Geen nieuws alleen weergave

Gewijzigd 31 maart 2024


Guestlist Bohemian Grove "leaked"


Download the list here.
De authenticiteit kan gerust in twijfel getrokken worden: veel politieke kopstukken staan er niet op. Oordeel zelf.
Best vreemd ook dat een dergelijke lijst op een Cabal-bolwerk als Twitter gedumpt wordt. Let ook op het "rising sun" achtergrondje in het logo van de publicist. Wellicht dat "men" van kopstukken afwil omdat de val van de U.S. in volle gang is nu. Zijn cap met opdruk "america first" correspondeert niet met zijn "geloof" in Christus. Jezelf op de eerste plaats stellen is niet "christelijk". Mogelijk speelt hij hiermee in op "Trump" achtige sentimenten zoals die spelen in de U.S. op dit moment.
Aangenomen wordt dat vele beroemdheden en politieke kopstukken hier rituele kindoffers brengen aan Satan/ BaƤl/ Moloch en vele anderen. Ook zouden kinderen in berenpakjes gehesen worden om vervolgens met vuurwapens bejaagd te worden in een naburig bos. Na verkrachting werden deze kinderen bruut afgeslacht. Zie de video verderop.


Bron: X-Twitter

Wat er zoal gebeurt (video)

Deelname aan soms dodelijke rituelen houdt politici controleerbaar, want ze zijn dan chanteerbaar. George Bush liet zich herhaaldelijk oraal bevredigen door kinderen:

Ted Gundersen, voormalig FBI onderzoeker naar rituele kindermoorden en corruptie bij overheden in de U.S.

Veel van zijn onderzoeksmateriaal staat gewoon nog online. Bezoek de pagina hier.
Illuminati, mk ultra, cia, Anton lavey, kindoffers, New World Order, Twin Towers scam, Oklahoma bombing, alles komt daar voorbij in deze context. Krantenknipsels en overheidsdocumenten,
lokaal te downloaden:
PDF HIER .

Onderzoek naar corruptie en aanverwante zaken die het daglicht niet konden verdragen. Satanisme loopt overal als een rode draad doorheen. Het beslaat de hoogste regionen van het U.S. openbare bestuur:
Corruption network Ted Gundersen 1
Corruption network Ted Gundersen 2
Corruption network Ted Gundersen 3
Corruption network Ted Gundersen 4.