Affiches die beklijven

Gewijzigd 23 oktober 2021

Vaccinatie-prikellende

Op deze pagina draaien we er niet omheen. Niet voor tere zieltjes.


Toxic Epidermal Necrolysis (TEN) na covid-19 vaccinatie

Extreem gevoelige slijmvliezen en huid triggeren TEN. Boosdoener is medicatie, in dit geval dus het "vaccin". Dit schijnt extreem weinig voor te komen. Maar de ernst van deze aandoening overstijgt verreweg het nut en noodzaak van een verkapte "griepprik" die ook niemand nodig had en onvoldoende bewezen werkzaam was. Besmet en/ of ziek worden van Corona of DIT? nou doe u mij dat griepje dan maar...Deze mevrouw van eind 40 had geen medische klachten/ aandoeningen voor ze geïnjecteerd werd met het Covid-19 "vaccin". Maar gelukkig heeft ze dit overleefd!
En we weten dat dit het topje van de ijsberg is want erg veel bijwerkingen worden doodleuk niet gemeld want dat is een erg omslachtige procedure waar medici geen tijd voor vrij wensen te maken want daar is natuurlijk een ontmoedigsbeleid op los gelaten door onze "betrouwbare" overheden. Was dit iets anders dan een Covid "vaccin" geweest dan was de vaccinatiecampagne allang stopgezet! Het krijgt er inderdaad steeds meer de schijn van dat we hier met een biowapen/ genocidespuit oid. te maken hebben. Maar we moeten en we zullen ons laten "vaccineren!", alle waarschuwingen van de "wappies" ( bedankt Hugo) ten spijt.

Hier de website/ bron. Hier staat overigens een mooie discussie te lezen tussen twee medici over de zin/ onzin van die Covid injectie troep.

PDF hier

Engelse begrafenisondernemer: "Deltavariant is vaccinatieschade, vaccineer niet want je zult sterven":


Postmortale zorgverlener constateert veel vaker puntige bloedinkjes op lijken die hij binnen krijgt. Goh, hoe zou dat nu komen?

Nederlandse meiden voor het leven beschadigd:


Bron