taking the garbage out

Gewijzigd 14 maart 2024

Breda chemtrails pagina 6 (2023)

Rijk geïllustreerd Logboek van drie jaren eco-terrorisme, ook wel chemtrailing genoemd, boven Breda, zes pagina's lang.
Zie ook:
1 - 2 - 3 - 4 - 5

Climate change is bullshit. Geo engineering is reality


24 april 2024, Breda
Het zonnescherm. We herhalen het nog maar es... Rechts klik om op te slaan. Graag delen.


Breda, 19 maart 2024
Een "zonnescherm"... En in de zomer is dit een "warmtescherm" wist u dat? Het sluit de warmte "in" als een deken. Ook straling van 5G blijft dan netjes onder de deken, want er zitten metaaldeeltjes in de spray die straling reflecteren.
Onze natuur wordt geweld aangedaan. Pagina: Climatechange is bullshit.. Klimatologische verstoringen veroorzaken ze zelf.

Meer video's over klimaat WERKELIJKHEID/ WAARHEID HIER
STOP U.N. Agenda 2030.
Wat zijn chemtrails? lees deze pagina.


Breda, 14 maart 2024,
They are spraying the crap out of us.

Breda, 28 januari 2024,
Toch nog maar even een post. Krankzinnige taferelen op grotere hoogte door demomische entiteiten (USAF CIA Bill Gates etc). Het antwoord op deze zaak zou de herinvoering van de galg moeten zijn voor deze eco-terroristen.
Landverraad in de overtreffende trap: ze verraden de wereld, de mensheid en haar toekomstige generaties, en vooral: de natuur in zijn geheel.. Deze daders haten God en zijn perfecte creatie. De verstoringen die optreden in het klimaat schuiven ze op de mensheid af: ze rijden teveel auto, ze vliegen te veel, eten teveel vlees en te weinig insecten.
En dan is er nog deze idioot onheils"profeet" die vind dat alle problemen opgelost zullen zijn als de mensheid zich overgeeft aan slavernij en we onze vrije wil opgeven. Ook vind hij dat we ons moeten laten chippen als vee zodat de psychopaten in Brussel precies kunnen bijhouden of we onze 256-ste prik gehad hebben en ze kunnen zien waar we uithangen en waar we mee bezig zijn. Of onze ontlasting wel bruin genoeg is oid... Tot 15 jaar geleden werden deze mensen opgeborgen in een gesloten inrichting. Nu krijgen ze een podium. Het zonnescherm zoals ze beweren waar ze over aan het nadenken zouden zijn, is al zeker 30 jaar dagelijkse praktijk wereldwijd, getuige dit document. Doel zou volgens deze entiteiten moeten zijn een wereldwijde temperatuurstijging beteugelen. Dit zonnescherm remt de natuur af en zal leiden tot algehele destructie van de natuur. Ga voor de grap eens informeren bij je huisarts waar vitamine-D tekorten toe kunnen leiden. Dit is wat ze ONDERMEER doen hiermee.. Ook is het de bedoeling dat het weer als direct inzetbaar wapen dienst moet gaan doen, getuige dit document. Chemtrailing is multi platform delivery system: het dient meerdere doelen. Een ander doel van chemtrailing is de atmosfeer geleidend maken voor electro-magnetische frequenties/ straling. Hiermee komen H.A.A.R.P (4Hz) en 5G in beeld, dan CBDC. Vervolgens Telecommunications! En uiteindelijk de Covid shot (bluetooth connectivity, bevat microchips en antennemateriaal, grafeen, aluminium, reaktiegevoeligheid op em-straling etc.. DEZE PAGINA). Componenten van chemtrails zijn niet voor niets lithium, nano-aluminium, barium, strontium etc. Geleidende metalen. Die zijn bij geo-engineering ook nodig om bijvoorbeeld neerslaggebieden om te leiden of luchtdrukveranderingen te realiseren. Maar in die shot zit ook DARPA's Hydrogel, polyamides en polymeren en em-stralingsgevoelige nano-tech wat die shots tot een biowapen maken. Deze Polymeren en Polyamides zijn na neerslag ook in regenwater teruggevonden. Heeft U hier toestemming voor gegeven? Het is namelijk ook UW aarde en die van uw kinderen. We ademen allemaal uit die lucht!
Kortom: Beastsystem.
Wat zijn chemtrails? Lees je hier in.

