Geen nieuws enkel weergave

Gewijzigd 22 januari 2024

Surveillance


foto: AiWeiWei-Kunsthal

Surveillance als controle-instrument voor de staat


Killswitch op alle nieuwe auto's verplicht

Stout geweest? Dan geen rijdende auto meer voor jou! Hier hadden jullie geen idee van natuurlijk. Hebben ze in Nederland nooit iets over gezegd. DIT is de Nieuwe Wereld Orde! Neem je meer mensen mee in je auto? Hogere premie (dynamisch), loopt dan natuurlijk via CBDC en je chip-implantaat. Daarover verderop deze pagina meer.. Oudere, niet digitale auto? Niet meer te verzekeren!
Eerste video: uitleg van de killswitch. Tweede video: Wat is CBDC? (Engelstalige video)

  • 1
  • 2

Meer over de tussenoplossing (grondstoffenprobleem) genaamd E-Car HIER


Surveillance: Brandmelders

Brandmelders/ rookmelders zijn surveillance atributen want ze signaleren brand/ rook. Een zeker mate van warmte- en rookontwikkeling zou voldoende moeten zijn om ze te laten gillen. Het alarm gaat dan af. Maar houdt het DAAR op? NEE!

Fire Angel rook en brandmelders:
Deze brand/ rookmelders doen meer dan mensen wakker maken bij rook en brand. Ze beschikken over internetconnectiviteit. Persoonlijke ervaring met deze apparaatjes bracht mij op een eigenaardig spoor: Google Firebase. Deze Google "vertakking" ontvangt data over IP. Enkel bij calamiteiten? Wanneer een warmte producerend menselijk lichaam zich in de radius van dit apparaat bevind dan is in het donker een heldere "flits" waarneembaar. En dat is niet zomaar een functieledje of iets dergelijks.
In beginsel werd door de schrijver van dit artikel louter toeval verondersteld. Na langere tijd in gezinsverband met deze apparaten geleefd te hebben bleken meerdere gezinsleden hetzelfde te ervaren bij nachtelijk passeren van deze apparaatjes. Er hinger er totaal drie in heel het huis. Zijn die flitsen IR-foto's? Worden deze ook naar Google Fire doorgestuurd? Van smartphones is bekend dat ze elke vier seconden een infra-rood foto van de gebruiker nemen.
Een screening van de te installeren FireAngel brandmeld app:


De volgorde: Je komt thuis en de WiFi connectie wordt gemaakt (app instelling) Vervolgens wordt JOUW telefoon in het netwerk opgenomen en weet het netwerk en de telefoon dus dat jij thuis bent. Vervolgens gaat deze app het internet op (app instelling) en gaat er een bericht naar Google Firebase. Wat wordt er verstuurd? Ga er van uit dat wanneer jij een apparaat via internet kan benaderen, de overheid het ZEKER kan. Hebben ze je op de korrel dan kunnen ze je vinden met behulp van je brandmelder. Dit specifieke model brandmelder is zowiezo bedoeld voor SMART home inrichtingen dus statussen gaan in zo'n situatie zowiezo naar een centrale meldkamer..
Een video over onzichtbare ir-foto opnames door smart-phones:

De overheden hoeven geen toestemming meer te ontvangen van de Internet Service Providers om op het thuisnetwerk van de internetgebruiker te mogen snuffelen sinds de doorvoering van de zeer omstreden Digital Services Act: Meer daarover op de EU site. Informatie kan gemakkelijker opgeeist worden van ISP-ers of zoekmachines.
Stelt u zich eens voor. U bent niet geheel in overeenstemming met de wensen van de wereldstaat. U weet persoonlijk contact te vermijden met de New World Order Gestapo. Op het moment dat u de brandmelder passeert gaat er een melding naar Google Fire. U bent nog bezig met het uittrekken van uw jas en uw schoenen en er stopt al een witte auto met rood-blauwe bestickering en blauwe zwaailampen voor de deur. Dit is de andere kant van "surveillance"!
Heeft dit apparaat persé een app op een telefoon nodig om online te kunnen komen? Ja, denkt U dat? Pff, nee. Google heeft ons ook geadviseerd om de Covid19 prik te nemen waarvan we nu wel weten dat het een depopulatieinstrument was.
Wat deze bewuste brandmelders betreft wordt gezegd door de fabrikant dat er eerst een app. op de telefoon gezet dient te worden alvorens er internet connectiviteit kan zijn. Dat is eigenlijk: "Voordat U dit apparaat over ip kunt gaan bedienen/ gebruiken en de gevoeligheden van dit apparaat kunt aanpassen", zo luidt het. Jaja.
Zoals al eerder genoemd heeft de overheid geen toestemming van wie dan ook nodig om op uw thuisnetwerk rond te snuffelen.
Wat voor deze brandmelders geldt, geldt feitelijk ook voor deurbellen met camera, smartphones, centrale verwarmings-app, koelkasten met netwerk, wifi lampen (deze apparaten zeer zeker niet kopen!!! En wel HIEROM ) een stoplicht-app, Smart televisies, alle nieuwe auto's (hebben een 5G module), supermarktscanners... Werkelijk ALLES wat online kan komen is een potentieël meegluurapparaat.
Bent u niet gediend van overheidsgegluur, laat deze apparaten dan vooral links liggen. En ze zijn vaak nog prijzig ook.


