Affiches die beklijven

Gewijzigd 26 mei 2023De maffiastaat der Nederlanden


De Rutgersstichting en haar radiacale pedogezinde grondleggers

Deze club heeft zijn oorsprong in groeperingen met pro-pedosexualiteit, eugenetica- en depopulatieideeen. Gedegen uitzoekwerk van Reaktionair.nl:
PDF Reaktionair.nl over Rutgersstichting hier.

De GGD

Nog een uitwas van pedogluren: Screeningslijsten van de GGD. Hier lusten de honden geen brood van.
Deze vragenlijst staat bol van de sexueel gerichte vragen en sommige vraagstellingen neigen naar uitlokken van antwoorden door kinderen zelf die aanleiding zouden kunnen zijn tot het in gang zetten van uit huis plaatsingen. Ouders hebben immers wel eens een geschil met hun (puberende) kind en het kind zou hierom "foute" antwoorden kunnen invullen als represaille, welke dus aanleiding zouden kunnen geven voor problemen met overheids toezichthouders en zulks. Dit alles dient ingevuld te worden op school. Het zou anoniem moeten gebeuren doch enkel de GGD- medewerker die ook naar de school komt weet welke inlogcode bij welk kind hoort. Hoezo anoniem? Tja, voor de ouders misschien, want die hebben geen zicht op wie deze vragenlijsten onder de neuzen van hun kinderen legt en wat er met de antwoorden gebeurt! In te vullen vanaf 12 jaar en ouder. Dubieus.
PDF GGD hier.

Onze bestuurders


Op de foto: Mark Rutte.

De staat van Nederland

Een ijzingwekkend relaas over de betrokkenheid van nederlandse politici en leden van ondermeer het Nederlandse koningshuis, voor zover je nog in grondwettelijke en genetische zin kan en mag spreken van een koningshuis, met de onderwereld.
Kennelijk is er door vele mensen onderzoek gedaan en onomstotelijke bewijzen zullen er wellicht wel zijn, maar wellicht wordt met alle beschikbare middelen voorkomen dat dit naar buiten komt. Zo werd ook Pieter Omtzigt door Rutte gelast te stoppen met een onderzoek naar voormalig PG Demmink.
Yvonne Keuls, schrijfster, beweert dat de voormalig PG Demmink bij haar kinderen uit het tehuis, waar ze begeleidster was, op kwam halen en meenam naar het ministerie om daar kinderporno te maken. Ze meent bewijzen te hebben. We wachten nu al 3 decennia op inzage in "bewijzen". Veel woorden doch weinig wol. Mogelijk is ze mededader.
Ontkennen lijkt niet op zijn plaats want er zijn teveel getuigen/ slachtoffers die we hiermee tekort zouden kunnen doen.
Er hangt wel een zekere "stank" omheen. Maar voor zover er "bewijs"aangeleverd wordt blijkt dat allemaal boterzacht. Mogelijk is er een ijzersterke doofpot operationeel. Er wordt ook gesproken van een pedo kartel wat wereldwijd opereert waarin de wereldelite participeert, tot aan koningshuizen toe.

Vreemd genoeg lijkt het verhaal zoals beschreven op ondergenoemde site en in het PDF hiervan niet ongeloofwaardig, zeker niet als je dit naast de spastische manieren van reageren van onder andere Hugo de Jonge legt, toen deze gevraagd werd naar een reden waarom Omtzigt moest stoppen met zijn onderzoek naar de pedo- escapades van PG Demmink. Is dit wáár, dan is het de hoogste tijd voor een ontmaskering van al dit nederlands bestuurlijk tuig. Ook de hedendaagse Corona Big Pharma verwevenheid in de wereldpolitiek laat zien zien dat politici hun hand niet omdraaien voor een leugen voor eigen bestwil en ethiek laten varen als dat leidt tot (persoonlijk) gewin.
There's probably more than meets the eye! Ook wat betreft onze Minister president..
Hier komen industriëlen, monarchen en wederom de Minister President Rutte naar voren als kinder-slachters op elite-jachtpartijtjes in Belgie..

Hier de website waar het te lezen is, voor zolang nog mogelijk.

Download het PDF van bovengenoemde website HIER

De EU participeert in kinderhandel?

Mogelijk kinderhandel binnen de EU: erg dubieuze misstanden bij adopties uit onder andere Roemenië. Soms zijn de ouders gewoon nog in beeld. Roemenië staat in de top4 wanneer het gaat om kinderen afstaan en deze bij adoptieouders (!?!) plaatsen. Hier te lezen.

Hier eveneens een PDF over Roelie Post die handel in Roemeense weeskinderen binnen- en via de EU aan de kaak stelde, en op moest stappen.

    Beatrix "loves pizza" samen met pedo queen Marina Abramović

Adrenochrome

Niet voor tere zieltjes: schokkend kindermisbruik. Adrenochrome oogsten in Duitsland en U.S.A. Pagina hier