Climate change is bullshit:

De afgelopen jaren steeg OVERAL TER WERELD de temperatuur twee keer zo hard ALS IN DE REST VAN DE WERELD!
Klimaat krankzinnigheid: lees hier meer daarover.


Breda, 1 februari 2024


21 ndecember 2023, Breda,
Het regent pijpenstelen, het stormt etc. maar trailen zullen ze! Het lukt soms niet om het wolkendek gesloten te houden.


12 december 2023, Breda
Cloudseeding werkt als volgt:

Een half uur later regende het. Hidden in plain sight! For all to see. Ze houden zich niet meer in. Agenda 21. But who cares?


11 oktober 2023, Breda

Eerst trailen dan stralen. Gaat al een paar weken zo. Mogelijk wordt er iets opgebouwd? Ionisring van de atmosfeer? Barium Strontium nano-aluminium voor hologrammen werkend te krijgen oid? Zijn U.S-patenten van te vinden op Google.


Breda, 10 oktober 2023

Deze foto's zijngenomen om 10 uur in de ochtend. De lucht was flink dichtgetrailed.

Maar rond 12 uur kwam de EM-straling en alles was nagenoeg weg! (zie laatste foto)


9 oktober 2023, Breda,
Ze zijn er altijd. Nu boven de bewolking.


7 oktober 2023, Breda

Zware trailing boven Breda Centrum


5 oktober 2023, Breda


1 oktober 2023 Breda,
Elke dag een ander type trail. Soms cloudseeding, de volgende dag iets anders. They're spraying us like bugs. Binnenkort begint de nieuwe Corona-campagne weer. Wellicht dat daar wat voorbereidingen voor getroffen worden nu? Er moeten weer harde dollars verdiend worden! Op naar de chipimplantaat! Hoogste tijd voor een slager op het Binnenhof die gespecialiseerd is in schapenvlees!! Er is echt een grote overtolligheid daarvan, wereldwijd.
Oh gut, wat stom van me!! Die zitten daar natuurlijk al!
Oh ja het gaat hier om chemtrails... De dag begon (Doppler/ Nexrad-) blauw. Vanuit het noord-westen kwam de bewolking kwamen de chemtrails.

Op het einde van de dag heb je dit soort rotzooi..


28 september 2023, Breda,
Chemtrailing is de wappie status voorbij. Als je dit normaal vindt dan ben je een pannenkoek. Daarom is het ook niet zo vreemd dat ze het "spinnen". Ze trekken het naratief naar zich toe. Het CIA-USAF/ Bill Gates consortium: "We zitten eraan te denken om met nano-partikels een zonnescherm te maken met behulp van vliegtuigen...". Dat doen ze toch echt al ZEKER 3 decenia. En niet om klimatologische redenen!
Als je wilt zien hoe geo- engineering werkt, kijk dan tussen 17.00 uur en 19.00 uur naar boven. Na intensieve trailing volgt elektro- magnetische -straling mbv. Doppler oid. (hier daarover meer). Dit gebeurt altijd als mensen druk zijn met eten/ naar werk gaan etc.

En dan verschijnen de ribbels in de lucht en lossen de trails op. Rest van de avond een "schone" lucht. Straling van em heaters.


27 september 2023, Breda,
Dit mag je gerust "creepy" noemen. Doppler radars (hier daarover meer) in aktie na een gehele dag, de zoveelste aan één stuk, van chemtrailing. Niet "de mensheid", maar een verborgen club vernielt het klimaat. En waarom precies?
Kijk eens wat vaker in de lucht in plaats van op je mobiel. Er gebeurt daarboven vanalles!
De onderstaande foto lijkt op een mislukte foto maar is dat beslist niet! let ook op de diagonale ribbels in de lucht net boven de twee schoorstenen. Te zien op de vergroting.


25 september 2023, Breda,
Nothing to see here, just climate change... condens scheepswolken smog contrails nieuw soort wolk etc.


24 september 2023, Breda, Chemische vervuiling in de ochtend, in de middag was de lucht schoner.


19 september 2023, Breda
De gehele lucht is vanaf 5 uur in de ochtend dichtgezet.

