Taking the garbage out

Gewijzigd 3 september 2023
English version of this page here

Elektriciteit kan gewoon gratis zijn voor iedereen.

Nicola Tesla: "No free energy device will ever be allowed to reach the market"

The basics:

Nog niet eens zo heel lang geleden was er techniek beschikbaar voor huizen om gratis en vooral DUURZAAM energie aan huis op te wekken. Er bestonden generatoren die met behulp van magnetisme stroom opwekten. Ook waren er huizen die gebruik maakten van heuse wifi antennes om stroom via de ether op te vangen en zo voorzien werden van erergie die elders werd opgewekt.

Een systeem van magneten kon met behulp van etherenergie in gang gezet worden en kon zo 24 KW per uur opwekken. Ruim voldoende voor een huidig huishouden. Deze apparatuur werd geborgen in elegante torentjes die op de daken geplaatst werden. Deze puntige torentjes zijn veelal nog zichtbaar in oude stadscentra.

Door met rechts te klikken op de video's kunt u ze opslaan.

 • Deze jongen heeft het werkingsprincipe heel goed begrepen:

  Energy generated by magnetism PDF
 • Zet wat magneten in serie en je hebt al heel wat opbrengst:

Meer verdiepende video's van leverancieronafhankelijke stroomleverantie

Nickola Tesla had een auto ontworpen die echt geheel stikstofneutraal was. Een extreem duurzame wijze van mobiliteit dus. Energie kwam tot het voertuig via een antenne op het dak. Opstarten gebeurde met een accu. Zie daarover de video onder kopje "Tesla" verderop. Mobiele telefoons kunnen draadloos opgeladen worden tegenwoordig dus waarom auto's dan niet? Tesla was het 130 jaar geleden ook gelukt om vrij van kabels te rijden. Maar er kon geen verdienmodel aan gehangen worden want het plaatsen van een verbruiksmeter was niet mogelijk. Massaproductie van deze geniale vinding bleef dus uit. Zijn uitvinding verdween in de commercieële doofpot.
Want energieleverantie is nu een melkkoe geworden. Stroom loopt door een kabel tegenwoordig terwijl dit absoluut niet vereist is en eerder lastig en duur. Zeker wanneer je kijkt naar de kosten die de bekabeling met zich meebrengen en het praktische ongemak. Bijvoorbeeld wanneer je een achteraf gebied wilt voorzien van elektrische stroom geeft dat erg veel rompslomp en kosten. Velen hebben in navolging van Nicolaas Tesla een free -energy device gemaakt en geprobeerd deze creaties te vermarkten. Productie van deze techniek wordt echter verboden en verder stil gehouden. Hieronder een voorbeeld van het verzwijgen. Een Australiër ontwerpt een machine die dagelijks 24 Kw kan leveren. Ruim voldoende voor een eengezinswoning met alle toeters en bellen. Welk vervolg heeft dit gehad? Een "energiecrisis"!
Hieronder de Australische uitvinder John Christie met zijn free-energy device:


PDF van de uitvinder John Christie hier. Deze man gaf aan te vrezen voor zijn leven en dat van zijn kinderen. Uitvinders van Free-Energy apparatuur worden beschimpd en belachelijk gemaakt door overheidsmedewerkers. Wanneer gratis energie de standaard wordt, vallen er enorm veel belastinginkomsten weg en verliezen monopolisten en andere criminelen macht en geld. Dit zou de wereldeconomie dus ontwrichten.

Nicola Tesla: "No free energy device will ever be allowed to reach the market"

Een indrukwekkende lijst van patenten van Nicola Tesla is hier te downloaden.

Free Energy? Gratis energie?

