taking the garbage out

Gewijzigd 2 september 2022

Droogte? En ook iets anders misschien?


Foto's

GROEN, gezond blad valt van bomen?? De eerste 3 foto's van bladval van 1 boom zijn op de st. Pietersberg nabij Maastricht genomen.
Zijn ze in Nederland soms ook met biocide (een universeel verdelgingsmiddel) bezig net als in Spanje ??? Ik schrok van de hoeveelheid dode bladloze bomen of bomen die slecht in blad zaten.
Dit is absoluut niet normaal, en ook niet voor deze tijd van het jaar. De symptomen wijzen zeker op iets anders dan droogte. Ook rondom de st. Pietersberg en in Maastricht zelf hing een pedante chemische lucht. Here's definitely something going on! Is dit een optelsom van jaren en jaren chemtrailing? Bij de vergiftiging van een mens werkt het identiek. De gifstoffen hopen zich op in het lichaam en gaan zich, wanneer een zekere toxiciteitsgrens bereikt is, manifesteren in ziekte en vervolgens sterfte. Groen, ogenschijnlijk gezond blad hoort niet massaal af te vallen. Meer daarover HIER

  • De lucht boven Maastricht
Chemtrails boven Vaals, Maastricht en Aken, Duitsland HIER te zien.

Hetzelfde in Breda; wanneer een boom het zwaar heeft door droogte hangt AL het blad af. Dat is nu nergens het geval. Gezond ogend, groen blad valt af.
Al zeker 40 jaar ben ik frequent in de natuur te vinden maar dit ken ik niet.

Ontbladeringsmiddel in chemtrails? Ook in Nederland? In Spanje is dat ook gebeurd en toegegeven door de locale overheid daar.
Meer daarover HIER


Ga naar Chemtrails in Nederland.

Ga naar Chemtrails inzendingen.