Gewijzigd 3 februari 2022

Ook zo bezig met waarheidsvinding de laatste tijd?Alsjeblieft...
De herkomst van dit epistel is me niet helemaal duidelijk. Het is opgesteld door een persoon die meent "arts in de natuurlijke gezondheidszorg" te zijn. Deze inzending komt van een vaste "inzendster", iemand die een enorme bijdrage levert aan deze site.
Veel leesplezier!

Covid-19, wat is het nu echt?

Als arts in de natuurlijke gezondheidszorg, en als burger van deze planeet, moet ik mij inspannen om de waarheid over de huidige situatie aan het licht te brengen. Ondanks de overweldigende censuur van gerespecteerde artsen en wetenschappers, komt de waarheid aan het licht. Ik geef voldoende informatie om deze beweringen te ondersteunen. Het is de verantwoordelijkheid van een ieder om zijn eigen onderzoek te doen.

Het is nu boven elke redelijke twijfel verheven dat de Covid 19 pandemie een geplande gebeurtenis was. Het Wereld Economisch Forum, geleid door elitaire personen als Klaus Schwab, heeft deze pandemie "gefabriceerd" in samenspanning met verschillende regeringen en hun agentschappen door gebruik te maken van een natuurlijk voorkomend virus dat vervolgens werd gemanipuleerd met behulp van "gain of function" onderzoek. Dit onderzoek was al vele jaren aan de gang en is ook al eerder stopgezet vanwege de potentiële bedreiging voor de mensheid. Deze technologie is sindsdien illegaal opnieuw geïntroduceerd in de mensheid om een gebeurtenis te creëren met voldoende impact om de verandering in gang te zetten naar een nieuwe vorm van samenleving, één die bestuurd wordt via een wereldwijd digitaal systeem van 100% totalitaire heerschappij met een sociaal puntensysteem zoals we dat momenteel in China zien. In essentie, het einde van de vrijheid zoals wij die kennen.

De pandemie zal eindigen wanneer het digitale monetaire systeem is ingevoerd:
Melissa Ciummei - Hier te zien

Er is op vele niveaus jarenlang samengespannen om deze nep pandemie in te luiden. Dit plan is gedetailleerd beschreven in het boek van Klaus Schwab, getiteld: "Covid 19 and the Great Reset". Mark Rutte heeft een brief geschreven aan Klaus Schwab waarin hij dit boek complimenteerde en later tijdens een verhoor in de Tweede Kamer ontkende dat hij het boek zelfs maar kende en dat hij verder had gelogen in de brief. Een recenter boek is uitgekomen, genaamd 'Covid 19 and the Global Predators', van Peter en Ginger Breggin.

Meer boeken en bewijzen voor heimelijke afspraken:
Hier te zien Ontmaskering van de Criminelen -
Hier te zien

We weten nu dat het 'vaccin' geen vaccin is in de traditionele zin. Het is een mrna experimentele gentherapie procedure. Het is nooit goed getest of goedgekeurd en het is illegaal om te eisen. Deze prikken en boosters werken niet om de overdracht te verminderen of blijvende immuniteit te creëren. Het feit is dat deze informatie bekend was bij de fabrikanten voordat ze werden vrijgegeven en toch werden ze op de wereld losgelaten terwijl we duidelijk op de hoogte waren van het tegendeel.
Hier te zien

De klinische testen van Pfizer waren een complete schijnvertoning, waarbij vele protocollen werden overtreden die nodig zijn om goede wetenschappelijke resultaten vast te stellen.
Hier te zien

De boosters zijn nooit opgenomen in de klinische tests en zijn dus nooit getest.
Boosters verergeren de zaak - Hier te zien

Mensen zoals Dr. Anthony Fauci, Bill Gates, Mark Rutte, Hugo de Jong en vele anderen vertelden ons dat de vaccins de overdracht zouden stoppen en dat je het virus niet zou krijgen als je gevaccineerd was, terwijl ze volledig wisten dat dit niet de waarheid was.
De ware geschiedenis van Dr. Anthony Fauci komt nu naar buiten:
Hier te zien

