Taking the garbage out

Willen we DIT???Willen we hier naar toe? Een jong mannetje heeft op zeer jonge leeftijd een strijd moeten leveren tegen een DODELIJKE ziekte. Hij mocht weer naar huis. Vriendjes/ vriendinnetjes van rond de 8/ 9 jaar wilde hem een warm welkom heten maar de POLITIE WERD GEBELD want: te veel mensen, te dicht op elkaar en Corona technisch allemaal niet in de haak. Ben je bij je volle verstand dan breekt je hart.

Wordt dit het ijkpunt? Gaat angst voor een dom griepje voor op compassie voor een jeugdige kankerpatient die voor zijn leven gestreden heeft? Laten we zo'n jeugdige held zakken omdat misdadige politici de ernst van Covid-19 veel te zwaar overdrijven omdat ze daar een belang bij hebben. Dat de bevolking bang gemaakt is, en zo lang mogelijk bang gehouden dient te worden heeft te maken met het feit dat ze dan nog meer grondrechten kunnen schrappen en nog meer nano-tech injecties erin kunnen rammen zodat hiermee de totalitaire staat weer een stap dichterbij komt?
Compassie voor een kind wat een dodelijke ziekte bestreden heeft moet wijken voor angst voor een griepje; hier komt ijskoud egoïsme om de hoek kijken. Dit is wat collectieve angst aangestuurd door propaganda kan doen.
Gewoon op bed liggen en uitzieken zou je dus denken. Ook al bleek Influenza -B ook zo nu en dan dodelijk. In 2018 vielen er 9600 (!) griep- doden (Influenza-B) te betreuren.(update: En twee jaar later niet één.) Maar de dood hoort nu eenmaal bij het leven.
Ben je oud en verzwakt dan geeft influenza-B het finale "duwtje". Zo gaat het dus ook met Corona. Mensen bezwijken veelal aan onderliggend lijden ( Update: of men valt van drie hoog van een ladder of men krijgt een fataal auto-ongeluk, want die werden ook geteld als Coronadoden). Veelal is het Corona evenement niet meer dan een beetje hoesten en wat snotteren.

-Lees voor meer informatie hierover deze pagina, Erwin van Companje legt Covid naast Influenza.
-PDF: Lees meer over de stopzetting van een griepprik campagne nadat er maarliefst 6 doden door die prik waren gevallen. Met de covid shots zitten we waarschijnlijk al op enkele miljoenen doden wereldwijd. Exacte data ontbreekt uiteraard.

Klik op de afbeelding om te vergroten.


corona misvormt mensen