Affiches die beklijven

Gewijzigd 24 december 2023

Droogte Europa voorjaar 2022

Weken aan een stuk een nagenoeg wolkloze lucht: daar moet manipulatie achter zitten. En dat is technisch gewoon mogelijk.
Het instrument is geo-engineering en het doel is volledige controle over de kwaliteit/ kwantiteit betreffende grond- en voedingsstoffen en water verkrijgen (U.N. Agenda 21: controlling ALL resources- SDG's ).
Daarmee dus meer macht over de EU-burger: en bedenk dat Sigrid Kaag de politieke autonomie van Nederland in zijn geheel wil overdragen aanEuropa. Rutte gaat naar de Navo dus we gaan binnen afzienbare tijd alle zeggenschap over water verliezen. Brussel gaat Nederland en haar bewoners quota opleggen mbt. water. En dat terwijl we in het verleden met enige regelmaat natte voeten hadden door datzelfde water. "When you control the weather you control the world - Henry Kissinger"
Een SDG (Sustainable Development Goal) van de U.N. Meer over die SDG's van de Verenigde Naties hier te lezen
Ook waterbeheersing wordt nu ingezet als machtsinstrument om de burger nog strakker in het gelid te laten lopen. Naast voedsel wordt nu water als wapen tegen de burger ingezet.

Openbaringen van Johannes 11-6:

" Deze twee mannen hebben de macht om ervoor te zorgen dat het niet regent in de tijd dat ze profeteren. Ook kunnen ze het water in bloed veranderen (vissen en zoogdieren doden in de zee met em- straling door H.A.A.R.P op het water) en allerlei rampen over de aarde laten komen, zo vaak ze willen. " Mogelijk wordt hier H.A.A.R.P/ E.M.R bedoeld. Met electro-magnetische straling kan in de atmosfeer een spanning opgewekt worden tussen die atmosfeer en de aarde waardoor aardbevingen zouden kunnen ontstaan, mbv polariteit dus.
Naast H.A.A.R.P. wordt er ook gewerkt met zgn Doppler- radars om bewolking met elektro-magnetische straling te sturen. Deze omni-directionele radars zijn bolvormig en staan opgesteld op strategische punten en werken vaak in combinatie met chemtrails: geo-engineering.
Chemtrails bevatten metaaldeeltjes zoals grafeen, nano-aluminium, cobalt-Lithium, Barium.
Meer daarover HIER


Het voorbereidend werk:

Ski-informatie.nl:

Hoog risico op bosbranden in delen van Oostenrijk door lange droge periode

Nieuws | 15-03-22 16:02
---Chemtrails worden ingezet om natuurbranden te veroorzaken, meer daarover hier.---


Nu.nl:

Gevaar voor natuurbranden: verkenningsvliegtuigjes in de lucht

18 maart 2022 13:14 Laatste update: 2 dagen, 20 uur geleden

Veiligheidsregio's in een groot deel van Nederland waarschuwen voor natuurbranden. Door droogte is de kans op brand een stuk groter geworden. Verkenningsvliegtuigjes gaan de lucht in om brandhaarden te ontdekken. De Veiligheidsregio's waarschuwen recreanten goed op te letten dat ze geen brand veroorzaken. Natuurbeheerders, terreineigenaren en brandweerkorpsen nemen extra maatregelen om beginnende brandjes zo snel mogelijk te bestrijden.
---Chemtrails worden ingezet om natuurbranden te veroorzaken, meer daarover hier.---

Weer.nl

23 februari 08:20Laatst bijgewerkt, 23 februari 08:44

Droogte in zuidwesten van Europa steeds nijpender

De extreme droogte in vooral het zuidwesten van Europa en Marokko verscherpt zich meer en meer. Gebieden als het zuidoosten van Frankrijk en geheel Spanje, Portugal en Marokko hebben sinds oktober vrijwel geen regen meer gehad. Ook Corsica en het noordwesten van Italië kennen grote neerslagtekorten. Met het zomerhalfjaar in zicht, wordt de situatie precair. Hardnekkig hogedrukgebied Veroorzaker van het droge weer is een hardnekkig hogedrukgebied boven de regio, dat al de hele winter van de partij is en storingen op een noordelijke koers zet. Iedere vorm van neerslag mijdt de westelijke helft van het Middellandse Zeegebied al maandenlang.

Lees ook: Geoengineering in Spanje: Spanjaarden besproeid met biocyde als ongedierte.

Natuurmonumenten

Het zwaar gesubsidieerde Natuurmonumenten huilt ook braaf met het kabinet mee

Agrihilland.nl

Droogte heeft impact op nitraatgehalte in uitspoelend water op landbouwgrond

Geplaatst: 17/03/2022

In alle grondsoortregio's zijn de nitraatconcentraties in uitspoelend water op landbouwgronden gedaald sinds het begin van de jaren 90. Wel nemen de nitraatconcentraties sinds 2017 weer wat toe als gevolg van droogte. Nederland stelt als beleidsdoel de nitraatconcentraties in het grondwater te verlagen tot minder dan 50 milligram per liter. Dat is de norm van de Europese nitraatrichtlijn.

