Taking the garbage out

Gewijzigd 21 januari 2023

Covid insanity

De plandemie Van idioten Voor idioten.


Olie producerende bedrijven gaan alle C19 gevaxxten binnen 3 jaar vervangen

Mogelijk hebben ze geen zin om voor de ziektekosten op te draaien in de vorm van verzuim oid?

Nu dus ook zo iets dergelijks met piloten? De beter gesitueerde zakenlieden geven nu toch echt de voorkeur aan "ongeprikten". Dit is toch echt een teken aan de wand, of men dit nu wil horen of niet.


Een werkdag in China

Deze beelden overtuigen om vooral niet meer in te stemmen met dit belachelijke gedoe. Iedereen wordt gekgemaakt.


Zorgelijke update

Het is niet meer vol te houden. En wat vernemen we via de Main Stream Media over dit soort toestanden? Niets.
Het relaas hieronder is exemplarisch te noemen voor geheel Nederland wat betreft verzorgingsinstellingen en in mindere mate voor ziekenhuizen.
Op de eerste plaats zijn het de maatregelen die verzorgenden de das om doen. Niet de clienten en hun aantallen. Die overlijden toch wel door die boosters dus die druk wordt geleidelijk aan minder.


Klik op de afbeelding voor het PDF

Lees ook:
De zorg implodeert


Wie betaalt die €250 per dag? U!

Beter misschien de mensen die de besluiten namen vervolgen of af laten treden?

Sywert van Lienden wordt in de spotlights gezet teneinde Hugo in de luwte te houden. De zoveelste afleidings manouvre van dit criminele kabinetje. Leg die main stream media bij wijze van test nu eens 1 maand terzijde. Raak dit gedurende deze periode niet aan en vermijdt dit. Dat op zich is al een hele klus. De schreeuwerigheid is echt overal! Spotjes tussen tv-programma' door, op straat op billboards, op internet enz. Dit is onderdeel van de mind-control waar wereldwijd erg zwaar op ingezet wordt.
Na een maand koop je weer eens een NRC of Volkskrant of wat voor msm toiletpapier dan ook, en je zult begrijpen wat de werkwijze van HMG-WEF-NL.kabinet is. Leidt af ten einde weg te kunnen komen, en voort te kunnen gaan op de criminele weg die zal leiden tot de ondergang van Nederland en het algehele westen zoals we het nu kennen. Want dat is hun doel. Over de NL grenzen wordt op exact dezelfde wijze gewerkt. Doel is de installatie van de New World Order via afleiding, misleiding, crisis na crisi. Klimaatgelul, Covid-gelul etc..

Miljoenen op miljoenen

Hieronder: krankzinnig. Wat moet er nog gebeuren voordat de bevolking wakker wordt?


En wie was eindverantwoordelijk voor de "GO"? Hu-GO! Zoals Rutte al zei: "Winst maken mag gewoon". Was Hugo altijd even eerlijk? Over de werking van die prik? Over de echtheid van die "pandemie"? Hugo en Mark staan tegenwoordig welhaast synoniem voor burgerbedrog.
Sywert is Kop van Jut. Futiele juridische flauwe kulletjes worden aangevoerd om het verhaal draaiende te houden. Dit is hoe er gewerkt wordt. Afleiden afleiden afleiden. En u betaalt dat.
Die Great Reset zou eventueel vanuit de bevolking zelf kunnen komen opdat organisaties zoals het WEF en het NL. kabinet/ Koningshuis en aanverwanten HMG en gecompromiteerde medici terzijde geschoven en aangepakt kunnen worden?
Maar dat zal niet gebeuren.

multi-miljonair?

Als u multi-miljonair kon worden door een shipment volstrekt nutteloze mondkapjes aan te leveren ivm. een nep-pandemie, en een minister stemt in... Zou U zo'n deal laten lopen?? Maar nu dus een moraal binnen een moraal.
Wederom een sterk staaltje "afleiding" van waar het werkelijk om draait: Criminelen in het Haagse- en Europeese pluche met verstrengelde belangen in Pharma die met deze truc's ongestoord verder kunnen met de uitrol van een totalitair regime, aangestuurd door het WEF. U weet wel, die andere criminele organisatie die regeringen infiltreert met de bedoeling vrijheid en grondrechten van de burger tot nul te reduceren en de samenleving op te laten gaan in een matrix van een remote-controlled 6G -controlestaat en middels het promoten van gifinjecties levens vernietigt. En ze zijn allemaal in de overtuiging dat ze het uiteindelijk, voornamelijk voor zichzelf, beter gaan maken want er is ze door Schwab een mooiere baan beloofd.
"Yes, many people will die when the New World Order is established, but it will be a much better world for those who survive". ~ Henry Kissinger
Waren die 5,1 miljard die Hugo kwijt was, al weer boven water eigenlijk? Is er al verbetering in het toezicht op het uitgavepatroon van WEF demoon Kaag?

PDF (anti-)volkskrant en BD.nl

Wanneer zagen we dit eerder?

"The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth becomes the greatest enemy of the state." ~ Dr. Joseph M. Goebbels -Hitler's propaganda minister.

"We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order. " --David Rockefeller

"All propaganda must be so popular and on such an intellectual level, that even the most stupid of those toward whom it is directed will understand it... Through clever and constant application of propaganda, people can be made to see paradise as hell, and also the other way around, to consider the most wretched sort of life as paradise." - Adolf Hitler

Meer quotes hier,PDF


Zorg(-elijke) update

De zorg moet kapot. Zorg wordt, als het aan het WEF ligt, remote controlled via 5G. Maar dan moet je wel een chip in je lijf hebben. "Gevaccineerd" op Covid zijn dus. Deze injecties bevatten de daarvoor noodzakelijke nano-tech.
Foto's van die elektronica staan hier.
Meer over WEF en zorg op afstand hier

Prikkenvoordezorg.nl: opdat we goed beschermd blijven tegen Covid. Dat waren we toch wel, VOORDAT die COVID-injecties kwamen. Nu dus niet meer. Vooral clienten in dit verzorgingstehuis zijn prioritair; daar willen ze als eerste vanaf want DIE kosten te veel (Urgentie: Hoog in e-mail).
Dit is wat mindcontrol via main stream media kan doen. Ze prikken zichzelf ziek en ze denken goed te doen, ook de medewerkers in de zorg.

Zorgkosten te hoog?? Dit vertellen ze niet.

Kanker: 700.000.000.000 Euro opzettelijk veroorzaakte schade!
DOOR PHARMA
Video hierboven: Het EU VERDIENMODEL! volgens dr. Rath

De zorg implodeert


Bill Gates maakt van 10 miljard 200 miljard!

