Taking the garbage out

Gewijzigd 8 oktober 2023

Meer over Chemtrails in Nederland en België


Ook in Nederland wordt er intensief getrailed, dus ook boven uw huis. Ook uw kinderen ademen die rotzooi in!


Bekijk satelietkaarten van NASA

Hier te zien


Gemeente Breda zet zichzelf voor ...

Helemaal trots wordt de renovatie van de Mark in het centrum van Breda getoont. Een gedeelte van een zeer uitvoerige opfrisbeurt daarvan wordt opgeleverd. "Maar wat zijn die strepen in de lucht eigenlijk?" luidt één van de commentaren.
...Geen antwoord... Ook hier lijkt dus weer de normaliseringscampagne van onze overheid ten aanzien van chemtrails aan het werk te zijn. Daarover verderop deze pagina meer.
Klik op de afbeelding voor het facebook verhaal wat de gemeente hield hierover.

De binnenstad moest leefbaarder worden. Ondertussen lopen de bewonderaars lekker radioactief Barium, Polonium, nano aluminium en kwik in te ademen! Eh, burgermeester?
Meer over die rotzooi HIER
Ga naar het bericht op Facialbook: HIER.


Ook de gerenomeerde weersite Buienradar.nl denkt dat we gek zijn.

"Och, het valt te proberen" zullen ze denken. Als ze überhaupt al denken bij Buienradar.nl en niet ALLES aan systemen overlaten. En dus ook wat betreft hun bevindingen van chemtrails en wat dat aanricht. Ook Buienradar bezigt het standaard gemekker over condens, ijskristallen, smog, nieuw soort wolk en sluierbewolking zoals gedicteerd door ons fijne nazi kabinetje.

Misschien kunnen jullie hier even jullie licht opsteken. Er is inmiddels door allerlei instanties toegegeven dat chemtrailing bestaat/ intensief gedaan wordt.


Media voelen steeds meer noodzaak tot ontkrachten/ debunken(2)-

Gemeente Aalst, nabij Brussel bekijkt vol bewondering haar ondergang. Want ze vinden de kleurtjes zooooo mooi!

Vol bewondering keek men daar hoe hun eigen kinderen letterlijk naar de kanker geholpen werden met hun eigen belastinggeld. Maar die rose kleurtjes waren geweldig!
Dit soort vuilnis berichtgeving geeft aan waarom je niet meer verder moet met dit soort main stream media! Ze gaan letterlijk over lijken.

Polonium, Strontium (longkanker, bloedkanker) nano-aluminium (dementie, amnesia, hersencellen worden afgebroken.) Barium ( ondergraaft je algehele weerstand, voor zover je die nog had na die MRN-A Covid-shots van jullie overheid).
Jullie overheid werkt mee aan jullie ondergang. Van chemtrails wordt je namelijk ZIEK en ga je eerder dood; chemtrails verhogen toxiciteit in je lichaam.
Gemeente Aalst. Doe niet zo achterlijk en lees je in. HIER

Website Belgische HLN

Media voelen steeds meer noodzaak tot ontkrachten/ debunken


Zo ook in een belgische krant: En ja hoor condens en ijskristallen GAAAAP!
Ze beginnen nattigheid te voelen. Website Antwerpse krant GVA
Vele andere websites en kranten enz. gaan ongetwijfeld volgen!
PDFHier te vinden

Nog ééntje, en wel de allerminst betrouwbare van allemaal!
De krant van debiel Nederland:

De Telegraaf doet lacherig over deze stille genocide. Kappen met die rotkrant en haar laffe "journalisten".
Ten tijde van de Covid-Corona hoax heeft dit toiletpapier Nederland ook al verraden. Idem ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Ze mochten daarna 5 jaar niet publiceren.
Alle media hebben een verbod opgelegd gekregen om over chemtrails te praten. Wanneer het ter sprake komt wordt het standaard riedeltje afgedraaid van condens en ijskristallen. Zo ook nu.
Uitleg over chemtrails hier

