Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 29 augustus 2021Prikbussen voor scholen

Dit NWO-fascistische kabinet wil "prikbussen" voor scholen laten plaatsen. Doorzie deze NAZI-praktijk. Adequate informatie komt dus niet van het NOS journaal, RTL nieuws of het SBS nieuws. "Nieuws" is niet automatisch "waarheid".. Dontbetheirfool.com wil wat tips aan de hand doen.
Wat deze situatie aangaat is het een andere toestand voor ouders die nu rond de 30 - 50 jaar oud zijn en opgroeiende kinderen hebben, dan voor ouders die 20 jaar geleden tussen de 30-50 jaar oud waren en kinderen hadden die naar het middelbaar onderwijs gingen. Onze "demissionaire" overheid wil nu dus dat kinderen die opgroeien die "genocide prik" ook krijgen. Vreemd hè dat ze nog steeds geen formatie hebben? Heel slings wil deze minister zgn "prikbussen" bij middelbare scholen wegzetten om het gezag van de ouders te kunnen omzeilen. Wij, de ouders van opgroeiende kinderen nu, zijn niet van gisteren. Een waarschuwing is hier op zijn plaats.

- Cruciaal; houdt de communicatie open met uw opgroeiend kind wat naar de middelbare school gaat. Spreek af met dit kind dat het u BELT zodra het zich onder druk gezet voelt om die genocideprik (Corona-vaccinatie) te laten zetten. Zodra u het kind aan de lijn krijgt vraagt u naar de onderwijzer/ schooldirekteur whatever en geeft u aan dat dit een zaak tussen het kind en de ouder is en niet een zaak van de school. Er is geen verplichting!
- Indien u als ouder het gevoel hebt dat uw kind zal "zwichten" dan dient u de id- kaart van dit kind thuis te laten. Vaccineren gebeurt pas na overleg van de id kaart. Ze willen immers wel een id kunnen koppelen aan een , op dat moment, afgenomen DNA. It's all about control, not about health. Houdt dat voor ogen.
-Download Telegram ( u weet wel; die tegenhanger van Whats app. die overigens ook niet zo "safe"is als we soms denken. Het is vrij verkrijgbaar in de Google/ Apple -store) en ga naar https://t.me/meldpuntprikbus om de locatie van de prikbus voor een school door te geven. Andere ouders kunnen langs deze weg alert gemaakt worden op een ongewenste prikbus voor de school van hun kind.

Streden we vroeger tegen frietkramen tegenover de schoolingang omdat frituurproducten schadelijk zijn voor de gezondheid van ons kind, nu zijn het dus injectie gevaarlijke prikbussen. Waren het vroeger junks die met injectienaalden mensen bedreigden om er beter van te worden, nu zijn dat dus ministers zoals Hugo de (fascistische) Jonge! Bedenk dat uw kind 0,0003 % kans heeft om te overlijden aan deze griepvariant die er al, voor zover bekend, 60 jaar is. Het gaat deze "anders denkenden", ook wel "politici", om hele andere dingen. Heus, politici hebben NIET meer het BESTE met ons voor. Ze zitten daar voor zichzelf en voor de uitrol van een wereldregering. Don't be fooled!


Accepteer deze misdadigheid van onze politici niet langer en doe iets!


teken de petitie hier!


Interessante (in-)consequentheden

Dit vrij bondige artikel van het Parool (who the f**k needs het Parool anymore? Hoe kan dit nog BESTAAN? Belastinggeld? Een propagandakanaal is benodigd door het corrupte politieke Binnenhof syndicaat?)geeft erg mooi de werking van de propaganda machine weer. In het eerste, groene gedeelte spreekt men over een ontstoken hartspier als gevolg van Covid. De hartspier kan PERMANENT beschadigen! Permanent! Oei!
In het rode gedeelte spreekt men van een dezelfde ontstoken hartspier als gevolg van een Covid-INJECTIE (ik wil het geen vaccin noemen want dat is het niet). Diezelfde ontstoken hartspier is na het nemen van die zgn. "vaccin" kennelijk minder zwaarwegend want " het gaat vanzelf weer over...". En, o ja, het is "vooral bij jongens", dan sluit je ook nog eens min of mer die andere 50 procent uit (de meisjes). Deze textschrijver was duidelijk geen hoogvlieger. Zou jij willen dat jouw kind dit kreeg terwijl ze 99,997 % kans op overLEVEN hebben bij covid 19/ Corona infectie?? Dit is de werkelijke afweging die een ouder zou moeten maken bij de vraag of het zijn of haar kind wil laten injecteren met deze gifinjectie.

Pericarditis, cardiologische aandoening na vaccineren, dit kwam in Israel frequent voor.


