Affiches die beklijven

Gewijzigd 12 januari 2022

GGD


Vanwaar toch die noodzaak tot misleiden? En om een deugdelijk product aan de man te brengen hoeft men normaal gesproken geen druk uit te oefenen of mensen te chanteren (om zich maar te laten prikken); een goed product verkoopt normaal gesproken zichzelf. Mensen mogen straks niet eens meer werken of boodschappen doen of naar de kapper als ze die genocideprik niet genomen hebben. Dit is idioot!

Jongeren, kijk ook deze video!

Jurist kraakt GGD, ze zakken vreselijk door het ijs.

Uit het verloop van het telefoongesprek ontstaat een beeld van totale onwetendheid bij deze organisatie op elk gebied. Het is voor de overheid waarschijnlijk ook het veiligste en het handigste dat deze mensen niet ALLES weten.
De onhandigheid van de telefonistes is genant. Merkbaar is ook, door de verwarring die ontstaat bij de telefonistes, dat deze mensen niet vaak met dit soort kritische vragen te maken krijgen. Voor alle duidelijkheid, Sars-COV staat WEL op een a-lijst!(WHO lijstje met ernstigheidsniveau van een pandemie en de daaraan gekoppelde maatregelen die dan uitgerold kunnen worden). Hugo de Jonge heeft dit opgerekt naar dit jaar, door maar niet te reageren zodat er niet gestemd kon worden, waardoor de toen al ingeluide maatregelen zoals avondklok, mondkapjesdraagplicht enz. illegaal bleken. Baudet heeft dit aanhangig gemaakt waardoor het voor Nederland nu ook de A-status heeft verkregen, via een zgn ministrieƫle regeling. Dit impliceert wel dat de wettelijke afhandeling binnen 8 weken geregeld dient te zijn. Wat niet het geval is dus. Het heeft 1,5 jaar moeten duren.
6 Juli was de kogel in de tweede kamer pas door de kerk. Nederland Republique Banane! De A- status staat als zodanig op de RIVM site vermeld en op de "mijn overheid" site staat dat niet. Verplichte in quarantaineplaatsing kan pas bij geldige A- Status. Het ligt nu nog bij de Eerste Kamer want het moet via een wetswijziging. Niks is nog definitief dus.
Geen van de telefonistes reageert op deze uitlatingen. Dit hadden ze moeten weten. Een A- status legitimeert "maatregelen" zoals gedaan.

Best wel stuitend, wetende wat een giftige rommel die "vaccins" eigenlijk zijn. Bellers verwachten een valide medisch advies! Nou, vergeet dat maar! Alles aanschouwende is het uitsluiten van een "gevaccineerden-pandemie" mogelijk voorbarig. Er gaat teveel mis en er wordt nu wel heel veel verzwegen en vertraagd! Het gaat nu toch echt wel wat verder dan onwetendheid en vergeetachtigheid.