Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 24-03-2021

Willem Engel vermoedt verkiezingsfraude


Dergelijke uitingen zijn natuurlijk altijd lastig te beoordelen maar we moeten hier toch even naar luisteren. Als het zo zou zijn dan zou het me ( helaas) niet verbazen. Het is werkelijk onbegrijpelijk dat Nederlanders hier allemaal zo passief in staan. Die griezels op het Haagse pluche helpen ons ooit zo gemoedelijke landje in 1 jaar tijd finaal naar de klote. We staan er bij en kijken ernaar hoe Sigrid doodleuk een fascistisch format (agenda 21/ 2030)aan het uitrollen is en ons landje wel ff klaar zal stomen voor een totalitair regime. Kaag verklaart in het filmpje hieronder de verantwoordelijke voor Nederland te zijn voor de uitrol van de SDG's (Sustainable Development goals) van het WEF.
Iedereen zal nu inmiddels wel doorhebben dat haagse politici weinig meer in te brengen hebben op nationaal niveau. Nederland wordt bestuurd door het WEF (Klaus Schwab), WHO (oorlogscrimineel Tedros) en het satanistische Verenigde Naties. Die United Nations agenda 21 moet er wereldwijd doorgetrapt worden dus wat dat betreft staat Nederland niet als enige natie in de vooravond van een dictatuur. Het kiesrecht zou toch al komen te vervallen dus waarom dan niet meteen nu al in 2021? Willem Engel is inmiddels al gedagvaard voor opruiïng. Vermoedelijk moet zijn kop er nu gewoon af.

 • Willem Engel vermoedt verkiezingsfraude
  door VVD en D66

 • Sigrid Kaag vertelt over haar nevenfunctie(...)
  bij het ondemocratische WEF en over haar
  opdracht om Sustainable Developement Goals
  (U.N. Agenda 21 /2030) uit te rollen in Nederland. hier een video over de U.N. Agenda 21.

 • Sigrid Kaag hier op de foto met Yasser Arafat en
  haar man die bij de Fatah beweging zat.
  Hij was (is?)drugs- en wapenhandelaar.
  Dit soort types kunnen zorgeloos politieke
  "verantwoordelijkheid" dragen tegenwoordig...

Andere berichten hierover

Vanuit Brabant klonken er ook al bezorgde geluiden over de fraudebestendigheid van deze Tweede Kamerverkiezingen omdat het procedee ontransparant en zou zijn. Het zou lastig zijn om volledig toezicht te houden op het verloop van de stemprocedure.
PDF BN De Stem hier

Theirry Baudet heeft ook al vragen in deze orde gesteld
PDF daarover hier

Mevrouw Leussink van RTV Drente concludeert dat mensen niet verder dan social media kijken en zich alleen maar laten leiden door algoritmes. Het ontgaat haar mogelijk dat mensen ook nog fysiek met elkaar praten en zich zo een beeld kunnen vormen van wat er in hun direkte omgeving "leeft". Als niemand (in IEDERS omgeving) enthousiast is over D66 dan zou dat een indicatie kunnen zijn dat D666 het slecht gaat doen? Veel stemgerechtigden lopen al langer mee dan vandaag wat dat betreft. Verrassing alom kan weldegelijk een aanwijzing voor fraude betekenen. men is niet achterlijk.
Hier een PDF hierover.