Taking the garbage out

Gewijzigd 5 september 2023

Climatechange is bullshit


Windturbines moeten plaats maken voor een kolencentrale

Kolencentrales zouden voor een belangerijk deel verantwoordelijk zijn voor de stikstofuitstoot. De werkelijke reden voor de uitbreiding van een kolenmijn is hoogstwaarschijnlijk zoals de video ernaast aangeeft. De kolenas wordt uitgevlogen met chemtrails. Deze oplossing is economisch interessanter dan windturbines..

Merkel was hier al mee bezig:

Meer over deze Merkel ongein HIER. Ze bezoekt Airbus en loopt rond in een veronderstelde chemtrailer, gezien de opslagtanks.

Meer informatie over windturbines HIER


Volkskrant: staat gaat bepalen of jij een eigen auto kan hebben

Onder het mom van "klimaat-neutraliteit wordt het hebben van prive-autobezit nu aan de kaak gesteld. Stikstof blablah. De werkelijke reden is natuurlijk dat er geen 1 op 1 een omwisseling plaats kan hebben van verbrandingsmotoren naar e-cars.
Er is te weinig Cobalt, lithium etc. en te weinig mijnbouw. Als Groot Britanië al haar bestaande verbrandingsmotor auto's elektrisch wil laten rijden is daar DE DUBBELE WERELDVOORRAAD cobalt voor nodig, alleen al voor Engeland. PDF daarover HIER te downloaden. Dat wisten ze 5 jaar geleden al. Ook meer daarover op deze pagina.
Het klimaatbeleid lijkt nu al plafonds te laten zien. LIJKT, want ook dit is AGENDA 21 van de U.N.. Ook dit het maakt onderdeel van een misleidingsbeleidslijn die uitgezet is door de U.N. Mobiliteit wordt een commodity, een luxe. Dat mag straks niet meer, tenzij...de staat vind dat het kan. De burgerij zal het, als het aan de politici ligt, moeten stellen met 15 minuten zones. Alles wat een mens nodig heeft is beschikbaar binnen een radius van 15 minuten lopen/ fietsen whatever.. Mobiliteit zou namelijk drastisch terug gebracht moeten worden. dat is voor ons eigen bestwil (...) De luchtverkeersleiding van Londen kreeg te kampen met een storing in het vluchtbegeleidingssysteem. Vermoedelijk is dit opzettelijk gedaan om reizen te onmoedigen. Hier een sterke video daarover.
Meer over de 15 minuten zone primeur hier: in Kent, Engeland.
Ook blijkt uit het feit dat alle gerenomeerde automerken speciaal voor e-cars een nieuw merk op de markt zetten, dat de e-car nimmer bedoeld was als blijvertje. Volvo richtte Polar op, Volkswagen richtte Cupra op en Citroën richtte DS op. Dat deden ze zodat het bestaande merk behouden kan blijven als de productie van e-cars stopgezet wordt in de nabije toekomst omdat het "grondstoffen-technisch niet meer haalbaar" is, zo zal het ongeveer luiden. Zij weten ook wel dat dit geen stand kan houden. Het is een tussenoplossing.
Er was ooit een slimme Amerikaan,Troy Reed, die een free energy auto ontwikkelde. Meer over gratis energie halverwege deze pagina HIER.
klik op de afbeelding voor het artikel

Dus ja, ook wat betreft e-cars worden we belazerd. Het was nooit de bedoeling om van e-cars een blijvertje te maken! En wat betreft de verbrandingsmotor: weg is weg.
Ga er verder maar vanuit dat de mensen die zo onhandig waren om een e-car prive aan te schaffen, zich blauw gaan betalen aan wegenbelasting. Subsidie verdwijnt en het reguliere tarief op basis van gewicht wordt keihard in rekening gebracht door ons fijne kabinetje. Meer daarover HIER.

Ook zijn alle "bewijzen"van het nut van de investeringen met belastinggeld in Global Warming bestrijding allemaal boterzacht. Als er al een klimaatprobleem zou zijn dan veroorzaken ze dat ZELF.

