Taking the garbage out

Gewijzigd 26 oktober 2023

RichiefromBoston

Deze vlogger volgt chemtrailing/ geo- engineering al zo'n jaar of 15. Meer van Richie from Boston op Bitchute:
HIER te vinden


Spinnenrag-achtige draden regen na chemtrailing

Na intensieve trailsessie in de States slaan er fiber-achtige spinnenraggen neer op het landschap. In de Golfoorlog werden deze fiberraggen gesprayed net voordat het elektranetwerk van Irak eruit klapte.


Ohio treinontsporing 4th gen. warfare?

Opsomming: de opzettelijke detonatie van de treinwagons gebeurde VOOR de evacuatie van de naburige bewoners. De Verenigde Staten geeft miljarden uit aan huisvesting van "vluchtelingen" uit Oekraïne maar kan niks regelen voor de bewoners van het getroffen dorp Palestine. Rode Kruis, FEMA en het leger deden NIKS. De bewoners moeten binnen blijven en ramen en deuren gesloten houden terwijl het een "Ground- Zero" is wat betreft "contamination". Ook de huizen van de bewoners moeten professioneel gereinigd worden.
De paar hulpverleners die er rondlopen dragen geen beschermende kleren terwijl de stoffen die vrijgekomen zijn bekend staan als zeer extreem kankerverwekkend. Waarom niet? Om de bevolking niet ongerust te maken. Om dat ongemak te vermijden gaan de autoriteiten dus over lijken.
Mensen die foto's of filmpjes maakten werden gearresteerd. Dit is 4th generation warfare. Dit is de New World Order.
De voedselvoorzieningen worden gesaboteerd over de gehele wereld, ondermeer met behulp van chemtrails. Maar nu dus ook door voedselverwerkende bedrijven in brand te zetten en eco-terrorisme in de vorm van gevaarlijke stoffen- treinen opblazen. Doel is mensen insecten te laten eten terwijl insecten parasieten bevatten die niet door het menselijk lichaam afgebroken kunnen worden. Je organen worden dus aangevreten door parasieten als je begint aan insecten eten! Dit stopt niet meer vanzelf. Hieronder een compilatie van 38 minuten van de meest in het oog springende FEITEN uit verschillende verslaggevingen uit alternatieve media, waaronder RichieFromBoston. Specialisten in gevaarlijke stoffen handling, ook Kristen Meghan, die uit de school klapte over chemtrails verspreiding door USAF (United States Airforce) spreekt zich hierover uit. Onze autoriteiten zijn NIET onze vrienden.


Wuhan-China, spraying the people with drones

Yeah sure, a virus..

Hiermee moet de toxiciteit in de bevolking omhoog gebracht worden zodat ze eerder ziek worden en dood gaan?
Sprayen tegen een virus is in ieder geval de grootst mogelijke onzin die er is. Dat helpt niet want virusmateriaal is DOOD en zit in een host of niet. Je sprayed dus eerder de host dood dan het virus. Of je moet net als onze razend intelligente politici de besmettingstheorie aanhangen. Meer daarover HIER


Elite en politici geven een eigen draai aan geo-engineering onrust

Politici en dergelijken hebben een spin gegeven, een heuse eigen draai gegeven aan geo-engineering om de onrust onder de wereldbevolking die aan het ontstaan is hierover te sussen.
Met sprayen, dat is chemtrailing, wil men de zon dimmen om zo de opwarming van de aarde, voor zover die er zou zijn, tegen te gaan. Maar als carbon/ stikstof zo'n probleem is, kunnen we dan niet beter wat extra bomen planten in plaats van die om te hakken om hier bio-massacentrales op te laten draaien en daar tuinhekjes of hamburgers van te maken? Een verslavende drug toepassen om de verslaving aan een andere drug te ondervangen?
Deze experts doen net of ze binnenkort gaan beginnen met geo-engineering. De werkelijkheid is dat dit al 30 jaar aan de gang is. Er wordt geld aan verdiend en macht mee gewonnen.


Meer van deze vlogger

Climatechange is geoengineering!

Don't be fooled.


Cloudseeding at World Meteorological Institute

Nachtelijk chemisch sprayen in Amerika

Ja, ook dit is chemtrailing. Nodeloos vernielen van ons kostbaarste bezit; de natuur. De Amerikaanse held Richie From Boston volgt chemtrailing op de voet en kwam 's nachts een truck tegen die enorme wolken aan het sprayen was in de straten van de plaats waar hij was.
Samen met een vriend sprak hij de bestuurder aan en vroeg om een officiële verklaring omtrent de gebruikte chemicaliën. De bestuurder van de truck kon niets overleggen.
Met zware chemicaliën werden enorme wolken gesprayed en hij kreeg geen officiéle documenten te zien.
Sterker nog, de politie kwam en de twee mannen werden geïntimideerd door de politie omdat ze vragen stelden over WAT er gesproeid werd en waarom. Er zijn al een hele poos geen krekels meer te bekennen in Amerika. En je raad het al: Het WEF wil dat we krekels gaan eten en die moeten wij uiteraard BETALEN, kopen in de winkel. Wie gaat die insecten kopen als ze vrij beschikbaar zijn in de natuur? Daarom dus alles kapot spuiten in de nacht.

Meer van Richie from Boston op Bitchute:
HIER te vinden
Heel minutieus volgt deze man het vallen van Amerika. Dat land is afgeschreven, volledig leeggeroofd en gaat binnenkort ten onder. Meer daarover HIER


Ga naar Chemtrails in Nederland.

Ga naar Chemtrails inzendingen.