Affiches die beklijven

Gewijzigd 26november 2021

 


De knokploeg van de EU

Bij een politiestaat hoort natuurlijk een alles en iedereen overstijgende snelle politiemacht in militaire snit. Eurogendfor, European Gendarmerie Force, is inzetbaar Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Polen, Litouwen, Turkye en Roemenië. Ze hebben Vicenza ( Italië) als uitvalsbasis. Deze troepenmacht van zo'n 3000 man is onschendbaar. Practisch hebben ze zich niet te houden aan de wetten van het land waar ze akties uitvoeren. Zelfs het doen van executies behoort tot hun mogelijkheden.
De troepenmacht is eerder actief ingezet in Bosnië en Herzegovina in 2007 en 2010, Afghanistan in 2009, Haïti in 2010, de Centraal-Afrikaanse Republiek en Mali in 2014, en Oekraïne in 2016. De toenmalige Franse minister Alliot Marie heeft aangedrongen op de installatie van een dergelijke poltiemacht naar aanleiding van onrusten met jongere immigranten in de Franse banlieux (voorsteden). Mark Rutte zou deze paramilitaire knokploeg ook in kunnen zetten bij onlusten in Nederland. Macron, Franse minister President heeft vorig jaar deze "huurlingen" nog ingezet tegen zijn eigen bevolking. De foto hieronder is toen gemaakt. Ook de U.N. kan van hun diensten gebruikmaken. Deze mensen zijn nagenoeg onschendbaar. Geen lekkertjes dus. Enkel te bestrijden met omgebouwde vrachtauto's of met tanks uit de tijd van Saddam Hoessein's Irak oid. Je molotovjes en je katapultje kun je net zo goed thuis laten dus. Zo komen we na vele decennia langzaam maar zeker weer uit op de "good old" veldslag! Ben benieuwd. Ik heb zo het vermoeden dat we deze mensen binnenkort in Nederland in aktie gaan zien.


Bron: PDF van stopdebankiers.com hier
Defensie vindt dit ook leuk

Blijf je passief? Zeg dan maar vaarwel tegen vrijblijvendheid.

De Commissie spreekt van een digitale portemonnee. Ida Auken 2030: "Periodiek stort de staat "salaris" op de "portemonnee". Ben je stout geweest dan geen of minder salaris in de digi portemonnee.. Langzaam maar zeker wordt de totalitaire wereldstaat uitgerold. Multinationals werken samen met regeringsorganen en beslissen of jij je salaris mag hebben. Via diezelfde id log je ook in om bijvoorbeeld boodschappen te doen of kleding te kopen. Deze digiwallet is een perfect instrument om mensen te sanctioneren als ze niet de staatlijn volgen. Voldoe je niet aan je verplichtingen, dan geen inlog bij Amazon, Bol, Google."

Ik zag deze een half jaar terug al aankomen (3e alinea). De grote websites inderdaad, want de kleinere winkels en websites zijn dan al kapot gemaakt of achter een app verstopt en pas toegankelijk als je voldoet aan de eisen van de staat. Je kunt er op wachten dat ze dit als dwangmiddel in gaan zetten. En ze GAAN DIT ALS DWANGMIDDEL INZETTEN! Een techno-dictatuur. De slapers: "Nee dat zal zo'n vaart niet lopen, dat zullen ze nooit doen!". Toch wel, wereldwijd. Slechts enkele grote retailers, multinationals en fabrikanten (WEF) zullen overblijven en je keuzes gaan beperkt worden via staatscontrole. Staatstoezicht zal overal zijn, administratief, visueel met camera's, elektronisch via 5G en militair. Deze digitale portemonee zal in eerste instantie vrijblijvend zijn maar dat zal beslist niet zo blijven. Langzaam doch zeker zal het net zich sluiten. De partijen waar de EU zaken mee doet verraden dit enigszins. Nu wordt het allemaal zo gebracht alsof het allemaal voor het gemak van de burger ontwikkeld wordt maar deze schijn bedriegt natuurlijk. Het gaat om de verwezenlijking van  alle agendapunten van de U.N. Agenda 21. Grofweg controle over ALLES! Op deze pagina een impressie... De uitrol van dit fascistische systeem is wereldwijd en Corona-plandemie en de klimaat-hoax is het vervoermiddel, de "Cover-up" om mensen in de "New World Order- pas" te leren lopen. Kijk deze video en leer!


PDF nu.nl