1e Video hieronder: Wat deze Amerikaan, Troy Reed, gedaan heeft in de jaren 90 vorige eeuw is een vervolg op wat Nicola Tesla 130 geleden al (draadloos!) had gebouwd. Hij legt vrij detaileerd uit hoe hij dit voertuig aangepast heeft naar gratis elektriciteit. "Tanken" kost niets met deze auto en je kunt er gewoon de snelweg mee op. Hij is LETTERLIJK emissievrij. Als iedereen op deze manier gaat auto rijden dan kan onze overheid het stikstofverhaal mooi vaarwel zeggen en die 100 miljard voor zinnige dingen gaan gebruiken, bijvoorbeeld het daklozen-probleem oplossen of gesubsidieerde nieuwbouw voor midden en lage inkomens realiseren.
Deze Amerikaanse ontwikkelaar Troy Reed bracht het tot een publicatie in Science met zijn gratis energie voertuig.
Deze auto rijdt louter op elektriciteit opgewekt door een elektromagnetische motor. Extreem simpele techniek, extreem duurzaam, er kan niks aan kapot. Maar er kan verder ook niks mee verdiend worden dus commercieël oninteressant.
Ook hier hebben we verder niks meer van gehoord. Deze techniek wordt verzwegen.


 • In tegenstelling tot de huidige "Tesla's"
  kost deze Suzuki Swift
  absoluut niets om mee te rijden!

 • Draadloze overdracht van stroom en data

 • Technische, commerciële achtergronden,
  en Nikola Tesla.


 • Elektrisch veld opgewekt met kwik.

De ecologische ramp genaamd EV

Hier een pagina over de schadelijke gevolgen voor onze planeet door de productie van "Electric Vehicles" in hun huidige vorm. De grondstofwinning voor de accu's is de schadelijke factor. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van kinderarbeid en er is veel te weinig mijnbouw. Alleen al voor de U.K. is 2x de wereldvoorraad Cobalt nodig! Uitrol van EV's in hun huidige vorm wereldwijd is ecologisch ONMOGELIJK.
Op dit moment is China echter wel grondstoffen aan het verspillen om e-cars te maken en ze vervolgens op een velde wegzet om ze weg te laten rotten. Waarom? Bepaalde productie- en verkoop aantallen moeten gehaald worden om financiering los te krijgen! De accu's gaan natuurlijk lekken op de langere termijn en vervuilen zo het milieu. E-cars is bullshit en tijdelijk van aard.

Het Nederlandse LightYear:

Deze auto had geen laadstation abonnement nodig. Hij laadde zich op met de zonnepanelen die hij aan board had. Had Nicola Tesla al niet gewaarschuwd dat elk device wat gebruik maakte van gratis energie gedoemd was te mislukken? Tesla: "No free energy device will ever be allowed to reach the market". Hij heeft wederom gelijk gekregen.
Hoeveel uitvinders zijn er al niet geweest die met een Free Energy Device kwamen en die hun financiering niet rond kregen? De Lightyear was technologie VOOR de mensen, geen tech die bedoeld was om mensen verder uit te zuigen! Dit stopt dus! Ook wat energie, en de verdienmodellen die daar aan hangen, aangaat moet er echt een "awakening"komen. De commercieële belangen zijn inmiddels zo inmens groot dat gratis energie als schier onmogelijk wordt beschouwd. Het levert ook geen BTW op.
In het PDF komt een journalist aan bod die adviseert de technologie te verkopen. Ja natuurlijk. De beste stuurlui staan wederom aan wal en wellicht dat deze "journalist" er voor betaald is om dit uit te spreken? Hij braakt termen uit als "naïef". Dan weet je genoeg.
De Tesla technologie patenten zijn inmiddels in handen van de amerikaanse staat en we weten allemaal dat de Tesla's in dagelijks gebruik net zo duur zijn of zelfs duurder zijn door hun hoge gewicht. Het verdienmodel bestaat uit het moeten opladen van zo'n Tesla. De patenten van het Nederlandse Lightyear moeten dus ook weer terrecht komen bij Masonic/ illuminati oligarchen /uitzuigers volgens deze journalist?
Wordt het niet eens tijd dat we de technologische lat wat lager gaan leggen? Moet er niet gewoon een free energy device komen wat thuis geïnstalleerd wordt en gebruikt kan worden om wisselbare accu's op te laden. Met heftrucks en elektrische pallet trucks (EPT's )werkt dit ook al jaaaaaaren zo. Accu leeg? Met een karretje haal je de lege accu eruit en verwissel je hem met een vers opgeladen exemplaar. De technologie om gratis energie op te wekken in een thuis situatie is er. De oplaadbare accu's inmiddels ook. Er bestaan bedrijven die verbrandingsmotoren uit auto's halen en die vervangen door elektrische motoren. Dan hoeft de auto niet meer GEbouwd te worden maar enkel OMgebouwd.
Dit zou DE manier zijn om energiemonopolisten te omzeilen. Bij het ontwerpen en installeren van een Free Energy device is het niet aan te raden dit aan de grote klok te hangen maar de exploitatie daarvan lokaal/ regionaal in alle stilte uit te rollen. Het product verkoopt immers zichzelf; het produceert GRATIS ENERGIE! So this is what they are hiding for us.
PDF van Omroep Brabant HIER te downloaden.