VIDEO: Digital identity, Central Banking Digital Currency system and the 5G Grid

The final lockdown: CBDC

"Mag wel, tenzij" is straks "mag niet, tenzij..". Zero Trust policy. Uit het 1 uur durende vraaggesprek met Aman Jabbi, een video- and surveillance specialist die apparatuur ontwierp voor de Disney studio's in Hollywood, ontstaat een sinister beeld van een digitale gevangenis. Het is de bedoeling dat dit zeer binnenkort van start gaat. Laat je informeren want dan weet je dat dit heel ERG FOUT is. Aman vertelt over de satanische drie eenheid: Digital ID, CBDC en the 5G grid.
In de video komt alles voorbij wat ze je niet vertellen maar wat je juist wel moet weten. Zoals het feit dat uw overheid NU bezig is straatmeubilair van wapentuig te voorzien. Het is een rijk met foto's en infographics geïllustreerde Powerpoint achtige slide show met als doel massale bewustwording creëren. Dat uur vliegt voorbij! Voor alle video's op deze website geldt: Rechtsklikken om op te slaan. Delen aub.
Nederlands ondertiteld

Meer over wat voorbij kwam in de video:

Ida "I own nothing and i'm happy" Auken HIERte vinden.
Meer over de duistere kanten van 5G HIERte vinden.
Wereldvreemd WEF met Yuval Noah Harari, die griezel is HIERte vinden.
De chipimplant zoals beoogd door het WEF HIER te vinden.

Groeiend aantal signalen dat er wapentuig in straatmeubilair verstopt wordt

De eerste foto is genomen te Nimes in zuid Frankrijk. De paal is bedoeld om het museum der Romeinse Kunsten aldaar uit te lichten maar is ook behangen met surveillance atributen. Meer over de lantaarnpaal/ surveillance wapentuig combinatie in de docu The Final Lockdown CBDC hierboven

London en haar 15 minute districts

Bij sommige Londonaren is het geduld op. Hen is niks gevraagd over de 15 minute districts en ze komen in verzet tegen de verregaande surveillance in de openbare ruimte. Zoals wel vaker gebeurt bij ingrijpende maatschappelijke omwentelingen geinitieerd vanuit overheden, vat de bevolking deze koe uiteindelijk bij de horens. Surveillance apparauur wordt in de nachtelijke uurtjes naar beneden gehaald met zwaar gereedschap.

Diected Energy Weapon (DEW)

Een condensator in een lantaarnpaal ontlaad op een naburig persoon. Deze sterft direkt. In de video hierboven (Final Lockdown CBDC) komt dit onderwerp ook uitvoerig aan bod. Uw overheid zet dodelijke wapens tegen u in. Goed onderzoek van het Spaanse Quinta Colomna.
Engels ondertiteld.

  • <
Meer DEW maar dan op militaire schaal onderaan deze pagina.

Social credit systeem/ Digitale valuta

Stout geweest? Dan geen boodschappen voor jou!
Beknopte uitleg CBDC


Gezichtsherkenning- biometrie, hoe werkt het?

Gezichtsherkenning is een instrument wat in een netwerk gehangen kan worden. Dit zou eigenlijk al voldoende argument moeten zijn om hier toch op zijn minst heel erg voorzichtig mee om te gaan.

In Schotland is er kennelijk een scholenkoepel die hier mee gaat beginnen. bericht hier. Een argument was dat de leerlingen vaak de pincodes vergeten. En om verspreiding van dat éne virus tegen te gaan (al die andere, veel dodelijker virussen worden buiten beschouwing gelaten) willen ze daar in de kantine niks meer weten van contant geld. Volgens de NWO-propagandakanalen Nu.nl en the Financial Times zou 97 procent van de kinderen voorstander zijn van dit instrument. Het is natuurlijk ook maar hoe je het aan die kinderen verkoopt: “je hoeft geen pincode meer te onthouden”… of “de grote boze wereld is zo beter in de gaten te houden”, zonder na te gaan of er dan wel zoveel excessen geweest zouden zijn op het gebied van veiligheid. Kortom; de drogredenen komen dan weer om de hoek kijken net als met de Corona hysterie. Misschien moet die school gewoon afstappen van die overdreven beveiligingswaanzin of werken met pasjes misschien? Verder zou er volgens ouders gebruik gemaakt zijn van groepsdruk om besluitvorming te bespoedigen. Gezichtsherkenning is een uitstekend middel om iemand contactloos buiten te sluiten. Het getuigt van weinig respect naar de uitgeslotene toe dat niemand het individu persoonlijk komt beargumenteren waarom de toegang aan diegene ontzegd wordt.