Albert van de Ven en zijn Gezond(e) Verstand

Albert van de Ven schrijft een collumn over valse complotten in (het "staats"blaadje) Gezond Verstand. Hij hoort daar zelf bij, bij die valse complotten, want óók hij draait het standaard riedeltje over ijskristaalen en waterdamp af.
We gaan deze valse complotpractiseerder eens onder de loep nemen. Aan zijn gestructureerde wijze van "debunken" te zien heeft deze Albert mogelijk ervaring opgedaan als "troll" op diverse fora. Zijn 13 in een dozijn naam wekt de indruk dat hij een pseudoniem gebruikt en hij plaatst geen profielfoto van zichzelf wat gebruikelijk is bij collumnisten. Verder zet OOK HIJ mensen die een andere opvatting hebben dan hij en de overheden weg als "complotdenkers". De seinen kunnen op oranje dus. Controlled opposition?
Neem de wetenschap mee dat alle mediabedrijven ter wereld in handen zijn van uiteindelijk 5 partijen. Alle 5 zitten ze in het WEF en doen ze dus mee aan de U.N. Agenda 21. Het zou me overigens niks verbazen dat hij deze pagina als leidraad genomen heeft.
Gezond verstand heeft ook weer een symbool in haar logo wat occult interpretabel is: de UIL.
In een e-mail naar de redactie heb ik ze gevraagd of ze bij hun volle verstand zijn en zich wel adequaat ingelezen hadden.

Naar uiteenzetting


klimaatmanagement volgens de vrijmetselaars:


Natuurmonumenten waarschuwt: watercrisis lijkt onvermijdelijk: misleiding!

Natuurmonumenten huilt nu met het kabinet mee. Ze krijgen immers goed betaald door Kaag. Wie bijt er in de hand waaruit hij eet? Wiens brood men eet wiens woord men spreekt! Enz enz.
Over de waterkwaliteit van het Nederlandse oppervlaktewater; misschien chemtrailing een keer aan de kaak stellen?? Voor zover er iets aan de hand zou zijn.
De Nl-burger kan hier niks aan doen!!! Graag ook harde bewijzen. Ook is het natuurlijk zo dat rommel die in Frankrijk in de Rijn gegooid wordt; in metingen in Nederland verwerkt zitten. Nederland is het "eindstation" van veel Europeese rivieren.
Vermoedelijk is dit stemmingmakerij om hun Agenda 21 erdoor te krijgen! Meer mediakanalen laten zich op deze manier voor het kabinetskarretje spannen. U gaat dus gewoon extra betalen voor een eerste levensbehoefte als het aan de EU ligt.
Naast voedsel wordt nu ook water ingezet als wapen. Wel fijn om te lezen dat Natuurmonumenten zelf al een vergelijk trekt met de stokstof-"crisis": die is er namelijk ook niet. Duitsland blijft gewoon Nederlands gas importeren voor een betere prijs.
Leugensleugensleugens...De crisis waar we werkelijk is zitten is een wereldwijde politieke crisis. DÁÁR zitten de problemen in de vorm van corrupte mensen. DÁT is de pandemie!

Lees hier de ware toedracht. Laat je niet belazeren. Geo-engineering=climate change!

PDF Natuurmonumenten hier

WOB verzoek betreffende chemtrails uiteraard afgewezen

"Want het is condens, zijn geen chemicaliën! Allemaal ge-wappie."
Dat deze condens echter een hele dag zichtbaar blijft is wetenschappelijk niet relevant. Dit type stompzinnig redeneren zagen we ook tijdens de Corona hoax.

Onderstaande foto is gemaakt is de Chaamse bossen. Deze streep hangt op enkele honderden meters boven de grond. Dit IS GEEN CONDENS/ IJSKRISTALLEN. De buitentemperatuur was ongeveer 15 graden.
Chemtrailing vindt meestal plaats bij weinig wind en helder weer. Helder weer kan overigens gecreerd worden met HAARP. Dit in verband met de doeltreffendheid van het geloste spoor.
Op elk forum of elke fact checksite wordt het standaard mantra afgedraaid van ijskristallen en condens. Deze uitleg kan echt niet meer mee. Dit gelooft echt niemand meer. Vroeger of later zullen ze voor de draad moeten komen met het feit dat ze bezig zijn met het verkorten van mensenlevens middels het lozen van zware metalen zoals Barium, Polonium en Kwik in de stratosfeer en ionosfeer. Genocide dus middels de "soft kill" methode.
Voor alsnog zullen ze eerst gaan grijpen naar een Climate-narrative. "WIJ, alle mensen op aarde, vervuilen de lucht te veel dus we moeten sprayen om de aarde koel te houden" of iets dergelijks. Zo kunnen ze vrolijk verder gaan met het naar de kloten helpen van het ecosysteem met hun radio-aktieve, hoog toxische rommel. En reken maar dat ze daar gewoon weer een heeeeele poos mee weg gaan komen.


