Affiches die beklijven

Gewijzigd 18 november 2021

The last days

Een bedrijfsarts kan eisen van een onderwijzer/ leerkracht dat deze zich laat “ testen”. U weet wel, dan wordt je via je neus met een wattenstaafje verkracht, onder het voorwendsel dat zo een (werkzaam) virus opgespoord kan worden. Weigert de onderwijzer dit dan komt hem dit te staan op verplicht tien dagen onbetaald verlof, dit heet “quarantaine” tegenwoordig. En zo kan de school weer klassen gaan samenvoegen want er mist een onderwijzer. De kinderen krijgen zo minder aandacht en leren dus minder. Het werkt door dus. En altijd in de negatieve zin. Om dat griepje Corona waaraan in de U.K. nog niet 1 kind aan dood gegaan is de afgelopen twee jaar!
Testen wordt dus gezien als minder belastend dan vaccineren. Doch testen, en vooral dit eisen, is hoe dan ook een inbreuk op je lichamelijke integriteit. Maar zo pakken ze dus elke keer een stukje van je private sfeer af. Testen is vanaf nu dus een verplichting! En zo worden we gekneed naar een controle staat. Nee, we moeten ons niet meer laten chanteren door dat politieke tuig!

De mechanismen, zoals nu toegepast door de staat, zijn absoluut identiek aan die van net voor de tweede wereldoorlog. Denk aan winkelsluitingen en censuur . En steeds weer een beetje vrijheid afpakken, op uiteenlopende gebieden, zodat men het niet zo snel doorheeft. “Het” zou voor iedereen, de gemeenschap, het beste zijn;
(“iedereen”--> communistisch-fascistisch, dat is dus het "cancelen" van individualiteit want de gemeenschap staat centraal en jouw aandeel in die gemeenschap is, in het geval van Nederland, 1/17 miljoenste deel dus jouw belangen BESTAAN NIET!).Uiteindelijk is de koek op en zijn we slaaf van die staat, tegen die tijd is dat “wereldstaat”. En zolang we dit nu toelaten zullen ze ons steeds weer een stukje zelfbeschikkingsrecht afpakken.

“QR” code in NIET- essentiële winkels wordt zeker “QR code OOK in essentiële winkels”. En dan komt de gezichtsherkenning om de hoek kijken. Deze apparatuur gaat fungeren als toegangscontrolesysteem bij bijvoorbeeld de Jumbo of de Albert Heijn. Geen Covid prik gehad? Dan ook geen eten vanavond! Wat betreft de QR codes; deze zijn reeds in opspraak wat betreft "hacker-veiligheidheid", want zelfs "Adolf Hitler heeft zich nu ook al laten vaccineren” zo schijnt het. Iemand zou iets uitgehaald hebben met deze app. In plaats dat ze de app -ontwikkelaar aan gaan spreken op de onveiligheid van zijn product, wordt er dan maar meteen verder gekeken naar andere technische mogelijkheden. Jaja... Deze berichten worden natuurlijk naar buiten gebracht door de overheid zelf want uiteindelijk willen ze toe naar wat Klaus Schwab al genoemd heeft in dat beruchte Franse interview van een jaar of 5 terug; een chipimplantaat. Totale Controle! Deze nano chip is na plaatsing niet meer te verwijderen. Deze chip herbergt al je persoonlijke data zoals medische gegevens, financiële gegevens. Er ligt nu een aanpassing van de Wet op de Persoonsgegevens bij de Eerste Kamer waarin staat dat iedereen alles mag inzien behalve jijzelf. Zie artikel hier. PDF daarvan hier. De EU heeft al een dergelijke digi- id geïntroduceerd. Het wordt nu zo gebracht alsof het allemaal “makkelijker” is voor de mens, doch uiteindelijk is dat “makkelijk” verworden tot “noodzakelijk”! En zo sluit het net zich steeds verder, elke keer een klein beetje verder. Wanneer mensen, anders dan politici, dit doorhebben en met deze kennis anderen willen waarschuwen dan wordt dit door onze misdadige overheid afgedaan als “Desinformatie” terwijl deze “politici” hun salaris ontvangen van die zelfde belastingbetaler. Deze “politici” hebben nu de oorlog verklaard aan hun “sponsoren”, en die “sponsoren”, de belastingbetalers, hebben niks door. Deze brutaliteit is ongekend. “Niet bijten in de hand waaruit je eet” geldt kennelijk niet voor politici.

"L’etat, c’est moi!"

Blijven we passief hieronder dan zullen we wakker worden in een controlestaat die nog niet eerder heeft bestaan. Deze zaken zijn direct het gevolg van onverschilligheid, gemakzucht en lafheid. Om overal vanaf te zijn nemen ze die prik maar. Dan kunnen we weer naar Italië op vakantie en dan kunnen we op vrijdagavond weer lekker zuipen en vreten in de kroeg. Dit is exact wat dat Haagse tuig graag ziet. Men is kritischer ten aanzien van motorolie in het motorblok van hun auto of kettingzaag dan met injecties in hun lichaam. Experimentele motorolie wordt resoluut geweigerd, maar een experimentele prik “zal wel in orde zijn als de overheid dit zegt”. De overheid is Mark Rutte. Zelfs de grootste politieke leek weet dat Rutte alles bij elkaar liegt. Hugo de Jonge bewandelt dezelfde weg. Elke waarschuwing doen deze crimi- clowns af als “desinformatie”. Bijvoorbeeld: bloedingen en andere ernstige verstoringen aan de menstruatie als gevolg van die Covid injectie doet Hugo ook af als “desinformatie”! Dit bewijst wederom dat deze psychpaat niks op heeft met Volksgezondheid maar alles overheeft voor de U.N. Agenda21 en zijn depopulatieagenda.
Maar uiteindelijk gaat iedereen de prijs betalen hiervoor. Dus ook de “gevaccineerden” (immers:"Communistisch-fascistisch"). En bedenk: zolang de politiemensen loyaal blijven aan hun corps en de soldaten aan hun legereenheid zijn wij als burger kansloos. Want zij hebben de vuurwapens. Uiteindelijk zijn wij dus ook gewoon een Republique Banane! Micro wordt veelal macro, want macro begint veelal micro. Eendracht maakt macht.