Taking the garbage out

Gewijzigd 10 februari 2024

Climatechange is bullshit


De subsidiefabriek van Floris Geeris blijkt een groen luchtkasteel

Met hulp van oude Quote 500-bekenden startte Floris Geeris verschillende 'groene' projecten, waarvoor hij meer dan een half miljard (!) aan overheidssubsidies kreeg toegezegd.
Het bleek een groen luchtkasteel. In Groningen is nog geen fabriek te bekennen. De enige overgebleven bestuurder (assistente van de zoon van een VVD- minister) heeft geen enkel benul van wat de bedoeling was met dit project en het geld.

PDF HIER
bron:Quote


Alleen invloedrijke linkse clubs krijgen subsidie


Deze zware subsidie ontvangende NGO liegt er lekker op los om ons, de burger, de surveillance/ controle staat nog een beetje verder door de strot te duwen. ER IS TE WEINIG WATER IN NEDERLAND! Hoe krijgen ze het verzonnen...
En als dat al zo is dan wordt dat veroorzaakt door geo-engineering. Meer daarover HIER en HIER. Geeft u alstublieft GEEN geld aan deze oplichtersbende! Ze krijgen al genoeg geld van de burgerij via de staatskas.
In 2027 breekt de "crisis" pas echt uit! Wat toevallig toch weer dat de 4e fase van deze SDG in 2027 geconsolideerd wordt! Ook staat in het begeleidend PDF 2023 als aanvang voor de voorbereiding van de implementatie van dit SDG.
Een en ander wordt, zoals gebruikelijk met SDG's (Sustaining Developement Goals van de neo-fascistische Verenigde Naties), eerst lokaal uitgerold. Daarom moeten we van Natuurmonumenten ook de petitie gericht aan onze provinciale bestuurders ondertekenen. Dan kunnen zij regelgeving door gaan voeren zodat de SDG-Water vrij baan kan krijgen. Agenda 21 ! Meer over Agenda 21 op deze pagina. Bedoeling is een strakke monitoring en dat overmatig waterverbruik (wie bepaalt wat te veel is?) tegen die tijd strafbaar gesteld wordt.
In bijgaand PDF eerst het paniekverhaal van NGO Natuurmonumenten en daaronder de U.N. SDG Water ImI-SDG-6 omschrijving.
PDF HIER

Meer over hoe NGO's (Non- Gouvernementele Organisaties) en hoe ze gebruikt worden om regelgeving in het vooordeel van opportunistische New World Order politici aan te passen HIER te zien. Kijk de video onder "Kaag en overheidsfinanciën".
NGO's krijgen (belasting-)geld van de staat zodat NGO's rechtzaken TEGEN de staat kunnen voeren, zodat de staat regelgeving aan "moet" passen. Een byzarre situatie die gecreëerd is vanuit U.N. Agenda 21. De staat moet van de U.N. expertise uit NGO's winnen. Dit staat beschreven in Agenda 21 van de U.N.
Klik op de afbeelding hieronder voor een PDF (Wynia's week) hierover.

Op deze pagina is ook een dergelijk Agenda 21 voorwendsel van Natuurmonumenten te vinden. Wederom een vreselijke watercrisis die op 2 juni 2022 op de loer lag.
PDF daarvan hier te downloaden.


Autoblog

Was dit Autoblog initiatief juist niet bedoeld voor automobiel ethousiastelingen? De EU wil mogelijk reparaties aan tweede hands auto's verbieden. Zo zal de verkoop van EV gestimuleerd worden. Autoblog vind dat nog niet eens zo'n slecht idee want dan zullen de VERVUILENDE en vooral ONVEILIGE (-you can't make this shit up!-) verbrandingsmotoren eerder uit de wereld verbannen zijn.
Aller eerst, er is te weinig mijnbouw. De mijnbouwsector heeft haar arbeidscondities niet op orde. Minig van cobalt gebeurt in 3e wereldlanden. Veelal worden hier kinderen voor ingezet want dan hoeven de schachten niet zo groot te zijn. De arbeidsomstandigheden zijn levensgevaarlijk te noemen.

