censorship is outdated

Gewijzigd 28 augustus 2023

Directed Energy Weapons, DEW


Laatste state of the art plasma straling die massale branden doet LIJKEN op bosbranden. Iedereen die de stand der wapentuig een beetje volgt weet dat de "wildfires" op Maui te Hawai geen bosbranden waren. Het meest waarschijnlijke is dat dit aangericht is met DEW. Een brand door een vonkenregen kan niet want de schepen in de haven aan zee stonden in lichter laaien en de wind kwam... van zee... Vandaar dat dit een natuurbrand genoemd wordt en niet een bosbrand door onder andere RTL4. De vuurvisjes hebben het nu gedaan.
Door de bewoners van Maui veronderstelde werkelijke reden: Onroerend goed. Onroerend goed handelaren storten zich nu als hongerige wolven op de bewoners en bieden veel geld voor hun grond. De bomen zijn veelal nog in tact maar de huizen zijn tot as. Daar is werkelijk NIKS meer van over. Velgen van auto's smolten door de hitte net als het autoglas... 2000 graden Fahrenheit. Video materiaal laat erg vreemde zaken zien die echt niet te reimen vallen met het overheids narratief: "wildfires". Toeristen zijn inmiddels van het eiland verwijderd want die zouden storend zijn voor de bewoners. Op dit moment is alleen FEMA, het U.S. leger en the Red Cross aldaar aanwezig. Maar ze doen weinig meer dan hulpgoederen wegsturen van mensen die WEL willen helpen. Moesten daarom die toeristen ook weg?

Wat is DEW?


Fabrikant Lockheed Martin:


Wat zeggen de bewoners van Maui?


Voorts zijn er 1000-2000 kinderen "vermist"

In eerste instantie was er wat verwarring over het feit of de kinderen die dag niet naar school gegaan waren óf dat ze in de loop van de rampdag naar huis gestuurd waren. Het laatste bleek het geval.
Maar, zijn ze naar huis gestuurd of zijn ze met een bus afgevoerd naar elders? Oordeel zelf. Op Hawaï is een zeer actieve human-trafficking ring actief volgens de bewoners van de Hawaï eilanden. Al liftend over het eiland reizen wordt als Russisch roulette gezien door de eilandbewoners. Facebook Marc Zuckenburg en Oprah Winfry zouden hierin participeren, zoals een getuige in de eerste video aangeeft. De burgermeester geeft aan van niks te weten. Dubieuze toestand.

Men moet er rekening mee houden dat, indien dit opzettelijk gedaan is, deze daders WILLEN dat iedereen WEET dat deze wapens er zijn en dat ze gebruikt kunnen worden. Dit om angst in te boezemen? Het afdwingen van medewerking voor de uitrol van die wereldregering wordt zo een stuk gemakkelijker.

Ook voor het ontsteken van bosbranden werd vermoedelijk al eerder DEW ingezet. Meer daarover HIER

Een uitgebreider verslag over de vernietiging van Hawai's Lahaina op Mauï

Deze video duurt ongeveer 30 minuten en geeft erg duidelijke achtergronden over deze veronderstelde opzettelijke vernietiging/ massamoord.

Fakes, deepfakes, hoax, psyops.

Uiteindelijk moet je alles zelf uitzoeken en niet te veel afgaan op de mooie blauwe ogen van de main stream media, de rtl4-tjes en de sbs-jes etc. We weten immers dat deze bedrijven allemaal "gekocht" zijn. Alle mediabedrijven in deze wereld zijn in handen van 5 eigenaren. Wanneer je er zelf echt in gaat klimmen dan kom je erachter dat hun woord niet zoveel waard is. Interessant zijn dus de totaal afwijkende standpunten van einzelgängers. Excentriek maar echt wel het lezen waard: De Mauï tragiek wordt ONTKEND: PDF hier voor de meest geharde debunkers.. Sommige argumenten in dit PDF zijn echt keihard. Maar recente helicopter- en dronebeelden spreken dit steeds meer tegen. Getuigenverklaringen zijn soms best indringend te noemen.
Hier een soortgelijk document over Dresden.
Op deze site geen "data commons" à la Google. ALLES komt hier voorbij en krijgt gewoon een kans.. Fuck censuur. Al blijft het soms lastig om het kaf van het koren te scheiden. Het kaf komt de laatste jaren ook steeds vaker vanuit onze overheden, dat wel.
Maar wat dit Mauï epistel betreft wordt het wel steeds duidelijker dat het hier een aanslag op de burgerbevolking betreft. De prijs: Grond! Kijk de video's en lees je in. Kijk vooral deze video van een half uur over de onverschilligheid en de leugenachtigheid van de "leiders" die hier over gaan.

Leer meer over de bron van al deze ellende: Agenda 21 van de U.N.