Affiches die beklijven

Gewijzigd 23 november 2021

Onze "leiders" weten dondersgoed wat ze doen

Zoals al eerder gezegd op deze site is de Covid-19 injectie die door moet gaan als vaccinatie MOORD! Hugo en Mark zijn misdadigers die werken op instructie van illustere figuren. Ze voeren enkel uit. Het beleid wat ze voeren is niet door hun zelf bedacht. Ze zitten er niet voor ons maar ze zitten er voor zichzelf; het zijn psychopaten met een sinistere/ duistere agenda. Er zijn teveel mensen en er moeten er een stuk of 6 miljard dood (U.N.Agenda 21 Depopulationagenda). Elke gerenomeerde arts wordt belachelijk gemaakt door de main stream media wanneer ze kritiek uiten of zorgen uitspreken over deze "vaccins" en in Nederland hebben we een Hugo die alles wat zijn koers in de wielen rijdt "desinformatie"  noemt en hij is nog te onnozel om uit te leggen waarom hij dat vindt. Hij lult er gewoon overheen.  Doet niet eens moeite om een plausibele verklaring te geven.
We zitten als burgers opgescheept met elitaire types die een machtsgreep willen doen en sukkels als Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn de uitvoerders. Er is echter wel een probleem. Ondanks dat het zeer doorzichtige charletanen zijn hebben ze wel de beschikking over "de sterke arm". Een oplossing zou dus kunnen zijn om die sterke arm ontvankelijk te maken voor de WAARHEID. Onze "politici zetten die sterke arm nu in om demonstranten te bevechten maar we zullen als wakkeren moeten proberen deze mensen ook mee te krijgen. Ook de "gevaccineerden" moet "om". De leugen en de leugenaars moeten door het VOLK ontmaskerd worden. EĆ©ndracht maakt macht.
In het volgende filmpje zien we Rutte die aangeeft nooit nagedacht te hebben over de veiligheid van het "vaccin" en Hugo komt voorbij met de mededeling dat het "vaccin"het enige middel is wat ons zal redden , de enige uitweg is. Uitweg waaruit precies? Covid-19 wordt opgeruimd door het menselijk lichaam zelve. Dat "vaccin" dient een heel ander doel! MOORD!. Gommers doet ook een duit in het zakje met de mededeling dat het nu vooral de bekende bijwerkingen van dat "vaccin" zijn die een druk op de zorg leggen. Cardiologische zaken als hersen- en hartinfarcten, myocarditis. De bekende bijwerkingen dus..

Kijk ook even op deze pagina als je meer wilt weten over deze "vaccins" en hoe onschuldig ze zijn.