Taking the garbage out

Gewijzigd 23 september 2023

Stay connected! just take the vaccine!

Astra-Zenica:

Het moest er ook van komen natuurlijk. De stand der nano- techniek is zodanig dat dit wel MOEST gebeuren, wanneer we de wereldwijde ontwikkelingen in ogenschouw nemen betreffende regeringen met een verregaande drang tot controleren van ALLES. Dat inzicht is enkel voorbehouden aan Wappies (Waakzame- en alerte personen), zo lijkt het.

Dit is hoe het werkt

Grafeen, zoals gevonden in die covid prikken, heeft de eigenschap dat het op meerdere elektro-magnetische frequenties kan reageren. En laten dat nu net frequenties zijn waar de 5G infrastructuur mee werkt en laat die 5G infrastructuur nu NET tijdens de Corona "pandemie" uitgerold zijn!! De nano-technologie heeft deze sneue prikontvangers omgebouwd tot Wi-fi smettingshaarden. Hoe meer grafeen hoe groter het vermogen tot pathogeenloos- en contactloos smetten. Dit verklaart dus ook die "boosters".

Meer uitleg over de techniek en de achterliggende gedachtes: In de video hieronder wordt uitgelegd hoe het werkt. Ook komt er een Russiche hacker voorbij die langs gevaccineerden surft! Hij blijkt in staat om in te loggen bij gevaccineerden.
Hieronder een video over grafeen en de manier waarop netwerkfunctionaliteit ingericht is in de Covid shots. Hierom wilde onze overheid iedereen geprikt hebben:

Het gaat de overheid hier niet om je gezondheid. Sterker nog. De staat wil jou dood hebben want er zijn 90% teveel mensen op deze aarde vinden ze. Het gaat ze om CONTROLE. Nam je die prik dat ben je trackable, zichtbaar via 5G/ uitleesbaar via bluetooth.

Stralingleed

Hier een artikel op stralingsleed.nl over connectiviteit via 5g/ bluetooth en Grafeenoxyde na vaccinatie. Kinderen inspuiten met deze troep is misdadig! Ze hebben uiteindelijk toch geen keuze dus is dit kindermishandeling, wetende welke troep er in die shots zit en de bijwerkingen die te veelvuldig voorkomen. Waren het vroeger junks die met injectienaalden ons bedreigden om ons van ons geld te beroven, NU is het de minister van Volsgezondheid die met een injectienaald onze kinderen van hun vruchtbaarheid en gezondheid wil beroven. Burgerlijke ongehoorzaamheid staat tegenwoordig synoniem aan lijfsbehoud.

PDF (dutch): stralingsleed.nl

Controlezucht van onze toekomstige wereldregering. Ja, ook dit is Agenda21