Rtvoost.nl:

Graafmachine brandt uit op Markelose heide, vermoedelijk brandstichting

Gisteren, 09:59

Op een heideveld in Markelo is vanmorgen een graafmachine uitgebrand. De politie denkt dat het om brandstichting gaat. Vanwege droogte is de brandweer alert op branden in de natuur.

Nieuweoogst.nl

Tarwemarkt maakt pas op de plaats

Akkerbouw Haijo Dodde 17 maart 2022 om 15:00uur

De hoop op een staakt-het-vuren in Oekraïne zorgt ervoor dat de tarwemarkt deze week enigszins een pas op de plaats maakt. Voor de komende oogst komen er in elk geval alvast positieve berichten vanuit Frankrijk. Daar krijgt de conditie van 92 procent van de ingezaaide wintertarwe een goede beoordeling. Wel is er enige zorg over de aanhoudende droogte. Voor Duitsland melden landbouworganisaties in een eerste prognose voor oogst 2022 een stijging van de tarweproductie met 5,8 procent tot 22,6 miljoen ton.

"Probleem":

Onheilspellende aankondiging van wederom een "crisis", ditmaal betreffende water, door het met belastinggeld gesponsorde en daarmee overeind gebleven staatspropagandablad NRC.Mede met chemtrails wordt de waterkwaliteit verziekt.
Meer over die chemtrails hier

Geo-engineering:

Educate yourself! Climateviewer.com!
Jimmy Lee is een absolute specialist op het gebied van Geo-engineering en het doen van observaties. ClimateViewer.com is een goudmijn aan informatie mbt. weersmanipulatie, ook wel Geo-engineering.
Ook in Nederland wordt onomstotelijk gemanipuleerd. Het publiek hier wordt langzaam warm voor gemaakt om hier aan te wennen. Water is de toekomstige olie en de huidige olievoorraad is de sleutel tot manipuleren van het weer middels het uitvliegen van chemtrails. Met andere woorden: zonder olie geen manipulatie en zonder manipulatie geen macht over mens en natuur. De eerste video: manipulatie met elektromagnetische straling maakt het mogelijk om regen "om te leiden " of op te wekken of juist uit te stellen of te verdrijven. De tweede video hieronder laat zien hoe een superstorm opgewekt wordt. Kortom, geen regen, dan geen groei van gewassen en dus heeft de bevolking geen eten. Zo wenst men totale controle over de massa te bewerkstelligen via die SDG's van de U.N. Ze komen daar ook gewoon voor uit: PDF over het weer als U.S. wapen HIER te vinden.
De hieronder volgende video duurt ongeveer 1,5 uur maar na afloop, mits je goed opgelet hebt, ben je op de hoogte wat betreft geo-engineering. Hieruit blijkt dat de "klimaatcrisis" zoals politici die ons aan willen wrijven want wij vervuilen zo veel, door deze politici ZELF veroorzaakt wordt om hun honger naar controlezucht te stillen. En het gemanipuleer heeft soms onvoorziene gevolgen zoals extreme droogte of overstromingen. De "Geo-engineers" doen zo nu en dan een "fuck- up!", zo is te zien in de tweede video.

Heel veel ontluisterende video's over geo-engineering op deze pagina. Er is veel meer aan de hand daarboven dan ze ons laten weten!

"Oplossing":

Meer macht over de EU-burger via controle en beheersing van grondstoffen zoals water, voedsel en het weer: En bedenk dat Sigrid Kaag de politieke autonomie van Nederland wil overdoen naar Europa. Dus Brussel gaat Nederland en haar bewoners quota opleggen mbt. water en co2 enz.
Een SDG (Sustainable Development Goal) van de U.N. Zit je aan je quotum dan geen boodschappen voor jou! De handscanner bij de Jumbo of bij de Albert Heijn zet je dan op blokkade want die dingen hebben gezichtscanners. Via gezichtsherkenning is boodschappen voor jou niet meer mogelijk todat je weer co2 budget hebt. CO2? Het ging toch om water? Nee ze willen ons laten geloven dat het gebrek aan water en andere levensbronnen ligt aan onze vervuilende levensstijl.
Deze heilloze weg is natuurlijk gedoemd te mislukken maar ook hiervoor geldt dat het kalf eerst dient te verdrinken alvorens die put gedempt wordt.


Visuele voorbeelden

1: Roosendaal, 25 mei 2015,
Deze foto lijkt een "photoshop", maar is dat beslist niet!
Meteorologen pleegden destijds dit wolktype "cummulus Mamatus" te noemen, om de zichbare rondingen. In mijn rug had ik volle zon en voor mij een dikke laaghangende dreigende wolkenmassa die zeer snel overdreef. Er viel echter geen druppel!
In deze periode begon ik met fotograferen van wolken omdat mij dingen begonnen op te vallen. Hier was overduidelijk sprake van weersmanipulatie.
2: Daarna een recente foto uit de provincie Antwerpen. De ribbels in de wolk verraden elektromagnetisch manipuleren (HAARP)
3: Breda op 23 december 2021. De ribbelige struktuur is wederom zichbaar en kenmerkend voor HAARP


U.N. Agenda 21: volledige overheidscontrole over alle energie- en voedsel- en waterbronnen realiseren voor 2030!
Meer hier

Meer over het wel erg doorzichtige klimaatgezwam:
Climatechange is bullshit hier te vinden.