Inzending: zie je in Nederland niet vaak: zwarte chemtrails.


17 september 2023, Breda
De lucht is een rotzooitje, chemische rotte geur waarneembaar.


16 september 2023, Breda


14 september 2023 Breda,
Je doet in de ochtend je gordijnen open en je ziet dit:


11 september 2023 Breda,


9 september 2023, Breda
30 graden Celcius, het directe gevolg van geo-engineering. Veranderingen in meterologische patronen vloeien daar direct uit voort!
Geo- engineering is climate change, climate change IS geo-engineering.

Vroeg in de ochtend werd al gestart met het benevelen van de lucht. Hoogte 8-12 km. Rond 3 uur in de middag was het buiten niet meer uit te houden. Deze nevel houdt overduidelijk de warmte ingesloten.
Een erg goede website over weersmanipulatie is geoengineeringwatch.org.

8 september 2023 Breda,

Veel nep bewolking in het midden van Nederland. In de nacht is daar al gesprayed, getuige de eerste foto. Boven breda niet heel veel sporen. Er was weer een smog waarschuwing afgegeven. Zie foto van Joseph Goebbels hierboven voor het motief daarvan. Zij vervuilen de lucht met chemtrails en de burger krijgt de schuld hiervan zodat het climate change narratief nog even wat verder in de strot gedouwd kan worden. Doel? CBDC, 5G en totale surveillance en U.N. Agenda 21 .
Lees op deze pagina over de U.N. SDG Water ImI-SDG-6 omschrijving voor de absolute controle over water die ze ambiëren per 2030. Boetes op overmatig gebruik! Klimaatverandering komt door vervuiling van ons de burger en die burger moet moet dus strakker bestuurd worden. Hier gaan ze echter in doorslaan!
Door intensieve chemtrailing ontstaat er een "deken" die warmte belemmert naar hogere luchtlagen door te stromen. Met het verdwijnen van de chemtraildeken verdwijnt ook de benauwdheid! Deze situatie is toch echt gecreëerd!

 • Climate change? Geo-engineering!

7 september 2023, Breda
Chemische stank, in de loop van de ochtend (de laatste foto) dreef de rotzooi af naar het noord-westen, Rotterdam/ randstad dus. Wind uit het zuid-oosten. Houdt tijdens de nacht dus je ramen gesloten want anders lig je in je slaap chemicaliën te snuiven! Gedurende de nacht dus ook mechanische ventilatie uitschakelen! Winkel- en kantoor medewerkers snuiven deze zooi dus overdag gewoon in tijdens hun werk. Vermoedelijk wordt de lucht nu kunstmatig "open" gehouden. De weersomstandigheden doen onnatuurlijk aan voor de tijd van het jaar. Maar het blad valt wel van de bomen. Sommige bomen hier in Breda zijn al KAAL! Het heeft voldoende geregend dus daar kan het niet aan liggen. In de huidige omstandigheden kan het blad tot wel half oktober aan de bomen blijven zitten.


6 september 2023, Breda
Nooit eerder gezien zo.


4 september 2023 Breda,
Chemische stank, zonnescherm oid. Blad begint massaal van bomen te vallen. Onder de huidige weersomstandigheden zou blad tot half oktober aan de bomen kunnen blijven zitten! Morgen moet het 30 graden worden dus hier de voorbereidingen. "Oei, oei, 30 graden dat is climate change dan moet er maar zo'n zonnescherm komen.." Zo kan geo-engineering gevalideerd worden.

3 september 2023 Breda,
De klimaatcrisis richten ze zelf aan. Doe er niet aan mee!

Dit ging de hele dag zo door.

Het resultaat in de avond: onnatuurlijk ogende wolken en een chemische lucht. Bedankt weer!


