • En de lucht is weer strak blauw want
  Iedereen is weer terug van het werk nu.

Breda, 10 mei 2022,
Zoals gisteren al verwacht:

Breda, 10 mei 2022, UPDATE 11-05-2022! zie onderaan 10-mei-2022, weermanipulatie in beeld gebracht.

Nachtfoto's bij maanlicht

Deze dag ben ik eens in de nacht begonnen met fotograferen. Bij het betreden van de buitenlucht was er een chemische zure lucht te ruiken die op een zeer onaangename manier in de neusholte bleef hangen. Onbegrijpelijk dat dit voort kan blijven bestaan. Ik heb accuut alle ventilatieroosters in mijn huis dichtgezet.
Sceptici: "het zal wel een naburige fabriek geweest zijn...".
Maar dat zou frappante coïncidentie zijn want deze combinatie (trailing en deze penetrante odeur) heb ik eerder opgemerkt op verschillende locaties en lijkt steeds vaker voor te komen. Ik zie om me heen een toename van luchtwegaandoeningen en allerchiën. De bevolking moet hier nu echt eens oog voor gaan krijgen.
De hieronder getoonde foto's zijn om twee uur in de nacht gemaakt. De sporen losten niet op. Ze zakten naar de aarde en dreven nauwelijks weg. Er stond zo goed als geen wind. De lucht was immers leeggetrokken met HAARP die dag ervoor. Inmiddels heb ik heel wat gezien maar dit gaf me nogal een eng, onheilheilspellnd gevoel. Dit was niet pluis. Temeer omdat dit weer die sterke, chemische zure geur afgaf en het midden in de nacht gebeurde. Dit is volgens mij biologische oorlogsvoering tegen de bevolking middels de soft kill methode. De foto's zijn donker uitgevallen omdat het dynamisch bereik van mijn camera aan zijn plafond zat en er veel straatverlichting in de direkte omgeving was. Wellicht had ik met een statief betere resultaten gekregen. De lens kan dan langer open blijven.
f/4.8 s 1/20 ISO 16000

Wederom zijn alle bijen uit de fruitbomen verdwenen want die zijn erg gevoelig voor luchtverontreiniging. Die sterven of gaan op de vlucht bij sterk vervuilde lucht.

Weermanipulatie in beeld gebracht

Diezelfde dag tussen 17.30 uur en 18.00 was er grote schoonmaak in de lucht. De wolken moesten weg want de volgende dag zou er weer intensief getrailed moeten gaan worden. Hieronder foto's van vreemde wolken. Dit is weermanipulatie. De foto's zijn genomen met tussenposes van ongeveer 10 minuten. Dit zijn geen normale wolken en het het is zeker niet normaal dat ze zo snel veranderen.


Breda, 8-9 mei 2022, De lucht is op 8 mei weer wolkloos gemaakt door middel van manipulatie. Deze abnormale situatie voor de lente duurt voort zolang "zij" dat willen. En op 9 mei verschijnen de eerste chemtrailers weer.


 • 8 mei: Het is geen wolk en het is geen nevel, wat is dit??
  Haarp

 • 9 mei, geen wolk te bekennen.
  Men noemt dit "mooi weer".

Echter is het in -en in triest dat er gespeeld wordt met een ecosysteem wat van IEDEREEN is en niet enkel van een selecte groep eliteballen. Geo-engineering is ecoterrorisme en MOET STOPPEN!


Breda/Dordrecht Biesbosch 6 mei 2022. Dit is de oorzaak van de droogte! Geo-engineering hier met behulp van chemtrailing
De lucht was weer volledig volgelopen met chemische rotzooi. Nogmaals, U financiert dit. • Biesbos Dordrecht

Breda, 04-05-2022, Ze laten ons de doden herdenken doch ze zijn zelf zeer zeker niet heilig! Er werd weer voluit gemanipuleerd! BIG TIME!.
Nog steeds geen regen. Een gedegen regenbui is inmiddels al weer zo'n 3 maanden geleden. They are messing with us and our planet! De kranten:"Voedsel zal schaars worden!!" Dat heeft dus zijn herkomst bij Geo-engineering.
Meer over manipulatie van het weer en de bedoelingen daar achter hier te lezen.


Breda, 3 mei 2022Breda/ Terheijden, 28-04-2022, Een natuurwandeling net buiten Breda werd weer ontsierd door laffaards in vliegtuigen.
Hier heb ik overigens mogen aanschouwen dat de chemtrails boven de stad pas aangezet werden. Breda stad was het "doelwit". Ziek.

Breda, 21 april 2022, buisiness as usual.


Breda, 20 april 2022, vermoedelijk zaten er ook pesticiden oid in die trails. Na deze dag was er geen bij meer te bekennen in de fruitbomen. Zie video hieronder. Bijen zijn extreem gevoelig voor vervuiling.  Deze streep was stationair; de gehele dag hing deze daar. HAARP oid? Hetzelfde deed zich in de provincie Antwerpen voor op deze dag.


