Taking out the garbage.

Gewijzigd 20 september 2022


Sociale grens bereikt?

Het kan natuurlijk ook niet anders of een wereldregering in wording moet uiteindelijk zijn ware gezicht laten zien.
Maar de eerste tekenen komen al boven drijven.


Hackers helpen Michael Yeadon in zijn strijd tegen de leugen

De kans is erg gering dat ik dit over ga typen. Maar daarom zeker niet minder de moeite waard! Vermoedens worden bevestigd.
Klik op de afbeelding voor een vergroting.


The Antifa, and how it works


Canada en trucks

In Noord America staan de Covid passen al gekoppeld aan de telefoons van de truckers. Niemand wist daarvan. Een chauffeur wilde zijn QR laten scannen bij een grenswachter. "Hoeft niet" zei de grenswacht,"Ik zag je telefoon al tevoorschijn komen." Dit is hoe sociale digitale controle er dus uitziet. Is dit in Europa ook reeds het geval? Dit is dus waarom Schwab het liefst zou zien dat iedereen ter wereld een RF id chip laat implanteren. 6G. Een impressie van de mogelijkhden daarvan op site van Huawei.

Deze chauffeur vertelt over dit "Big Brother" voorval aan de grens.

In Canada werd op een zeker moment dit document gelekt. Een Canadees "afvallig" parlementslid lekte de Corona Roadmap naar de pers. Er zou een onderbreking in de logistieke ketens veroorzaakt worden, zo stond daarin te lezen. Zoals we inmiddels weten worden dit soort Corona "grappen" mondiaal op hetzelfde moment uitgerold en dit zal dan ook Europa aan gaan doen. Just do the math.. Truckers trekken nu in Canada aan de bel. Is dit gecontroleerde oppositie of is deze aktie met een list uitgerold oid? Lijkt me nu wel verstandig om te gaan hamsteren, en dan wel wat anders dan toiletpapier. Hier hangt een onwelriekende zween omheen.Lijken gevaccineerden in trailers opgeslagen wegens ruimtegebrek in mortuarium

En op het buitenterrein wordt een callcenter opgericht en legermensen helpen in dit ziekenhuis. Zo lijkt het net een echte crisissituatie!
Dit alles voor het zicht.


Kazachstan slaat letterlijk terug

Veiligheidsmensen worden van achteren beslopen en afgemaakt! Het moest hier natuurlijk een keer van komen. Het geweld is nu wederzijds!
Is dit goed of is dit slecht? Oordeelt u zelf. Dit is in ieder geval waar we nu met zijn allen staan.


Ik ben benieuwd wanneer de eerste soortgelijke beelden uit Nederland komen bovendrijven. Er wordt hier wel op aangestuurd als je het mij vraagt.
Willen we dit?


Vaccination gone badly..


Bericht uit de Nederlandse Vrije Universiteit

Goed om te weten dat de (jonge) mensen die de Nederlandse toekomst vertegenwoordigen er ook niet allemaal zonder meer in meegaan:
Marijn Rinck – Student aan de Vrije Universiteit te Amsterdam maakt zich zorgen. Lees het hier.>

Pdf hier.

Ursula von der Leyen und Heiko von der Leyen

Ursula is president of the European Commision. Ze is druk doende met de uitrol van vaccinaties en vaccineren in Europa. Ze heeft maar liefst 1.000.000.000 boostershots besteld. En dat voor maar 400.000.000 Europeanen.
Haar man is werkzaam bij een Bio-tech bedrijf Orgenesis en gespecialiseerd in cel-en gentherapieën. --->Zucht<--- Wat toevallig toch weer. Hoe kan het toch dat die combinaties telkens weer boven komen drijven? In Nederland hebben we die ook ontelbaar; Hugo is onze minister van Volksgezondheid en zijn broer is werkzaam als onderzoeker op het Radbout ziekenhuis de welke geld ontvangt van de Bill en Melinda Gates Foundation ( "...Reduce population by 10-15% by vaccinating..." Bill Gates). Een OMT- man die in Ulvenhout ineens een miljoenen villa koopt. Een dierarts die zich uitgeeft voor viroloog en ineens 6.000.000 rijker is en het angst-inboezem-trucje vervolgens nog eens even dunnetjes over doet met Covid m-RNA shotjes... It's all big money and the European citizen pays the price, with money and with his life. Because it are KILL shots; people die of it! Alles wat nu nog besmet is heeft zich in laten enten met die m-RNA Covid-19 zooi. Succes ermee Ursula! Ik doe niet mee met je sterfhuisconstructie. Jammer dat je mij mee liet betalen aan die troep. Tijd voor een revolutie Franse stijl!

Ursula is inmiddels in opspraak geraakt door intieme SMS'jes met de Pfizer topman Bourla. . Ursula is niet meer nodig en wordt binnenkort afgeserveerd?


Geen onrust in de wereld, behalve in Nederland?

Twitter


Bolsenaro, MP Brazilië ontmoet Tedros, WHO baas

Jair Bolsonaro president van Brazilië, confronteert de baas van de WHO Tedros Adnahom, over het feit dat de lockdowns de economie kapot maakt en dat de vaccins niet helpen tegen verspreiding -ziekte -en sterfte. Tedros sprak zich uit tegen het vaccineren van kinderen. De herkomst van het Corona wordt volgens hem nog onderzocht. Vaccinatiepaspoorten leken hem ook niet handig omdat de vaccinatiegraad veelal laag is in "getroffen" landen. Nieuwe lock-downs leken Tedros niet noodzakelijk. Deze bijzondere opname is gemaakt tijdens de G20 in Rome. De gedane uitspraken van Tedro nemen we mee als die twee nederlandse clowns, die crimi-clowns Rutte-de Jonge weer hun "Nieuwspoort praatje" gaan houden. Een persconferentie kan je het niet noemen want journalisten mogen geen critische vragen stellen. En ALS de "journalisten" die al mogen stellen, dan doen ze het niet! Die slijmballen.Australia

Het wordt daar nu met de dag erger. Het sociale klimaat in China is extreem mild in vergelijking met er in Australië nu plaatsvind. Doen we niks, dan zijn we hier in Nederland de volgende.


