Affiches die beklijven zonder te plakken


Laat je kinderen dit filmpje nooit zien, verziek ze niet!!!


Dit is propaganda van het meest laaghartige soort. Deze regering gooit basisscholen dicht met als reden de ouders meer te stimuleren thuis te werken.
De schoften draaien hun handen niet om voor kindermisbruik, blijkt wederom. De kinderen worden ook hierin voor het politieke karretje gespannen. Lees meer over (ritueel) kindermisbruik door politieke kopstukken en elite hier.
Covid is een "transportmiddel" om het gepeupel in het elitaire gareel te krijgen. We zijn natuurijk niet (zo) dom (als jullie denken, elitaire ballen, politici en andere criminelen!).
Op het moment dat een kind een opa knuffelt en de opa komt daardoor op een ic terecht is dit wel een ferme bedreiging/ schuldbelasting voor een KIND.
We zijn niet allemaal opgevoed door MK Ultra! En jullie MK Ultra mind control ondergaan willen wij ook niet. Er bestaan mensen die dit "LAAG" vinden. Kinderen zet je gewoon niet op deze manier in.
Ik verlang meer en meer naar een "volksgericht" uit de vroege middeleeuwen. De bedenker van dit kutfilmpje en de gemeenteraad van Den Helder mag daar wat mij betreft berecht worden, inclusief schandpaal, rad en beul.
En laten we het ook vooral maar niet hebben over de bedroevende acteerprestaties van de "acteurs" en daarmee de overtuigingskracht van dit prutfilmpje.


Het betreft hier dat "griepje" (Covid, had net zo goed influenza B kunnen betreffen, stierven ook ontzettend veel mensen aan in Nederland , 9500 mensen in 2018, maar daar hoorde je destijds niemand over)...
Dit is een ethisch dieptepunt.
De leugen zal blijven bestaan zolang wij toelaten dat hij blijft bestaan.

Hitbit Media