  Breda, 30 maart 2022


  Luchtvaartdeskundigen onder u weten wat het kost aan geld EN mankracht om 1 vliegtuig in de lucht te krijgen. Alleen al op deze foto waren het er 16 stuks!!! En deze vlogen niet in cirkels.
  Het waren unieke toestellen.
   Breda, 16 maart 2022, het bekende raster motiefje
   15 maart 2022, Breda,
   Het was weer een puinhoop daarboven

   Over een jaar of drie komt er een explosie van kanker als je het mij vraagt. U betaalt hier aan mee overigens! Hierna volgde manipulatie.. Dit is herkenbaar aan de ribbels die plotseling in de "wolken" onstaan en de lichte strepen. Ondertussen heeft het al een maand niet meer geregend. Hoe zou dat nu komen?   Breda, 13 maart 2022, De lucht boven Breda om 10.30 uur in de ochtend. Teringzooi. Echt crimineel.   Breda, 11-03-2022, echt byzar.


   Breda, 10-03-2022,

   Ik werd erg pissig vandaag, ik kreeg dit binnen:YouTube, waar anders? De gehele dag worden er tonnen chemicaliënen over ons uitgestort en wat zegt deze muts: "Dat is goed, jullie denken dat dat slecht is maar jullie zijn slecht ingelicht."
   Jammer. Graag zou ik nog eens verwijzen naar INFORMATIE. DO YOUR fucking RESEARCH! Barium, Polonium, Nano-Aluminium, pesticiden... Chemtrails are good??
   Christine, een jonge vrouw die gediend heeft in the U.S.A Airforce, denkt daar duidelijk anders over. Ze moest haar werk opgegeven omdat ze aan haar meerdere vragen begon te stellen omtrent chemtrailing door de U.S. Airforce, haar werkgever.

   Als chemtrails dan zo goed zijn, waarom worden ze dan in alle toonaarden ontkend/ Hoe weet deze YouTuber uit West Friesland dat ze zonder meer "goed" zouden zijn. BEWIJS? Hadden we 25 jaar geleden een slechter leven ZONDER chemtrails? Geo- engineering, opwarming van de aarde voorkomen: Er is nog nooit zoveel aanwas van ijs geweest op Antarctica! Climate change? Het klimaat veranderd continu. Bewijzen graag! Geen aannames.


   Breda, 7 maart 2022,

   • Hele vreemde condens. Het lijkt op tabaksrook.

   Breda, 04- maart 2022,
   Ze leken abcent maar ze waren er wel!

   • Een lijnvlucht maakt een dergelijke rare bocht niet.
    Dus viel het op!
   • Het vervolg op de eerste foto.
   • Een stoptrail.

   Breda,2 maart 2022,
   Er wordt weer gruwelijk getrailed in heel Nederland.

   • De eerste de beste meteoroloog die
    beweert dat dit een nieuw soort wolk of condens is,
    mag wat mij betreft geradbraakt worden.

   26-02-2022, Breda,
   Wederom een smerige lucht, bedankt Mark! "Long live the Beast system!" of niet soms, Mark?
   Jullie hebben al verloren, en dat weten jullie. "Harvest as much as possible", of niet soms, Mark?
   De huidige generatie politici zit daar niet voor ons. Ze dienen een andere agenda, die van het beest. Inclusief Christenunie. Die stemmen ook overal mee in.

   • De strepen blijven minder lang hangen
    Maar het zijn echt wel trails, ze verdwijnen niet!

   Breda, 24-02-2022


   Breda, 23-02-2022,
   De hele dag erg zonnig, maar later op de dag wisselend bewolkt en af en toe een trail, ze zijn toch echt elke dag bezig. Bewolkt of niet. Consequent doorgaan zo, opdat de giftige stoffen zich ophopen in die menselijke lichamen zodat ze eerder ziek worden en.... Depopulatieagenda 21 U.N. Agenda 21 .
   Veel mensen moeten hier ziek van worden, gezien de ingrediënten, en toch kan het blijven bestaan, al zo'n 25 jaar!


   Breda, 22-02-2022,
   Deze foto's zijn genomen om 8 uur in de ochtend.


   Breda, 13 februari 2022,
   Deze fotoos zijn in de ochtend genomen. De lucht was al helemaal dichtgezet met troep (sluier).


   Breda en Rucphen, 12-02-2022
   Bedankt Kabinet Rutte, voor jullie moordzuchtigheid. Wie zwijgt stemt toe/ in.   Breda, 7 februari 2022,

   Toch best vreemd; onze toxiciteit wordt geleidelijk aan hoger en hoger maar we staan erbij en kijken ernaar.

   Dit is toch wel hele vreemde condens. Trail van het type wat deze nevel maakt. "dimmen".


   Breda, 5 februari 2022,
   Zo nu en dan een streepje, in plaats van een buitje. Gaat de hele dag wel zo door.


   Breda,28-01-2022


   Breda,30-01-2022   • Die "grijze waas" kwam als een massieve deken
    op lage hoogte aangedreven

   Breda, 10 januari 2022,
   Ongemarkeerde (dus leger-)toestellen. Volgens mij waren dit wel trailers. Maar ze houden zich rustig vandaag. Mooie blauwe lucht verder. Genieten!


   • Wederom chemtrail (lange streep, blijft lang zichtbaar)vs.
    contrail (korte streep, waterdamp: snel weg)

   Breda, 1 januari 2022,
   om 8 uur in de ochtend was de lucht al niet meer om aan te zien.


   Breda chemtrails 4 (2022)

   Zie ook:
   1 - 2 - 3 - 5 - 6

   Ga naar Chemtrails in Nederland.

   Ga naar Chemtrails inzendingen.