Overal ter wereld steeg de temperatuur twee keer zo hard als in de rest van de wereld??

Meer over die valse naratieven en de politieke agenda die daar achter zit, de U.N. Agenda21. En HIER (video over CBDC, Digital ID en the 5G surveillance Grid) zou het einddoel van deze hoax moeten zijn. Mensen opbergen in een digitale gevangenis die een maximum radius van 15 minuten lopen heeft. Dit toekomstscenario is dermate onaantrekkelijk dat het niet op een normale manier aan de wereldbevolking te verkopen valt. Dus wurmen gekochte politici zich in allerlei ongeloofwaardige bochten om zaken er toch maar doorheen te krijgen. Ook het WEF, welke een criminele organisatie is.


Maar ondertussen worden ook nu weer echte wetenschappers "gecancelled", hieronder dr. John Clauser en Judith Curry, omdat ze scepsis hebben ten aanzien van deze climate change:

Dit zagen we ook ten tijde van die vorige hoax, Corona. De maatregelen die daartegen getroffen werden heeft zeer vele mensen het leven gekost (Covid-"vaccin"). Geen leugen is te gortig om de kudde een bepaalde kant op te (mis-)leiden. WAAR gaat dit eindigen?


China

(update) ..Erg opvallend in de laatste drie video's is, dat het reusachtige China aangehaald wordt als vergelijkingsmateriaal qua co2- (= plantenvoedsel) uitstoot.

Behalve in de eerste video van een slimme Australiër, want hier is het niet een politicus maar een pientere burger die het woord voert. En deze man lijkt meer te overtuigen qua kennis van zaken dan de politici ..

 • 1e: Australië en klimaatbullshit
  Een realistisch rekensommetje:

"Zij zijn groot en ik is klein en dat is niet eerlijk". Wordt hier een roep om een egaliserende wereldregering in de hand gewerkt??

 • 2e: België. haalt China erbij.
  Hier geen knap acteerwerk maar een kartonnen bordje.
 • 3e: Nederlandse PVV haalt China erbij.
  De minister kan amper zijn lach inhouden. Fakeshow.
 • 4e: Ook Konstantin Kisin, Engels parlement, haalt China erbij.
  Ook hij zet zijn beste theaterale beentje vóór.

Ook de gehele Nederlandse politiek, zowel ministers als tweede kamer, lijkt bezig te zijn de U.N. Agenda 21 uit te voeren c.q. te onderschrijven. Achterkamertjepolitiek?
China wordt wereldwijd aangevoerd om olie op het "burger vuur" te gooien zodat er vanzelf vanuit de bevolking een roep om een wereldregering ontstaat. Dit op instructie van de U.N. Volksmennerij?


Temperatuurstijging? Hier een historisch overzichtje voor klimaatdrammers

De opwarming van de aarde begon 14000 jaar geleden al omdat de ijstijd (holoceen)op zijn terugtocht is, en NOG STEEDS op zijn tocht terug is.
Klik op de afbeelding voor de volledige uiteenzetting.


Waar blijven die financiële onderbouwingen nu toch?