Lucratief handeltje, die vaccins dna modificators...

Het is toch een plandemic, scamdemic pandemie en geen verdienmodel, toch?? Oh, vandaar dat de mensen dus "verslaafd" gemaakt zijn aan boosters. Want je weerstand liep toch terug na je Covid-shot en daarom moet je, zoals in Canada, elke 90 dagen een "booster" halen?
Dus als je nooit een vaccin Covid-prik gehaald hebt dan heb je die boosters helemaal niet nodig want dan is je natuurlijke weerstand gewoon nog Up-to Date en uitermate goed bestand tegen Covid-19-20-21-22-50-100-Delta Gamma-Ypsilon-Alfa-Zeta-pokkenaap. Zit het zo dan? Want dan zou je kunnen stellen dat door jullie, politici, de natuurlijke weerstand van mensen opzettelijk kapot gemaakt is met als doel "booster-verslaving" in de hand werken (Pharma verdienmodel? depopulatieagenda?). Meer daarover hier. Maar DAT is natuurlijk weer mis/des informatie, Of niet soms Hugo? Och, het was Kuipers nu. Maakt toch geen zak uit. Ze vreten allemaal uit dezelfde Masonic ruif.
Dit is hoe "conspiracy" er werkelijk uit ziet! Doubletalk. Maar we geloven het niet meer.

 • Te meer is dit onbegrijpelijk te noemen:
  nota bene zorgmedewerkers krijgen dit.
  DIE zouden beter moeten weten
  maar de meerderheid doet het.

Weet u nog?


 • Jaap van Dissel strijkt 750.000 euro op

  Rest hem enkel nog wat satanic blame and shame en dan kan ie lekker met pensioen. Corona is big buisiness you know!
  Well done Jaap! Ruim vier ton daarvan staat al geparkeerd op de Antillen.
  Hij zal zijn koffer nu wel aan het pakken zijn. Heeft ie straks alle tijd om dat (kinder?-)bloed van zijn handen te wassen. Mits er daar geen Masonic killer op visite komt. Hij is natuurlijk van erg veel zaken op de hoogte.

  PDF hier

  In Amerika konden ze er ook wat van:


  Machtsgreep draaiboek van onze overheid

  Wanneer onze betrouwbare overheid dat Covid gemekker weer van stal haalt met de bedoeling om onze samenleving tot op het allerlaatste draadje te kunnen ontwrichten, dan zou dit het draaiboek moeten zijn..
  Mensen die 2,5 jaar terug bij hun volle verstand waren en dat nu nog steeds zijn, die weten dat Covid een voorwendsel is om het westen te slopen en de volkeren te onderwerpen aan slavernij "Lucifer-style": the new world order.


  volledig PDF hier
  Meer over de New World Order hier.

  Dit moest er natuurlijk een keer van komen!

  Hier in de buurt komen zeker 3 ambulances per dag langs. Ze hebben dan haast getuige het lawaai wat ze produceren.
  Maar onze mp Rutte is zo'n "clevere" gast hè. Hij komt met een geniaal idee:

  Wij weten wel waarom!


  Explosie van miskramen onder met Covidprikken -geprikte moeders

  Normaal tussen de 5%- 16%. Nu onder "gevaccineerde" moeders in Australië ..74%!! Begrafenisondernemer en whistleblower John o'Looney vertelt wat hij meemaakt in zijn werk na de Covid-prik compagne. GEKKENHUIS!

  De hele video hier te zien


  WHO- baas niet gevaccineerd

  Zo geeft "de echte Tedros" toe op het einde van deze video


  ???

  Een "draai" ?  Kinderen "boosteren" is niet acceptabel volgens Tedros.


  Desantes hates masks

  Ronald Dion DeSantis is een Amerikaanse politicus van de Republikeinse Partij. Sinds januari 2019 is hij de gouverneur van de Amerikaanse staat Florida. Eerder, van 2013 tot 2018, zetelde hij namens dezelfde staat in het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten.


  Dus Mr. Vaccine Bill Gates doet nu ineens een boetekleed aan?


  Wanhopige Duitse poging om nog enige indruk te maken

  • Coronatijd, meisje in ziekenhuisbed
   Deze video dook op en ik bedacht...

  • Goh, waar zagen we dit eerder?
   Oh ja...Israel

  • De verdachten volgens deze advocaten zijn:

  • En dat is dit heerschap natuurlijk...


  • Liane den Haan traumatiseert haar kinderen, heel (Rutte-)normaal..

   Op Twitter één en al veroordeling. Abject, walgelijk, enz. enz. Alleen ik ken al zeker 2 gevallen die identiek hieraan zijn. Ga voor jezelf eens na hoevaak jij dit al gehoord of gezien hebt om je heen. G adan eens voor jezelf na op welke schaal dit in de wereld gebeurd!
   Heb je toen ook deze krachttermen gebezigd tegen die "daders" toen je dit tegenkwam? En daar zit het hem. Op anti-sociale-media zoals Twitter e.d. heeft men de mond vol met afkeuring maar wat werkelijk deugd zou doen is dit in real life tegen dit soort mensen zeggen. Dat ze nou eens normaal moeten doen! En dan niet het Rutte normaal maar het ECHTE normaal. Als je dat kunt mag je pas meepraten. Lijkt me overigens sterk dat Liane den Haan ook deze opstelling had naar haar kinderen toe met Influenza-B of zelfs de waterpokken. Waarschijnlijk werd er toen gewoon samen aan de eettafel gegeten. Niets verrassends aan dat Liane een volksvertegenwoordiger is. Dit is overeenkomstig met wat er in de samenleving gebeurt op uitgebreide schaal. Niks bijzonders maar daardoor niet minder abject en zwakzinnig. 80 procent van de wereldburgers is gezwicht onder de mind-control van de misdadige overheden op deze wereld. Niet iedereen staat even sterk in zijn of haar schoenen helaas. Dit is dus temeer een representatieve aktie van Liane, helaas.


   • Drugshandel in het Binnenhof?

    Was dit de chauffeur van minister Kuijpers? Dit zou me niks verbazen. Hoe kunnen ze deze leugen anders volhouden?
    Ook op het Binnenhof is de drugshandel kind aan huis dus.


    C'est pas vrai..


    Beetje panisch?


    Is dit wel zo verstandig, wetende dat er PCB's en grafeendeeltjes (zeer giftig) gevonden zijn in mondkapjes. Deze stoffen zouden moeten dienen als bacteriënbestrijdingsmiddelen. De kans op schadelijke gevolgen hiervan is verreweg groter dan dat je een virus in zou ademen en daar dan ook nog eens ziek van zou worden. Gezondheidsschade als gevolg van PCB's (zit in ongediertebestrijdingmiddel) en grafeen is doorgaans permanent van aard.
    Nano plastics zoals in deze kapjes gevonden zijn zorgen voor hormonale verstoringen. Hoe meer uren per dag je door zo'n kapje ademt hoe groter de kans op gezondheidsschade zou je dus denken..Meer daarover hier.


