Taking the garbage out.

Gewijzigd 12-12-2022

Hedendaagse zichtbaarheid Nieuwe Wereld Orde

Doen we niks dan zijn we de klos.


WHO traint vast voor de volgende pandemie

Wil niks zeggen hoor. Ook niet dat er wellicht weer een "pandemie" in zit. Remember Event 201?
Tussen de Covid-"pandemie" en Event 201 zat ongeveer een jaar. Ben benieuwd wat ze nu in gedachten hebben. Paardenpokken, goudvisgekte?


Website

Deze trein dendert voort, geen houden meer aan.

Het begint er zo stilletjes aan op te lijken dat we over een paar weken in een wereldwijde dictatuur leven. Macron doet een fascistische duit in het zakje in Singapore
Macron is een slang. Hij laat de toehoorders tussen twee kwaden kiezen alsof er geen derde optie, de beste optie zou zijn: GEEN NIEUWE WERELD ORDE!.
Problemen die onze leiders aandragen zijn enkel een perceptie. Deze "leiders" hebben die zelf veroorzaakt om de kudde een zekere kant op te drijven. Die van een wereldwijde dictatuur.
We zijn niet gek. Althans, sommigen niet.

 • 1: Emmanuel Macron de Rotschild houdt een infantiel
  verkooppraatje voor de nieuwe wereldorde
 • 2: Een voor alsnog onbekende WEF mevrouw heeft
  het al een tijdje over "recallibrate human rights" etc.

Je moet toch wel blind zijn wil je nu nog niet door hebben waar ze naar toe willen. Jij wordt rechtenloos en zij weten alles over je.


Niet verkozen en toch een wereldleider?

????????? Wat doet HIJ nou daar? Hij staat doodleuk de nieuw world order te verkopen. Hitler zei het al: "How fortunate for the leaders that the people they administer don't think."
Door de slapende schapenkudde gaat hij hier gewoon mee weg komen.


Complottheorieën kunnen leiden tot terrorisme. Daarvoor waarschuwt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV)

Klopt. Onvrede onder de bevolking ontstaat nu doordat nog erg vertrouwd wordt op de beste intenties van Moeder Overheid. Één en ander wordt in de hand gewerkt door propaganda die gefinancierd wordt met belastinggeld. Alles wat het NOS Journaal uitdraagt is waar en het NRC/ de Volkskrant heeft altijd gelijk. Nog altijd volgens veel mensen, niet iedereen. Deze parasitaire, voormalige doodhoutventers brengen onomwonden naar buiten het kabinetsbeleid te onderschrijven (onafhankelijke media?) als deze een nep-pandemie uitrolt en vervolgens mensen vergiftigd met nanotech MRN-A zooi wat ze presenteren als een "vaccin" (tegen een aandoening die nagenoeg iedereen overleeft?!?). Ook de media representeren dus niet de opvattingen van de gehele bevolking. Uitingen die niet in de pas lopen met de fascistische ideologiën van corrupte regeringen worden geduid als "complottheoriën". Dit terwijl door regeringen overal ter wereld onomwonden alle wensen van het ondemocratische en ontransparante WEF als leidend voor eigen land gezien worden en doorgevoerd worden.
Het WEF is een criminele organisatie omdat ze ten doel hebben overheden te infiltreren wereldwijd en ze het vermogen tot zelfbeschikking en alle andere vrijheden van de bevolking wil wegnemen ten gunste van "stake-holders" , en de wereldbevolking aan deze financiële elite wil onderwerpen. Ook wil deze komende wereldregering inzage hebben in de gedachtenwereld van de burger door een chipimplantaat te gaan verplichten. Dit verkondigen de profeten Schwab en Hariri van het WEF al jaren. De globale politieke ambities zijn wereldwijde slavernij, profeet Schwab legt uit:

En het dan vreemd vinden dat er mensen zijn die daar doorheen prikken en zich zorgen maken. En als ze die zorgen uiten dan worden ze weggezet als complotdenkers in plaats van complotZIENERS. HET complot (enkelvoud) bestaat uit alle U.N. Agenda-21 uitvoerende regeringen in deze wereld, te herkennen aan de Covid plandemie-deelname. Die complottheoriën zijn dus geen theoriën- maar politieke praktijk.
DIT is dus die aankomende dictatuur en hier maken veel mensen zich zorgen over.
De term complotdenker is overigens bedacht en de wereld ingebracht door de CIA, ook een criminele organisatie. Onze overheden papagaaien dat dus na.
Hieronder: Valuta worden vervangen door "credits". Loop je niet in de pas met De Staat? Dan geen boodschappen voor jou!