Gratis elektro-energie; hoe werkt het?

Gerelateerd, erg interessant:

Zelf een opwekinstallatie samenstellen is eenvoudiger dan je denkt!.

Etherenergie en de leugen

Uitvinders worden gevangen gezet als ze naar buiten treden met hun energieopwekmachine

PDF met heel veel linkjes

Tart.aria.info over industriële technologie beurzen in Parijs, rond 1900

Ook volgens tart.aria.info speelt er meer dan wij als consumenten weten. Op de webpagina van tart.aria.info zien we soortgelijke aparatuur zoals in het filmpje van de Australische uitvinder zoals hierboven getoond. De foto's zijn echter onduidelijk maar alles wijst er toch op dat het soortgelijke apparatuur is wat stroom opwekt met behulp van magnetisme. Hieronder foto's genomen op een industriële expo in Parijs rond 1900. Deze site heeft werkelijk stad en land afgezocht naar een technische tekening of een zgn "exploded view" van een dergelijk apparaaat. Deze zijn er gewoonweg niet. Het heeft er de schijn van dat deze techniek opzettelijk bij ons, de stroomconsumenten, weggehouden wordt om commerciéle redenen. Hoogste tijd dus om het heft in eigen hand te nemen en zelf dergelijke bouwhandleidingen te gaan produceren en gratis te publiceren.

 • De zwarte pijl geeft de opwekinstallatie aan.

Draadloze elektraoverdracht

Naast basiliek Notre Dame de Fourvière in Lyon, Frankrijk, is een enorme ontvanger te vinden die nu dienst doet als 5G mast.


More info: tart.aria.info
PDF tart.aria.info here

Originele Tesla reed gratis. Deze Tesla's niet!


Zoals gezegd zit er tegenwoordig een verbruiksmeter tussen de stroomlevering en het verbruikende apparaat. Zo ook met de tegenwoordige Tesla's: een tankbeurt, nu dus oplaadbeurt, is bijna net zo duur als een volle tank benzine.
Maar waarempel, wat zien we daar op de achtergrond naast die lange rij Tesla's ? Weer zo'n puntig torentje! Waar hebben we zulke torentjes eerder gezien? Juist! Vermoedelijk wordt de geleverde energie voor de Tesla's gratis opgewekt met een opwekinstallatie. Zie de foto's van de industriële expo uit Parijs hieronder.
De oplaadlocatie voor de Tesla's daar is best afgelegen, en de amperages bij laden zijn best hoog. Erg dikke voedingskabels zijn dus vereist en die zijn DUUR. Deze Tesla- eigenaren worden mogelijk dus belazerd want in het gebouwtje zit vermoedelijk een opwekmachine, of de stroom wordt extern opgewekt en draadloos overgedragen.

In de rode kaders op de foto's :