Nederlanders snappen er helemaal niks van!

Nederlanders snappen er geen zak van


La France gaat militair versterken

Wie dacht dat het allemaal wel klaar zou zijn als iedereen zijn prikkie heeft laten doen die heeft het mis. Frankrijk verwacht onlusten dus er moeten 90 nieuwe panserwagens komen om Corona gerelateerde "onrusten" zoals in Australie (artiekel hieronder) de baas te kunnen.
Uitvoerig werd dit door het Franse ministerie van buitenlandse zaken naar buiten gebracht, om natuurlijk indruk te maken op de onrustige Franse bevolking. Uiteraard worden deze voertuigen wel uit gemeenschapsgeld betaald. De belogene onderdrukte financiert. Dit gaan we met argusogen volgen. Wie zal zeggen wat ze daar nu weer van plan zijn. De wakkeren onder ons herkennen hierin natuurlijk ook meteen weer het internationaal gecoördineerde karakter van deze PLANdemie. ". L'état, cést moi!" De staat? Dat ben ik! Was dat niet Lodewijk de 16e, die "Zonnekoning"?

Hier zie je een dergelijk voertuig in aktie.

Bron


Warfare?

Rules seem to be very far away these days when there's contact between protesters and the "police".
We should be learning from one and other's experiences.


Vaticaan/ Vatican

Tweedeling in de katholieke kerk, Behoorlijk straffe aantijgingen uit de mond van deze gerenomeerde bisschop. Hij laat geen spaan heel van de huidige paus.
Kennelijk hebben de Jezuïeten dermate veel invloed dat deze dus ook de Paus konden leveren. De Jezuïeten worden door velen gezien als een verkapte satanistische stroming binnen de Katholieke kerk. Ze zijn op zijn minst omstreden. Deze bisschop houdt deze stroming mede verantwoordelijk voor de aftakeling van de Katholieke kerk. Naast de alom bekende "Deep State" is er dus ook een "Deep Church" volgens deze bisschop. Ook heeft hij Trump al gewaarschuwd voor de "Deep State" in een brief. Dat het met de huidige paus niet helemaal goed zit bewijst deze foto.


original source here, 1h30min.


Full version also on Rumble here


English, dutch subs


Australia

This is what i would call totalitairian: Melbourne, Australia.
Can you believe this? YOUR COUNTRY IS NEXT.

Australian Victorian minister turned out to be a true fascist:

Australia: Member of Victoria's Parliament of Australia calls PM Scott and the propagandamachine


La France...

Ze beginnen het beu te worden daar in het Parijsse:

Macron kwam aanzetten met een alle vrijheid ontnemend Corona certificaat. Het gevolg:

Het NOS, nu.nl, rtl nieuws, noem ze maar op. Het waren maar een paar honderd, misschien maar enkele tientallen demonstranten. In werkelijkheid waren het er zo'n 100.000. Er is ze veel aan gelegen dat iedereen vertrouwen houdt in die fop vaccins, die gen-therapie. U weet wel die "corona-vaccins". Er zou ook traangas gebruikt zijn. NONSENS! It's not about your health, it's all about CONTROL!

Duitsland

het goede voorbeeld:

Brazil

Main stream media blaming Bolsenaro for the economical troubles in Brazil occuring now. Corrupt mayors and gouvernors took all the money from citizens given to them by Bolsenaro because the supreme court took away Bolsenaro's powers. Now they are asking the world for more money because the money was wrongly spend.
A social disaster is happening there as we speak. Former president Lula is set free from corruption and can run for president next elections if he wants to...So,
guess who will become Brazil's next president?? This is how it works these days. People are misled by their leaders. This is a worldwide operation (Great Reset, the thirth beast).

Nederland/ The Netherlands Amsterdam

Protests are increasing and the national police is being critisized more by the day for their violence. The government makes a fool of these protesters. They DO show the violence on the daily "NOS" propaganda journal. I'm affraid we have to say "farewell" to democracy.Anti vaxxers demonstratie Tel Aviv Israel


Nota Bene de Israeli geven uiting van Nazi fascistische overeenkomsten die ze zien met de U.N. Agenda 21 New World Order gedwongen vaccinaties. Elders in de wereld mag je deze overeenkomst absoluut niet uitspreken. Dan wordt je weggezet als respectloos naar de slachtoffers van het WO2 oorlogsverleden toe.

  • Therest of the world will follow if we do nothing:
    See also: This is not a vaccine by Ilana Rachel


  • The Israeli people are being fooled with
    stupid intensive care propaganda.

  • Israeli scream.

Evidence that the Israeli are testing subjects

Israeli people are the first in the world to take part in the biggest farmacuitical experiment ever. Read this:
PDF Alliance for Human Research Protection.
And this adverse event rate covid vaccine.

The latest reports on adverse events after vaccination are alarming, in Israel but also elsewhere on the planet. Lots of reports from theStates aswel. Vaccination is kamikaze, don't do it. Covid is far less deadly then the vaccine as it appears. Read the pdf:healthimpactnews.com and also here on the website Medical Kidnap.
More here