2 september 2023, Breda,
En na bewolking komt .....chemtrails. Na een dag van dichte grijze lucht en uiteindelijke opklaringen dreven de chemische wolken weer binnen. Bedankt Bill Gates, CIA, Mark Trutte etc.
Het is de hoogste tijd dat de burgerij door begint te krijgen dat deze eikels er niet voor HUN zitten maar voor zichzelf en voor Lucifer.
Willen ze dit doorgeven aan hun kinderen?? De kinderen van nu hebben zowiezo geen referentiepunt meer want ze doen dit al zeker dertig jaar zo.
Vermoedelijk stellen de kinderen toch meer prijs op een schone lucht en niet op een chemische.. Ach ja weten zij veel... Ze zijn letterlijk dom gehouden.
Hun ouders hebben al niks door, laat staan hun kroost! Kijk eens wat vaker in de lucht in plaats van op je mobiel, er gebeurt daarboven vanalles!29 augustus 2023-Breda,


Breda/ Alpen aan den Rijn, 16 augustus 2023,
Zonnescherm. Vroeg in de ochtend werd er begoinnenmet trailen en Nederland zat aan het einde van de middag onder een wit zonnescherm. They are spraying the skies. Men laat het schijnen alsof er nog over nagedacht wordt om dit te doen. Maar ze doen het al. Zo'n 30 jaar inmiddels.
Meer HIER

Alphen aan de Rijn, die middag:


12-08-2023, Breda
De gehele dag mooie schone lucht. Tot in de avond. Elders uitgebraakte criminele vliegtuigrotzooi dreef langzaam het Bredaase luchtruim binnen. Smerige lucht.


26 juli 2023, Breda
De hele dag zware bewolking en regen en dan opeens:
straling, nog meer straling. Meer daarover op deze pagina.


 • Strak blauwe lucht, alles weg!

En bedenk bij het zien van dit soort akties dat de lucht ook jouw lucht is. Jij moet er ook uit ademen en elektro-magnetische straling (alfa beta gamma) straling is kankerverwekkend, net als chemtrails.
Meer over de schadelijkheid van straling HIER.


14 juli 2023, Breda
De gevolgen van nachtelijke activiteit. De foto's zijn om 6 uur in de ochtend genomen. Rest van de dag was grijs.


11 juli 2023, Breda,


Weerbericht van 9 juli 2023. Zaken als neerslag, temperatuur en luchtvochtigheid zijn afgeleiden hiervan... Chemtrailing is geo-engineering. Geo- engineering is climate change!
Oei, MISinformnatie! (want het RAAKT de waarheid). Wordt dit straks ook zo'n "rooie lijn", Mark? Hoelang deze site haar opvattingen nog kan etaleren is maar de vraag: Rutte verspreekt zich! En niet te zuinig.


8 juli 2023, Breda


6 juli 2023, Breda,
Komend weekeinde wordt het 30+ graden, mogelijke voorbereidingen? Daags voor dergelijke extremen wordt er normaal gesproken flink gesproeid. Wetenschap door observatie.

Waarom? Mogelijk hierom: Er wordt een sluier gecreerd die afkoeling van de aarde tegengaat, waardoor je de volgende dag hogere temperaturen krijgt dan wanneer je niet zo'n sluier in de atmosfeer/ troposfeer zou hebben. Opwarming als doel om anders soortig sprayen te kunnen legitimeren naar de bevolking toe? ("Het was warm; zie je wel opwarming; oei ja, zonnescherm moet er komen!" ; insecticide, Montsanto conditionering van de grond opdat alleen Montsanto (=Masonic/ WEF) zaden werken, Barium Strontium, aluminium voor hologrammen etc. New World Order). Er is geen officiële bron die met waarheden hierover naar buiten komt. Het overheids naratief zonnescherm- condens/ijscristallen geloven we niet meer. Kijk HIER waarom niet. Onderstaande fotos zijn gemaakt na een lange dag sprayen op ong. 8-12 km hoogte.


27 juni 2023, Breda,
Nothing to see here, just icecristals, condens, mist, smog, emission from boats... Krankzinnig dit. Maar de meeste mensen ontgaat dit want die zitten op kantoor of in een andere omsloten omgeving waarin ze dit niet meekrijgen.
Ijscristallen, condens scheepswolken een nieuw soort wolk, mist, waar zien de mensen die dit soort idiotie verkondigen ons eigenlijk voor aan?. Of ze beweren dat ze dit moeten doen omdat wij teveel auto rijden en vliegen, het allemaal "onze" (de consumerende wereldburger) schuld is. Dus dan ga je de atmosfeer volproppen met andere emissies die nog veel schadelijker zijn. Misschien gewoon mobiliteit anders organiseren? Vergeet dat maar want...daar is het ze niet om te doen. Maar waarom dan wel? Lees meer HIER. De leugen is zo geraffineerd en omvangrijk dat zelfs de beleidsmakers het geloven. Maar geo-engineering IS climatechange. -"Geef een ander de schuld van wat jij verkeerd doet" Joseph Goebbels, Nazi minister van propaganda WO2. -"Wanneer je het weer controleert, dan controleer je de wereld" Henry Kissinger. Meer uitspraken van andere schoften van dit kaliber HIER.
Erg veel interessante video's over geo-engineering HIER en vooral ook HIER.
Vermoedelijk was het "cloudseeding" op de foto's hieronder.


