Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 08-05-2021


dr Erwin J.O. Kompanje legt griep (influenzaB) naast Corona (SARS CoV2)


Deze professor in Clinische Ethiek, en onderzoeker op het M.C. Erasmus in Rotterdam zou eigenlijk de (geloofwaardige) vervanger van crimineel/ mainstream media teddy beer Ab Oosterhuis moeten worden.
Dr. Kompanje legt in dit artikel de subtiele verschillen uit tussen SARS CoV-2 en Influenza-B. SARS CoV-2 lijkt kwetsbare bevolkingsgroepen zoals 60+ te treffen terwijl jongere mensen met een relatief goede gezondheid zich eigenlijk niet in hun leven bedreigd hoeven te voelen voor dit virus. Met influenza-B lijkt dit beeld niet overeen te komen. Vrijwel alle getroffenen kunnen hieraan overlijden.
Hij legt ons zijn ervaringen met beiden voor in dit artikel. Erg eigenaardig weer dat een man met zo'n kennisniveau op virologisch gebied niet gehoord wordt, of moet ik zeggen: gehoord mag worden? De broer van Hugo de Jonge werkt in het Radbout ziekenhuis en doet onderzoeken die worden gesponsord door...Bill and Melinda Gates Foundation! Je weet wel; "reduce population with 10-15% by vaccinations". En zo is het circeltje weer rond.

Lees op zijn
website ook alle andere, zeer interessante artikelen hierover.

pdf Erwin J.O. Kompanje SARS CoV-2/ influenzaB


Lees ook:

Dubieuze doodsverklaringen Covid-19

Covid /Non Covid?