 • Mensen bijna verpletterd
 • Waarom geen e-car?
Zo zal er dus op termijn paal en perk gesteld gaan worden aan de mogelijkheid tot bezitten van een EV. Er zal tegen die tijd ook aangevoerd worden als reden dat ev-s te veel resources vergen.
Wanneer je je verstand gebruikt weet je dus dat dit niet gaat om het beschermen van het mileu of iets dergelijks maar om : "You will own nothing and be happy"

Heeft autoblog ook nagedacht over de hogere kosten die een ev met zich meebrengt? Een Kia 5 heeft 275/ 19 inch banden. Die zitten toch gauw op de 450 euro per band. Verder zit er een 5g module in die maakt dat de staat jouw auto op afstand kan overnemen of uitzetten wanneer ze een probleem met je hebben. Controle! Jaah! Door pharma, door banken, door de overheid, door verzekeraars... Is CBDC ringing a bell, Willeme?
Verder zijn juist de ev's NIET VEILIG. Ze vliegen met enige regelmaat in de fik. Deze branden worden structureel buiten de mainstream media gehouden.
Autoblog, schrijver Willeme (heeft ie geen voornaam? overheidstroll?), ga je eerst eens even inlezen voor je wat roept! Niemand wordt hier op de langere termijn beter van! Het heeft er nogal de schijn dat Autoblog ook een "staatsblaadje" is.

Climatechange is bullshit!

Bron: Autoblog
PDF daarvan HIER
Meer over de schadelijkheid voor onze aarde en de onveiligheid van deze EV's HIER
Meer over de controlezucht van overheden en de aankomende werelddictatuur HIER en HIER
De oorsprong van dit alles is Agenda 21 van de U.N.


Volkskrant: staat gaat bepalen of jij een eigen auto kan hebben: 15 minuten zones!


Klik op de afbeelding voor het volledige krantenbericht.
Onder het mom van "klimaat-neutraliteit" wordt het hebben van prive-autobezit nu aan de kaak gesteld. Stikstof blablah. De werkelijke reden is natuurlijk dat er geen 1 op 1 een omwisseling plaats kan hebben van verbrandingsmotoren naar e-cars.
Er is te weinig Cobalt, lithium etc. en te weinig mijnbouw. Als Groot Britanië al haar bestaande verbrandingsmotoren elektrisch wil laten draaien is daar DE DUBBELE WERELDVOORRAAD cobalt voor nodig, alleen al voor Engeland.
PDF daarover HIER te downloaden.
Dat wisten ze 5 jaar geleden al.
Veel meer over E-cars en de hypocrisie daaromheen op deze pagina.

Update: het AD fluit ook een riedeltje mee

Ook het AD doet vlijtig met onze communistisch-fascistische regering mee (ze moeten wel anders gaat de subsidie-geldkraan dicht en kunnen deze AD-"journalisten" naar het UWV voor een uitkering): Het luidt: "Files worden langer door EV's". Natuurlijk is dit een valselijk drogargument. De geesten dienen namelijk vast rijp gemaakt te worden voor de 15 minuten zones. En hoe doe je dat? Door de bevolking het reizen als vervelend te laten ervaren. Veroorzaak vertragingen en uitval van diensten. En straks: alles wat je nodig hebt in een straal van 15 minuten lopen/ fietsen van je huis. Of moet ik zeggen: de plaats waar je verblijft ("You will own nothing...)
Het volledige PDF van dat artikel hier

Voorgaand artikel was overeenkomstig met het artikel over de veerboot verstoringen op Texel zoals bericht in het AD op 20 oktober 2023. Deze keer had het AD de volledige datumnotatie wel BIJNA correct. Knap hoor! Alleen mist het 20- deel nog van het 2023 gedeelte. Blijven volhouden jongens!

15 minuten zones?


De veerboot vaart niet uit door lage waterstanden OP ZEE! Wat een giller. Wie gelooft dat nou? Ook dit is weer een uitwas van de ontmoedigingsbeleidslijn betreffende REIZEN. Reizen moet niet meer leuk gevonden worden want we moeten op maximaal 15 minuten lopen/ fietsen oid. van alles vandaan zitten. The 15 minute zones! UN. Agenda 21.
Kijk deze video voor meer informatie over de 15 minutes zones. London Heatrow is ook opzettelijk platgegooid om reizen te ontmoedigen. Hier een video over de verstikkende surveillance die bij de 15 minuten zone hoort. BAD NEWS!
Wat dat Texel zwamverhaal betreft zou hier ook geflaterd kunnen zijn om de U.N. SDG Water ImI-SDG-6. Per 2027 is er strikte controle op waterverbruik en overmatig verbruik (wie/wat bepaalt hoeveel dat is?)kan dan gesanctioneerd worden. Laagwater, waterschaarste en amgstzaaierij door NGO Natuurmonumenten etc: dit UN SDG Water gaat namelijk vooral over het verbruik reguleren van oppervlaktewater/ drinkwater en niet over zeewater. Verderop deze pagina gaan we daar verder op in.
Wederom een sterk staaltje van achterliggende volksmennerij. Jongens en meisjes van het AD, DEZE is voor jullie!!
Dit hele circus gaat om CONTROLE door een WERELDSTAAT.

