Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 18-04-2021


Opmaat naar chipimplantaat?


Middels een chip kan gemonitoord worden wanneer we te dicht op elkaar lopen. Wat is er de afgelopen 1,5 jaar gebeurd? Het gaat hier om een griepje wat nooit meer weggaat dus mogen we nooit meer dichter dan 1,5 meter op elkaar lopen? Hoe moeten we zo in hemelsnaam op natuurlijke wijze weerstand opbouwen? Oh ja , wacht even, Big Pharma wil ons weerstand gaan "verkopen"! Maar dat was toch schadelijk? Kijk dit hoe vaccineren tijdens een pandemie je weerstand naar de knoppen kan helpen en je dus verslaafd kan maken aan vaccins omdat je lichaam het zelf niet meer kan . Onder welke steen heeft de Volkskrant de afgelopen maanden gelegen? Heeft de Volkskrant ook niet te kennen gegeven dat ze de kabinetslijn inzake Corona volgen? Het kabinetsbeleid inzake Covid Corona is in wetenschappelijk opzicht op zijn minst dubieus te noemen. De Telegraaf ( soortgelijke krant) mocht vijf jaren niet meer publiceren na de tweede wereld oorlog. De Volkskrant gaat nu dus nog maar even los met hun Agenda 21-chippropaganda. Idioten in Veldhoven lopen nu als vee met een chip, nu nog anoniem welliswaar, door een supermarkt om zich te laten controleren op overtredingen op de 1,5 meter afstandregel van cokejunk Hugo de Jonge die ook ministertje probeert te spelen. Was Ab Osterhaus van origine ook niet veearts? Zolang er altijd wel idioten te vinden zijn die zich voor dit soort achterlijke idiotie lenen zullen deze totalitaire onwikkelingen verder gaan. De wakkeren onder ons weten waar dit heen zal gaan. Reken maar dat dit een relatie heeft met 5G! (en de Covid vaccins). Straks zonder merkteken is de supermarkt niet meer toegankelijk?
Met een jodenster werden alleen joden uitgesloten. Straks wordt IEDEREEN uitgesloten die niet met een chip van de overheid rondloopt. Verdiep je in Agenda 21 en je snapt dat er een wereldregering aan zit te komen die absolute controle wil over ALLES! Rosa Koire kan dit uitstekend uitleggen, hier een video over de U.N. Agenda 21.
Hier het schaamteloze schrijfsel van de hand van Peter de Graaf van 26 maart 2021. Bèèèh, bèèèh!


jodenster 2021

Het UMC wil meer onderzoek naar "slimme armband"

Kennelijk is er weer een nieuw objectief uit de Agenda 21 koker gerold de afgelopen dagen. De samenleving moest nu zo ondertussen maar naar acceptatie toe van een "on body chip". Want Covid -19 is zoooo gevaarlijk; we kunnen echt niet zonder een overheid die 24/7 over onze schouder meekijkt. En het is allemaal voor ons eigen bestwil. MAAR, de overheid vindt ons asociaal als we onze lichamelijke integriteit (grondrecht) belangerijker vinden dan een Corona maatregel. De WHO (crimineel Tedros) vindt dit zelfs immoreel! Ookal weet je dat deze maatregelen niet om een virus gaan maar om staats CONTROLE. Het zou ze allemaal te doen zijn doen om de zwakkeren te beschermen maar we zien geen opschaling van IC bedden want het is niet goed dat ic personeel zich staat te vervelen? zo liet het OMT ons weten. Ze zoeken dus 20000 idiote schapen die zich voor het fascistische karretje willen laten spannen van het OMT RIVM WHO WEF U.N. Hugo de Fascistische Jonge en Nationaal Infarct Rutte conglomoraat.

Een passage:"Rick Grobbee is hoogleraar Klinische epidemiologie in het UMC Utrecht en leidt het COVID-RED onderzoek. Grobbee: “Een hogere temperatuur kan duiden op beginnende koorts, en daarnaast hebben kuchen en benauwdheid direct effect op de ademhaling. Een verandering van deze factoren samen kan wijzen op een besmetting met COVID-19. De drager van de armband krijgt dan direct een seintje en moet zich snel laten testen. Dit is het eerste smart device dat real time gegevens verwerkt."
Gaat dat ding dan ook gillen als je seks hebt? Is het niet gewoon socialer om je NIET te laten testen? Wanneer niemand zich meer laat testen is er ook geen toename van besmettingen meer en kunnen de winkels scholen kantoren bioscopen cafe's bibliotheken weer open en kunnen mensen weer geld gaan verdienen. Alle bangebroekjes die bang zijn voor een covid besmetting mogen dan thuis blijven en daar studeren/ werken onder toezicht van een chip die erover waakt dat ze hun huis niet verlaten want ze zijn zoooo gevaarlijk voor hun omgeving! enz enz. Ophouden met deze onzin, NU! Testen is dus ASOCIAAL! Van Corona gaat een gezond mens toch niet dood. Alleen mensen met onderliggend lijden kunnen hieraan overlijden maar dat is met het griepvirus (influenza-B) ook zo. Dat hadden we al als gegeven geaccepteerd met zijn allen. Zolang we blijven testen houden we deze flauwe kul in stand. Genoeg is genoeg. We worden voor de gek gehouden!

Monitoring the herd 24/7, controlestaat.


Monitoring chip in injectable fluid
Kijk de video over de injecteerbare microchip van 7 jaar geleden
op deze pagina. Dit was de voorloper van de Covid injectie. Hier zijn immers ook microchips in gevonden voor communicatiedoeleinden.