    1-2-3...

    • Kan iemand dit nu eindelijk eens verifiëren?
     Graag dan een mailtje.

    • "Brainfog" explained: grappig stuk van The American Journal
     over deze aandoening na "vaccineren" met die Covid rommel.


    mind controlled testers

    We hebben nog steeds een keuze hoor! Of zijn jullie jezelf niet meer ofzo?    Men is tegenwoordig kritischer ten aanzien van de olie die ze in hun auto laten doen dan ten aanzien van de "vaccins" die ze in laten spuiten. Mensen krijgen prompt verkoudheidsklachten en worden vatbaarder voor griep wanneer ze zich hebben laten "vaccineren". De motor van je auto loopt immers vast of loopt ernstige schade op met slechte olie. En mensen worden ziek als ze slechte medicamenten ingespoten krijgen of raken voor de rest van hun leven beschadigd aan vitale organen. Deze, wat ze noemen, vaccins werken niet maar ze willen naar Oostenrijk kunnen blijven gaan. Dan noem je ook een land op wat extreem fascistisch in die Corona bullshit staat. Gun deze nazi's je zuur verdiende geld niet! Boycot Oostenrijk met hun uitsluiting en discriminatie op medische gronden.
    What happened to ethics? Gebruik je verstand en laat je niet chanteren!


    5G? Maatregelen rellen.

    Bij deze demonstrant komt erg veel rook uit zijn neus en mond en het is volgens mij niet van een sigaret oid.
    Vermoedelijk een opname uit Irak, maar ben daar niet zeker van..

    • Dit evenement
    • Lijkt op dit:

    We hadden het MIS! Rectificatie.

    Deze website uit al enige tijd achterdocht jegens die "vaccins". U weet wel, dat goedje wat ze inspuiten waarmee je dus gevrijwaard zou blijven van "Corona ha-ha-ha-ha-". Inmiddels weet natuurlijk iedereen dat dat gewoon niet zo is. De "adverse events", de bijwerkingen kwamen volgens ons van die injecties die ze ook wel Covid-vaccinaties noemen. Nou... we hadden het mis. Hoe konden we zo dom zijn? Onze welgemeende excuses. Bloedklonteringen en hartstilstanden komen niet door het covid"vaccin", deze worden veroorzaakt door ...de KOU... Door een lagere temperatuur ontstaat er dus "thermal stress", en de bloedvaten krimpen en daardoor gaat dus je hart stilstaan en stroomt je bloed niet meer door. Hoe hebben de Eskimo's dat dan al die jaren gedaan? Ga dit de mensen in Perth, Australië eens aan het verstand brengen die recent van hun stokkie gegaan zijn, of erger. Het is daar lente, bijna zomer nu. Toch is het zo. Kijk maar. El Cheapo web pagina hier


    Valerie van de F.

    Dagelijks ben ik sprakeloos van de effectiviteit van de propaganda die elk zieltje in de wereld over zich uitgestort krijgt mbt. dat griepje. Het neemt soms tragische vormen aan. Valerie betrekt haar kroost in haar overmatige reageren op iets wat voor haar niet, en zeker voor haar kroost niet dodelijk is. Met enige regelmaat is haar bijdrage te vernemen in de main stream media.
    Kennelijk is het dus mogelijk dat geestelijke gestoordheid in een paar jaar tijd verschiet van maatschappelijk ongewenst naar deugdzaam "Patriotisme". Hoe gaan types als Valerie reageren als over een paar jaar uitkomt dat die injecties eigenlijk gewoon biowapens waren? Dit moet een keer uitkomen. Dat kan echt niet anders.
    Klik op de afbeelding voor nadere toelichting over dit tragische geval. Ik heb oprecht te doen met haar kinderen.

    De uiteenzetting/ voorspelling van Attali, adviseur van de toenmalige Franse Minister President Mitterand, komt tot leven bij types als Valerie. Jacques Attali wist 40 jaar terug wat er zou komen: kort video fragment hier.

    Een van de mensen die tegen die tijd medeverantwoordelijk gehouden kunnen gaan worden hiervoor is de man hieronder. Deze man heeft liters bloed aan zijn handen kleven. Dat is nog eens een ongemakkelijke waarheid, of niet Hugo? Vermoedelijk wordt hij afgeserveerd begin volgend jaar. Deze voormalige schoolmeester zal als geen ander beseffen dat een overweldigende overtuigingskracht dezelfde uitwerking heeft op volwassenen als op kinderen. Zeker als alle main stream media je deelgenoot zijn. Mark Rutte stelt zich nu reeds wat gematigder op in het Corona debat . Tweedeling wil hij niet, liever gewoon iedereen in de dialoog betrekken. Maar Hugo mag nu de hete kastanjes uit het vuur halen. Straks zijn alle ,Volgens Attali, geestelijk wat minder valide mensen geinjecteerd en zijn de onge"vaccineerden" "opgeborgen" zoals nu in Australië gebeurt. Hugo is dan niet meer nodig en krijgt de schuld van alle ellende. Hij wordt gebruikt. Mark mag aan de slag bij het WEF en krijgt geen verwijten omdat hij zich gematigder opstelde.    Waar topsporters het dus juist niet van moeten hebben is medicamenten die een nadelig effect hebben op het cardiologische deel van het lichaam. Neem je die shot toch, door de druk van buitenaf oid, dan gebeurt er dit:


    Cardioloog punched by himself

    Deze cardioloog dacht dat vaccineren de beste optie was en wilde anderen desnoods met geweld hiervan overtuigen. Hij stierf na zijn derde Covid-shot. Dat was het finale schot wat zijn laatste beetje weerstand aan flarden schoot. Op zijn shirt is de opdruk te lezen: "Cardiologist literal life saver". Zijn eigen leven bleef niet behouden door zijn toedoen.


    Australian neo-nazi's are in charge there i quess...

    Deze knakker is een mooi baantje beloofd als de uitrol van de Nieuwe Wereldorde een feit is. Hij doet zooo z'n best, lijkt Hugo wel. Hij is een Australisch overheids-poppetje   wat luistert naar de naam Gunner.We should kill him first before he kills us!


