Affiches die beklijven zonder te plakken

De ranzige SNELTEST

We schrijven 2021 en Covid-19 heeft nog altijd GEEN wetenschappelijke basis. De wereldwijde vaccinatie campagne die nu uitgerold wordt, is vermoedelijk de meest omvangrijke genocide die plaats zal hebben.
Maar ook hiervoor geldt: er zijn altijd partijen die een graantje mee willen pikken uit andermans ellende. Vermoedens rezen dat er een stevig verdienmodel achter deze Corona hysterie zit. Laat de beelden voor zich spreken. Ik werd door mijn werkgever geacht mij te onderwerpen aan een (Corona) sneltest.
Hier verdient men money! Bigtime!!! Ik en mijn drie collega's werden "getest" op een besmetting met Covid -19. Geen van allen was "positief" getest, doch; €400 voor drie collega's en ikzelf te onderwerpen aan dit prul testje.!! Het was welgeteld 20 minuten werk voor een apekop met nota bene een scheur in zijn "steriele" pak, net boven zijn achterwerk. Staat niet op het filmpje. Voor zover steriel steriel kan zijn als je als testbedrijfje gevestigd zit op één of ander ranzig bedrijventerreintje ergens in Zevenbergen, Noord Brabant. Hoort dit niet in een klinische omgeving te gebeuren eigenlijk? Covid testing is KASSA!!! Ik moest dit doen onder groepsdruk vanuit mijn werksituatie. Men doet daar erg hysterisch over dit "griepje", wat het eigenlijk gewoon is. Hieronder het beeldmateriaal wat ik heb mogen verzamelen over deze onzin. Ik was overigens "negatief" getest (negatief.. terwijl die test toch gewoon gelukt was volgens mij..grapje).
De propaganda via de diverse media kanalen, internet en televisie, doet zijn werk effectief!

Kinderen op de basisschool

Inmiddels heeft ons satanistische kabinet besloten om basisschoolkinderen te verplichten een mondkapje te dragen, u weet wel, die muilkorven die niet helpen tegen virussen. Mondkapjes zijn, zoals wij inmiddels weten, ziekmakend. Door wederinademing van koolstofmonoxide (uitgeademde lucht) loopt je weerstand terug omdat het lichaam te weinig zuurstof binnenkrijgt en door toename van Cortisol aanmaak(stresshormoon in het lichaam). Verder kun je een mondkapje vergelijken met een kweekbakje voor bacteriën. Het merendeel van de mensen ten tijde van de Spaanse griep overleed aan bacteriële infecties aan de luchtwegen en niet aan de Spaanse griep>. Verder moeten kinderen zich verplicht laten testen bij een constatering met Corona in de klas. Gebeurt dit niet dan dan moeten die kinderen die zich in die niet laten testen verplicht 10 dagen in plaats van 5 dagen in quarantaine.
Dit horrorkabinet misbruikt nu ook kinderen om hun zieke doel (agenda 2030, depopulatie) te bereiken. Je kunt het een kind niet aandoen om door de rest van de klas aangekeken te worden op het feit dat ie positief getest is waardoor iedereen in quarantaine moet (schuldbelasting). Laat een andere ouder zijn of haar kind in gevolg daarop NIET testen dan moet dat kind, wat dan mogelijk niks mankeert, 5 dagen langer in quarantaine wat weer moeilijkheden voor de ouders met het onderwijspersoneel op kan leveren. Dan hebben we het nog niet over verlof aanvragen bij werkgevers en vrije dagen die opraken. Dit is hoe dit rampkabinet loopt te chanteren/ manipuleren. • Deze testknakker had nota bene een scheur in zijn pak boven zijn kont.
  Het verdienmodel "straalde" eraf..

 • Ik ben hier niet binnen geweest.
  Wellicht dat er binnen nog enkele
  old timers ter renovatie opgesteld stonden.


 • "Sneltest Moerdijk" met a-4 tjes en plakband op het raam geplakt,
  we moesten 400 euro aftikken voor vier mensen.
  Ze zijn 20 minuten bezig geweest en hebben 4 wattenstaafjes en wat tissues verbruikt.
  Ooit noemde men dit oplichterij....


 • sneltest Moerdijk uitslag

  Het "medisch testverslag" inzake covid -19...
  Tip: download dit en pas met Photoshop de datum en evt. uitslag aan!Als we kijken naar de lay out van de testuitslag dan lijkt dat in de verste verte niet op een medisch verslag. Het ding is niet eens te naam gesteld. Echter moesten we van te voren wel ons BSN nummer opgeven!! Verdwijnt er dan wel DNA in een database wat gekoppeld is aan ons bsn nummer? De alarmbellen gingen rinkelen.
Het schrijven oogt echter als een aanmaning van een 3e rangs transportbedrijfje in geldnood. Hoelang gaat dit kabinet ons nog proberen te verkopen dat er "echt iets aan de hand is"?
Deze wereldwijde Corona toestand is BULLSHIT!!! Die paraaf lijkt wel die van een scholier die een paraaf aan het oefenen is. Wie neemt dit nog serieus als een medisch document? Deze testwijze (wattenstaafje in de neus) was oorspronkelijk ook bedoeld als indicatief, niet als diagnostisch. De testwijzen zoals gehanteerd deugen niet. Dit kabinet baseert hier haar beleid op, en heeeeeel Nederland gaat er zonder verder na te denken in mee. Ik ken "MIJN" Nederland ( Nee, links/rechts politiek correct, ik ben geen racist, ik ben opgegroeid in Nederland dus vandaar "mijn" Nederland) niet meer terug sinds het afgelopen jaar. Mensen zijn zeker hun kritisch denkvermogen verloren door al die main stream media propaganda? Vermoedelijk mogen de mondkapjes uiteindelijk pas af als er per persoon 10x ingeent is of als we allemaal 4x gechipped zijn oid. Overheden zetten nu mensen die kritisch denken weg als "complotdenkers" terwijl juist deze regeringen opereren als complot!(U.N. WHO WEF).


De leugen zal blijven bestaan zolang wij toelaten dat hij blijft bestaan. De regeringen overal ter wereld zullen de leugen kosten wat kost in stand willen houden. Hun objectief is het opzetten van een wereldregering via dit soort ongein (Corona, Great resets ed.). De nieuwe wereldregering eist totale onderwerping, geen ruimte meer voor individualiteit.
Alsjeblieft, wordt wakker allemaal!