26 juni 2023,Breda


23 juni 2023, Breda,
We're talking demonical skies here...

 • close-up 23-06-2023-Breda,
  bewijs dat lijnvluchten meewerken. Emirates!:
 • close-up 23-06-2023-Breda,
  bewijs dat lijnvluchten meewerken. Emirates!:

Nieuw met chemtrails? lees je in , HIER. Satan LOVES chemtrails. Read THIS. Chemtrails dienen de mens NIET.


20 juni 2023, Breda
En binnen een uur na het nemen van de laatste foto was alles weer weg. Nothing to see here. Everything is perfectly normal here. Just condence, fog, smog, clouds from boats, new type of cloud, conspiracy etc.


19 juni 2023, Brabant/ Breda,
Kijk eens wat vaker in de lucht ipv op je mobieltje want we worden belazerd.

Met deze onzin wil men het aanbrengen van een "zonnescherm" legitimeren. Double speak, climate change is geo- engineering.. Ze geven burgerij de schuld van klimatologische verstoringen die ze zelf veroorzaken met em- straling (Doppler radars) en chemtrails.
In chemtrails zitten nano-metaaldeeltjes. Deze deeltjes reageren op elektro-magnetische straling. Zo kun je wijzigingen teweegbrengen in neerslagskarakteristieken en luchtdruk. Meer daarover hier in een video.
Meer over straling: hier een pagina daarover.
Wat zijn chemtrails? hier een pagina daarover.


17 juni 2023, Breda
Morgen staat er regen op het programma, zo leert ons "het weerbericht".


Breda, 12 juni 2023,
Om 7 uur in de ochtend werd er met meerdere vliegtuigen gelijktijdig driftig gebouwd aan een zonneschermpje. Naast de crimineel smerig uitziende lucht was er een pedante chemische lucht waarneembaar. Mensen die dit ridiculiseren zijn medeplichtig aan geo terrorisme.

Slechte luchtkwaliteit aan begin van de dag aangekondigd.

Goh hoe zou dat nu komen??

Inzending:

Eigen inbreng:

 • En na twee uur: alles weg!

  Op een paar flarden na geen ijscristal scheepswolk smog nieuw soort wolk mist condens contrail chemtrail meer te zien!
  Zie hier het voortschreiden der techniek!

Geen mens die iets door had want dit doen ze natuurlijk als iedereen zich klaar maakt om naar zijn werk te gaan. Die mobiele telefoon en dat autostuur is veel belangerijker op dat moment. Dit is hoe ze het doen .
Het heeft al een poosje niet meer geregend. Was vorig jaar ook al zo droog rond deze tijd weet u nog? Meer daarover HIER


31 mei 2023, Breda,
De kleuren zijn mooi, de veroorzakers niet.


Breda,31 mei 2023,
Een vluggertje! "Pas op straks zien ze het.."


29 mei 2023 Breda,
Ook vandaag heb ik weer enorm veel misinformatie vast mogen leggen met mijn high end camera. Dit is hoe zo'n zonnescherm in elkaar gezet wordt. Hier geen blah blah (doorgaan op het aangereikte narratief lost niks op. Dat houdt ons binnen HUN cirkeltje!). WEERGAVE!
Waar wil dit sujet heen? Onze ondergang als soort? Er was weer een chemische stank waarneembaar.


26 mei 2023, Breda,
De gehele dag geen wolkje te bekennen. Wel chemtrails. Hopelijk is het geen biocide wat ze sprayen zoals in Spanje vorig jaar rond deze tijd onder dezelfde weersomstandigheden als nu.
Meer daarover hier


Breda, 24 mei 2023,
HAARP?
Een wolken"beekje" manifesteerde zich in de avond.