    "FDA wants 55 years to process FOIA request over vaccine data"

    Rara hoe zou dit nu komen? Rekken, rekken, en nog eens rekken. De ware aard van deze injecteerbare teringzooi, ook wel Covid-19 "vaccins" genoemd, mag natuurlijk niet bekend worden voordat IEDEREEN remote om zeep te helpen is met behulp van deze troep en 5G. De americaanse FDA heeft 55 jaar nodig om met een scientific sheet te komen.
    Verscheidene professoren en academici wilde inzage krijgen in de effectiviteit en de veiligheid van Pfizer vaccins en hadden daar dus de scientific papers voor nodig.
    Ze kunnen hier dus tot 2076 op wachten als het aan een rechter in Texas ligt.


    Website
    Oh wacht! Jaaaah hoor, daar gaan we weer.... Belangenverstrengeling.... Goh het lijkt Nederland wel.


    Le Zombie Francais geeft er nog effe een boost aan, maar Bill weet beter!


    Don't be fooled, the information is THERE you idiot!

    "Just do your fucking research!" Deze kreet wordt best frequent geslaakt op diverse fora en videosites als Bitchute.com. En het is ook zo; doe onderzoek en je komt verrassend veel verrassende informatie tegen. En hoe meer informatie je vindt, des te zieliger gaat het NOS journaal/ Nieuwsuur/ Whatever mainstream klinken. Al wat daar voortgebracht wordt is propaganda.
    Voor de mensen die geen tabellen kunnen lezen: Het gaat hier dus om een TIJDSDUUR waarin de HOEVEELHEID BIJWERKINGEN plaatshadden.
    Met het Covid "vaccin" presteren ze het om 20x zoveel bijwerkingen te veroorzaken in 26x MINDER tijd ten opzichte van Polio-vaccins!!


    ADR=adverse reaction= bijwerkingen


    Fly with Eva (NOT...)

    Hollandse stewardess Eva werd vliegensvlug tot staan gebracht omdat ze mogelijk wat dicht op een Coronagevalletje had gestaan of gelegen. Ze werd voor een periode van 21 dagen opgehokt in een containerjail in Hong Kong. Logisch toch, want van Corona gaat iedereen DOOD! Dus isoleren die hap! Zolang jij dit normaal vind, Eva, dan hebben wij geen medelijden met je. Hopelijk hebben we het mis want dit is gewoon onrechtmatige opsluiting!

    Sooner or later we will ALL crash with Eva if we do not react to this insanity!


    "...Pfizer? Moderna? Else?"


    Ze houdt bemoedigend zijn hand vast op het einde..


    Ex-Pfizer topman Michael Yeadon waarschuwt (voor de laatste keer)

    "vaccines are an instrument for mass controll and mass depopulation"

    "We are standing in the very gates of hell"    Israel deaths after the trirth


    Vergelijking Coronabeleid met NAZI- Duitsland verleden "volstrekt stuitend" volgens meeloper Buma


    Zo hypocriet als hier krijg je ze zelden. Een échte hollandse boer uit de Hollandse polderstront; burgermeester Sybrant Buma uit Leeuwarden, heeft het behaagd te menen dat de uitspraken van Rabbijn Tamarah Benima bij het jaarlijkse Rede van Fryslân "volstrekt stuitend" waren. Nota bene wordt er door een RABBIJN een Nazi duitsland vergelijk met het Corona beleid van dit kabinet gemaakt. Je zou denken dat Joden hier heel behoudend mee omgaan, met dergelijke vergelijken. Doch deze Rabbijn leek dat meer dan redelijk. Niet zo vreemd als je ziet hoe ook door onze overheid het ene grondrecht na het andere geschrapt wordt en echte wetenschap terzijde geschoven wordt. Charletanen presenteren zich als wetenschappers en belazeren volk en vaderland om de U.N. NWO agenda 21 erdoor te trappen. Buma zou toch eerder onder de indruk moeten zijn dat nota bene een rabbijn dit vergelijk trekt, ja zelfs ongerust moeten worden.. Maar nee hoor, schoolmeestertje Buma heeft ook op last van Rutte de doctrine te handhaven dat Nazi vergelijkingen met het kabinetsbeleid inzake Corona in deze "Vreselijke Corona pandemie" niet te gedogen zijn. Het komt echter wel vaker voor dat Israeli en/of Joden een vergelijk maken met het Nazi-tijdperk in relatie tot Corona maatregelen: hier wat foto's uit een Israeli demonstratie van een jaar terug:

    “De ellende komt nooit van de stratenmaker of de vuilnisophaler, maar altijd van hoogopgeleide intellectuelen.
    Die willen een utopie vestigen en zijn bereid om daarvoor elke prijs te betalen: vooral door anderen.”

    Tamarah Benima, Rede van Fryslân, november 2021

    PDF van de Limburger


    Viruskalender voor COVID-19 gevaccineerden


    Bent u gevaccineerd, houdt u dan rekening met de bovengenoemde periodes van rondwarende virussen. De kans is dan erg groot dat u ziek zult worden. De Covid-19 "vaccins" brachten uw weerstand met zo'n 60% omlaag.
    Houdt u er ook rekening mee dat u smettend bent naar ongevaccineerden toe, al is de kans dat deze ziek worden beduidend kleiner omdat ongevaccineerden tenminste nog wel een goed functionerend afweersysteem hebben. Zoals u ziet waren er het hele jaar door virussen rond dus blijft u, gevaccineerde, maar de rest van uw leven THUIS! U doet dat wel voor een ander, weet u nog? Dus ook voor de niet gevaccineerden die toch nergens last van hebben.
    De niet "gevaccineerde" mensen nemen uw taken wel over.


    Kijk deze video daarover:


    Herr Junker, EU voorzitter: "We besluiten iets, laten het dan even rusten en kijken wat er gebeurt. Als niemand dan herrie maakt en er geen opstand uitbreekt, omdat de meeste mensen sowieso niet begrijpen wat er besloten is, dan gaan we weer verder. Stap voor stap, tot er geen weg meer terug is."

    Bovenstaande quote kwam uit Der Spiegel, 1999
    De schaamteloze arrogantie waarmee dit soort criminelen hun misdadigheid etaleren moet een keer leiden tot de val van dit door- en door corrupte/ ondemocratische politieke systeem.
    Hun overtuigd zijn van hun gelijk is werkelijk stuitend. Zij die hier passief onder blijven en dit laten begaan, gaan zeker verantwoordelijk gehouden worden. Maar wanneer precies, dat is onduidelijk. Wie nu zwijgt, stemt IN.-


    Lebberen met Junker


    John o'Looney

    Engelse begrafenisondernemer: "Deltavariant is vaccinatieschade, vaccineer niet want de kans is groot dat je hieraan zult sterven":    Moet dit niet onderzocht worden?


    Member of Victoria's Parliament of Australia calls PM Scott and the propagandamachine NAZI!

