Taking the garbage out

Gewijzigd 24 juli 2022

United we stand devided we fall


Alternatief?

Laten we eens nagaan wat we zoal hebben aan "oppositie", "kritische" en "alternatieve" mediakanalen:

Cafe Weltschmerz
Syp Wynia
blckbx.tv
Jorn Luka
Want to Know
de andere krant
ander nieuws
apokalyps nu
Biflatie.nu
Bits of freedom
Blik op NOS
Boublog
Coenvermeren
DDS de dagelijkse standaard
Lange Mars
EllaSter
Frontnieuws
GroeneAmsterdammer
MartinVrijland
Ninefor news
privacyfirst
Marlies Dekkers
WanttoKnow
WakkerMens
Xandernews
En nog veeeeel meer en natuurlijk:
Viruswaarheid Willem Engel en Jeroen Pols en hun rechtzaken tegen de staat die waarschijnlijk door diezelfde staat gefinancierd worden. Gerechtelijke uitspraken kunnen dan omgezet worden in toekomst bestendig repressief beleid en wetgeving om zo de "uitspraak te kunnen omzeilen", zo luidt het. Dit zelfde geldt voor alle NGO's zoals milieudefensie, dierenbescherming etc. die gefinancieerd worden met belastinggeld. Die krijgen geld van de staat om rechtzaken te voeren tegen diezelfde staat. In de agenda 21 valt te lezen dat er een bredere inbreng van NGO's (non-gouvernementele organisaties) moet komen in overheidsbeleid (ivm.expertise etc.). Dit is hoe dat in Nederland gebeurt. Mogelijk is dat bij "alternatieve" sites ook aande hand. Waar halen ze anders al dat geld vandaan om al die rechtzaken te voeren? En meestal te verliezen.

Uitstekend uitzoekwerk van Syp Wynia:

Waar betaalt Flavio Pasquino van Blackbox.tv die nieuwe studio en al dat personeel van? Donaties van kritische kijkers? Nee.
Via Niburu verneem ik dat Marlies Dekkers een Horus/ alziend oog teken uitbeeldt in haar online programma's?

Wanneer dan straks de pantserwagens de straten in rijden en er staan mannen in een imposant zwart uniform een voordeur in te beuken, welke van deze sites zijn dan voor mij leidend, buiten de NOS, om mij door deze moeilijke tijden heen te loodsen? Wie verschaft mij informatie die mij kan helpen mijzelf staande te houden bij deze inluiding van De Nieuwe Wereldorde? Hoezo "alternatieve media"???

Wanneer er een calamiteit is wordt er immer verwezen naar de main stream media om ons te voorzien van de primaire, DAN essentiele informatie. Laten die main stream media nu net de onbetrouwbare trawant van dit criminele kabinet zijn!
Moet er niet een "kanaal" zijn wat echt een alternatief is voor dat staatskanaal? Ja zelfs met een eigen, niet te scramblen frequentie. Een kanaal wat geen inmenging kent van gouvernementele organisaties/ afsplitsingen daarvan. Stel; we gaan dat oprichten. Wat gaan we dan tegenkomen? Hoogst waarschijnlijk datzelfde criminele kabinet. Zij gaan dat verhinderen. Waarom? Zij willen alle sturing doen. Wellicht sturen deze je, net als de toenmalige Amerikaanse overheid na orkaan Katrina in Miami, naar een Fema-kamp achtige opvanggelegenheid waar volgens meerdere getuigen armlastige ( dakloze) mensen omgebracht werden. Ik zou dus erg graag willen kiezen voor een partij die bewezen niet gelieërd is aan onze overheid.

Ga voor jezelf ook eens na wie er in dit rijtje van alternatieve media nu echt een onafhankelijk alternatief zijn? Willen heel veel van deze sites mensen niet gewoon binnen dat naratief houden, zodat de ware achterliggende oorzaken onbelicht blijven?
Bijvoorbeeld: vanuit het kabinet komt er een uitlating. "Het kritische geluid" hobbelt achter die uitlating aan, en zegt specifiek daarop enkele goed klinkende wetenschappelijk kritische dingetjes zodat het overpeinzingsgebied binnen de "Corona" cirkel blijft of binnen de "klimaat" cirkel, terwijl je eigenlijk naar de diepere acterliggende veroorzakers moet kijken. Wanneer je dat aanhoudt dan kun je zo al 2/3 van die sites afschrijven.

Lees hier meer over Diversion Tactics (misleidingstechnieken) van de Freemasons:

Dit is hoe er gewerkt wordt!
Wake up!

Waarom heeft het kunnen gebeuren dat er nooit eens een vaccin onder een microscoop is beland en bevindingen BREED WERDEN GEPUBLICEERD VOORDAT er geinjecteerd, lees: gemoord, werd? Waarom komt er pas na een jaar naar buiten dat die vaccins vol zitten met Grafeen en 5G networking-microchips en stoffen die T-cellen om zeep helpen waardoor de kans op het krijgen van kanker in extreme mate toeneemt. Vreemde volgorde. Zijn er niet opzettelijk "verblindende spotlights" op ons gericht geweest waardoor we het eigenlijke noodzakelijk aandachtsdoel misten? Hoeveel van deze sites hierboven zijn er integer? Let er eens op hoe deze sites enkel bezig zijn met de waan van de dag en achter het gekrakeel van dit misdagige kabinet aanhobbelen en zo iedereen om de tuin leiden onder aansturing van NWO fascisten?
De "alternatieve" media zouden jaloers kunnen zijn op de (welliswaar door de staat opgelegde-) eendrachtigheid van de Main Stream Media. Wat minder "Ego" en wat meer "samenwerken" zou misschien een verschil tussen leven en dood kunnen betekenen.

De president van Maleisië spreekt over een depopulatieplannen in 2015

Video uit 2015. Luister naar wat deze man te zeggen heeft over...vaccinaties...

Alle overheden op deze aarde zijn via een U.N. Depopulatieagenda overééngekomen dat JIJ waarschijnlijk gewoon DOOD MOET, en waarlijk alternatieve media BESTAAN NIET want ze lopen allemaal door hetzelfde "draadje". En wie is eigenaar van dat "draadje"?
Willen we dit NIET dan zullen deze secteleden (politici én de machthebbers) moeten wijken. En uit zichzelf weggaan zullen ze niet.
Blijven wij tot in lengte van dagen hún leugens omarmen, of niet? Méér dan een ordinaire, old school machtsgreep is het niet.
Doe het daar maar mee, welterusten.


Meer over NWO fascisten:

-WEF, Schwab leidt mensen op: Doel: infiltratie van overheden en bedrijfsleven.
-WEF: Yuval Hariri wil iedereen terugzien als cyborg
-WEF: Tweede wereld oorlog revival
-WEF: Kaag, de financiële ramp van Nederland