Het klimaatbeleid lijkt nu al plafonds te laten zien. LIJKT, want ook dit is AGENDA 21 van de U.N.. Ook dit maakt onderdeel van een misleidingsbeleidslijn die uitgezet is door de U.N. Mobiliteit wordt een commodity, een luxe. Dat mag straks niet meer, tenzij...de staat vind dat het kan. De burgerij zal het, als het aan de U.N ligt, moeten stellen met 15 minuten zones. Oplettende burgers zien de ontwikkelingen daarvoor op lokaal niveau. Alle infrastructuur hiervoor wordt op lokaal niveau in paraatheid gebracht, in alle landen op deze wereld, opdat straks wereldwijd de stukken in elkaar kunnen gaan passen. De werledstaat is dan een feit.
Mobiliteit zou namelijk drastisch terug gebracht moeten worden. dat is voor ons "eigen bestwil" (...) De luchtverkeersleiding van Londen kreeg te kampen met een storing in het vluchtbegeleidingssysteem. Vermoedelijk is dit opzettelijk gedaan om reizen te onmoedigen. Hier een sterke video daarover.

Ook blijkt uit het feit dat alle gerenomeerde automerken speciaal voor e-cars een nieuw merk op de markt zetten, dat de e-car nimmer bedoeld was als blijvertje. "You will own nothing and you will be happy" en "How life could change" uit 2016, Ida Aucken van het WEF,weet u nog? Volvo richtte Polar op, Volkswagen richtte Cupra op en Citroën richtte DS op. Dat deden ze zodat het bestaande merk behouden kan blijven als de productie van e-cars stopgezet wordt in de nabije toekomst omdat het "grondstoffen-technisch niet meer haalbaar" is, zo zal het ongeveer luiden. Zij weten ook wel dat dit geen stand kan houden. Het is een tussenoplossing.
Er was ooit een slimme Amerikaan,Troy Reed, die een free energy auto ontwikkelde. Meer over gratis energie halverwege deze pagina HIER.
Agenda 21 is inmiddels omgebogen naar Agenda 2030. They're fast-tracking that.
Dus ja, ook wat betreft e-cars worden we belazerd. Het was nooit de bedoeling om van e-cars een blijvertje te maken! En wat betreft de verbrandingsmotor: weg is weg.
Ga er verder maar vanuit dat de mensen die zo onhandig waren om een e-car prive aan te schaffen, zich blauw gaan betalen aan wegenbelasting. Subsidie verdwijnt en het reguliere tarief op basis van gewicht wordt keihard in rekening gebracht door ons fijne kabinetje. Meer daarover HIER.

Ook zijn alle "bewijzen"van het nut van de investeringen met belastinggeld in Global Warming bestrijding allemaal boterzacht. Als er al een klimaatprobleem zou zijn dan veroorzaken ze dat ZELF.

Hoe wordt een superstorm gemaakt?

In onderstaande video wordt stap voor stap getoond met satelietbeelden, en door ECHTE wetenschappers toegelicht uit het commerciéle werkveld, hoe ongewenste weerssituaties zoals droogte doorbroken kunnen worden. Maar ook hoe ze gecreërd kunnen worden! Dit is hoe het echt werkt. Ook hier heeft de U.N. weer een zichtbare vinger in de pap.
Geen NOS-journaal/Piet Paulusma-achtige wetenschap maar "the real deal". Climate Change is bullshit! Nederlands ondertiteld.


Windturbines moeten plaats maken voor een kolencentrale

Kolencentrales zouden voor een belangerijk deel verantwoordelijk zijn voor de stikstofuitstoot. De werkelijke reden voor de uitbreiding van een kolenmijn is hoogstwaarschijnlijk zoals de video ernaast aangeeft. De kolenas wordt uitgevlogen met chemtrails. Deze oplossing is economisch interessanter dan windturbines..

Merkel was hier in 2008 al mee bezig:

Meer over deze Merkel ongein HIER. Ze bezoekt Airbus en loopt rond in een veronderstelde chemtrailer, gezien de opslagtanks.

Meer informatie over windturbines HIER


Overal ter wereld steeg de temperatuur twee keer zo hard als in de rest van de wereld??