    Lots of knowledge is found here in this document of Mr G H Schorel Hlavka, member of the Victoria Parliament of Australia.
    He says that people should have a voice in taking "the jab"or not and if/ how it should be registerd, consequences for the refusers, the absence of a "control group" etc, Prime Minister and the propagandamachine of Australia are behaving like NAZI's, he says. Lot's of information about the general going in Australia concerning Corona. These people like Mr G H Schorel Hlavka are tomorrow's hero's. They're not affraid to speak up. What is happening all over this planet is insane!!! Politicians are playing games with our health.
    Lots,lots,lots of (medical) information to be found here.


    How to deal with Big Pharma?


    Volksmanipulatie?

    Frankrijk gaat een Coronacertificaat invoeren voor alle openbare ruimtes. In Frankrijk wordt er matig gevaccineerd. De bereidheid daartoe is laag. Hieronder de oplossing. Politici willen ons deze vaccinatie (wat het eigenlijk niet is) zo ontzettend graag laten doen. Dit laten ze zien door erg dubieuze, manipulatieve methodieken toe te passen. Het kan haast niet anders of dat stemt tot wantrouwen. Bezint eer ge begint! Het gaat hier om je gezondheid. Die prik is niet nodig. Het lichaam kan Covid prima "handlen", dat doet het al, voor zover bekend, 60 jaar prima.
    Deze injectie is geen vaccinatie maar gen-therapie. De invloed is onomkeerbaar en alle merken doen uiteindelijk hetzelfde. Er zijn geen verschillen in de m-rna varianten. Wanneer je deze injectie laat doen dan werk je mee aan een experiment. Geen van deze producten hebben een permanente goedkeuring. Overheden en fabrikanten van deze dubieuze rommel kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden wanneer er (permanente) lichaamschade ontstaat als gevolg van bijwerkingen. Degene die de injectie DOET kan aansprakelijk gesteld worden bij onvoldoende voorlichting (informed concent). Dan moet het dus ook verteld worden dat het een experimentele drug betrfet. Gebeurt dit niet dan is degene die de injectie doet aansprakelijk. Laat je je willens en wetens injecteren dan ben je ZELF verantwoordelijk voor de schade die ontstaat door bijwerkingen! Weet waar je aan begint.

    Hieronder dus het gevolg van het instellen van het Coronacertificaat: Mensen geven zich ineens massaal op voor een injectie. Vaccineren voor een ander?? Amahoela! Ze offeren hun immuunsysteem op om zonder toestanden een restaurant of een vliegtuig in te kunnen. Mogelijke bijwerkingen: auto-immunziekte, bloedklonters, hartfalen, hartspierontstekingen, hersenbloedingen, enz enz. Al dit riskeren voor iets wat het lichaam zelf prima kan afhandelen? Lijkt me niet zo'n ingewikkelde afweging.
    Deze Corona- p(l)andemie is lang geleden al voorbereid: Attali, een fascistische adviseur van Minister President Francois Mitterand, heeft er 40 jaar terug al iets over losgelaten. Er bestonden toen al plannen om met een virus de wereldbevolking terug te laten brengen tot, in hun ogen, houdbare proporties.


     Niet iedereen is bereid zijn of haar lange termijn gezondheid op te offeren dus hier het andere gevolg:

    Ook de manipulatiemethoden worden internationaal uitgewisseld tussen de 178 criminele regeringen.


    Covid as a weapon?


    Hugo gaat los op Janssen, hij wil er mee dansen

    Hij houdt een schunnig verkooppraatje. Over de rug van mijn kinderen. Ontmaskeren dit schorem!

    Voormalig CEO van Pfizer (32 jaren van vaccins maken ervaring!) denkt er duidelijk anders over. Aanvankelijk, goedgelovig als ik ben, op YouTube gepost maar werd daar natuurlijk weg gecensureerd:


    The Control group

    Usually, Scientific Control Groups are used to either test a drug or process efficacy, or its side effects.

    One Group, the ‘experiment group’ is given a treatment.

    The other group, depending on the experiment, is either:
    a) left alone completely, or
    b) when a drug is being tested on people with a known condition, this group is given a placebo, which is usually a harmless solution or sugar pill

    Without the fair comparison that a Control Group offers, no one can know whether a treatment works or not, or whether a process truly does what it says it will do.
    This is standard science, and a standard practice. The lack of a proper Control Group for each of the COVID interventions means NO ONE can say they are ‘better than no treatment/intervention,’ because there is no long term data nor control group to prove it.

    Become a MEMBER OF THE CONTROL GROUP HERE!
    WITHOUT A CONTROL GROUP THIS IS NOT SCIENCE, IT IS BELIEF


    En het ECHTE KILLERVIRUS wordt stilgehouden.

    Terwijl Big Pharma nu lekker haar zakken aan het vullen is met het "vaccineren" van het vee tegen het ongekend agressieve, niets en niemand ontzienende killervirus Covid-19, doemt er plots een vogelgriep-virus variant op die slechts een paar kleine mutaties hoeft te ondergaan om zich te kunnen ontpoppen tot een ECHT killervirus. Het virus was extreem dodelijk maar zeer laag besmettelijk. Daardoor was expirimenteren toegestaan. Na slechts 5 cycli (zgn. Gain of Function onderzoek) had het virus zich op natuurlijke wijze zodanig aangepast dat het via niezen overdraagbaar werd en dus verworden was tot een potentieël biowapen. Een passage:
    "De kunstmatigheid van deze modificatie is niet aan te tonen door bestudering van het genoom van het virus. De mutatie is immers op ‘natuurlijke’ wijze ontstaan. De zogenaamde ‘Serial Passage’ of ‘Animal Passage’-techniek is helemaal niet ingewikkeld en daarmee ongetwijfeld verleidelijk om toe te passen. Hiermee kan de besmettelijkheid van virussen zonder gevaar voor detectie worden vergroot. Een enorme troef in de toepassing als biowapen: geen haan die ernaar kraait."
    Kennelijk is dit virus zo heftig dat details publiceren als te link bevonden werd. Denk aan mogelijke terroristische motieven van kwaadwillenden. Het H5N1 virus ligt ergens opgeslagen, maar wordt daar vermoedelijk niet beveiligd.

    Link naar Newscientist.nl hier

    Publicatie in Saltmines.nl (bron)hier

    Meer hierover:


    Zum Kotzen!!!

    De burgermeester van New York vindt dat we ons moeten vaccineren en hij spreekt tot het vee middels een periodieke "breefing".
    Hij wil het publiek verleiden om hun imuunsysteem naar de kloten te laten prikken met als inzet hamburgers met friet.
    Wellicht komt Hugo later nog es met zijn frikandel in beeld (nadat ie eerst wat stimuli genomen heeft).

    De Blasio, fuck you.

