Taking the garbage out

Gewijzigd 7 november 2023

Anti-democratisch, onbegrensd theekransje van Klaus Schwab, de zwarte prins.WEF is sectarisch?

Meer NATO-nazi's hier, PDF

Griezels. De opa van onze minister-president was ook een Nazi, Klaas Dilling. Wat frappant weer.
Alle gerenomeerde Nazi's uit Nazi Duitsland zijn destijds "opgevangen" in Amerika, alle opgeblazen bunkers en onduidelijke foto's uit die tijd die het tegendeel moesten bewijzen ten spijt. Leugens, ook toen.

PDF hier

Make sure you're prepared!


Meer WEF griezels:

Meer over de rechter hand van Klaus: Yuval Noah Hariri. Hij noemt u zielloos en zonder vrije wil. Lees het HIER.
Ida Auken, een Deense EU parlementarier met haar schrijfsel "How life could change in 2030", HIER te vinden. Na opschudding gauw off line gehaald.
Ziek WEF filmpje. Kindermishandeling HIER te zien. Zorg dat u een plastic tasje in de buurt hebt.


Great Reset? Mogelijk ook hierom dus

De totale pensioenvoorziening van Europa is GEJAT!

Alle mooie praatjes van Klaaaauws ten spijt: dit is heel ERG maar verklaart veel, ook de Covid "vaccinaties". Uitkeren gaat niet dus dan maar doden met een gifspuit die hap!
Met pensioen gaan zit er voorlopig niet in!

Dit sluit naadloos aan bij het verhaal van Karen Hudes van 10 jaar geleden. Het geld is weggeroofd:

We worden belazerd, BIG TIME! Meer achtergronden hier te lezenKlaus leidt mensen op

Dit doet hij samen met zijn rechterhand, de Israeli Noah Yuval Harari. Meer over die über-engerd HIER

Een niet- democratische organisatie die zich tot doel stelt regeringen overal in de wereld te infiltreren om zo een machtsovername realiseren dmv. een great reset, en dat is al het vermogen bij de bevolking weghalen, de bevolking zijn vrijheden en privacy te ontnemen en te onderwerpen aan een totalitaristisch fascistisch regime... Ben je dan niet gewoon een criminele organisatie?
En Sigrid Kaag neemt niet eens de moeite om zich af te melden voor een debat met de volksvertegenwoordiging want ze moest naar het WEF...
Elk weldenkend mens weet waar dit heen gaat.

You are a hackable animal

Young global leader tilting? Humans are now hackable animals. Maar deze robot loopt niet helemaal meer in de pas. Hier is iets mis gegaan bij de hack, of deze heeft overduidelijk nooit een ziel en nooit een vrije wil gehad.
Zie deze pagina over de toekomstvisievan Yuval Noah Hariri, de geesteszieke rechterhand van Schwab, op de mensheid! 15 jaar geleden zouden we deze psychopaat opbergen in een gesloten inrichting.

Over 5 jaar loopt u er misschien ook zo bij.

Conspiracy?

Hier een pagina waar een lijstje met een paar honderd, NIET democratisch gekozen mensen staan die door het WEF worden opgeleid tot global leaders. Mooi voorbeeld van hoe de democratie eigenlijk al gewoon dood is, net als de mensen zoals afgebeeld op deze pagina; "the Walking Dead", absoluut uitdrukkingsloze types waar nooit diepgaande beweegredenen en mooie levensvisies in kunnen zitten, integraal plastic wat de klok slaat aldaar. Mark Rutte moet eerdaags ook op dat lijstje gestaan hebben voordat hij Rita Verdonk in 2006 met behulp van vals spel haar verkiezingsoverwinning ontnam. In zekere zin is er toen een coup gepleegd op Rita Verdonk door Mark Rutte en het WEF. Bij Hugo de Jonge zag je een soortgelijk scenario. Dit is hoe ze werkelijk werken. Het WEF is weer zo'n elitair onder-onsje wat geen boodschap heeft aan jou en mij maar enkel aan elkaar. Wie kent deze mensen? Hoezo conspiracy? En als je er al van gehoord hebt dan is dat omdat ze een heel onmenselijk, kil geluid de wereld in brachten, zoals Ida Aucken (I own nothing and i'm happy).
Door wie zijn deze mensen eruit gepicked en waarom? Welke stem heeft de beastingbetalende bevolking gehad hierin? Deze mensen ontvangen (straks) salaris uit wat wij afdragen aan belastingen!
Als je keer op keer dit soort berichten leest dan zou er toch, zelfs bij de "gevaccineerde" medemens, een lampje moeten gaan branden.
Staar je niet blind op een boom maar observeer het woud in zijn geheel. Het bestaande bos wordt in zijn geheel gerooid en er komt iets anders voor terug. Wat zeker niet terug zal komen is "vrijheid" zoals we die tot voor kort kenden. Die "vrijheid" is over afzienbare tijd handelswaar. Zonder chipinplantaat en/of vaccinatie geen vrijheid meer voor jou! Voor de globalistische elite gelden uiteraard andere voorwaarden. Voor de Horeca in zijn geheel geldt op het moment van schrijven een QR-code verplichting. Maar niet voor Tweede Kamer leden en ministers in het Haagse Tweede Kamer restaurant. Kom maar gauw uit je zomerslaap nu het nog kan.