Collusie van de grootste media-organisaties zoals BBC, CNN en RTL via het "Trusted News Initiative" stelt hen in staat massacensuur te plegen. "Het Trusted News Initiative van de BBC is een samenwerkingsverband waar organisaties als Facebook, Twitter, Reuters en The Washington Post deel van uitmaken. Het is het enige forum in de wereld in zijn soort dat is ontworpen om desinformatie in real time aan te pakken. Nu gaan wij en onze partners delen wat we allemaal hebben geleerd over hoe we desinformatie kunnen aanpakken, en u bent uitgenodigd."Hier te zien
Dit wordt natuurlijk gedaan onder het mom van het stoppen van de verspreiding van verkeerde informatie, terwijl het hen in werkelijkheid in staat stelt om massacensuur en hun eigen verhaal over verkeerde informatie in stand te houden.

De sterftecijfers als gevolg van dit vaccin zijn hoger dan in de hele geschiedenis van alle vaccins bij elkaar. Dit is duidelijk vastgesteld door VAERS, het Vaccine Adverse Event Reporting System. Ook wordt geschat dat dit slechts een fractie is van de werkelijke aantallen, omdat het systeem is gebaseerd op vrijwillige meldingsprocedures.
Laatste VAERS-schatting:
Hier te zien
Verzekeringsmaatschappijen melden duidelijke stijgingen van het aantal sterfgevallen:
Hier te zien

Bijna elk aspect van de officiële reactie op de pandemie ging in tegen bekend en gevestigd onderzoek met betrekking tot de versterking van het immuunsysteem. Er bestaat al lang onderzoek waaruit blijkt dat isolatie, sociale afstand, veelvuldig handen wassen en het dragen van gezichtsmaskers de algemene immuunfunctie verminderen. De duidelijke angstzaaierij door de media, de dreigingen van lock-downs, beperkingen en beëindiging van de dienstbetrekking door institutionele en overheidsmandaten doen ook de stresshormonen stijgen en doen de immuunfunctie sterk dalen. Dit was duidelijk een belangrijk onderdeel van het plan en heeft geleid tot een massale vormingspsychose.
Prof. Mattias Desmet- Massa vormingspsychose:
Hier te zien
Ondoeltreffendheid van maskers:
Hier te zien

PCR-tests zijn nooit ontworpen om als diagnose te worden gebruikt en bij de cyclusdrempel die het grootste deel van de tijd tijdens deze pandemie is gebruikt, resulteert dit in een groot aantal fout-positieven. Het aantal gevallen kan gemakkelijk worden gemanipuleerd door de testprotocollen te wijzigen en dit is tijdens de pandemie meermaals gebeurd.
Het aantal sterfgevallen is kunstmatig verhoogd door de sterfgevallen met covid (ook vastgesteld door een foutieve PCR-testmethode) te tellen als sterfgevallen aan covid.
Ziekenhuizen hebben veel extra betalingen en vergoedingen ontvangen om mensen op covid-protocollen te zetten, wat tot veel onnodige sterfgevallen heeft geleid.
Dr. Bryan Ardis - Hier te zien

We zijn ook voorgelogen over de mogelijkheid van asymptomatische overdracht en er is ons verteld dat kinderen "superverspreiders" zijn. Het is al lang algemeen bekend dat gezonde mensen geen ziekte verspreiden. Men probeert angst te gebruiken om u over te halen uw kinderen onnodig te vaccineren, een belangrijke stap in de totstandbrenging van het nieuwe systeem.
Pediatrische specialist - Hier te zien
Dr. Malone, maker van mrna-technologie, spreekt over schade door experimenteel vaccin:
Hier te zien
Ze hebben uw kinderen gevaccineerd nodig om het nieuwe systeem in te stellen - Hier te zien

Alle alternatieve vormen van natuurlijke zorg en remedies zoals Hydroxychloroquine, Ivermectine, Vitamine D en Zink zijn onderdrukt en hebben een wijdverbreide negatieve pers gekregen, ondanks vele jaren van bewezen werkzaamheid. Zelfs de wereldwijde productie, distributie en verkoopmogelijkheden zijn opzettelijk belemmerd in een poging deze methoden in de kiem te smoren.