    More vaccine figures and facts here!


    Debiele krant met een dito bericht, hylarisch!

    Dit frisse ritueel heet, ironisch genoeg, Gorehabba, en is onderdeel van het Diwali feest wat door geheel India gevierd wordt. Het heeft echt geen f**k met Corona te maken, stelletje randdebielen, ook wel (telegraaf-) journalisten!
    Vermoedelijk wordt het steeds moeilijker voor de verslaggeving om nog relevante informatie over Corona bij elkaar te schrapen. Nu zijn ze dus op het punt gekomen dat "everything goes!!". Ze moeten gedacht hebben dat ze hier wel mee weg zouden komen omdat niemand hier eerder van gehoord had en men het dus zou slikken als zoete (poep-) koek (poepkoek bestaat trouwens ook echt, Google "Irian jaya poepkoek" . Of dat ingezet kan worden als Covid medicijn/ vacinatie is onbekend. Laat ik dat maar op voorhand noemen voordat straks het AD/ Telegraaf/ Gelderlander/ NRC/ who ever met een dergelijk verhaal komt..).
    Waar zijn nu die "factcheck- sites"? Dit is echt een wonderschoon voorbeeld hoe we systematisch voor de gek gehouden worden door alles wat maistream media is.
    Verrassend (...) veel lezers op de Twitter van de Telegraaf bleken dit bericht nog te geloven ook.
    Gorehabba wordt uitgevoerd na Balipadayami. Balipadayami is de dag nadat de antieke heerser en koning Mahabali naar de wereld komt om de wereld te inspecteren.(...).
    PDF hier


    Metaal deeltjes in de Covid-19 "vaccinatie"

    Als je de Covid "vaccinatie" hebt laten doen, zal het gebied waar de naald naar binnen is gegaan, metaaldeeltjes bevatten wat maakt dat er een magneet op blijft "plakken". Kennelijk is er paramagnetisch ijzer-oxide toegevoegd aan de "vaccinatie" om de DNA aflevering te bespoedigen. Metaaldeeltjes zijn voor satanisten interessant speelgoed, getuige deze pagina.
    Al sinds 25 jaar worden er metaaldeeltjes in de atmosfeer gesprayed door legervliegtuigen voor dubieuze doeleinden.

    Hier een filmpje over plakkende magneten op injectiespots.    Hier een verklaring voor dit "fenomeen".    Honger als gevolg van Covid idiotie dodelijker dan fopvirus zelf


    Klik op de afbeelding voor het verhaal wat nota bene de U.N. hier over houdt.


    Are you ready for your implant?

    Another instrument of the world government to keep maximum contoll on people. They like to mess with physical integrety.
    This Covid thing is an exercize for herd controll.


    Interview with Geert van den Bossche

    Imunity, this is how it works. The wrong medical decisions are being made as we speak.
    Former researcher at GAVI and Bill/ Melinda Gates Foundation expains    Door uitstel van zorg in ETZ kregen zeker 68 patiënten complicaties en zeven overleden (Trouw/AD)

    Erik Luiten 06-03-21,

    Uitgestelde zorg vanwege corona leverde complicaties op bij zeker 68 patiënten van het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg en Waalwijk. Zeven van hen zijn overleden, schrijft Trouw op basis van een interne registratie van het ziekenhuis. Het is voor het eerst dat een ziekenhuis bekendmaakt hoeveel patiënten schade ondervonden door uitstel. Het ETZ van het topje van de ijsberg. In ongeveer de helft van de gevallen gaat het om kankerpatiënten. Ook zaten er mensen bij met hart- en vaatziekten, nekhernia’s en ernstige oogziekten.

    Een 80-jarige vrouw met bloed in de ontlasting kreeg bijvoorbeeld eind februari een verwijzing voor een kijkonderzoek in het ziekenhuis. Maar het onderzoek moest worden uitgesteld tot juni. Zij bleek een darmtumor te hebben die was uitgegroeid naar de blaas. Haar conditie was te slecht om nog te behandelen. Ook zij overleed. Schade door uitstel Edo Arnoldus, voorzitter van de medische staf, geeft ook als voorbeeld een 60-jarige vrouw. Haar behandeling van wat een ontsteking aan de bovenkaak leek werd door haar tandarts in februari vorig jaar uitgesteld. In mei kon ze alsnog terecht, maar toen bleek dat ze kanker had. Door de uitzaaiingen overleed ze later.

    Volgens Arnoldus is het verband tussen complicatie en uitstel niet altijd duidelijk. Daarom is het goed mogelijk dat artsen waarschijnlijk niet alle complicaties door uitstel hebben geregistreerd, stelt hij. In het ETZ maakten artsen een notitie in het elektronische patiëntendossier als zij complicaties zagen die naar hun inschatting werden veroorzaakt door uitstel van zorg. Arnoldus denkt dat het cijfer van 68 slechts ‘het topje van de ijsberg’ is.

    Kankeroperaties vonden in het ETZ vorig jaar wel altijd plaats binnen de zes weken die daarvoor meestal geldt als norm, stelt Arnoldus bij Trouw. Binnen die termijn moesten operaties wel worden uitgesteld. Ook kwamen diagnoses soms later, omdat het ziekenhuis onderzoek uitstelde of doordat de patiënt pas laat aan de bel trok. ,,Ik hoor nog steeds dat mensen het ziekenhuis mijden vanwege Covid”, zegt de neuroloog tegen het dagblad.


    De farmaceutische industrie is crimineler dan welke industrie dan ook.

    Volgens de Deense onderzoeker en hoogleraar Peter Gøtzsche verdoezelen farmaceuten onderzoeksresultaten, wordt er gezwegen over bijwerkingen, worden artsen omgekocht en worden er leugenachtige advertenties geplaatst. Gøtzsche, die zelf jaren in de farmaceutische industrie werkzaam was, probeert deze praktijken bloot te leggen.

    Gøtzsche (1949) voltooit in 1974 zijn studies biologie en scheikunde maar vindt het moeilijk hier een baan in te vinden. Hij kiest daarom voor de farmaceutische industrie en wordt artsenbezoeker en productmanager bij het Zweedse bedrijf Astra. Hij specialiseert zich vervolgens in interne geneeskunde en voltooit in 1984 zijn opleiding tot arts. Van 1984 tot 1995 is hij werkzaam als arts in diverse ziekenhuizen in Kopenhagen.

    Het werk in de farmaceutische industrie begint Gøtzsche steeds meer tegen te staan. Hij laat zich kritisch uit over de farmaceutische industrie, die volgens hem alleen uit is op winst en niet op de genezing van mensen. In 1993 is hij betrokken bij de oprichting van het netwerk Cochrane Collaboration, een wereldwijde groep van onafhankelijke onderzoekers, die voortdurend medische bewijsvoering tegen het licht houdt. In hetzelfde jaar richt hij het Nordic Cochrane Centre op.

