Affiches die beklijven zonder te plakken

Locked down..


Kinderen verliezen motivatie om te leren. De scholen zijn dicht en er wordt geen perspectief geboden wat betreft heropening van die scholen. Stoppen Illuminati ook niet kinderen voor onbepaalde tijd in kooien om ze te traumatiseren en ze zodoende in het gareel te krijgen? De spreekwoordelijke hondenkar komt in beeld, met een ingespannen hond die een worst voor hem ziet bungelen aan een lange stok, van de gene die plaats genomen heeft in de kar. Diegene in de kar dat zijn de politici Rutte en de Jonge, en die hond, dat zijn WIJ, jij en ik. Welk nut kan een lock down hebben als de werkelijke beweegredenen hiertoe hun herkomst vinden in het oneigenlijk gebruik van een PCR test ( dat ding was niet eens bedoeld voor virussen) en leugenachtige tellingen van Corona “besmetten”.
“Besmet zijn” betekend in de verste verte niet sterven. Deden we bij de griep ook nooit zo. Sterven hoort trouwens ook bij het leven. Er is in de hoeveelheid sterfgevallen geen verschil met griepgolf van 2018 (per saldo geen oversterfte). Wie heeft deze slechte film bedacht? Welke intentie kan hierachter zitten, wat willen deze kwaadaardige leiders van ons? Hele dorpen, ja hele steden zijn om kerken heen gebouwd. Alles wat ik in die kerk geleerd heb zie ik steeds minder terug in het dagelijks leven. Sterker: de christenen krijgen nu de schuld van de verdere verspreiding van dat fopvirus want ze zitten te dicht op elkaar in de kerk o.i.d. Biblebelt, waarom niet gewoon gelovige regio? We noemen Amsterdam en omstreken toch ook niet de “Koran spot”? of gaat nu mijn kop er af? Typisch weer die satanisten… Sommigen beweren dat 5G stralingsziekte verschijnselen oplevert die overeen komen met de symptomen van een virusinfectie. We zijn trouwens verstandelijk gehandicapten aan het vaccineren. Hier was toch iets over afgesproken in een Neurenberg verdrag ter voorkoming van een tweede Josef Mengelen situatie? En als er nu iemand overlijd door een vaccinatie dan is er nu ineens WEL sprake van "onderliggend lijden". Dat excuus mocht bij overlijden door Corona nooit aangevoerd worden toch? Iets met die tellingen in de trant van: een glazenwasser valt van 2 hoog naar beneden. Hij breekt zijn nek en sterft. Het lijk van de glazenwasser wordt getest op Corona en positief bevonden: Voila! Weer een Corona dode! Ze draaien nu echt alles om. Main stream media, spreek schande!! Het blijft oorverdovend stil uit die hoek. publieke omroep? Gefinancierd uit publieke fondsen en daar houdt het “publiek” toch echt op. Die avondklok; als je de stille paden kent of als je kwaad in de zin hebt dan is dit DE kans! Geen kip op straat. Heerlijk die rust, echt perfect voor een avondwandeling.


Idioot Rutte, of is ie wel zo idioot als wij denken? Hij volgt een agenda, die van 2030. Maar uiteindelijk  maken ze geen schijn van kans, ze hebben al verloren. Het spel moet alleen nog uitgespeeld worden om aller zielen.
Wie is afkeurig naar de sociale situatie van 20 jaar geleden, wie? Sloten we toen ook kinderen op om een virus wat nog niet een fractie zo gevaarlijk is als ze nu beweren? Nee gewoon op bed liggen en uitzieken was de remedie. En dat werkte doorgaans best goed. In 2018 stierven 9500 mensen aan influenza B, griep. U weet wel, dat was ook een soort Corona.. De griep is verslagen door Corona, dit jaar maar 400 doden maar wel weer 13000 Corona doden: zou daar die benaming “killervirus” vandaan komen met betrekking tot het Covid virus? Niet mensenlevens maar Influenza- virusjes hebben massaal het loodje gelegd. En dat is over twee “griepperioden “ geteld heb ik me laten vertellen. Nederland is 10 procent meer vergrijsd dus allicht dat er wat meer doden te betreuren zijn. De vaccins gaan er in, de satanisten zijn nu aan het depopulatieëren, of wat is “to depopulate” in het Nederlands? Nee, niet ontmenselijken, daar zijn de mainstream media al aan begonnen. Daar vallen overigens niet direct doden bij, de geest sterft wel langzaam af, gelijkelijk met het iq-coëfficiënt.

Ook opgevallen dat de vraag om in te loggen bij alle Big Tech sites steeds dwingender begint te worden? Ze willen de bevolking vast voorbereiden op de werkelijkheid die vaccinatiepaspoort of iets dergelijks heet. Geen vaccin in je mik? Dan ook geen inlog mogelijk bij You tube Google enz enz..
Gaat de wereldwijde tweedeling die nu aan het ontstaan is nog goed komen? Was aan kinderen beginnen wel zo verstandig? Straks worden ze nog weggehaald door Mark Rutte, nou, en dan weet je het verder wel, met die engerd. Alles moet kapot. Alles wat was komt nooit meer terug, NOOIT MEER. Gaan we nog redden wat we willen redden, Wordt Robert Jensen dan onze aanvoerder? Waarom ook niet. We accepteren Mark Rutte de “Premier” en Hugo de Jonge als zijn rechter hand toch ook als onze leiders! Wie werpt zich nog meer op als redder in nood? Niemand? Als alles zwart en kapot is gaan we dan ook reflecteren? Een weg terug gaat nu al niet meer zonder slag of stoot. Geen licht, want dat is niet meer in de meesten van ons. Het licht moet ons leiden, God de maker moeten we herontdekken. Satan de sloper en zijn gevolg worden in een put geworpen. Die hebben hun prijs al betaald. Onze rekening volgt.Verwacht GOD.