Er bestaat geen enkel onafhankelijk onderzoek dat het idee ondersteunt dat vaccins blijvende immuniteit verschaffen. Er is een overvloed aan onderzoek dat aantoont dat natuurlijk verworven immuniteit het langst duurt en het sterkst is.
130 studies van natuurlijke immuniteit van covid:
Hier te zien
Dr. Peter McCullough -
Hier te zien
Dr. Peter A. McCullough - (spotify link)
Hier te zien

Letterlijk honderdduizenden artsen en gezondheidswerkers spreken zich uit over de waarheid:
Hier te zien
Op dit moment is er een team van advocaten aan het werk voor onze vrijheden en binnen enkele weken zal de procedure beginnen.
Reiner Fuellmich - Pre-meditated mass murder
Hier te zien
Dr. Reiner Fuellmich - We cannot trust our Governments
Hier te zien

Het feit is, en virus bepaalt niets. Het is de omgeving waarin het zich bevindt die zijn werkzaamheid bepaalt. Dus, het is je immuunsysteem dat alles bepaalt. Er is een duidelijke samenspanning tussen de farmaceutische bedrijven, de media, meerdere regeringen en 's werelds corrupte elites om een systeem te creëren dat ons immuunsysteem zal verzwakken, waardoor we ziek en afhankelijk zullen worden, en ons vervolgens systematisch onze vrijheden zal afnemen. Jullie afhankelijkheid van het systeem is cruciaal voor hen om hun nieuwe systeem in te kunnen voeren, "De Grote Reset". Een systeem dat gebruikt zal worden om een planeet tot slaaf te maken. Het is cruciaal dat we het nieuwe digitale tijdperk omarmen met onze persoonlijke vrijheden en soevereiniteit intact, niet als slachtoffers van totalitaire controle met onze vrijheden bepaald door een almachtige, onzichtbare hand.

Damage-control na "vaccinatie", en versterken weerstand

Reiniging:
Voor degenen die de prik hebben gehad en een normale biochemie willen herstellen en het immuunsysteem willen versterken, is hier informatie over het reinigen van het lichaam van deze gifstoffen. Natuurlijk is er door de grote hoeveelheid onbekende informatie over de eigenlijke bestanddelen van deze jab, ook weinig bekend over de werkzaamheid van deze methoden. Ga alstublieft voorzichtig te werk als u dit wenst te doen, hoewel, aangezien het natuurlijke methoden zijn, er zeer weinig inherent risico zou moeten zijn.

Het algemene plan is 14 dagen lang, beginnend met een 3-daagse watervastenkuur met specifieke suppletie (zie beneden). Dit wordt gevolgd door 11 dagen van een dieet van minstens 75% rauw fruit, groenten en noten, terwijl de specifieke supplementen worden voortgezet. Herhaal dit process als nodig. Degenen die geen ervaring hebben met langdurig vasten, moeten dit doen onder toezicht van een ervaren deskundige. Heel belangrijk, gebruik geen kraanwater tijdens dit process! De spike-proteïnen komen in de watersystemen terecht door de enorme hoeveelheden die nu worden uitgestoten.

Het watervasten zet het lichaam aan tot 'autofagie'. Autofagie is de manier van het lichaam om beschadigde cellen op te ruimen, om zo nieuwere, gezondere cellen te regenereren. Het doel van de 11-daagse fase is om uw lichaam te voorzien van voldoende voedingsstoffen om de reiniging voort te zetten en te genezen. Specifieke supplementen -
L-Arginine - verhoogt stikstofmonoxide om de bloeddruk te verlagen
Fosfatidylcholine -
N-acetylcysteïne - antioxidant, precursor voor glutathion (als vervanger lysomel glutathion)
Serapeptase - enzym om spike-eiwitten af te breken
Quercitine - zinkionofoor om de opname van zink te verbeteren (biologische bosbessen, groene thee-extract, uien, kappertjes)
Zink - antiviraal
Knoflook - persen en 15 minuten laten staan om activering mogelijk te maken
Kurkuma - krachtig anti-inflammatoire
Bifidobacterium - volgens onderzoek hebben mensen die post-covid zijn zeer vaak een afname van deze bacterie.