    Gøtzsche is van mening dat farmaceutische bedrijven trucs gebruiken om de onderzoeksresultaten van medicijnen fraaier voor te stellen. Volgens Gøtzsche kan de uitkomst hiervan op de wereldmarkt miljarden euro’s verschil maken. In 2010 wordt hij hoogleraar klinisch onderzoek aan de universiteit van Kopenhagen en wordt in 2017 gekozen voor het Cochrane Governing Board.


    Stijging aantal overlijdens na vaccineren zorgelijk

    Na flinke onrust in "pilot vaccinatieland Israel" beginnen we zicht te krijgen op wat dit onbetrouwbare Pfizer vaccin aanricht. De conclusies zijn tamelijk schokkend:
    Death Rates Skyrocket in Israel Following Pfizer Experimental COVID “Vaccines”, sterftekans door vaccineren 40 x groter dan bij Corona.

    Doctors Around the World Issue Dire WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!

    Also see here some ugly truth behind Covid-19 Healthimpactnews on Bitchute


    Agenten doen een boekje open over de totaal verziekte cultuur bij corpsen

    Na het zien van deze docu zul je niet meer op dezelfde manier naar een agent of naar politie in het algemeen kijken. De goede mensen vertrekken en de rotzakken blijven, kort door de bocht gesteld. Dit is een voorbode voor een herhaling van de de geschiedenis. Dit zijn niet mijn woorden maar die van de agenten die aan kwamen schuiven bij Blue Tiger studio.


    En het begon allemaal met een virus, weet u nog, Covid of zoiets..


    Nu ook in corpsen in U.S.A. onrust:

    Een man van 92 jaar mag mee naar het bureau;
    hij droeg geen .... mondkapje.... Let wel: 18 agenten waren hier voor nodig.

    In the U.K:

    George Orwell (1984) moet een "ziener" geweest zijn:


    “This is a new Holocaust”

    – Haim Yativ and Dr. Seligmann


    Fakeshow being played at a Tel Aviv hospital to fool the Israeli people about the seriousness of Corona Covid-19

    Original source here.

    by Brian Shilhavy Editor, Health Impact News
    We have previously reported how Israel rapidly vaccinated the highest percentage of their population with experimental COVID vaccines after the Israeli government struck a bargain with Pfizer to secure millions of doses of their mRNA COVID vaccines.

    Vera Sharav wrote:
    "It is astonishing that the government of Israel entrusted the health of the people to Pfizer; by entering into a secret contract that enrolled the Israeli population to become research subjects, without their knowledge or consent."
    See: Are More People Being Harmed by the Pfizer Experimental “Vaccine” than from COVID? Israeli Population Now the World’s Lab Rats Sold Out to Pfizer
    To date, Israel has vaccinated over 53% of their population, twice the percentage of the next closest nation, Britain, with 26.9%.
    The “official news” published by the corporate media claiming that the vaccines have been effective in reducing rates of COVID in Israel has been scrutinized and examined by Aix-Marseille University Faculty of Medicine Emerging Infectious and Tropical Diseases Unit’s Dr. Hervé Seligmann and engineer Haim Yativ, who published their results on a discussion forum website called “Nakim.”
    The information quickly went viral, and has now been translated into several languages and addressed on various news sites around the world, including Arutz Sheva 7, IsraelNationalNews.com.


    Mordechai Sones writes:
    "A front-page article appeared in the FranceSoir newspaper about findings on the Nakim website regarding what some experts are calling “the high mortality caused by the vaccine.”
    The paper interviews Aix-Marseille University Faculty of Medicine Emerging Infectious and Tropical Diseases Unit’s Dr. Hervé Seligmann and engineer Haim Yativ about their research and data analysis. They claim that Pfizer’s shot causes “mortality hundreds of times greater in young people compared to mortality from coronavirus without the vaccine, and dozens of times more in the elderly, when the documented mortality from coronavirus is in the vicinity of the vaccine dose, thus adding greater mortality from heart attack, stroke, etc.”

    Dr Hervé Seligmann works at the Emerging Infectious and Tropical Diseases Research Unit, Faculty of Medicine, Aix-Marseille University, Marseille, France. He is of Israeli-Luxembourg nationality. He has a B. Sc. In Biology from the Hebrew University of Jerusalem, and has written over 100 scientific publications.

    FranceSoir writes that they follow publications, data analyzes, and feedback from various countries on vaccination, and have therefore taken an interest in the Nakim article, asking to interview them in order to understand their analysis and its limitations.
    The authors of the article declare they have no conflicts or interests other than having children in Israel.
    After a presentation, the authors discussed their data analysis, the validations carried out, limitations, and above all, their conclusions that they compare with data received via a Health Ministry Freedom of Information Act request.
    Their findings are:
    "There is a mismatch between the data published by the authorities and the reality on the ground."
    They have three sources of information, besides the emails and adverse event reports they receive through the Internet. These three sources are Israeli news site Ynet, the Israeli Health Ministry database, and the U.S. federal Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) database.
    In January 2021, there were 3,000 records of vaccine adverse events, including 2,900 for mRNA vaccines.
    Compared to other years, mortality is 40 times higher.
    On February 11, a Ynet article presented data related to vaccination. The authors of the Nakim article claim to have debunked this analysis based on data published by Ynet itself: “We took the data by looking at mortality during the vaccination period, which spans 5 weeks. By analyzing these data, we arrived at startling figures that attribute significant mortality to the vaccine.”
    The authors say “vaccinations have caused more deaths than the coronavirus would have caused during the same period.”
    Haim Yativ and Dr. Seligmann declare that for them, “this is a new Holocaust,” in face of Israeli authority pressure to vaccinate citizens.
    They also invite specialists to complete their analyses, and intend to pursue legal follow-up to their discovery. The Health Ministry was not available for comment on a FranceSoir query regarding the findings.
    The authors also deplored “the fact of not being able to communicate on this vital information” to their fellow citizens. Full article here. Mordechai Sones also has his own radio broadcast in Israel, and a few weeks ago he began his broadcast by reading the names of 28 people who have died following the Pfizer experimental COVID mRNA injections. The list begins with some elderly Rabbis, but also includes young people who reportedly had no existing health problems and died suddenly, including a 25-year-old woman.