Chaamse bossen onder chemisch vuur


Uitleg over chemtrails hier
.

 • Dat chemtrailers altijd
  zichtbaar zouden zijn
  op een radar is onwaar:
 • Deze stoere piloten zijn oprecht
  trots op wat ze doen.
  Het had ze gesierd als ze
  ook even hun naam en woonplaats vermeldden.
  Ook hun eigen familie ademt deze rotzooi in.

 • Chemtrailing begint "state of the art" technologie te worden:


Dit zijn dus de gevolgen. Ondanks verwoede inspanningen van iedereen, dus ook de boeren, om zo schoon mogelijk te werken. Het blaadje waar dit artikel in stond, beweert namelijk dat de boeren hier schuld aan hebben.
Het lijkt ons meer dan zinvol om ook eens monsters te nemen op platte daken en in natuurgebieden na een paar hevige chemtrailsessies. Ook in uw auto zijn dan sporen van pesticiden te vinden die via de ventilatie binnenkomen en door u ingeademd worden. Ook uw kinderen ademen deze troep in. Hier zitten niet de boeren achter, maar de Verenigde naties en hun depopulatieagenda. De oorzaak ziet er ongeveer zo uit: chemtrails in Breda.

PDF flutkrantje BN de Stem hierNu.nl, CBS en het o zo verstandige NRC normaliseren chemtrails

Ook in cartoons van Disney

"Wanneer we maar vaak genoeg deze foto's met chemtrails publiceren dan gaan de mensen het vanzelf normaal vinden!" (Nu.nl = HMG=Agenda21/WEF enz.. CBS is staatsbedrijf)
Ook het NRC vreet, zoals iedereen sinds de COVID- plandemie reeds weet, uit de staatsruif. Niet alleen NU.nl en het CBS zijn op deze manier bezig. Ook Yakult gebruikt chemtrails in haar commercials op tv. Maak ze vertrouwd met deze chemtrails en dan hoor je ze over een poosje niet meer.
Maar op het moment dat het publiek begint over chemische sporen dan doen deze "gerenomeerde" media giechelig en lacherig. Want het is condens, terwijl ze beter weten. Er is een zwijgverbod omtrent chemtrails in de media. Ondertussen publiceren ze wel opzettelijk de ene foto na de andere met chemtrails erop. Heeft u hem ook door?


De Yakult commercial

Stemmingmakerij

Nu.nl wil chemtrails normaliseren maar ondertussen wel meedoen aan die klimaathysterie onder het mom van "Nog nooit eerder...." blah blah. Zie afbeelding hieronder.

How it works/ Hoe werkt het?

Hier zie je twee filmpjes over hoe er gewerkt wordt. Het ene filmpje geeft een regulier condensspoor weer; een normale situatie. Maar met enige regelmaat komt er een vliegtuig voorbij welke een spoor sproeit met, veelal, radioactieve materialen zoals barium, polonium en strontium, zoals zichtbaar in het andere filmpje.

Ook zit er veelal nano-aluminium in wat zeer schadelijk is voor de hersenen en vrijwel direct door het lichaam opgenomen wordt bij inademing.Dit spoor verwaait zodat een groot gebied "getroffen" kan worden. De normale uitstoot van een vliegtuig ziet u in het linker filmpje, dit noemt men ook wel een contrail. Dit is een condensspoor.
Rechts een registratie van een chemtrail. Op deze pagina wordt alles omtrent chemtrails gedetaileerd uitgelegd.Ga naar "chemtrails inzendingen"