Affiches die beklijven

Gewijzigd 21 december 2021

Geert Vanden Bossche

In deze tijden van desinformatie, als zodanig benoemd door onze minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge, is het aan de informatieconsumerende nieuwsgierigaard om beweringen op hun merites te beoordelen. Gaan we de informatie zoals we die van onze Nederlandse overheid en aanverwante "inleners" wetenschappelijk beoordelen dan komen we uit op een Duits slobberwijntje.
Graag zou ik nu deze Chardonnay aanbieden. Zijn naam is Geert van den Bossche. Alles wat deze man vertelt, is wat Hugo desinformatie noemt omdat dit gestoeld is op jaren ERVARING in het maken van vaccins. Ook leert Geert ons, zeker nu, zelf onderzoek te doen omdat de informatie die ons vanuit overheidswege aangereikt wordt, niet objectief is.
Te vaak hebben de Ab Osterhausjes, Mark van Ranst-jes  en de  Hugootjes externe belangen die ze ongeloofwaardig maken. Zeker als je weet dat je met een voormalige schoolmeester en twee masonic veeartsen te maken hebt. Zijn eerdere waarschuwingen/ adviezen om niet te vaccineren terwijl een pandemie nog aan de gang is werden in de wind geslagen. Geert heeft gewerkt voor de Bill & Melinda Gates foundation en Gavi.
Meer over Geert VandenBossche op zijn website HIER.
Wat ook weer zo mooi is; deze persconferentie verloopt precies op zijn Belgisch: in de kroeg, met spoelkeuken geluiden op de achtergrond, geweldig.


Persconferentie Geert vanden Bossche december 2021


Zie hier een eerder geplaatst interview:
Hier vertelt Geert ook wat meer over zijn professionele achtergrond.