Klaus maakt zich ook niet drukker dan nodig. Na een lange dag zwoegen, en dat is wereldleiders opleiden corrigeren en bestraffen, wil hij zelf ook wel es over de knie!Transparante club dat WEF...Bron: nine for news 25 januari 2022

Die web-portal is geen eigendom van de Nederlandse staat. En de Wet op het Openbaar Bestuur geeft de Nederlandse burger de mogelijkheid om hoe dan ook deze informatie boven tafel te krijgen. Deze mensen teren op belastinggeld, weet u nog? Logisch dat er partijen zijn die willen weten hoeveel tijd er in dat private WEF gestoken wordt door die ongedisciplineerde verwende nesten als Kaag en Trutte.


Webpagina

Nederland in de uitverkoop

Bron 2 foto's: Viruswaarheid, Willem Engel

Onze ministers zijn landverraders. De lijntjes zijn kort en de ministers zijn gul, met uw belastinggeld.
Niet Gouvernementele Organisatie's, NGO's dus, dat werkt in Nederland ongeveer zo:


Het nl- overheidsapparaat begint meer en meer een anti-democratisch, wanna-be elite-inteeltclubje te lijken. Een onder-onsje. Burgerinspraak is voor hen maar lastig, zo lijkt het. Erg frustrerend dus om te zien dat de overgrote meerderheid van de nederlandse bevolking, inclusief horeca mkb noem ze maar op, als onnozele schaapjes volgzaam de orders van neonazi's Rutte en de Jonge op blijven volgen. Willens en wetens want dat voelt zo "veilig". "Natuurlijk kun je de overheid wel vertrouwen, toch?". Nee. Vervolgens wordt er nog een mainstream media propaganda garnering aan toegevoegd, elke avond, zo na het eten met een kopje koffie en een koekje erbij. Want ook dat ritueel voelt zo "veilig". Maar wat is er nog veilig als de complete Tweede Kamer bang is, chantabel is of omgekocht is, of gewoonweg te dom is om te zien waar het allemaal naar toe gaat en maar "meelopen" met een "rest".
Zo laat de meerderheid van de nl- bevolking zich avond na avond in een hypno-slaap sussen door deze corrupte, wanna- be elite, criminelen en hun stompzinnige debiele propaganda.
Waar deze criminelen niet bij stil staan is dat ze net zo makkelijk weer door profeet Schwab ( of door de ophanden zijnde anti-christ) "terzijde geschoven" gaan worden wanneer ze niet meer nodig zijn of als ze net even teveel weten. Ook met hen kan het heel snel weer afgelopen zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de mogelijkheid van opkomende volkswoede (waar ze heel hard naartoe aan het werken zijn). Als dit het laatst genoemde beest uit de Openbaringen van Johannes is dan vaart dit beest met tanden van staal badend in bloed ( Covid-"vaccins"?)vrij snel ten verderve. Het kan en het zal in dat geval dus geen stand gaan houden wat ze willen. Want een beest, ja, dat zijn ze weer aan het creeren nu. Wereldwijd. De gele ster van 80 jaar geleden is nu een groen vinkje. Het merkteken van dit beest zit bij de meerderheid reeds onder de huid geïnjecteerd in de vorm van self-assembling nanotechnologie en luciferase (Covid "vaccins"). Zonder dit merkteken kan men straks niet meer kopen of verkopen (de E-QR code is in Australië al zo goed als ingevoerd). Wederom wordt er ronduit gestigmatiseerd door omgeschoolde schoolmeesters en fopvirologen-eigenlijk-veeartsen, lieden die nu onder de noemer van "politicus" en medisch-beleids adviseurs van de nl-overheid door het leven menen te kunnen gaan.
Dit wordt een kwestie van de lange adem.

Is het WEF het cement tussen de multinationals en de nieuwe fascist world state?

Het wordt nu echt verontrustend.We wisten van de twee petten van Kaag,
en we weten ook van Mark Rutte dat hij aktief bezig is met die"Voedsel hubs". Legio kamerleden hebben broers, echtgenoten of anderszins connecties bij het WEF. Van Pieter Omtzigt weten we inmiddels dat zijn broer bij het WEF een financiële functie heeft. Dit verklaarde mogelijk het vreemde stemgedrag van Pieter mbt. Coronamaatregelen. Maar het is duidelijk dat het WEF een significant orgaan is naar de toekomst toe. Ondemocratisch, dat wel. Maar dat zijn we inmiddels wel gewend. Lees hier meer op de site van Syp Wynia .
PDF daarvan hier