Meer over die valse naratieven en de politieke agenda die daar achter zit, de U.N. Agenda21. En HIER (video over CBDC, Digital ID en the 5G surveillance Grid) zou het einddoel van deze hoax moeten zijn. Mensen opbergen in een digitale gevangenis die een maximum radius van 15 minuten lopen heeft. Dit toekomstscenario is dermate onaantrekkelijk dat het niet op een normale manier aan de wereldbevolking te verkopen valt. Dus wurmen gekochte politici zich in allerlei ongeloofwaardige bochten om zaken er toch maar doorheen te krijgen. Ook het WEF, welke een criminele organisatie is.


Maar ondertussen worden ook nu weer echte wetenschappers "gecancelled", hieronder dr. John Clauser en Judith Curry, omdat ze scepsis hebben ten aanzien van deze climate change:

Dit zagen we ook ten tijde van die vorige hoax, Corona. De maatregelen die daartegen getroffen werden heeft zeer vele mensen het leven gekost (Covid-"vaccin"). Geen leugen is te gortig om de kudde een bepaalde kant op te (mis-)leiden. WAAR gaat dit eindigen?


China

(update) ..Erg opvallend in de laatste drie video's is, dat het reusachtige China aangehaald wordt als vergelijkingsmateriaal qua co2- (= plantenvoedsel) uitstoot.

Behalve in de eerste video van een slimme Australiër, want hier is het niet een politicus maar een pientere burger die het woord voert. En deze man lijkt meer te overtuigen qua kennis van zaken dan de politici ..

 • 1e: Australië en klimaatbullshit
  Een realistisch rekensommetje:

"Zij zijn groot en ik is klein en dat is niet eerlijk". Wordt hier een roep om een egaliserende wereldregering in de hand gewerkt??

 • 2e: België. haalt China erbij.
  Hier geen knap acteerwerk maar een kartonnen bordje.
 • 3e: Nederlandse PVV haalt China erbij.
  De minister kan amper zijn lach inhouden. Fakeshow.
 • 4e: Ook Konstantin Kisin, Engels parlement, haalt China erbij.
  Ook hij zet zijn beste theaterale beentje vóór.

Ook de gehele Nederlandse politiek, zowel ministers als tweede kamer, lijkt bezig te zijn de U.N. Agenda 21 uit te voeren c.q. te onderschrijven. Achterkamertjepolitiek?
China wordt wereldwijd aangevoerd om olie op het "burger vuur" te gooien zodat er vanzelf vanuit de bevolking een roep om een wereldregering ontstaat. Dit op instructie van de U.N. Volksmennerij?


Temperatuurstijging? Hier een historisch overzichtje voor klimaatdrammers

De opwarming van de aarde begon 14000 jaar geleden al omdat de ijstijd (holoceen)op zijn terugtocht is, en NOG STEEDS op zijn tocht terug is.
Klik op de afbeelding voor de volledige uiteenzetting.


Waar blijven die financiële onderbouwingen nu toch?

Telkens wanneer er gevraagd wordt naar gedetaileerde, meetbare resultaten die verwacht kunnen worden na die multimiljarden budgetten die door alle landen in deze wereld vrijgemaakt worden om carbon dioxide te bestrijden, u weet wel- dat plantenvoedsel, dan verschuilen de "specialisten" (ja daar heb je ze weer..) zich achter het feit dat de resultaten erg afhangen van de inspanningen van de rest van de wereld. En alle andere wereldleiders zeggen precies hetzelfde. Zo hoeft niemand iets te verantwoorden. Wanneer je de belastingbetaler vraagt om mee te betalen aan iets dan kun je een verantwoordingsmoment verwachten. What's new?
Het begint er steeds meer op lijken dat deze budgetten vrijgemaakt zijn voor gehele andere doelen dan één of ander ecologisch doel. Elk beurs genoteerd bedrijf overlegt op een zeker moment zijn financiele resultaten met zijn aandeelhouders. Waarom? De aandeelhouders hebben namenlijk een AANDEEL in dat bedrijf. Belastingbetalers verwachten resultaten van de politici die ze verkozen (...) hebben. Niet alleen Hugo de Jonge (5 miljard kwijt want pakbonnetjes zoek) of Sigrid Kaag ( kon ook enkele miljarden niet verantwoorden) gaan overschillig om met belastinggeld. Hieronder wordt David Turk ondervraagd door senator Kennedy. David Turk is een milieuspecialist die zitting heeft in de U.S. regering. David Turk verwacht dat de belastingbetaler tientallen biljoenen moet gaan ophoesten voor de carbon plannen. Maar hij kan niks onderbouwen! Ook hij verschuilt zich achter de resultaten die andere landen moeten behalen om temperatuurdalingen te realiseren. Alle andere Verenigde Naties landen/ leden praten op exact dezelfde wijze. Zo hoeft niemand te verantwoorden dat er misschien wel pantserwagens, concentratiekampen of nog geavanceerder militaire uitrustingen voor de politiediensten oid. van dat geld gekocht worden.
Wanneer we stikstof uitbannen zal trouwens de aarde sterven, maar dat wist u natuurlijk al, toch? Op het gegeven dat we misschien beter bomen bij kunnen planten is ook nooit een spijkerhard politiek weerwoord gekomen. Praat de burgerij een stikstof-schuldcomplex aan dan houden ze hun kop wel. En dan kunnen wij vrolijk verder met de uitrol van onze neo-fascistisch-communistische SDG's.
Climatchange is bullshit.