Telkens wanneer er gevraagd wordt naar gedetaileerde, meetbare resultaten die verwacht kunnen worden na die multimiljarden budgetten die door alle landen in deze wereld vrijgemaakt worden om carbon dioxide te bestrijden, u weet wel- dat plantenvoedsel, dan verschuilen de "specialisten" (ja daar heb je ze weer..) zich achter het feit dat de resultaten erg afhangen van de inspanningen van de rest van de wereld. En alle andere wereldleiders zeggen precies hetzelfde. Zo hoeft niemand iets te verantwoorden. Wanneer je de belastingbetaler vraagt om mee te betalen aan iets dan kun je een verantwoordingsmoment verwachten. What's new?
Het begint er steeds meer op lijken dat deze budgetten vrijgemaakt zijn voor gehele andere doelen dan één of ander ecologisch doel. Elk beurs genoteerd bedrijf overlegt op een zeker moment zijn financiele resultaten met zijn aandeelhouders. Waarom? De aandeelhouders hebben namenlijk een AANDEEL in dat bedrijf. Belastingbetalers verwachten resultaten van de politici die ze verkozen (...) hebben. Niet alleen Hugo de Jonge (5 miljard kwijt want pakbonnetjes zoek) of Sigrid Kaag ( kon ook enkele miljarden niet verantwoorden) gaan overschillig om met belastinggeld. Hieronder wordt David Turk ondervraagd door senator Kennedy. David Turk is een milieuspecialist die zitting heeft in de U.S. regering. David Turk verwacht dat de belastingbetaler tientallen biljoenen moet gaan ophoesten voor de carbon plannen. Maar hij kan niks onderbouwen! Ook hij verschuilt zich achter de resultaten die andere landen moeten behalen om temperatuurdalingen te realiseren. Alle andere Verenigde Naties landen/ leden praten op exact dezelfde wijze. Zo hoeft niemand te verantwoorden dat er misschien wel pantserwagens, concentratiekampen of nog geavanceerder militaire uitrustingen voor de politiediensten oid. van dat geld gekocht worden.
Wanneer we stikstof uitbannen zal trouwens de aarde sterven, maar dat wist u natuurlijk al, toch? Op het gegeven dat we misschien beter bomen bij kunnen planten is ook nooit een spijkerhard politiek weerwoord gekomen. Praat de burgerij een stikstof-schuldcomplex aan dan houden ze hun kop wel. En dan kunnen wij vrolijk verder met de uitrol van onze neo-fascistisch-communistische SDG's.
Climatchange is bullshit.


Natuurmonumenten voor het SDG karretje van de U.N. gespannen


Deze zware subsidie ontvangende NGO liegt er lekker op los om ons, de burger, de surveillance/ controle staat nog een beetje verder door de strot te duwen. ER IS TE WEINIG WATER IN NEDERLAND! Hoe krijgen ze het verzonnen...
En als dat al zo is dan wordt dat veroorzaakt door geo-engineering. Meer daarover HIER en HIER. Geeft u alstublieft GEEN geld aan deze oplichtersbende! Ze krijgen al genoeg geld van de burgerij via de staatskas.
In 2027 breekt de "crisis" pas echt uit! Wat toevallig toch weer dat de 4e fase van deze SDG in 2027 geconsolideerd wordt! Ook staat in het begeleidend PDF 2023 als aanvang voor de voorbereiding van de implementatie van dit SDG.
Een en ander wordt, zoals gebruikelijk met SDG's (Sustaining Developement Goals van de neo-fascistische Verenigde Naties), eerst lokaal uitgerold. Daarom moeten we van Natuurmonumenten ook de petitie gericht aan onze provinciale bestuurders ondertekenen. Dan kunnen zij regelgeving door gaan voeren zodat de SDG-Water vrij baan kan krijgen. Agenda 21 ! Meer over Agenda 21 op deze pagina. Bedoeling is een strakke monitoring en dat overmatig waterverbruik (wie bepaalt wat te veel is?) tegen die tijd strafbaar gesteld wordt.
In bijgaand PDF eerst het paniekverhaal van NGO Natuurmonumenten en daaronder de U.N. SDG Water ImI-SDG-6 omschrijving.
PDF HIER

Meer over hoe NGO's (Non- Gouvernementele Organisaties) en hoe ze gebruikt worden om regelgeving in het vooordeel van opportunistische New World Order politici aan te passen HIER te zien. Kijk de video onder "Kaag en overheidsfinanciën".
NGO's krijgen (belasting-)geld van de staat zodat NGO's rechtzaken TEGEN de staat kunnen voeren, zodat de staat regelgeving aan "moet" passen. Een byzarre situatie die gecreëerd is vanuit U.N. Agenda 21. De staat moet van de U.N. expertise uit NGO's winnen. Dit staat beschreven in Agenda 21 van de U.N.
Klik op de afbeelding hieronder voor een PDF (Wynia's week) hierover.