"The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie.
It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth becomes the greatest enemy of the state."

(..complotdenkers wegzetten als gevaarlijk dus.. )
~ Dr. Joseph M. Goebbels - Hitler's propaganda minister

"All propaganda has to be popular and has to adapt its spiritual level to the perception of the least intelligent of those towards whom it intends to direct itself."

~ Adolf Hitler, Mein Kampf

"How fortunate for governments that the people they administer don't think."

~ Adolf Hitler

Ach ja, we waarschuwen maar vast.


Mededeling aan onze politici en medewerkers in de media (update 13-10-2022)

Er rest straks enkel ELITE! Voor jullie is er dus ook gewoon GEEN PLAATS MEER! Ook jullie worden gedegradeerd tot schapen en zullen dito behandeling ontvangen, ookal beweren ze nu anders. Immers, ze hebben jullie nu nog even nodig!
Michael Yeadon, ex Pfizer CEO, trekt van leer:


Elite? Oh Epstein en zo? U weet wel, van die lui die vinden dat er 90% teveel mensen op deze aarde zijn; Bill Clinton, Barack Obama, Prince Andrew, Bill Gates, Henry Kissinger (vriend van Mark Rutte) etc. Wat de depopulatieagenda betreft nemen ze het voortouw: vrolijk op een prive eiland kleine kindertjes verkrachten en ritueel vermoorden en ondertussen de burgerij een genocideshot (covid19-"prikje") in de maag willen splitsen, die elite dus.
Zal ons benieuwen of Mark Rutte hier vanaf weet en wat hij daarvan vindt. Wellicht dat de "Nederlandse Epstein", Demmink, binnenkort ook valt en een paar puppets meesleurt.Deze entiteiten wensen dus de wereldheerschappij naar zich toe te trekken.

En neem hier ook maar es een kijkje Mark, zegt dit je iets? Epstein bezat een haven op Sint Maarten.

En hier de Flight data en black book van de Epstein "pedo-satanic child slaughter" vluchten.

In België heeft die "elite" ook zo'n faciliteit:

Vermoedelijk hebben we niet veel tijd meer gelet op deze mededeling vanuit het Vaticaan:

Een call-back/ veiligstelling van (crimineel) vermogen?
PDF hier.

Het Vaticaan komt er bij deze mevrouw niet goed vanaf:

 • Nog een verhaal over pensioenen die weggeroofd zijn.

De volledige pensioenvoorziening van vele landen is weggeroofd. Met pensioen gaan zal voorlopig dus niet kunnen. Vandaar die Great Reset misschien? Vandaar dat het WEF wil dat wij cyborgs worden. Volgens deze meneer, de rechterhand van Führer Schwab, Harari Noah Yuval in ieder geval wel!
Ben je de bevolking wat verschuldigd en kun je dat niet nakomen? Dan onderwerp je dat volk gewoon, reduceer je ze tot slaaf. Meer over die criminele, ondemocratische club HIER.


All inclusive niet altijd gewenst.

Deze moeder accepteert geen transsexueel voor de lagere schoolklas die perverse optredens doet met minderjarigen als publiek. Deze moedige ouder krijgt alom bijval van andere ouders. De gedetailleerde beschrijving van de act die deze transsexueel deed is misselijkmakend. Terechte interventie van deze (knappe) moeder.


Putin: de Nazi's hebben gewonnen en jullie worden daardoor bestuurd!

Putin doet er nog een schepje bovenop. En zo ontvouwt er zich een echte avonturenfilm, James Bond stijl incusief opgeblazen gasleidingen, en gaat richting een onbestemde climax.
De Russische leider neemt geen blad voor de mond. Europeese leiders zijn neo-Nazi en proppen onze hoofden vol met propaganda. Dat klopt! En hij weet waar ie het over heeft, deze ex- KGB-er!Gaat het dan toch DIT worden?