Breda, 18 mei 2023,


14 mei Breda,
De dag begon blauw en eindigde "wit" oid.. Het zonnescherm.


4 mei 2023 Breda- Netherlands,
Een zonnescherm maken doe je zo:

Raadpleeg ook meteen even de huisarts om te vragen wat verminderde vitamine-D aanmaak voor gevolgen heeft voor jou.
Enneh, waar zijn chemtrails eigenlijk mee samengesteld? Lees DIT dan nog es even door.
Meer over Agenda 21 van de United Nations en hun ziekelijke controlezucht HIER
Water en andere primaire levensbehoeften als machtsinstrument inzetten middels chemtrailing/ geo-engineering (valt een zonnescherm maken ook onder) HIER meer.


3 mei 2023, Breda- Rotterdam,
Chemische lucht. Niet te harden. Net als de verantwoordelijken voor de C-19 plandemie zullen ook deze criminelen ter verantwoording geroepen moeten gaan worden.

Onderstaande foto's zijn genomen in Rotterdam, vanaf het dakterras van het Boymans Depot


19 april 2023, Breda
De geo- terroristen hadden het maar weer druk met hun "zonneschermpje"...Er is weer een penetrante chemische geur.
Door bewolking hebben we de afgelopen twee weken weinig waarnemingen kunnen doen.


5 april 2023, Breda
Gespot, scheepswolk, contrail, condensspoor, smogzweem, ijscristallen, chemtrail om 8 uur in de ochtend.


4 april 2023 Breda,
Stoptrails. Als dit iets met weersmodificatie te maken zou hebben dan zouden deze trails niet naar de aarde zakken. zo is namelijk de draaiing in de tweede foto ontstaan. Er hangt een penetrante chemische lucht.
Ik vrees het ergste. Wordt wakker iedereen. Er zijn hier duidelijk dingen aan de hand.


3 april 2023, Breda,
Ik vraag me toch af wat dit nu is: Cloudseeding iig. niet want de lucht werd hierna weer strak blauw. Doch het lijkt me stug dat dit een scheepswolk is of een nieuw soort wolk. Of smog of ijscristallen of contrail, condens...
Ongeveer 1 vliegtuig per uur in afwijkende vliegroutes..


Breda, 30 maart 2023,
Boven de bewolking wordt ook vandaag hard gewerkt.


17 maart 2023, Breda
Een dagje geo-engineeren in Breda!
Wie had het over plannen om een zonnescherm te plaatsen in de atmosfeer? Dit doen ze al 30 jaar. Op deze site kun je in ieder geval tot drie jaar terug kijken. (als je daar ZIN in hebt , en DAT is het hem nu net!)
Om negen uur in de ochtend zat de lucht al potdicht. Elke 5 minuten kwam er een trailer voorbij. Dit waren EXPLICIET GEEN LIJNVLUCHTEN maar specifieke chemtrailers. Hun vlieghoogte was ongeveer gelijk. Uiteraard was het windstil.

Hier werd de lucht "open getrokken". Dit zou gedaan worden met zgn "doppler radars". Ons wordt verteld dat deze machines foto's kunnen maken van de bewolking. Doch dit zijn instrumenten die elektro-magnetische straling de atmosfeer in kunnen sturen om zo manipulaties mogelijk te maken. Meer daarover HIER.

Na een fikse chemtrailsessie kwam er nog een elektro-magnetisch sausje over, getuige de ribbels in de bewolking

Het bijzondere was dat binnen 15 minuten een totaal ander weerbeeld gemaakt kan worden. De lucht was voor een moment zomers blauw. Dit ging echt snel! De vervuiling leek op te lossen als sneeuw voor de zon.

Het is echt verschrikkelijk wat een teringz..rotzooi ze van onze lucht maken. Wij ademen hier uit!

Let op de 3e foto op de zwarte streep naast het witte spoor, een zgn "black beam". Dat is een slagschaduw op eerder gemaakte chemtrail-nevel. De zonnestand veroorzaakt dit optische verschijnsel.