Op deze pagina is ook een dergelijk Agenda 21 voorwendsel van Natuurmonumenten te vinden. Wederom een vreselijke watercrisis die op 2 juni 2022 op de loer lag.
PDF daarvan hier te downloaden.


De schadelijke relatie tussen Geo-engineering en drinkwater

In deze video wordt de relatie tussen privatiseren van water en geo-engineering in kaart gebracht. Ook hier weer: Controlezucht van overheden en U.N. Agenda 21. Nederlands ondertiteld.They're spraying the skies...

Chemtrails lopen in de gaten. Ook sceptici stellen zich meer en meer vragen. Op Twitter verschijnt het ene na het andere bericht/ tweet over chemtrails.
Climate change is nu de kaart die getrokken dient te worden om chemtrailing/ geo- engineering te rechtvaardigen. Wat verschijnt er dus in de media:

Op het moment dat je een atmosfeer vol gaat proppen met een reflectiescherm loop je weg voor de achterliggende oorzaak van het "klimaatprobleem", voor zover dat er zou zijn. Zoals we gewend zijn van overheden tegenwoordig hebben we, na de Covid-plandemie, nu wederom te maken met "doublespeak": Het tegenovergestelde van het beoogde doel is waar. De Covid prik was geen vaccin maar een biowapen. Doublespeak. Zo ook met climate change. Geo-engineering is al zo'n dertig jaar dagelijkse praktijk.
Lees HIER over de extreem schadelijke gevolgen van chemtrailing voor flora/fauna.
Wat hebben economen trouwens te zoeken in een onderzoekskring naar klimaatverandering? Krijgen zij ook een sturende rol in geo-engineeringskwesties? Dat zou de genadeklap betekenen voor ons klimaat. Klimaat is klimaat. Wat hebben economen daar te zoeken?
Het wordt met het zonnescherm gebracht dat er plannen bestaan om er mee te beginnen. Ze doen dit al dertig jaar. Mogelijk zelfs langer. De eerste experimenten dateren van voor de tweede wereldoorlog.
In deze video enkele naar voren geschoven "activisten":

Dit is hoe de New World Order maffia werkt. Gecontroleerde media halen consequent het door overheden aangereikte narratief aan om mensen IN dat narratief te HOUDEN. Ongecontroleerde oppositie wordt onderdrukt/ weggecensureerd. De werkelijkheid is volstrekt anders, vaak tegenovergesteld, van wat er beweerd wordt. Geo- engineering heeft militaire toepassingen en zoals Henry Kissinger ons geleerd heeft: "When you control the weather you control the world ". Meteorologie wordt nu gebruikt als kennismiddel om het weer als wapen in te kunnen zetten.
Waarom? Het NRC in 2022:

Controle!
Je presenteert kunstmatig veroorzaakte droogte of overvloedige regenval als "klimaatprobleem" wat veroorzaakt zou worden door de burgerij met hun auto's en vakantievluchten etc. Je praat ze een schuldcomplex aan. Vervolgens kun je repressieve maatregelen gemakkelijker invoeren om mensen nog strakker in het staatsgelid te krijgen.
Dit is wat ze nu aan het doen zijn.
Vorig voorjaar hadden we een lange droogte periode, weet u nog?

Lees deze pagina over de situatie vorig jaar. De weerscondities zouden wel eens identiek aan voorjaar 2022 kunnen gaan worden. Wellicht herhalen ze dit om het proces te versnellen.
De Luciferiaanse U.N. Agenda 21: Als je dit begrijpt, dan begrijp je Covid, dan begrijp je Geo-engineering, dan begrijp je facial recognition, 5G, het WEF. Kijk op die pagina de video van Rosa Koire over de Agenda 21 van de verenigde Naties. Agenda 21 lijkt een nobel doel na te streven, maar het doel is totale controle over ALLE resources, dus ook over water, voedsel, planten, dieren, gebouwen en jou. Ongeziene dictatuur.