Troepenverplaatsingen overal in de wereld

Zijn dit de "Oekraïense vluchtelingen"? Beelden uit de UK.

Soortgelijke beelden komen uit China. 80 km aan convooi reed Bejing binnen.


Humberto openbaarde 7 jaar terug al depopulatiescenarios

Dit speelde een jaar of 7 terug. Humberto Tan dook in de wereld van overlijdensstatestieken en verkeerd vastgestelde doodsoorzaken.
Frank van der Goot,pathaloog anatoom en Selma Eikelenboom, forensisch specialiste, spreken zich uit. Tot 20.000 mensen komen jaarlijks om door verkeerd medicijngebruik en foutieve medische behandeling. Overlijdens onder verdachte omstandigheden worden niet verder onderzocht. Logisch, volgens van der Goot, dat het aantal moorden in Nederland is gedaald. Sterfte door foute medicatie en foutieve overlijdensverklaringen; deze zaken speelden dus al ruim voor het Corona-tijdperk in een niet geringe mate. Corona gaf dit depopulatieconcept een "boost"; ALLES wat doodging had toen Corona.


Niets dan de staatslijn!

Who's to judge?
...Denk dat iedereen wel zo'n beetje weet waar dit heen gaat...


 • Kanker: 700.000.000.000 Euro schade!
  DOOR PHARMA
  Het EU VERDIENMODEL! volgens dr. Rath

Stikstof? Amahoela!! Omvolking!!

(...) **zucht**, de overheid wil grond opkopen van boeren, uw belastinggeld, remember? U betaalt voor appels (miljardenbudget om stikstofgelul), verwacht u dan peren?
Was Bill Gates niet met het zelfde bezig in Amerika? Lees hier over Bill Gates en zijn opkopen van landbouwgrond.


 • H**r zoekt boer. Ze hebben haast. Ja natuurlijk!
  Want iedereen begint het een beetje te doorzien nu.


 • Hugo praat niet over stikstof maar over...???

Waarom?


 • Er komt een aanmeldcentrum voor een AZC op de plaats van een boerenstal?
  Of gaan hier de dissidenten opgeborgen worden?
  In zuid -Engeland is men ook volop
  nieuwe gevangenissen aan het bouwen (FEMA-kamp stijl)
  terwijl er geen cellentekort was.
  In Australie idem.


  **Klik om te vergroten.**

Ook hier weer Agenda 21 van de U.N. Landonteigening is in gang gezet nu. Wordt daarna de voedselketen plat gelegd? In Amerika worden nu fabrieken die voeding verwerken in brand gestoken en boerenland mbv. HAARP verwoest. Wederom een zorgvuldig geconstrueerde leugen. Net als de Corona-plandemie.
Lees halverwege deze pagina een bijdrage over sloper Hugo de Jonge op departement Wonen.


Oneerlijk speelveld CETA verdrag

Caroline van der Plas: "Wij consumeren wat wij niet mogen produceren.
Dit alleen al zou voor u reden moeten zijn om een keihard NEE te laten horen over dit gedrocht van een verdrag.
Alle mooie woorden over kringlooplandbouw, duurzaamheid en dierenwelzijn zijn geen knip voor de neus waard als Nederland straks zijn handtekening zet onder dit verdrag.
Iedereen die hier JA tegen zegt, mag het woord duurzaam, kringloop en dierenwelzijn nooit meer in de mond nemen. En ik zal er persoonlijk op letten dat dit dan ook nooit meer gebeurt."

pigbusiness.nl:

(link naar website pigbuisiness.nl) "Natuurlijk zijn boeren niet tegen handel. En burgers ook niet. Maar wel handel met een gelijk speelveld.
Door bovenstaande frames op hun bord te leggen, minachten degenen die dit zeggen niet alleen de intelligentie en het zelfstandig denkvermogen van de boer en burger, deze mensen gaan ook nog eens straal voorbij aan de feiten en cijfers én de knetterhoge kwaliteit van het voedsel dat wij over de landsgrenzen brengen."

Download PDF

Kortom; het moet dus gewoon kapot. Wie zwijgt stemt in
Meer hier


Wir fahren ein! Ein Folk Ein Reich Ein Fuhrer!


 • This is what the new nazi should sound like!
  Well done Boris!

