Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 13 oktober 2021


Wij klapten ooit voor deze mensen, weet u nog?


Een nederlandse hulpverlener gooit zijn hulpverleners-outfit in de clicko en een amerikaanse verpleegster wordt naar de uitgang van het ziekenhuis, waar ze werkt, ge√ęscorteerd.
Iedereen stemt er dus mee in dat criminele politici dit wereldwijd mogen flikken om een GRIEPJE! Deze mensen die zich politici noemen zitten daar niet meer voor ons maar ze zitten daar voor zichzelf, en natuurlijk voor de uitrol van een wereldregering om de rijke wereld-elite te dienen.


Verpleegkundige wordt weggecensureerd door mainstream media; gevaccineerden hebben SPIJT!

Geluidsfragment: ic- verpleegkundige vertelt over de toename van spijtoptanten onder gevaccineerden omdat ze dat "vaccin" genomen hebben. Hij ziet na het doen van dedimeertesten dat erg veel gevaccineerden onstekingen hebben. Hij is blij dat hij zich niet heeft laten vaccineren. Deze waarheid wordt na 2 minuten afgekapt terwijl de dj te kennen gaf 3 minuten de tijd te hebben. Kortom; de waarheid wordt hier weggecensureerd! Deze dj schiet werkelijk in een kramp!


United we stand, devided we fall, een anasthesist wordt naar huis gestuurd want niet gevaxxed.Laat je niet imponeren door deze middeleeuwse angstpolitiek