Maar uiteindelijk, het was inmiddels 16.00 uur, kwamen we hier op uit. Gore chemische zooi. Een mooie zonnige dag is ons niet snel meer gegund door onze luciferiaanse lijers "leiders".
Ook hun familie ademt deze rotzooi in. Wat bezielt ze? Voor zover ze een ziel hebben tenminste...De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Hariri, vind echter van niet!

Laten we de ontkenners van chemtrailing/ geo-engineering maar vooral NIET meer serieus nemen. Zullen we dat zo afspreken?


16 maart 2023, Breda
Cloudseeding. Al enkele weken aan een stuk is er een sterke chemische stank waarneembaar. But nobody seems to give a damn..


15 maart 2023, Breda
Na deze sessie zakte de temperatuur met 1,5 graad. "Dimmen"...


11 maart 2023, Breda

De kruimelige bewolking verraad elektro-magnetisme: Combinatie van chemtrails en elektromagnetische straling.


5 maart 2023, Breda
Boven de wolken wordt flink gesprayed. Chemische stank waarneembaar.


03-03-2023, Breda,
Ook vandaag veel activiteit boven de wolken. Chemische stank


26 februari 2023 Breda,
Een schone lucht, schilderachtig. Eindelijk weer eens een lucht zoals ie hoort te zijn. Vrij van rotzooi en EM-straling.


25 februari 2023, Breda,
Geo-engineering gaat altijd door...


Breda 17 februari 2023,
Soms lukt het niet om de bewolking sluitend te houden. Elke dag wordt er gif gespoten. Wat gaat dit doen op de lange termijn?


15 februari 2023, Breda
Geen- of sterk verminderde vitamine-D productie vandaag. Geheel Nederland is beneveld.
Het reguliere vliegverkeer van- en naar Antwerpen/ Brussel Saventem wordt omgeleid. De lucht is te giftig om doorheen te vliegen.
Van luchtfilters van vliegtuigkabines is bekend dat ze chemtrailstoffen niet uit de lucht kunnen filteren. Die deeltjes zijn te klein.


Breda 9 februari 2023
Zolang er mensen bestaan die dit normaal vinden blijft deze website bestaan.


Breda 8 februari 2023


Breda, 31 januari 2023
Ook u en uw kinderen ademen deze troep in.

Cloudseeding? Zware bewolking na deze foto's


30 januari 2023, Breda
Door de (kunstmatige) bewolking van de afgelopen dagen waren er geen zichtbare trails ook al werd er weldegelijk getrailed. Ook vanmorgen was er indringende chemische lucht waarneembaar en wat denk je?

In de ochtend rond 5 uur zijn er straalmotoren te horen. De chemtrails worden dan aangebracht. De sporen zijn rond 7 uur in de ochtend tot vlak boven de aardkorst neergedaald. Men kan dan lekker chemicaliën snuiven wanneer men buiten komt om met de auto/ fiets whatever naar het werk te gaan.
Zij die oren hebben, horen! Zien is geloven.


Breda, 7 januari 2023,
Na een periode van relatieve rust is de campagne weer voluit voortgezet.


Breda, 6 januari 2023
Wederom een intensief trailmoment. Nam hooguit 1 uur in beslag. De lucht zat daarna dicht. Er was toen een chemische stank waarneembaar. Maar och, het is gewoon condens smog en nieuw soort wolk sluierbewolking, ik mis er nog ééntje.
Update 31-01-2023: 2 zelfs:scheepswolken en ijskristallen
Ben toch benieuwd wanneer, waar en hoe dit gaat stoppen. Dit kan natuurlijk niet duren zo. Tot nog toe heeft de natuur altijd de mens overleefd, nooit andersom.


Breda, 3 januari 2023:


Breda, 1 januari 2023,
Voor iedereen de beste wensen en vooral een GEZOND 2023!
In de nacht wordt er boven de bewolking driftig getrailed, getuige de jet engine geluiden en de strepen zoals ze in de ochtend waar te nemen zijn. Chemische, pedante rotte eieren stank in de nacht. Houdt je ventilatieroosters maar gerust dicht en zet mechanische ventilatie UIT!


Breda chemtrails 6 (2023)

Zie ook:
1 - 2 - 3 - 4 - 5

Wat zijn chemtrails.

Chemtrails in Nederland.

Chemtrails inzendingen.