Meer nieuwe nazi's HIER


KaagVia de WHO gaat onze souvereiniteit definitief ten onder

Het net begint zich te sluiten. Na de uitverkoop door Mark Rutte van Nederland op het gebied van overheidsfinancien en andere bestuurlijke disciplines verdwijnt nu het kwetsbaarste onderdeel uit het pakket. De bescherming van de Nederlandse grondwet. De wereldstaat moet en zal er komen. Hoort u ze al aankomen, die legervoertuigen?


Gideon benoemt de New World Order

Forum voor de Democratie: Gideon van Meijeren beschrijft perfect het verband tussen deze Corona idiotie, die bijeen gehouden wordt met doorzichtige leugens, en de vorming van een centrale wereldregering. Kijk en leer.


"It's YOU that changes!" Waarom eigenlijk?

5G? The "dark" prophet Schwab legt het uit en Ardeno-virussen (!) worden ingezet om de receptoren in je hersenen via 5G -6G manipuleerbaar te maken.
Schwab heeft het over een "identity change, it is YOU that changes". Klopt, je wordt een op afstand controleerbare cyborg.

Hierom wil de regering zo graag die naald in je arm zetten en DIT zit er om die reden in jouw "vaccin". Het heeft dus echt geen zak te maken met jouw gezondheid en dat virus is hooguit een kleine bijzaak (als transportmiddel om die nano-tech in je receptoren te krijgen).
Sterker nog, heb je een rammelende gezondheid dan mag je doodvallen! Dit is de werkelijkheid anno 2022! It's all about controlling the masses. 5G is het instrument.


Gewijzigd 10 september 2022

Sloper Hugo op wonen!

"He's a real sport", hij geeft een voorzetje. Wat zou het leven toch saai zijn zonder dit Haags schorrie morrie!


 • Afbeeldingen bron, tevens disclaimer: NOS (Nepnieuws Onder Staatstoezicht)

Waarheen?

