Affiches die beklijven

Gewijzigd 28 maart 2023

Vader des Vaderlands?


Rob Scholte over Mark Rutte

Heel veel afbeeldingen om het heuglijke gegeven te vieren dat Rutte al 1203255621 jaar onze masonic president mag zijn. Wat boffen we toch weer!
Hier heeft de enorm gewaardeerde (behalve in Den Helder) straatvechter en kunstenaar Rob Scholte een toonzettende collectie aangelegd, 8 enorm lange pagina's in totaal:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8

Video over de museum- en huis uitzetting van Rob Scholte

Afkomstig van één of ander staatspropagandakanaal of iets wat door de overheid sponsoring (uw belastinggeld) ontvangt. Bron boeit dus niet, maar het verhaal spreekt voorzich.


Hier overigens ook wat informatie over de herkomst van censuur in Nl. Dit is een dubieus orgaan wat onder de landmacht valt en burgers bespiedt. Herkomst onduidelijk. Wel opgericht door Mark Rutte.
Hier een uitgebreid PDF over deze schandelijke ontwikkeling.

Bill en Melinda Gates en Rutte

De achterbaksheid zoals we dat van politici gewend zijn is ook ook voor Rutte een veelgebruikt instrument.

Hier heeft hij leren liegen:

Mark Rutte is al weer een poosje "mason". Hij houdt zitting in een Vrijmetselaars lodge. Deze illustere clubs willen naar één Luciferiaanse wereldregering toe, de New World Order. Een doel is minimaal 90% van de wereldbevolking uitroeien. Dit doen ze onder andere via "vaccineren" tegen, in het huidige geval, Covid en op andere manieren om de toxiciteit in de mensen te verhogen opdat ze eerder ziek worden en sterven. Plannen bestaan om de griepprikken ook uit te rusten met stoffen die onvruchtbaarheid in de hand werken en levensverkortende effecten sorteren. Nagenoeg elke wereldleider en openbare bestuurder zit bij deze Freemasons, de Vrijmetselarij.
Over conspiracy gesproken!

Masonic diversion tactics

Klik op onderstaande afbeelding om een weergave te krijgen van listen en uitvluchten zoals Freemasons dat moeten leren als ze een openbare functie gaan bekleden. Het betreffen 25 punten en alle 25 zijn herkenbaar in een "Rutte context". Ook voor het Minister-Presidentsschap is er een Mason-draaiboek.


 • Rutte verwijst naar Satan
  het nummer van het beest
 • In het Torentje, Binnenhof, Den Haag,

  Rutte aanbidt baphomet, demonische profeet/ entiteit.
  Beweert dat het een geschenk van zijn voorganger Balkenende was...
  Maar ja wat weten we inmiddels over "Rutte en de waarheid?"

Vrijmetselaars/ Freemasons • Freemasons aka Vrijmetselaars
 • Hier herken je de Vrijmetselaars aan: hun handdruk
 • Diverse symbolen en handgebaren

Meer over die specifieke handdruk: hier

Meer over de Freemasons, de Vrijmetselarij HIER. Een voormalig lid klapt uit de school, met gevaar voor eigen leven. Eigenaardig clubje dus.


Hier komt de naam Rutte voorbij in een satanistisch-pedo-zedendelicten-context.
Meer over pedo-Cabal-satanische-freemasonery- achtige toestanden in de Benelux lees hier.

Hieronder een goede vriend van onze MP Rutte:

 • creep
 • engerd

 • “The one thing man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by a World Government, a New World Order.”
  — Henry Kissinger


  “Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.”
  — Henry Kissinger


  “It is an act of insanity and national humiliation to have a law prohibiting the President from ordering assassination.”
  — Henry Kissinger


  “NAFTA represents the single most creative step towards a New World Order.”
  — Henry Kissinger


Rutte de landverrader?

Telkens weer hetzelfde verhaal; dezelfde families in dezelfde kringen die dezelfde rottigheid instand houden of zelfs verergeren. En ze weten/ wanen zich de elite van Nederland.
Mark Ruttes opa Klaas Dilling (moeders kant) heeft samengewerkt met een NSB-er om de Heidemij in het 2e wereldoorlogse Landstand op te laten gaan, een (Nazi-)verzamelplaats voor alles wat met water-, bos- en landbouw te maken had. Vanuit Heidemij (Samentrekking van Heide maatschappij; ontginnen van woest (heide-)land, opgericht in 1888. Heet Arcadis tegenwoordig) zouden ook deportaties plaats hebben gehad. Nu mag de kleinzoon Mark (tevens verrader, genetisch bepaald, Vrijmetselarij?) zijn vaderland Nederland de Nieuwe Wereld Orde binnen loodsen.

Sterk artikel op Niburu
Rutte engerd NAZI