De schadelijke relatie tussen Geo-engineering en drinkwater

In deze video wordt de relatie tussen privatiseren van water en geo-engineering in kaart gebracht. Ook hier weer: Controlezucht van overheden en U.N. Agenda 21. Nederlands ondertiteld.They're spraying the skies...

Chemtrails lopen in de gaten. Ook sceptici stellen zich meer en meer vragen. Op Twitter verschijnt het ene na het andere bericht/ tweet over chemtrails.
Climate change is nu de kaart die getrokken dient te worden om chemtrailing/ geo- engineering te rechtvaardigen. Wat verschijnt er dus in de media:

Op het moment dat je een atmosfeer vol gaat proppen met een reflectiescherm loop je weg voor de achterliggende oorzaak van het "klimaatprobleem", voor zover dat er zou zijn. Zoals we gewend zijn van overheden tegenwoordig hebben we, na de Covid-plandemie, nu wederom te maken met "doublespeak": Het tegenovergestelde van het beoogde doel is waar. De Covid prik was geen vaccin maar een biowapen. Doublespeak. Zo ook met climate change. Geo-engineering is al zo'n dertig jaar dagelijkse praktijk.
Lees HIER over de extreem schadelijke gevolgen van chemtrailing voor flora/fauna.
Wat hebben economen trouwens te zoeken in een onderzoekskring naar klimaatverandering? Krijgen zij ook een sturende rol in geo-engineeringskwesties? Dat zou de genadeklap betekenen voor ons klimaat. Klimaat is klimaat. Wat hebben economen daar te zoeken?
Het wordt met het zonnescherm gebracht dat er plannen bestaan om er mee te beginnen. Ze doen dit al dertig jaar. Mogelijk zelfs langer. De eerste experimenten dateren van voor de tweede wereldoorlog.
In deze video enkele naar voren geschoven "activisten":

Dit is hoe de New World Order maffia werkt. Gecontroleerde media halen consequent het door overheden aangereikte narratief aan om mensen IN dat narratief te HOUDEN. Ongecontroleerde oppositie wordt onderdrukt/ weggecensureerd. De werkelijkheid is volstrekt anders, vaak tegenovergesteld, van wat er beweerd wordt. Geo- engineering heeft militaire toepassingen en zoals Henry Kissinger ons geleerd heeft: "When you control the weather you control the world ". Meteorologie wordt nu gebruikt als kennismiddel om het weer als wapen in te kunnen zetten.
Waarom? Het NRC in 2022:

Controle!
Je presenteert kunstmatig veroorzaakte droogte of overvloedige regenval als "klimaatprobleem" wat veroorzaakt zou worden door de burgerij met hun auto's en vakantievluchten etc. Je praat ze een schuldcomplex aan. Vervolgens kun je repressieve maatregelen gemakkelijker invoeren om mensen nog strakker in het staatsgelid te krijgen.
Dit is wat ze nu aan het doen zijn.
Vorig voorjaar hadden we een lange droogte periode, weet u nog?

Lees deze pagina over de situatie vorig jaar.

De Luciferiaanse U.N. Agenda 21: Als je dit begrijpt, dan begrijp je Covid, dan begrijp je Geo-engineering, dan begrijp je facial recognition, 5G, het WEF. Kijk op deze pagina de video van Rosa Koire over de Agenda 21 van de verenigde Naties. Agenda 21 lijkt een nobel doel na te streven, maar het doel is totale controle over ALLE resources, dus ook over water, voedsel, planten, dieren, gebouwen en JOU!. Ongeziene dictatuur.