Andere opties:
Shikimaat Belangrijkste bronnen:
- Dennennaald thee voor shikiminezuur of shikimaat (van groene eetbare dennennaalden) Er zijn giftige dennennaalden, wees voorzichtig! Als je dennennaald thee drinkt, drink dan ook de olie/hars die zich ophoopt! Shikimaat, shikiminezuur en hun derivaten bezitten: kankerbestrijdende, antivirale, antimicrobiële, anticoagulerende en antitrombotische eigenschappen.
- Venkel en/of steranijs thee: Deze zijn ook een uitstekende bron van shikimaat of shikiminezuur (waarvan bekend is dat het de spike proteïne neutraliseert)
- Schizandra-thee: Gerangschikt in de top drie van alle superherbs op aarde. Schizandra bessen zijn rijk aan shikimaat naast tal van andere buitengewone eigenschappen.

- Houtskool (2-4 capsules per dag): Houtskool is de ontgifter bij uitstek en wanneer het op een lege maag wordt ingenomen, werkt het zich een weg naar beneden in de darmen en activeert het een bloedzuiveringsproces dat bekend staat als "interstitiële dialyse". Ons product Kohlbitr* is de beste geactiveerde kokosnootkool ter wereld en we bieden nu ook de mildere berkenhoutskool aan.*

Hesperidine bronnen om te helpen bij het uitschakelen van spike proteïne:
- Citrusvruchten (vooral bloedsinaasappels, vanwege hun hoge hesperidinegehalte - hesperidine is een chalcone zoals quercetine dat spikeiwit deactiveert)
- Pepermunt (zeer hoog in hesperidine)

Superkruiden om s.pikeiwit te helpen uitschakelen:
- Triphala formuleringen: In het Sanskriet betekent het woord Triphala "drie vruchten": een combinatie van Indiase kruisbes (Emblica officinalis), zwarte myrobalan (Terminalia chebula) en bellerische myrobalan (Terminalia belerica). De vruchten van de Terminalia zijn rijk aan shikimaat.
- St. Janskruid (shikimaat is te vinden in de gehele plant en in de bloemen)
- Smeerwortelblad (rijk aan shikimaat)
- Feverfew (bladeren en bloemen zijn rijk aan shikimaat)
- Gingko Biloba Blad (rijk aan shikimaat)
- Reuzenhysop of paardenmunt (Agastache urtifolia) (rijk aan shikimaat)
- LiquidAmbar (Zoete Gomboom) Een thee van de stekelige zaaddozen is rijk aan shikimaat.
-Glycyrrhiza glabra (zoethoutwortel uit de Chinese geneeskunde): Glycyrrhizinezuur wordt gewonnen uit de wortel van de zoethoutplant en remt spike-eiwit.
Hier te zien

Voedingsmiddelen
- Wortelen en wortelsap (rijk aan shikimaat)
- Paardenbloemblad (gewone paardenbloem (Taraxacum officinale) blokkeert efficiënt de interactie tussen ACE2 celoppervlaktereceptor en spike-eiwit D614, mutanten D614G, N501Y, K417N en E484K in vitro) Plantaardige kiemen
- Tarwegras en tarwegrassap (de jonge sprieten bevatten veel shikimaat)
- Bonen uit de peulvruchtenfamilie die over het algemeen als rijk aan shikimaat worden beschouwd. Ik heb 5 kiemen getest en alle waren rijk aan shikimaat: rode kidneyboon (Phaseolus vulgaris), motteboon (Vigna aconitifolia), sojaboon (Glycine max), mungboon (Vigna radiata) en alfalfa (Medicago saliva). Al deze gewassen werden geanalyseerd op hun shikiminezuurgehalte tijdens het kiemen: het kiemproces is dus de sleutel tot het activeren van de shikimaatproductie.
Enyzmen:
-Nattokinase (enzym) en Natto is een traditioneel Japans voedingsmiddel op basis van sojabonen die worden gefermenteerd met Bacillus subtilis var. natto. Natto (ook rijk aan de vasculair beschermende vitamine K2) en Nattokinase worden van oudsher gebruikt om bloedklonters te voorkomen. Het idee hier is dat het enzym Nattokinase aan het werk gaat om bloedklonters op te lossen. 2000-4000 Fibrinolytische Eenheden per dag (2-4 capsules) met of zonder voedsel.