Affiches die beklijven zonder te plakken

Het heilzame effect van Mainstream Media vermijden

Boycot NOS NPO RTL4 NWO Propaganda

Ongeveer 2 jaar geleden stopte ik met het kijken van actualiteitenprogramma’s zoals het NOS journaal, rtl 4 nieuws, nova, CNN, NMBC, enz. Ik volgde de wereldpolitiek, het wereldnieuws. Ook het dode hout met drukinkt kwam in aanmerking.
Televisie kijk ik nog wel maar dit beperkt zich tot informatieve zenders zoals National Geographic en Discovery Channel.

Waarom?

Te vaak merkte ik dat er out of the blue zaken opspeelden, en wanneer ik me ging verdiepen in de achterliggende zaken die verband hielden met het gebeurde voelde ik een diepe somberheid, een soort machteloosheid opdoemen.
Moet dit? Is deze berichtgeving dan werkelijk zo belangrijk dat ik me gedwongen moet voelen somber te worden. Zo voelde het soms wel: “Ik wordt hier NIET blij van, maarja het is wereldnieuws en dus zeer belangrijk om toch te volgen.”

FOUT!

Heel vaak werden vermoedens van mijn kant gesterkt dat veel nieuws (politiek) gekleurd is. In dat opzicht is het NOS journaal vooraanstaand. Maar de Belgische VRT en RTL 4 kunnen hier ook wat van.
Denk alleen maar aan het “Poetin demoniseren" door de Nederlandse “journalisten”. Dan werd er een kofferbak opengetrokken en dan lag daar “afluisterapparatuur” in wat onderschept zou zijn door de AIVD bij enkele Russische mannen.
De wijze van brengen was ronduit deerniswekkend, zo zielig, zo slecht en doorzichtig. Ook wanneer Poetin (eigenlijk Putin) in beeld kwam werden essentiële beelden eruit geknipt waardoor het LEEK alsof Putin het NOS journalisten team negeerde.
Maar You-Tube leerde ons het tegendeel. Ik kan zo nog wel even doorgaan. Het NOS is nu verworden tot een staats propagandakanaal, onderworpen aan een politbureau olv Rutte. Het is van de zotten dat er een overheidsinstantie in het leven is geroepen welke voor ons bepaalt wat “NEP nieuws” is. Kennelijk doen die mensen hun werk slecht want het NOS journaal en het RTL 4 nieuws bestaan nog steeds!
Wat vindt de hedendaagse overheid dan nep nieuws? Nieuwsgaring wat hun politiek slecht uitkomt denk ik zo. Hou het willoze stomme vee genaamd burgerij vóór wat ze moeten weten wat wij willen dat zij weten.

Negatief!

Door deze leugenachtige deprimerende onzin aan je voorbij te laten gaan bespaar je jezelf negativisme. Het goede nieuws is in de MainStream Media het slechte nieuws. Laat je hier een ratio op los dan is het 17:1. Kortom; 95 % van wat aan ons gepresenteerd wordt als nieuws is negatief. Nieuws is nieuws, dus goed nieuws is ook nieuws en dat moet ook getoond worden. Journalisten moeten hun oren nu eens wat minder laten hangen naar Rutte en zijn ( satanistische NWO) achterban.
Ze moeten weer ouderwets zelf zaken gaan uitdiepen in plaats van de database van het ANP leeg slurpen. Tja, er zijn diverse programma’s die gevuld moeten worden en ze hebben ook allemaal een deadline dus dan maar makkelijk.
Nee; dan maar minder programma’s als dit ten koste moet gaan van de kwaliteit van de berichtgeving! Dan doeken we gewoon programma’s op. Kan NPO 3 komen te vervallen en dat scheelt dan weer in het Publieke Omroepen budget en scheelt de burgerij een hoop negativisme en propaganda. Ga alleen al het Corona circus is na. Dat griepje wat verworden is tot Ebola proporties.

Positief!

Wanneer je jezelf deze leugens ontzegt zul je tijd over gaan houden voor zinnige dingen zoals:

-Werken aan je conditie, al dan niet middels een sportschool

-Lap die Rutte opportunistische NWO Corona onzin aan je laars en ga bij vrienden/ kennissen op visite. Misschien komen daar wel start ups uit voort; begin een eigen bedrijfje naast je huidige baan! Het NOS propaganda journaal duurt ongeveer 25 minuten. Besteed die tijd nu eens nuttig en na een jaar ben je “into buissiness”!

-Begin een politieke partij; Besteedt je hier elke dag 30 minuten aan (RTL nieuws duurt ongeveer 30 minuten waarvan 20 minuten reclames en de overige tijd 95% negativisme/ leugens) en dan is je partij na een jaar op de rit!

-Knoop een gesprek aan met die leuke buurman/ vrouw en drink samen een bak koffie. Vergeet die anderhalve meter voor mijn part, zeker wanneer het echt gezellig begint te worden! Old School! Ontzeg jezelf NIKS! Fuck you Mark (t)Rutte! De moeder van Mark Rutte is een paar dagen geleden overleden. Zou hij er bij geweest zijn toen ze haar laatste adem uitblies? Zou me niks verbazen als het wel zo was. Maar ook niet als het niet zo was omwille van de door hem zelf gestelde regeltjes. In Frankrijk wisten ze een paar eeuwen terug wel raad met die currupte elite; Lodewijkje 16 is wellicht een bron van inspiratie voor Nederland? Het zou tijd worden en het zou me niet verwonderen dat we die kant opgaan met z'n allen.

Ga na wat voor jou interessant is en probeer MSM mijden desnoods voor 1 maand en je zult een verschil merken in je geestesgesteldheid.