Affiches die beklijven zonder te plakken

Zelftesten in de uitverkoop!


Deze foto's hier onderaan spreken wat mij betreft boekdelen. Gelukkig blijkt uit deze foto's dat kinderen de Corona idiotie ook sterk kunnen relativeren. Uiteraard zal onze intens meevoelende landsregering dit aan de onverschilligheid van de laconieke ouders toeschrijven. Wij, de Nederlanders, zullen binnenkort wel weer "billenkoek" krijgen tijdens dat periodieke persconferentie lulpraatjes moment van die fascistoïde schertsfiguren (Rutte/ de Jonge). Onze empatische regering was 5.000.000.000 kwijt geloof ik? Dit is een goede manier om dat verlies weer terug te brengen waar het hoort: de Nederlandse bevolking. Kinderen zijn slimmer dan wij denken. Ze helpen hun ouders hiermee de Corona schade die ze finacieël geleden hebben te overkomen.
Binnenkort start deze website met de uitverkoop van ongebruikte beademingsapparratuur. Kennenlijk zijn er daar ook een paar honderd van aangekocht. Maar de bonnetjes zijn kwijt dus er zit geen garantie meer op, vandaar dus ook gewoon uitverkopen die handel. Voorts liggen ons ook een paar Sint Pietersbergen aan mondkapjes in het verschiet. Deze dingen hebben net als die genocide injecties, ook wel Covid-vaccinaties genaamd, een houdbaarheidsdatum en dus moeten die ook z.s.m.weg. Uitverkopen dus.
Externe partijen zijn ook bezig om restant vaccinaties om te zetten in rattenbestrijdingsmiddel. Onderzoek wees uit dat de benodigde ingrepen die gedaan moeten worden aan de vaccins minimaal zijn. Eigenlijk zijn die Covid-19 vaccin injecties direct inzetbaar als rattenbestrijdingsmiddel. Getuige de bijwerkingen zoals die natuurlijk bij iedereen bekend zijn, of niet Hugo?