OMT/ kabinetshoer Karoly Illy wil niet dat kinderen "tweede rangs burgers" worden wanneer ze niet een vaccin ingespoten krijgen door hun (dan "slecht geïinformeerde") ouders.
Zelf ben ik een tegenstander van het Covid-19 "vaccin", doch geen anti-vaxxer, en ik zie juist mensen die zwichten onder de overheidsdruk en overheidsleugens omtrent Corona als tweede rangs burgers omdat deze fictie minder goed van realiteit weten te scheiden. Om overal maar vanaf te zijn laten ze zich vergiftigen met een experimenteel "vaccin" ( is eigenlijk gen-therapie) waar vaccinfabrikanten noch overheden hun handen voor in het vuur durven te steken. Maar als ze die shot genomen hebben kunnen ze wel weer naar Turkye of Spanje op vacantie! JAAA! Terwijl ze met die shot wel hun imuunsysteem naar de kloten hebben laten helpen.

Wanneer je het zo bekijkt kun je stellen dat de New World Order regiseurs een ijzersterk selectiemedium ontwikkeld hebben; Zij met nog enige realiteitszin/ gezond verstand zullen standhouden: dezen zijn immers niet gevaccineerd!
Vind je dit moeilijk te geloven bekijk dan even deze video van Walt Disney uit de jaren dertig vorige eeuw!
De fabrikanten van deze "vaccins" nemen geen aansprakelijkheid betreffende de schadelijke effecten van deze experimentele rommel. De regeringen schuiven de verantwoordelijkheden af op degene die vaccineert: de artsen en ander onnadenkend angstig gemaakt hersenloos vee wat werkelijk gelooft dat "alles weer als vanouds zal worden" wanneer we die rotzooi maar in laten spuiten. De werkelijke misdadigers zijn de politici wereldwijd die het nodig vinden om de oorlog te verklaren aan de bevolking waar ze leiding aan geven. Er zijn te veel mensen op deze aarde vinden ze. Deze injecteercampagne is hun eerste voorschot om die veelheid aan populatie uit te dunnen. de exacte uitwerking van deze shots moet nog komen.


Kinderen inspuiten met deze giftige rotzooi waar niemand de verantwoordelijkheid voor wil nemen is als kinderen offeren ten behoeve van de Canaanitische occulte God Baal; kindoffer ten behoeve van persoonlijk voorspoed. Maar met het offeren van kinderen voor deze god waren ze in het Romeinse rijk al gestopt. Anno 2021 gaat het dus een stap verder terug in de tijd.


Gelijktijdig komt de WHO onder leiding van oorlogsmisdadiger Tedros met de zoveelste "draai". Ook volgens de World Health Organisation moeten 12- 17 jarigen platgespoten worden met deze genocidespuit. Tot op de dag van vandaag is de uitrol van de Covid leugen volledig gecentraliseerd. In ieder land overal ter wereld krijgen ze de nieuwste, exact de zelfde leugens op het zelfde moment voorgeschoteld. En deze dienen dan ook zoals afgesproken ongewijzigd uitgerold te worden onder het vee (U.N. agenda 21, o.a. Siegrid Kaag).


Dit begint misdadig te worden

Ons aller bekende Hugo de (fascistische)Jonge begint steeds meer misdadige trekjes te vertonen. Hij rolt volstrekt onnodige maatregelen uit en voert deze criminele akties vervolgens aan om onze kinderen te laten injecteren met de genocide gifspuit. U weet wel, dat volstrekt onnodige vaccin tegen dat milde griepvirusje genaamd Corona.

Ouders, de tijd is gekomen om je kinderen in bescherming te nemen tegen deze misdadigers genaamd Mark Rutte en Hugo de Jonge! Dit zogenaamde vaccin heeft achterliggende bedoelingen. Teveel mensen ondervinden heftige bijwerkingen, er vallen wereldwijd vele doden en toch gaat het injecteren met deze rommel door. De vaccins zijn slecht- tot niet getest en heb hebben een tijdelijke goedkeuring. Neem je het vaccin dan neem je deel aan een experiment.
De afweging is de volgende: Je vaccineert je kind niet en het ontwikkeld uit zichzelf immuniteit (Laat Hugo de pannenkoek maar wat anders roepen) en zal het griep-achtige klachten krijgen wanneer ziek. De sterftekans is nihil: 0,0003% kans bij kinderen. Bij WEL vaccineren is de kans op bijwerkingen ongeveer 20% (Laat Hugo de pannenkoek maar wat anders roepen). Ontstoken hartzakjes, trombose, hartspier ontsteking en andere vasculaire aandoeningen. Met gezond verstand kunt u dus gewoon, in tegenstelling tot onze hedendaagse politieke leiders, tot een juiste risicoafweging komen: neem die gen-therapie (ook wel Corona- vacinatie genoemd) dus NIET!
Twitter


make elimination of pedophylia your aim


Kinderen laten "vaccineren"?