Wij waren de afgelopen jaren begenadigd met een kanjer van een minister op VWS. Met zijn grote bek sloeg ie alles plat. We hebben dit projectiel leren kennen als een sloper die geen oog en geen oren had voor de geluiden uit de samenleving. Vaccineren moet want anders krijgen ze het in de zorg te druk maar vervolgens gewoon lekker die zorg met 4,5 miljard korten terwijl de IC's vol liggen met gevaccineerden met vaccinatiebijwerkingen en crimineel Hugo noemt dit doodleuk desinformatie want alle klachten van die mensen zijn gerelateerd aan de ziekte Covid en niet aan dat troep-"vaccin". Met dit type mensen is het wel zo dat ze uiteindelijk voorspelbaar blijken.
Enfin, hij mag nu gaan bepalen hoe het met de woningmarkt verder moet. Hij heeft zijn propagandapartners, in dit geval de NOS, al geïnstrueerd met het volgende:
-Zet ouderen als een sociaal-maatschappelijke obstructie neer; ze houden huizen bezet die eigenlijk te groot voor ze zijn. Praat die ouderen dit aan zodat ze een schuldgevoel hierover krijgen, mede door druk van buitenaf (zoals ze dat bij de huidige Corona hoax ook plegen te doen bij mensen die ondanks alle staatspropaganda wel het verstand nog hebben om in te zien dat vaccineren een slecht idee is), en ze zullen zich zodoende eerder aanmelden bij een verzorgingstehuis waar we ze euthanaseren (eufemisme voor "doden want overtollig") want,ooow, we hebben het zo druk in de zorg. Niemand werkt meer in de zorg tegen die tijd nog want ze zijn allemaal weggepest door Hugo of een andere "politicus" die systematisch de werkdruk te hoog houdt om het onwerkbaar te houden.
Alles gaat nu natuurlijk in samenspraak met Kuijpers, de huidige zorg-"minister". "The genocide must go on ofcourse.." Klinkt allemaal erg gezocht, maar we gaan terug naar een uitspraak van de psychopaat Henry Kissinger (een goede vriend van Mark Rutte) over hoe hij een sociaal probleem zag wat in de Nieuwe Wereld Orde opgelost diende te worden. Hij noemden inaktieven (gehandicapten, en andere sociaal zwakkeren) en ouderen "useless eaters" wiens levens in de nieuwe wereld orde verkort c.q. beeindigd moesten worden. Of men dit nu WIL horen of niet, dit zijn ze in Nederland dus gewoon aan het uitrollen nu! (U.N. SDG's, Kaag). En wederom is Hugo de Jonge de man die dit vorm moet gaan geven. Het woningentekort hebben ze de afgelopen decenia bewust op laten lopen zodat ze dit nu als probleem kunnen presenteren, in dit geval ten koste van de ouderen. De bezuinigingen op de zorg met 4,5 miljard lijken onlogisch in het Corona licht bezien maar zijn dat juist niet. Velen zullen eerder sterven als gevolg van de gedane "vaccinaties". Zorg is duur dus zodra je het met minder capaciteit af kunt, dan draai je resoluut die geldkraan dicht. Ze weten dat er velen eerder zullen sterven op termijn. De ouderen worden nu eruit gelicht zodat dezen weggezet kunnen gaan worden als maatschappelijke lastposten die maar snel dood moeten want ze kosten ons alleen maar geld. Een prominente adviseur van de Franse premier Francois Mitterand, Attali, heeft hier 30 jaar terug al iets over gezegd, namelijk dat het allemaal te duur zou worden als we die "useless eaters" zouden laten leven. Hier te zien.
Door niet te veel bij te bouwen zal er hierdoor geen overschot aan woningen ontstaan en zullen de bestaande onroerende objecten hun waarde behouden, wanneer er een substantieel deel van de bevolking "wegvalt"... Dit verklaart mede die huidige bubbel.
Na de "Great Reset" zullen de schulden worden overgenomen door de staat en de staat dicteert straks jouw bestaan door te zwaaien met de "schulden" die je open hebt staan. Hier meer over het type dictatuur wat dit NWO volk voor ogen heeft; Rosa Koire zegt daar zeer interessante dingen over. SDG's zijn Sustainable Development Goals en deze doelen zijn niet louter zaligmakend! Dit gaat veel mensen hard raken. De sociale middenklasse dient te verdwijnen en het MKB moet ook verdwijnen. Wat overblijft zijn de grootgrutters die zich aangesloten hebben bij het WEF omdat ze dat konden betalen.
Dat "Sustainable" dient alleen de belangen van de elite. En de mensen die hun mond vol hadden over "the useless eaters " zijn dat, volgens hun eigen definitie, inmiddels zelf ook geworden.
Het kopen van een woning is de afgelopen jaren zalig verklaard. Onder dat credo zijn huurwoningen op de markt gegooid. Aan de andere kant zijn er opzettelijk te weinig koop- en huurwoningen bijgebouwd waardoor nu tekorten ontstaan en de zondebok nu uit de kast de kast gehaald kan worden. Hier is sprake van opzet. Dit probleem is er namelijk al ruim 20 jaar!!
Ook weten we al meer dan 20 jaar dat Nederland aan het vergrijzen is en daar is NOOIT (duurzaam!) ingrijpend en langdurig op geanticipeerd door welk kabinet dan ook. Het enige wat een poosje gestimuleerd is door de nl. regering is nota bene het levensloopbestendig maken van (koop)woningen zodat ouderen langer in hun huis konden blijven wonen! En nu wonen ze dus weer te lang in hun woningen. Ping- pongen met de oudjes..
Houdt rekening met het feit dat ze dit probleem dermate groot gaan maken zodat iedereen hiermee in gaat stemmen: Behuizing New World Order stijl!. Je hebt 1 kamer, hooguit twee voor jezelf en de rest DEEL je met je buren (keuken, douche enz)

Wederom krijgt Hugo de Jonge een prominente rol in de "nl Reset", de sloop van Nederland. Ook uw kinderen zullen opgehokt gaan worden als het aan die NWO enthousiastelingen ligt.

Mogelijk aast de staat ook op dit onroerend goed: Door dit voortijdig op de markt te gooien voorkom je dat dit vermogen doorschuift naar de kinderen en daarmee aan de neus van de staat voorbij gaat? ("You'll own nothing and you'll be happy?"- WEF.)