    After reading these 28 names, Mordechai states:
    The list continues, but cannot be brought here in its entirety due to time constraints.
    An Israeli man who posted this reading on YouTube stated:
    I made this short video with an audio broadcast of Mordechai Sones; so that I could pass on the information that many people here in Israel have been dying after receiving the Pfizer Covid-19 Vaccine. But none of this information seems to be making it into the mainline media. I am calling on everyone to pray and seek the Lord to have this evil thing stopped immediately.
    Here is the video from our Rumble Channel, and it is also on our Bitchute Channel.
    I think it is safe to conclude that what is happening in Israel right now with the massive roll out of the experimental Pfizer COVID mRNA vaccine is a test of what the Globalists desire to roll out in other countries around the world, so everyone should be watching carefully what Israel is doing right now to see what is probably coming to the U.S. and other countries around the world.

    From Mordechai Sones’ Facebook Page.
    Israel has now started a “Green Pass” program that requires people to show proof of COVID vaccination to gain entrance to “registered” places of business. This was published yesterday, 2/28/21 in The Jerusalem Post:
    The country is expected to further return to routine on Sunday and to facilitate this, the Health Ministry will roll out its “green passport” program.
    A green passport will be required to enter certain places and to participate in certain activities. Only people who have been vaccinated or have recovered from coronavirus will be eligible for one.
    As part of the program, registered gyms, theaters, hotels, concerts and synagogues will be able to operate starting next week.
    “We are giving a huge line to vaccinators,” Health Minister Yuli Edelstein said on Thursday during an extensive briefing.
    “This is the first step back to an almost normal life.”
    Welcome to the new “almost normal.” Will the Israelis and other populations around the world comply with this?

    See Also:
    Doctors Around the World Issue Dire WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!

    -One Nurse Dead and Another One Injured as Austria Suspends AstraZeneca COVID Vaccine Inoculations
    -First Week of COVID Experimental Vaccines in South Korea: 7 DEAD and More than 2,800 Injured
    -CDC: 1265 DEAD 25,212 Injuries Following Experimental COVID mRNA “Vaccines”
    -460 Dead 243,612 Reported Injuries from COVID-19 Vaccines Reported in the U.K.
    -Whistleblower Reveals Many Pregnancy Complications following Experimental COVID Injections – “Vaccine Leaving a Trail of Devastated Mothers”
    -12 Residents Die After First COVID Vaccine in Wales Nursing and Dementia Care Centre
    -Death Rates Skyrocket in Israel Following Pfizer Experimental COVID “Vaccines”
    -28-Year-Old PhD Physical Therapist DEAD 2 Days After Being Injected with COVID Experimental mRNA Vaccine
    -22 Elderly with Dementia Dead in 1 Week After the Experimental mRNA COVID Injection in the Netherlands
    -Two Nuns Dead and 28 COVID Positive 2 Days After Experimental COVID mRNA Injections
    -Formerly Healthy American Serviceman Now has Heart Disease Following the Moderna COVID Shots

    Whistleblower Video Footage of Forced COVID Vaccines in German Nursing Homes Goes Public – Attorney: “We’re Dealing with Homicide, Maybe Even Murder”
    -Second Pfizer COVID Shot Halted in Spain After 46 Deaths in One Nursing Home Following the First Shot
    -Former Detroit TV Anchor Karen Hudson-Samuels Suddenly Dies One Day After Being Injected with Experimental mRNA COVID Shot
    -Whistleblower: 8 of 31 Residents Dead in German Nursing Home After They Were Forcibly Injected with Pfizer Experimental mRNA COVID Shots Against Their Will

    -28-Year-old Wisconsin Healthcare Worker has Aneurysm – Brain Dead Five Days After Second Experimental Pfizer mRNA COVID Injection

    -CDC WITHOLDING INFORMATION! 1,170 DEAD Following COVID Injections: Almost Twice as Many Deaths as Found in VAERS
    -Another Medical Professional in the Prime of Life DEAD Weeks After Receiving the mRNA Experimental Injection as Memphis Mourns Loss of 36-Year-Old Doctor -Wisconsin Resident Doctor has Miscarriage 3 Days After Being Injected with Experimental COVID mRNA Shot
    -39-Year-Old Medical Doctor and Son of Former Chief Justice of Trinidad Found Dead After COVID Injection in Ireland
    -9 Dead in Spanish Nursing Home Shortly After First Pfizer Shots but Second Doses Given Anyway

    Religious Beliefs in Vaccines Causing Massive Senior Deaths?

    Another Jewish Holocaust? Local Talk Radio Reports “Many Dying” in Israel Following Pfizer Experimental mRNA Injections
    -45 Year Old Italian Doctor “In the Prime of Life and in Perfect Health” Drops Dead After the Pfizer mRNA COVID Shot: 39-Year-Old Nurse, 42-Year-Old Surgical Technician Also Dead

    -58-Year-Old Mother and Grandmother of Six in Virginia Dies Within Hours of Receiving Experimental Pfizer mRNA Injection
    -Israeli Teenager Hospitalized in ICU for “Inflammation of the Heart” Days after Receiving Second Pfizer Vaccine
    -24 Residents Dead in 3 Weeks as One Third of UK Nursing Home Residents Die After Experimental mRNA COVID Injections
    -CNA Nursing Home Whistleblower: Seniors Are DYING LIKE FLIES After COVID Injections! SPEAK OUT!!!

    -Did Larry King Receive an Experimental COVID Shot Just Before His Death?

    - 53 Dead in Gibraltar in 10 Days After Experimental Pfizer mRNA COVID Injections Started
    -Baseball Legend Hank Aaron Dead After Receiving the Experimental Moderna mRNA COVID Injection
    -10 Dead with 51 Severe Side-Effects Among Germany’s Elderly after Experimental Pfizer COVID Injections
    -55 Americans Have Died Following mRNA COVID Injections as Norway Death Toll Rises To 29
    -23 Seniors Have Died in Norway After Receiving the Pfizer Experimental COVID mRNA Injection
    -Louisiana Woman Convulses Uncontrollably after Being Injected with the Experimental Pfizer COVID Shot – “I can’t stand to see my mom this way it makes me want to cry knowing I can’t do anything to help her.”
    -24 Dead and 137 Infected at NY Nursing Home After Experimental COVID Injections
    -“Very Healthy 56-Year-Old” Miami Obstetrician Dies after Being Injected with the Experimental Pfizer COVID Vaccine
    -“Perfectly Healthy” 41-year-old Pediatric Assistant Dies Suddenly After Injected with Experimental Pfizer COVID Vaccine
    -Is the Tennessee Nurse Who Passed Out on Live Camera After the COVID Vaccine Still Alive?
    -32-Year-Old Mexican Doctor Suffers Seizures and is Paralyzed After Receiving the Pfizer Experimental Vaccine
    -27-Year-Old Canadian Healthcare Worker Faints and Suffers Multiple Seizures After Pfizer Experimental COVID Vaccine