 • Puntig torentje
 • Puntig torentje met antenne?
 • Vermoedelijk een antenne

Het EV car concept is meegenomen in het verzwijgen van gratis energie techniek. Met andere woorden: de e-car is een instrument om mensen afhankelijk te houden van leveranciers van stroom. Nieuwe vorm, zelfde concept. Fossiele brandstoffen moeten voor andere zaken dan verbrandingsmotoren gaan dienen in de nabije toekomst. Dus is er nu een andere bron van inkomsten in opkomst die zeker zo lucratief gaat zijn als de olie en brandstofhandel. Maar deze e- cars maken echter geen onderscheid in brandstofvorm zoals verbrandingsmotoren, immers: elektra is elektra. De ecologische footprint van e-cars is echter wel gigantisch.
Voor de productie van batterijen zijn verreweg te weinig grondstoffen voor handen en er is absoluut te weinig mijnbouw om dit wereldwijd uit te rollen. Alleen al in de U.K is de dubbele wereldvoorraad van cobalt nodig om alle auto's daar te vervangen voor elektrische exemplaren.
Lees hier het PDF daarover. Vermoedelijk gaat draadloze energieoverdracht gewoon terugkomen. Alle e-cars van een accu voorzien KAN DOMWEG NIET. Maar dan moet je wel in overeenstemming zijn met de wereldregering. Lig je dwars? Dan geen stroom voor je auto! Controle, macht, elektra als machtsinstrument etc. Meer over de nieuwe Wereldorde elders op deze site. Het is nu grondstoffen-technisch onmogelijk om alle auto's op deze wereld te vervangen door e-cars. 5G torens zijn voorzien van erg dikke voedingskabels. Absurd dik om enkel voor telecomunicatiedoeleinden bedoeld te zijn. Hier zit dus meer achter.

Technici, we hebben jullie nu nodig!

Zelf elektriciteit opwekken is dus gewoon een optie! Technici, we slaan de handen ineen en we helpen Nederland de winter door. Aan onze politici hebben we niks! Die denken alleen aan zichzelf. We lossen dit gewoon zelf op.
Stuur uitgewerkte technische tekeningen via de contact button naar deze redactie en we publiceren ze! Verder bestaan er plannen om een werkgroep op te richten om tot een ontwerp te komen. Op de redactie is bekend welke componenten er vereist zijn. Alles wijst erop dat het niet handig is om een dergelijke vinding aan de grote klok te hangen want dan krijg je het aan de stok met de grote jongens. De grote energie-jongens wel te verstaan.
Het is lastig hier informatie over te vinden maar wanneer je het louter wetenschappelijk bekijkt en de mogelijkheden nagaat dan heeft het er inderdaad alle schijn dat we op enorme schaal belazerd worden. Gaat u het eens na; 150 euro per maand minder betalen voor iets wat je zelf kunt opwekken. Welke maatschappelijke gevolgen gaat dit dan hebben?

Greta Thunberg en haar elektrische speeltje

Hier te zien

Etherenergie, de uiterlijkheden

Wifi was er dus 150 jaar geleden al. Dit zijn in Breda de restanten uit dat tijdperk

Draadloze overdrachtstechnologie uitgelegd door Russische technische en een Amerikaanse vlogger die ook op zoek ging naar antwoorden op gratis energie.


Left overs of energy-installations on rooftops in Breda, the Netherlands

 • Antenna
 • Heating system with antenna
 • Antenna
 • Lamp! The iron
  litted up
 • Antenna on top
  and the rounded form
  functioned as an amplifier!
 • Lamp
 • Copper lamp
 • Antenna
 • Lamp and antenna, fence-style
 • Copper plated chimney hooked up
  to a metal plate in the livingroom:
  electronic heating system. On top:
  A lamp and an antenna.
 • Antenna
 • Antenna
 • Antenna on rooftop
 • Lamp+ antenna/heating system
 • A Lamp, absolutely
 • Antenna fence
 • Lamp+ antenna
 • Antenna
 • Antenna iron
 • Antenna
 • Antenna
 • Lamp
 • Amplified antenna
 • Could have been a wifi
  electricity broadcasting point.
  Roof was an amplifier.
 • Antenna
 • On top antenna
  filled with mercury!
  Lamps beneath
 • Many lamps and antennas
 • Antenna looks like a fence
  With many lamps at the side
 • Huge antenna with
  Countless lamps
 • A lot of lamps and antessa's
 • Hidden Antenna
 • Antenna on top and lamps at the side
 • Long fence antenna
  on top of the roof
 • Antenna on top
 • Antenna
 • Antenna and lamps
 • Antenna with a lot of lamps
 • Long fence antenna
  on top of the roof
  with a lot of lamps
 • Antenna
 • Antenna
 • Long fence antenna
  on top of the roof
 • Long fence antenna
  on top of the roof
 • Long fence antenna
  on top of the roof
 • On top antenna
  Lamps beneath
 • stylish antenna
 • Antenna
 • Antenna
 • Antenna
 • Antenna
 • Amplifier lost antenna
 • The bulbs could
  burn for free
  by using the
  facility nearby.