Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 21-06-2021


Dit begint misdadig te worden

Ons aller bekende Hugo de (fascistische)Jonge begint steeds meer misdadige trekjes te vertonen. Hij rolt volstrekt onnodige maatregelen uit en voert deze criminele akties vervolgens aan om onze kinderen te laten injecteren met de genocide gifspuit. U weet wel, dat volstrekt onnodige vaccin tegen dat milde griepvirusje genaamd Corona.

Ouders, de tijd is gekomen om je kinderen in bescherming te nemen tegen deze misdadigers genaamd Mark Rutte en Hugo de Jonge! Dit zogenaamde vaccin heeft achterliggende bedoelingen. Teveel mensen ondervinden heftige bijwerkingen, er vallen wereldwijd vele doden en toch gaat het injecteren met deze rommel door. De vaccins zijn slecht- tot niet getest en heb hebben een tijdelijke goedkeuring. Neem je het vaccin dan neem je deel aan een experiment.


TwitterKinderen laten "vaccineren"?

Kinderarts Angelina Farella waarschuwt voor de schadelijke gevolgen/ risico's van vaccineren. Een must see voor idioten die hun kinderen willen laten vaccineren tegen dat Covid-19 griepje. Deze mensen werken mee aan een misdaad tegen de mensheid/ verlenen medewerking aan de grootste genocide in de menselijke geschiedenis. You tube heeft deze video inmiddels verwijderd. De video staat inmiddels op Bitchute, zoals hier te zien.Fiona Zwart praat met Anouk Bink

En dan nu mensen die wel weten waar ze mee bezig zijn:
Anouk Bink is pedagoog en kindercoach en gaat met Fiona Zwart in gesprek over de impact van de Corona maatregelen op de kinderen.
Ook zeker interessant voor mensen die geloven dat onze overheid toch echt het beste met ons voor heeft.

Kijk de video op Cafe Weldschmerz
Belgiƫ


Deze Belgische arts wil een verplichting op uithuisplaatsing van kinderen. Dit is wel een erg sluwe manier van de NWO criminelen om de zeggenschap over je kroost over te nemen.
Voor alle duidelijkheid; we hebben het hier over dat pseudo griepje, dat fop virus Covid-19 ook wel Corona. Tja die Corona (kroon) willen New World Order types als Bill Gates,  Mark Rutte en Hugo de Jonge graag dragen.
We MOETEN nu echt met zijn allen gaan inzien dat we verschrikkelijk voor de gek gehouden worden! Bij uithuisplaatsing lopen ook jouw kinderen kans om in aanraking te komen met pedo-gerelateerde types.
Onze MP laat zich nooit testen!

Rutte beweert dat testen zonder symptomen zinloos is. Moeten we dan 4-8 dagen wachten tot we symptomen hebben om vervolgens voor nop 8 dagen thuis gezeten te hebben. Er wordt nu aangenomen dat het pas besmettelijk is als men symptomen heeft? Of zat het anders? Mark? Welke bedoeling heeft deze ontwrichting?
Kinderen lopen leerachterstanden op en worden nodeloos bang gemaakt voor een aandoening die gelijk is aan griep. De kinderen op de basischool dienen zich wel te testen bij constateren van Corona in de klas. Ook als ze geen symptomen hebben.
Maar voor onze Mark gelden kennelijk andere regels..
De video: Bij lastige vragen slaat de paniek in zijn ogen en probeert hij het zenuwachtig weg te lachen. In dit filmpje raakt Mark duidelijk geirriteerd door het aanhoudende doorvragen van de journaliste.
Hoelang gaat hij deze leugen volhouden? Het menselijk lichaam kan er zelf mee "dealen" maar toch moet er zonodig gevaccineerd worden terwijl er geen wetenschappelijke basis voor is om dat te doen. Waarschuwingen zijn niet van de lucht. Het virus in nimmer geisoleerd en BINNEN EEN JAAR is er een vaccin?!? Injecteren van het vaccin is riskant. De strenge Corona maatregelen gelden vermoedelijk in mindere mate voor elite en hogere ambtsdragers.
Onze Hugo geeft een "kinderpersconferentie!En hier geeft Hugo de Jonge een KINDER persconferentie. Is dit een motie van wantrouwen aan het adres van alle ouders? Als kinderen het vak van journalist uitoefenen, want het was ooit een vak, dan impliceert dat "arbeid". Is kinderarbeid dan ook al toelaatbaar volgens dit Luciferiaanse kabinet? Gaan onze kinderen dezelfde behandeling krijgen als de volwassenen (in de breedst mogelijke zin denkbaar)? Hoe kun je anders spreken van een kinderpersconferentie? Kan best dat ik weer es iets gemist heb hoor, maar daar doen ze het om, de laatste tijd zo lijkt... Enfin...
Hugo gaat hier nu ook met "de andere kinderen" aan de slag om deze ook te indoctrineren. Ik moest meteen denken aan de Openbaringen van Johannes, het Nieuwe Testament in de Bijbel. Een passage mbt. het einde der tijden: "...geen vlees zal ontkomen...".
Hugo vertrouwt kennelijk de voorlichting niet die ouders geven aan kinderen over dit (fop-)virus. Hierom is hij natuurlijk ook aangesteld als "Minister uitrol Covid-19": hij was namelijk onderwijzer in een vorig leven. Deze griezel mag nu ook de kindergeesten gaan vervuilen met Covid-19 leugens. Hoe rekkelijk kan een samenleving zijn? Hoe hoog ligt die acceptatiegrens bij de bevolking?

Parentificatie; Jeugdarts doet aangifte tegen Hugo de Jonge
Ter verdieping:


Waar rook is, is (mogelijk) vuur:Ella Ster


Lees voor de context van deze pagina dit PDF-je.
Dit gaat over hoe nederlandse politici zich wentelen in pedo feestjes en samenspannen met top-criminelen. Ja, veel politici zijn corrupt en ziek van geest! Zoek vooral de passages van onze minister president en prins Friso eens op. Dit is ooit eens in een doofpot beland en later weer opgedrecht...
Zoals dat wel vaker gebeurt in Nederland.