Mogelijke oplossingen


Wellicht dat er ook eens naar het aantal echtscheidingen gekeken kan worden en het proberen te voorkomen daarvan? Blijven mensen uiteindelijk bij elkaar dan scheelt dat ook weer een huis. Ongeveer 1 op de 3 huwelijken strandt immers.
Of veel mensen verdienen te weinig voor een hypotheek en te veel voor een betaalbare huurwoning waardoor ook in de huurderskant niet doorgestroomd wordt. Niet alleen de ouderen zijn hier dus debet aan een een verstoring op de huizenmarkt. Enkele jaren terug zijn ook voorwaarden voor het krijgen van een hypotheek aangescherpt. Jongeren blijven zodoende langer thuiswonen. Het financiele systeem laat doorstromen zoals gewenst niet toe. En wellicht de vrije sector aantrekkelijker maken middels het aanmoedigen van collectieve initiatieven misschien? Hoelang blijven we zulke ministers die alleen maar denken in termen van repressie nog tollereren? Dit probleem is hoogst waarschijnlijk door hen gecreëerd en ze zullen ook nu weer met de onaantrekkelijke "oplossing" komen. Waarom toch altijd weer die zondebokken van stal halen? Is dit de enige manier van werken die ze zich eigen gemaakt hebben?
We moeten denken in mogelijkheden. Maar die nieuwe wereld orde is een mondiaal ding dus nederland moet ook weer mee met de rest van de wereld (globalisten). Dit gegeven gaan we de komende jaren zeker vaker terugzien. Uiteindelijk is aan ons de keuze of we hier in mee willen blijven gaan. Deze "politici" zullen echter wel de omstandigheden dermate naar hun hand gaan zetten dat ze het er allemaal geruisloos door kunnen drukken. Mogelijk grijpen ze de klimaat-hoax aan als cover-up. Veel mensen hebben niet eens door waar ze echt mee bezig zijn, en zullen het tot het laatste moment nog niet doorhebben.


PDF staatspropagandakanaal NOS hierPresident van Maleisië geeft blik in de toekomst mbt. New World Order:Wonen in een nieuwe wereld orde, terug naar af.

