Links geo engineering

Links naar overwegend buitenlandse sites

Gewijzigd 26 september 2023

Onderstaande websites zijn engelstalig. Waar we in Nederland eigenlijk tegenaan lopen is dat er nog al wat scepsis is omtrent chemtrailing en er is een erg sterke trolling vanuit de overheid op dit onderwerp.
Websites in Nederland die schrijven over chemtrailing borduren voornamelijk voort op het narratief wat ze aangereikt wordt door overheden en aanverwante organisaties.
Hierdoor blijven zaken die er evenzeer, of er nog meer toe doen, onderbelicht. De meeste bestuurlijke kopstukken geloven blindelings dat chemtrailing dient om "het klimaat te redden". De klimatologische systemen die ons weer bepalen zijn zeer delicate, kwetsbare systemen waarin menselijk ingrijpen alleen maar kwaad kan aanrichten. Een klimaat redt je niet met radioactief Strontium Pollonium, Barium, Nanoaluminiumdeeltjes, Kwik, enz. Veel wijst in de richting van depopulatieactiviteiten en militaire bedoelingen die worden gecoordineerd door de U.N, Nato en USAF. De C.I.A geeft Geo-engineering toe!
Het klimaat is altijd aan verandering onderhevig. In zuid Limburg zijn resten van tropisch regenwoud gevonden. Het schuldcomplex wat de wereldbevolking aangepraat wordt door het WEF, lokale westerse regeringen en andere ondemocratische bestuurlijke organen is gebaseerd op onwetendheid en/of om kwade achterliggende bedoelingen zoals eerder genoemd.. De betere informatie is buiten Nederland te vinden. Vaardig zijn in kunnen lezen van de Engelse taal is dan natuurlijk noodzakelijk.

geoengineeringwatch.org

Geo-engineering: ALL!

go there

chemtrailsmuststop.com

Chemtrails en de gevolgen

go there

Pub.Med

Chemtrails- bestandsdeel Aluminium veroorzaakt neurologische aandoeningen zoals Alzheimer

go there

climateviewer.com

ionosperic heaters, HAARP, ELF, Chemtrails etc. TOT 2019

go there

stateofthenation2022.com

geo-engineering and New World Order, site version 2023

go there

World Meteorological institute

Cloudseeding

go there

Globalresearch.ca

New World Order/ environement USA Global: All

go there