Wat is er mogelijk met gezichtsherkenning?

Gezichtsherkenning is een ip- product (netwerkproduct) wat de contouren van je gezicht leest en deze data vergelijkt met wat er in een database opgeslagen zit over jouw gezicht. Op het moment dat deze databases uitgewisseld gaan worden met overheden dan kan daar extra “gesleuteld “ worden wat betreft machtigingen en andere voorwaarden/ beperkingen vanuit overheidswege. Met 1 druk op de knop.
Bijvoorbeeld als iemand geen “vaccinatie” gedaan heeft. U weet, overheden overal ter wereld discrimineren tegenwoordig op medische gronden. Iedereen is het in eerste instantie eens met de uitrol van dit soort instrumentaria, totdat het henzelf in de weg gaat zitten.
Stel: Uw vrouw wenst geen tweede booster ivm. bijwerkingen die ze had. De overheid vindt dus dat u kunt evengoed "besmet" zou zijn geraakt dus u mag niet doorlopen. Dit ondanks uw voorbeeldige afname van alle 200 “vaccinaties”. Vroeger of later sluit de klem in dit soort dingen. En altijd worden de werkelijke redenen achtergehouden bij de uitrol. Het betreft hier absolute controle willen hebben over individuen door overheden.
Wrijf het erin dat iedereen het er mee eens is door nep “polls” te doen ("...Volgens de statistieken is 97 procent het er mee eens...”) en zo kun je mensen een schuldgevoel aanpraten als ze het er niet mee eens zijn, en dat uiten. Critici krijgen zo het verwijt dat ze onveiligheid in de hand werken door deze “goede” ontwikkelingen tegen te werken. Immers, iedereen is nog altijd in de overtuiging dat de overheid het beste met hen voor heeft. Na wat we de Australische overheden hebben zien flikken zouden we toch beter moeten weten. Milities ramden daar argeloze Australiërs helemaal in elkaar. En dat allemaal voor onze veiligheid, om besmetting met dat griepje te voorkomen, we doen dit voor elkaar, voor onze veiligheid, weet u nog? De aanstaande wereldregering wil overal ogen hebben, er mag ze niks ontgaan. Ook om dat doel wordt "corona" als voorwendsel ingezet. Heus, "it's all bullshit!" om maar eens met de woorden van een Russische minister te spreken die belast was met de Corona "pandemie" uitrol/ coöordinatie in Rusland en zijn mond voorbij praatte.

Gezichtsherkenning is ZEKER een instrument wat ze in gaan zetten. In China is gezichtsherkenning onderdeel geworden van "public video surveillance" in het openbare leven. Ook daar wordt er al mee gewerkt in combinatie met een puntensysteem. Betrappen ze je op iets dan kost je dat punten. Ook als je effe gauw (fout) parkeert omdat je iemand weer overeind wilt helpen omdat die met een scootmobiel omgevallen is o.i.d. Deze apparatuur maakt geen onderscheid tussen nobele, menslievende daden of overtredingen.

Chipimplantaat+ Gezichtsherkenning+ 5G= BigBrother everywhere!


Ook commerciële partijen kunnen hier iets mee. De Albert Heijn heeft hier al wat mee geëxperimenteerd met haar handscanners (merk: "Zebra", idem bij Jumbo). Daar zat een werkende camera voor gezichtsherkenning in. Hier te lezen. Volgens hun eigen zeggen was dat een “ongelukje”… Albert Heijn =Ahold en Ahold zit ook in het WEF, Klaus Schwab en via zijn Great reset, de “steppping stone”, de “window of opportunity” naar wereldwijde onderwerping van “the herd”, de kudde, de wereldbevolking.


China: geen gezichtsherkenning? Geen aankoop! De winkelier had zijn gezichtsherkennings apparatuur nog niet op orde.

Op het moment dat de fusie tussen bedrijven en overheden heeft plaatsgevonden, zoals in de planning staat, dan kan je de toegang tot de supermarkt ontzegd worden, of je krijgt bij de apotheek je medicijnen niet meer mee wanneer je niet volledig aan de "overheidswensen" tegemoet bent gekomen. De overheden overal ter wereld willen ook naar een vast maandelijks inkomen toe, ongeacht je arbeidsstatus. Dit wordt niet gestort wanneer er niet tegemoet gekomen wordt aan de wensen van de staat. Stout geweest? Dan niet shoppen bij Appie! En waarschijnlijk ook niet bij die andere: de Jumbo (is ook gewoon een staatsbedrijf, niks familiebedrijf).
De beoogde chipimplantaat zorgt voor de lokatiebepaling en aktiviteitenmonitoring, en de biometrie doet de toegangscontrole. Chipimplantaat+ Gezichtsherkenning+ 5G= BigBrother everywhere!