Rothshield NederlandIedereen met gezond verstand weet dat deze "Corona tijd", zoals men deze riducle fase pleegt te noemen, een dekmantel is voor iets groters. Een wereldregering met fascistische kenmerken: de grondrechten van het individu worden afgeschaald naar niveau nul. Het individu mag opgeofferd worden wanneer daar een collectief belang voor is (slavernij). The rights of the individual will be balanced with the interests of the collective. Het individu verliest dus eigenlijk gewoon al zijn rechten.
Doe jezelf niet tekort door dit af te doen als "Wappie denkbeelden" want het is handiger om te weten wat er echt komen gaat en wat dit voor jouw situatie gaat betekenen. Erg veel ontwikkelingen en incidenten wijzen erop dat regeringen die de U.N. Agenda 21 ondertekend hebben, de oorlog verklaard hebben aan hun burgers. Er staat een dictatuur voor de deur zoals deze wereld nog niet eerder gekend heeft. De 5G telecom netwerkinstallatie zoals uitgerold vlak voor de "Plandemie" ( "Corona bullshit"), is nodig om de internet of things (en vaxxed humans=cyborgs) te monitoren en indien nodig bij te sturen. Gebruik je teveel stroom dan kan dat live afgesloten worden voor onbepaalde tijd. Heb jij je vaccinatie niet gedaan, dan geen geld in je virtuele portemonee (vast maandelijks staats inkomen ,D66). De overheid gaat jouw salaris uitbetalen. De overheid gaat bepalen waar je werkt, hoeveel je werkt, wat je gaat doen. werk je tegen? Dan geen eten, want virtuele wallet is geblokkeerd! Auto rijden wordt middels 5G gedaan. Er zit niemand meer achter het stuur. De overheid bepaalt of je mag reizen. Je mag zelf geen auto meer hebben. Heb je je vaccinatie niet gedaan? dan geen reisjes meer voor jou! De overheid, De overheid, De overheid, De overheid.
De geesten worden nu al rijp gemaakt met de tussentijdse Corona kletspraatjes van Nationaal Infarct Rutte om indringende, belangerijke eisen van "de staat" over te brengen. Rutte doet dit met het aankondigen van repressieve maatregelen zoals "lock down, mondkapjesdraagplicht, gevaccineerd? dan mag dit wel en dat mogen ongevaccineerden niet" enz enz. Wellicht dat de vaccins een soort contrastvloeistof zijn om detecteerbaar te zijn met 5G, zolang mensen nog niet als stom vee "gechipped" zijn. En dat repressiescenario dus maal 100 .
Dit om een kort, sinister toekomstbeeld te schetsen wat volgens mij binnenkort realiteit is.
Sustainable Goals, het klinkt als een klok, het klinkt "goed" en "nuttig". De uitwerking is een ferme stap terug voor de burgerij wat betreft alledaagse gemakken als vrij reizen en vrije keuze van aan te schaffen producten. Zaken die ook teruggeschroefd gaan worden in hun beschikbaarheid zijn onder andere verwarming, en vrij kweken van groenten. Het zelf kweken en genereren van zaden om te kweken is al strafbaar gemaakt of gaat strafbaar gesteld worden. Als je dus merkt dat je buurman een moestuin in zijn achtertuin heeft dan kun je hem verlinken. Water komt ook beschikbaar onder een quotum. Kom je niet tegemoet aan de wensen van de overheid? dan geen water. Dit wordt dan afgesloten middels 5G. Schaf een regenton aan en zorg dat deze aan het zicht van de omgeving onttrokken is. Een moestuin in je achtertuin blijft mogelijk zolang je maar je courgettes tussen de hortentia's en de forsythia houdt!
In de States is er als doel gesteld dat voor het einde van dit decennium alle verbrandingsmotoren voor consumenten verboden zijn. De distributie van diesel en gas als brandstof wordt daar zeer binnenkort al gestopt voor consumenten. Zelfs airconditioning wordt in de Agenda 21 gezien als "unsustainable", niet duurzaam, en zal verboden worden voor de burgerij. Uiteraard niet voor de elite die deze ongein uitrolt!
De focus zal in de U.S.A. komen te liggen op spoorverbindingen. Een en ander is door pedofiel Joe Biden al in gang gezet.
Op het gebied van wonen zullen de hypotheken die op huizen zitten gezien worden als schulden die door de overheid overgenomen zullen gaan worden middels de Great reset.
Dit betekent dus voor "huiseigenaren" (voor zover ze nu "eigenaar" zijn..) dat de overheid gaat dicteren wat jij moet doen om die schuld aan de overheid te vereffenen.
De Nieuwe Slavernij. Ook zullen de woningen kleiner worden. In Rotterdam zijn al plannen om daar een "woontoren" te bouwen waar de woonkamer en keuken dus gedeeld worden met de buren.
In die nieuwe situatie heb je dus enkel een slaapvertrek als "eigen ruimte". Zou jij daar 2,5 ton voor neer willen tellen?
Een ander verschijnsel wat een enorme vlucht neemt is de opzet van zonneparken. Enorme stukken land worden opgeofferd aan zonnepaneelinstallaties. Uiteraard ook volledig bestuurbaar middels 5G, net als de gechipte mensen, een ander puntje uit de U.N. Agenda 21.


Voorbeeld van "sustainable housing",
ophokken van mensen conform Agenda 21.
PDF artikel uit propagandakanaal AD

Lees je dus in en weet wat er komt als je niks doet en achterover blijft leunen! Alles hangt samen met dit, Agenda 21 van de vereingde Naties. Kijk op deze pagina vooral de video van Rosa Koire. Ze kan als geen ander uitleggen wat deze "Agenda 21" inhoud.

Kopersmarkt moet huurdersmarkt worden in Amerika

Een artikel over de onroerend goedmarkt die omgevormd zou moeten worden naar een huurders-markt en eigen huisbezit zou teruggedrongen moeten worden.
Hiermee wordt het onroerend goed bezit teruggedrongen naar een selecte club investeerders en andere rijken. Privebezit moet in die nieuwe orde uitgebannen worden. Zie ook deze pagina


Artikel uit Bloomberg Opinion hier

Een pagina met uitleg over de zgn. Nieuwe Wereld Orde hier

iceagefarmer.com

Begin met je in te lezen op deze site. Veel linkjes zul je met copy/ paste in de adresbalk van je browser moeten plakken. Dat heeft te maken met het voorkomen van censuur. Algoritmes kunnen bepaalde sites automatisch "blocken".