Kinderarts Angelina Farella waarschuwt voor de schadelijke gevolgen/ risico's van vaccineren. Een must see voor idioten die hun kinderen willen laten vaccineren tegen dat Covid-19 griepje. Deze mensen werken mee aan een misdaad tegen de mensheid/ verlenen medewerking aan de grootste genocide in de menselijke geschiedenis. You tube heeft deze video inmiddels verwijderd. De video staat inmiddels op Bitchute, zoals hier te zien.Fiona Zwart praat met Anouk Bink

En dan nu mensen die wel weten waar ze mee bezig zijn:
Anouk Bink is pedagoog en kindercoach en gaat met Fiona Zwart in gesprek over de impact van de Corona maatregelen op de kinderen.
Ook zeker interessant voor mensen die geloven dat onze overheid toch echt het beste met ons voor heeft.

Kijk de video op Cafe Weldschmerz
België


Deze Belgische arts wil een verplichting op uithuisplaatsing van kinderen. Dit is wel een erg sluwe manier van de NWO criminelen om de zeggenschap over je kroost over te nemen.
Voor alle duidelijkheid; we hebben het hier over dat pseudo griepje, dat fop virus Covid-19 ook wel Corona. Tja die Corona (kroon) willen New World Order types als Bill Gates,  Mark Rutte en Hugo de Jonge graag dragen.
We MOETEN nu echt met zijn allen gaan inzien dat we verschrikkelijk voor de gek gehouden worden! Bij uithuisplaatsing lopen ook jouw kinderen kans om in aanraking te komen met pedo-gerelateerde types.
Onze MP laat zich nooit testen!

Rutte beweert dat testen zonder symptomen zinloos is. Moeten we dan 4-8 dagen wachten tot we symptomen hebben om vervolgens voor nop 8 dagen thuis gezeten te hebben. Er wordt nu aangenomen dat het pas besmettelijk is als men symptomen heeft? Of zat het anders? Mark? Welke bedoeling heeft deze ontwrichting?
Kinderen lopen leerachterstanden op en worden nodeloos bang gemaakt voor een aandoening die gelijk is aan griep. De kinderen op de basischool dienen zich wel te testen bij constateren van Corona in de klas. Ook als ze geen symptomen hebben.
Maar voor onze Mark gelden kennelijk andere regels..
De video: Bij lastige vragen slaat de paniek in zijn ogen en probeert hij het zenuwachtig weg te lachen. In dit filmpje raakt Mark duidelijk geirriteerd door het aanhoudende doorvragen van de journaliste.
Hoelang gaat hij deze leugen volhouden? Het menselijk lichaam kan er zelf mee "dealen" maar toch moet er zonodig gevaccineerd worden terwijl er geen wetenschappelijke basis voor is om dat te doen. Waarschuwingen zijn niet van de lucht. Het virus in nimmer geisoleerd en BINNEN EEN JAAR is er een vaccin?!? Injecteren van het vaccin is riskant. De strenge Corona maatregelen gelden vermoedelijk in mindere mate voor elite en hogere ambtsdragers.
Onze Hugo geeft een "kinderpersconferentie!En hier geeft Hugo de Jonge een KINDER persconferentie. Is dit een motie van wantrouwen aan het adres van alle ouders? Als kinderen het vak van journalist uitoefenen, want het was ooit een vak, dan impliceert dat "arbeid". Is kinderarbeid dan ook al toelaatbaar volgens dit Luciferiaanse kabinet? Gaan onze kinderen dezelfde behandeling krijgen als de volwassenen (in de breedst mogelijke zin denkbaar)? Hoe kun je anders spreken van een kinderpersconferentie? Kan best dat ik weer es iets gemist heb hoor, maar daar doen ze het om, de laatste tijd zo lijkt... Enfin...
Hugo gaat hier nu ook met "de andere kinderen" aan de slag om deze ook te indoctrineren. Ik moest meteen denken aan de Openbaringen van Johannes, het Nieuwe Testament in de Bijbel. Een passage mbt. het einde der tijden: "...geen vlees zal ontkomen...".
Hugo vertrouwt kennelijk de voorlichting niet die ouders geven aan kinderen over dit (fop-)virus. Hierom is hij natuurlijk ook aangesteld als "Minister uitrol Covid-19": hij was namelijk onderwijzer in een vorig leven. Deze griezel mag nu ook de kindergeesten gaan vervuilen met Covid-19 leugens. Hoe rekkelijk kan een samenleving zijn? Hoe hoog ligt die acceptatiegrens bij de bevolking?

Parentificatie; Jeugdarts doet aangifte tegen Hugo de Jonge
Ter verdieping:


Waar rook is, is (mogelijk) vuur:Ella Ster


Lees voor de context van deze pagina dit PDF-je.
Dit gaat over hoe nederlandse politici zich wentelen in pedo feestjes en samenspannen met top-criminelen. Ja, veel politici zijn corrupt en ziek van geest! Zoek vooral de passages van onze minister president en prins Friso eens op. Dit is ooit eens in een doofpot beland en later weer opgedrecht...
Zoals dat wel vaker gebeurt in Nederland.